Følg os her

Film / TV

TV 2 afslører stor nyhed: Et helt særligt format

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Ole schwander/Shutterstock

TV 2 kommer hele vejen rundt om 3F Superliga hver mandag med fire timers ‘Totalfodbold’, mens der er livlig fodbolddebat i ‘Tirsdagstrænerne’ med Carsten Werge.

‘Totalfodbold’ bliver TV 2s fodboldflagskib i dækningen af 3F Superliga. En totaloplevelse der foruden mandagskampen behandler hele Superliga-runden og giver nye perspektiver på de store historier i landets bedste fodboldrække.

– ‘Totalfodbold’ er ikke et klassisk magasinprogram, men et fire timers format som strækker sig over en hel aften, hvor vi både sender fra vores studie på Kvægtorvet og på det stadion, hvor mandagskampen spilles, siger Kristian Bech Josefsen, chefredaktør, TV 2 Sport og fortsætter:

– Det bliver en anderledes opsamling på hele spillerunden med stærke analyser, hvor vi tager værktøjer i brug, som danske fodboldseere ikke er vant til at se.

Morten Ankerdal og Camilla Martin er skiftevis værter på stadion i forbindelse med Totalfodbold Foto Henrik OhstenTV 2

På grund af den vilde sportssommer på TV 2 går ‘Totalfodbold’ først for alvor i luften mandag 16. september på TV 2 Play og TV 2 Sport X. Det sker i forbindelse med ottende spillerunde i 3F Superliga og en måneds tid efter OL i Paris. ‘Totalfodbold’ begynder klokken 18.00, indtil mandagskampen fløjtes i gang klokken 19.00. Når kampen er færdig, er der igen ‘Totalfodbold’ indtil klokken 22.00.

Alle fans er velkomne – se TV 2s Superliga-trailer

Når ‘Totalfodbold’ får premiere, bliver det skiftevis med Camilla Martin og Morten Ankerdal som værter på stadion med fodboldeksperterne David Nielsen og Nicoline Sørensen ved deres side. Jesper Amter er vært i tv-studiet på Kvægtorvet i Odense, hvor han har selskab af Lars Jacobsen og Jonas Hebo. Indtil det nye tv-studie kommer på plads, vil Jesper Amter være vært på stadion hver mandag med skiftende eksperter.

Se sendeplanen for 3F Superliga på TV 2

Tirsdagstrænere med bid i

Tre stærke personligheder står i spidsen for ‘Tirsdagstrænerne’, som er et debatprogram med kant og kærlighed til fodbold på TV 2 Play og TV 2 Sport X.

TV 2 Sports fodboldredaktør Carsten Werge taler hver tirsdag om ugens mest interessante fodboldemner herhjemme og i udlandet med TV 2s fodboldekspert David Nielsen og den tidligere FCK-direktør Dan Hammer. Det bliver både inden- og udenfor stregerne, og programmet henvender sig til de debatlystne fodboldelskere, som meget gerne må bidrage til diskussionen via Carsten Werges brevkasse.

Carsten Werge er sammen med David Nielsen og Dan Hammer klar til at debattere fodbold i Tirsdagstrænerne Foto TV 2

– Vi vil gerne tale og diskutere de emner, som de hardcore fans går op i, samt de mere brede emner som rører sig i dansk og international fodbold. Det skal ske med kant og kærlighed, så du som seer bliver beriget med nogle spændende perspektiver, samtidig med du gerne skulle blive underholdt. Og jeg glæder mig til at få de mange mandagstræneres gode input til debatten og programmet i min indbakke. Det vil give god dynamik og vitaminer til programmet hos os tirsdagstrænere, siger Carsten Werge.

‘Tirsdagstrænerne’ får premiere tirsdag 23. juli.

3F Superliga hele ugen på TV 2s platforme

TV 2 deler fra denne sommer rettighederne til landets bedste fodboldrække med Viaplay og sender halvdelen af kampene fra hver spillerunde. Du kan opleve fredagskampen, søndagskampen klokken 14.00 og mandagskampen på TV 2s platforme. 

Ambitionen hos TV 2 er, at 3F Superliga skal leve hele ugen – hele året og i hele landet. Det skal blandt andet opnås i et stærkt samspil mellem Sporten, Nyhederne og flere af TV 2 Regionerne, der flere steder får en dedikeret Superliga-korrespondent til at nyhedsdække klubberne.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er hovedpersonerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

LÆS OGSÅ  Kort før premiere: Afslører ændring i populært TV 2-program

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i Vestsjælland, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores fire vestjyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Kvindelig 'Sommerdahl'-fan med vild plan: Ville møde Peter Mygind
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Endnu en gang er der chokerende nyt efter 'Den sorte svane'

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Kvindelig 'Sommerdahl'-fan med vild plan: Ville møde Peter Mygind
Forsæt med at læse

Film / TV

Tidligere DR-vejrvært er gået bort: “En stor sorg og et kæmpe tab”

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Den tidligere vejrvært Henrik Voldborg var gennem årtier et velkendt ansigt i DR’s vejrudsigter, hvor han ofte blev set i sine karakteristiske, finurlige striktrøjer.

Henrik blev ansat af DMI og DR (Danmarks Radio) i begyndelsen af 60’erne, men det var først i 80’erne, at han for alvor slog igennem som vejr-vært og blev kendt som Danmarks ukronede vejr-konge.

Søndag meddelte hans familie dog en trist nyhed.

LÆS OGSÅ  Kvindelig 'Sommerdahl'-fan med vild plan: Ville møde Peter Mygind

Henrik Voldborg er gået bort i en alder af 88 år.

“Familien skriver til Ritzau, at han havde været svækket i længere tid, men det er stadig en stor sorg og et kæmpe tab,” rapporterer de.

Henrik efterlader sig sin hustru Anne Marie og fire børn. Han vil blive bisat fra Nærum Kirke den 26. juli.

LÆS OGSÅ  Kan du spotte fem fejl på et billede fra 'Badehotellet'?
Forsæt med at læse

Trending