Følg os her

Film / TV

Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Udgivet

d.

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

I 2023 døde Matthew Perry, hvilket var en stor sorg for de andre skuespillere.

Det er altid en rørende oplevelse, når vi mindes de mennesker, vi har mistet, og skaber nye måder at ære dem på.

Sitcom serien ‘Venner’ er måske en af tidens mest populære tv-serier, og er en af de serier, som fans kan se et utal af gange uden at blive træt af.

Lisa Kudrow, der er kendt for sin rolle som Phoebe Buffay i den ikoniske tv-serie fortæller, at hun har fundet en ny betydning i at gense serien efter Matthew Perrys alt for tidlige død i oktober 2023.

LÆS OGSÅ  TV 2 bekræfter: Populært program vender tilbage

Det skriver Hollywoodreporter.

Matthew Perry, som spillede Chandler Bing, efterlod et uudsletteligt aftryk på både sine medspillere og fans verden over.

Hans bortgang i oktober 2023 i en alder af 54 kom som et chok og har berørt mange dybt.

Lisa Kudrow har tidligere udtrykt, at hun fandt det svært at se sig selv i “Venner.”

Hun har prøvet at gense serien flere gange, men det er først nu, at hun virkelig kan gøre det. Ændringen skyldes hendes ønske om at ære Matthew Perrys minde og huske hans humor og varme.

LÆS OGSÅ  Afslører 'snyd' i Forræder: Det er ikke som du tror

“Ærligt talt, så var jeg ikke i stand til at se det, fordi det er for pinligt at se sig selv. Men hvis jeg får det til at handle om Matthew, så er det okay. Og så er det bare for at hylde, hvor sjov han var – og det er det, jeg vil huske,” siger Lisa Kudrow til The Hollywood Reporter.

Den nye tilgang har gjort det muligt for Kudrow at se serien med en følelse af nostalgi og kærlighed, der overstråler hendes tidligere forbehold.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

TV 2 programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ afslører: Her er hovedpersonerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Her er de!
Snart udkommer den sjette sæson af “Kærlighed hvor kragerne vender”, og det har derfor været spændende at se, hvem der mon vil finde kærligheden denne gang. For det har nemlig været en hemmelighed hvem deltagerne var.

Altså, lige indtil nu.

LÆS OGSÅ  Bagedyst-vinder i kæmpe brøler: Afslører ved et uheld stor hemmelighed

På Instagram (se opslaget i bunden af artiklen) er det netop blevet afsløret, at hovedpersonerne i den sjette sæson af programmet, der foregår i Vestsjælland, omfatter fire single mænd, som alle drømmer om at finde kærligheden.

“Vi kan endelig løfte sløret for, hvem vores fire vestjyske mænd er i sæson 6 af ‘Kærlighed hvor Kragerne vender’!😍
Mød Mads, Thomas M, Thomas G og Jonas! (venstre mod højre)” skriver profilen i billedteksten.

Når TV 2-programmet vises, vil seerne altså kunne møde Mads, Thomas M, Thomas G, og Jonas.

Mads
Mads er 30 år og arbejder som belysningskonsulent. Han er passioneret omkring madlavning, men mangler nogen at dele sin interesse med. Han håber på at finde en kærlig, livsglad og eventyrlysten kvinde at dele livet med.

Thomas M
Thomas M, 27 år, arbejder som kloakmester. Han tilbringer sin fritid med familien og på fodboldbanen, men ønsker at dele hverdagen med en sød og dejlig kvinde, som han kan bygge en lys fremtid og eventuelt stifte familie med.

Thomas G
26-årige Thomas G arbejder som bilsælger. Udover biler er han passioneret omkring cykling. Han drømmer om at finde en kvinde, der vil nyde at køre med i hans vintage Mazda og tage på hyggelige udflugter sammen.

Jonas
Jonas, 29 år og kurer, fremstår som en spøgefuld og kæk person, men har et blødt indre. Han søger en kvinde, som han kan dele sit liv med og som kan få ham til at le.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Lasse Sjørslev glæder sig: I dag sker det
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Fik 13 sæsoner: TV 2-program vender aldrig tilbage

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  'Den sorte svane' har fået kæmpe konsekvenser for Lise Roulund
Forsæt med at læse

Film / TV

Tidligere DR-vejrvært er gået bort: “En stor sorg og et kæmpe tab”

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvil i fred.

Den tidligere vejrvært Henrik Voldborg var gennem årtier et velkendt ansigt i DR’s vejrudsigter, hvor han ofte blev set i sine karakteristiske, finurlige striktrøjer.

Henrik blev ansat af DMI og DR (Danmarks Radio) i begyndelsen af 60’erne, men det var først i 80’erne, at han for alvor slog igennem som vejr-vært og blev kendt som Danmarks ukronede vejr-konge.

Søndag meddelte hans familie dog en trist nyhed.

LÆS OGSÅ  Afslører 'snyd' i Forræder: Det er ikke som du tror

Henrik Voldborg er gået bort i en alder af 88 år.

“Familien skriver til Ritzau, at han havde været svækket i længere tid, men det er stadig en stor sorg og et kæmpe tab,” rapporterer de.

Henrik efterlader sig sin hustru Anne Marie og fire børn. Han vil blive bisat fra Nærum Kirke den 26. juli.

LÆS OGSÅ  TV 2-par anmeldt til kommunen: Nu bryder de tavsheden
Forsæt med at læse

Trending