Følg os her

Film / TV

TV 2 med stor nyhed

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Ole schwander/Shutterstock

TV 2s bestyrelse og administrerende direktør Anne Engdal Stig Christensen har udpeget den 51-årige Jakob Dahlgaard Fink som mediekoncernens nye finansdirektør. 

Jakob Dahlgaard Fink kommer til TV 2 fra en stilling som finansdirektør hos NKT Photonics, og har før været finansdirektør i det tidligere TV 2 Norge-spinoff StormGeo samt finansdirektør i Ørsted Wind Power (DONG Energy Wind Power). 

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

– Det bliver en fornøjelse at få Jakob med på holdet i TV 2, hvor han får en nøglerolle sammen med den øvrige direktion i at sætte retningen frem mod 2030 i et mediemarked, hvor udfordringerne hele tiden skærpes. TV 2s fokus på dansk kvalitetsindhold og rettigheder, kommerciel udvikling og teknologi kræver nytænkning og en fast hånd på det finansielle rat, siger TV 2s bestyrelsesformand, Gregers Wedell-Wedellsborg. 

Jakob Dahlgaard Fink tiltræder sit nye job 1. september 2024. 

Jakob Dahlgaard Fink Foto NKT

– Vi får en stærk finansdirektør med solid erfaring og forretningsforståelse, og jeg ser frem til, at Jakob skal være med til at positionere TV 2 rigtigt i en foranderlig medievirkelighed, hvor det er en bunden opgave, at vi hele tiden griber nye muligheder for at sikre vores gennemslagskraft i hele Danmark. Jakob er en empatisk person og har en holdånd, der betyder, at han bliver en god makker for mig i direktionen og en sparringspartner for resten af TV 2, når vi skal sætte retningen for vores kommende 2030-strategi og sikre, at vi fortsat kan samle danskerne, siger TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen.  

Jakob Dahlgaard Fink er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitetet og har blandt andet en baggrund fra investment banking/M&A. 

– Jeg er utroligt glad for at få muligheden for at blive en del af ledelsen i en enestående virksomhed som TV 2. TV 2 har siden starten i 1988 været – og er til stadighed – dagsordensættende i det danske medielandskab, og det er et stort privilegium for mig at skulle være med til at sætte retningen for de kommende år – i et marked, som ganske vist er udfordret af hastigt ændrede medievaner, men som også rummer talrige muligheder for en nytænkende og dynamisk virksomhed som TV 2. Jeg glæder mig meget til at tage fat på arbejdet sammen med alle de dygtige og dedikerede kollegaer. 

Jakob Dahlgaard Fink er bosiddende i København, og han afløser Carsten Topholt, som stoppede på TV 2 i april 2024.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er hovedpersonerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

LÆS OGSÅ  TV 2-par med stor afsløring: Får sit eget program

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i Vestsjælland, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores fire vestjyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' rev tæppet væk under ham: Nu deler TV 2 nyt
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  God grund til at glæde sig: DR-ikon vender tilbage til seerhit

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' rev tæppet væk under ham: Nu deler TV 2 nyt
Forsæt med at læse

Film / TV

Tidligere DR-vejrvært er gået bort: “En stor sorg og et kæmpe tab”

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Den tidligere vejrvært Henrik Voldborg var gennem årtier et velkendt ansigt i DR’s vejrudsigter, hvor han ofte blev set i sine karakteristiske, finurlige striktrøjer.

Henrik blev ansat af DMI og DR (Danmarks Radio) i begyndelsen af 60’erne, men det var først i 80’erne, at han for alvor slog igennem som vejr-vært og blev kendt som Danmarks ukronede vejr-konge.

Søndag meddelte hans familie dog en trist nyhed.

LÆS OGSÅ  Står frem: Nu afslører Amalie Szigethy alt

Henrik Voldborg er gået bort i en alder af 88 år.

“Familien skriver til Ritzau, at han havde været svækket i længere tid, men det er stadig en stor sorg og et kæmpe tab,” rapporterer de.

Henrik efterlader sig sin hustru Anne Marie og fire børn. Han vil blive bisat fra Nærum Kirke den 26. juli.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne afslører ny rolle: Skal spille Rasmus Seebachs mor
Forsæt med at læse

Trending