Følg os her

Kendte

Christian Stadil deler overraskende nyt

Udgivet

d.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Christian Stadil og ARENSBAK indgår partnerskab om alkoholfrie bobler. Med partnerskabet bringes “mindful drinking” til champagne-elskere.

Der var flere overraskelser i sidste uge, da erhvervsmanden Christian Stadil åbnede dørene til Harridslevgaard Slot til den årlige Le Non Moi-prisfest.

På slottet kunne gæsterne nemlig for første gang opleve resultatet af et nyt partnerskab mellem Christian Stadil og den danske producent af alkoholfrie proxy vine, ARENSBAK.

LÆS OGSÅ  Sofie Linde advarer: Går helt amok

Christian Stadils eksklusive champagne-brand, Stadil et Stadil “Le Non Moi”, er kendt for at levere champagne af høj kvalitet, og med det nye partnerskab udvides sortimentet nu med wine proxies uden alkohol.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

”Le Non Moi beskriver den tilstand, vi opnår, når toppen tages af selvbevidstheden, objekt og handling bliver til ét, og vi glemmer os selv i det, vi laver. I den sammenhæng er ‘mindful drinking’ en spændende bevægelse. Det behøver bestemt ikke at være kedeligt at undlade alkohol, og det demonstrerer ARENSBAK på bedste vis. Derfor har vi indgået et partnerskab, og jeg synes, resultatet er blevet fantastisk,” siger Christian Stadil.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne raser over særlig kommentar

ARENSBAK, der i marts vandt guld og sølv ved World Alcohol-Free Awards i London, er grundlagt i 2021 af Christian Arensbak, sommelier Emilie Øst-Jacobsen og gastrofysiker Bram Kerkhof, som er udlært på hhv. Kong Hans Kælder og Noma.

ARENSBAK eksporterer i dag til 11 forskellige lande over hele verden og er en fast del af vinkortet på en lang række Michelin-restauranter. Blandt disse er flere 2- og 3-stjernede restauranter, heriblandt AIRA i Stockholm, The Jane i Antwerpen og OPUS V i Mannheim. Senest er ARENSBAK blevet en del af de sofistikerede smagsoplevelser på restaurant Jordnær i Gentofte, der for nylig fik sin tredje Michelinstjerne.

Ifølge Christian Arensbak har den danske producent store forventninger til samarbejdet.

”Ved at gå sammen med Stadil et Stadil kommer vi tættere på et publikum, der værdsætter kvalitet og raffinement. Vi går begge op i høj kvalitet og deler idealerne om mindful drinkring. Vi glæder os til samarbejdet og den værdi, vi tror på, at samarbejdet får for ARENSBAKs internationale ekspansion,” slutter Christian Arensbak.

LÆS OGSÅ  Cecilie Hother med overraskende nyhed: Flytter fra Danmark

Om Stadil et Stadil x ARENSBAK

Stadil et Stadil x ARENSBAK | Effervescent – boblende alkoholfri proxy vin
Er skabt på en base af Wuniuzao Longjing grøn te, høstet fra de tågede bjergtoppe i Kinas Zhejiang-provins. Effervescent er tilsat et lag af stikkelsbær, fersken og citrongræs under fermenteringsprocessen, hvilket er med til at give den sin elegante, syrlige smag. Lagringen med eg, fremmer de naturlige tanniner og tilføjer et fint strejf af vanilje.

Stadil et Stadil x ARENSBAK | Rosé – boblende alkoholfri proxy vin
Er skabt på en base af Wuniuzao Longjing grøn te, der er høstet fra de tågede bjergtoppe i Kinas Zhejiang-provins. Hibiscus, hindbær og hyldebær tilsættes under fermenteringsprocessen, mens rosenpeber giver rosén sin karakteristiske duft. Herefter lagret med eg, som styrker de naturlige tanniner og tilføjer et let strejf af vanilje.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Troels Trier åbner op om svær tid: “Min elskede hustru døde på min fødselsdag”

Udgivet

d.

Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

Tabet af hustruen Rebecca Brüel har efterladt Troels med et stort tomrum.

Den folkekære musiker, kunstner og entertainer Troels Trier er efterhånden fyldt 84 år, men det betyder ikke, at han ikke har planer for fremtiden.

For to år siden fik Troels Trier en blodprop i hjertet ved sit hjem i Kerteminde, hvor han efterfølgende fik hjertestop på hospitalet. Han slap med livet i behold, og kunne vende tilbage til sin hverdag som kunstner. Men efter en hård vinter, hvor han tilbage i Januar mistede sin elskede hustru Rebecca Brüel, har Troels Trier kæmpet med at finde sig til rette i sin nye tilværelse.

LÆS OGSÅ  Ny udmelding om Jonas Vingegaard: Lige lovlig optimistisk

Det fortæller han til Her & Nu.

“Det har været en svær tid, siden Rebecca døde. Hun døde faktisk på min fødselsdag i januar. Jeg har været sammen med hende halvdelen af mit liv, så det efterlader et stort tomrum. Jeg er jo ikke vant til at være alene, men nu må vi se, hvordan det går,” siger kunstneren. For ham har ensomheden på gården ved Kerteminde været en stor omvæltning og han har derfor brugt tiden på at dyrke sin passion for kunst og natur.

Stor fokus på natur

Troels har i de seneste år også dedikeret sig til klimabevidsthed. På sin gård har han etableret et “Vild med vilje”-projekt med vandhuller, der tiltrækker insekter, og han dyrker en økologisk køkkenhave efter permakultur-principper. Troels Trier har en stor interesse for klimaforandringerne, og da han er født i 1940, har han derfor været vidne til en dramatisk acceleration af klimaændringerne, hvilket han ofte reflekterer over. Trier deler sin viden om økologisk dyrkning og klimaforandringer på sin Facebook-side, hvor han sammen med datteren Rosa laver instruktionsvideoer. Hans arbejde i køkkenhaven har gjort ham selvforsynende med grøntsager og har givet ham en ny platform til at nå ud til folk med sine budskaber.

Hjertestop har inspireret shows

Hjertestoppet for to år siden har inspireret hans nye show, hvor han blander musik og humor. “Jeg gik jo hen og døde og troede, jeg vågnede op i Paradis. Jeg var jo omgivet af kvinder i hvide gevandter. Det viste sig så, at jeg var på Odense Universitetshospital,” fortæller han med sin karakteristiske humor. Showet, som han kalder “Zombie Show,” inkluderer sange, han skrev sammen med Rebecca, og en lille kunstudstilling, som gør det muligt for ham at nå et bredere publikum.

Troels Triers hjem er fyldt med minder om Rebecca, og hendes aske er spredt i Kertinge Nor. Han selv ønsker at få samme skæbne, når hans tid kommer. Han er dog ikke færdig med livet endnu, og han får da også sagt, at det kunne være sjovt at fylde 100 år.

Det ser altså ud til, at Troels Trier fortsat vil inspirere med sin livsenergi og humor, mens han omfavner hver dag med en positiv indstilling.

LÆS OGSÅ  Jens Werner er gået bort: Læs ‘Vild med dans’-kollegaernes rørende ord
Forsæt med at læse

Kendte

Retsmediciner afslører: Så tæt på døden var Trump

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com

Den 13. juli udspillede der sig pludselig dramatiske scener, da et attentatforsøg blev begået mod Donald Trump

Attentatforsøget efterlod ham med et blodigt øre, men i live. Nu forklarer en retsmediciner, hvor tæt det egentlig var på at ende fatalt. 

Det skriver norske TV 2

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne raser over særlig kommentar

Retsmediciner Lars Uhlin-Hansen er blevet interviewet af norske TV 2, og han understreger, hvordan små marginaler har været afgørende for forskellen mellem liv og død, da Donald Trump drejede hovedet lige i det øjeblik kuglen kom imod ham. 

“Hvis han ikke havde drejet hovedet, er der sandsynligvis en god chance for, at han var blevet dræbt af den kugle. Som det er i livet, er det små marginaler, der bestemmer,” uddyber han. 

Skuddet, der kom fra Donald Trumps højre side og blev affyret fra et tag, kunne have trængt direkte ind i hjernestammen, hvilket ville have resulteret i øjeblikkelig død, hvis han ikke tilfældigt havde drejet hovedet i netop det øjeblik. 

“Jeg kan kun forstå, at det ville have forårsaget en øjeblikkelig død, hvis der var en kugle efter den bane, og man antager, at den var gået fra top til bund. Så var det gået ind i hjernestammen,” forklarer Lars Uhlin-Hansen. 

Gerningsmanden, som senere blev identificeret som 20-årige Thomas Matthew Crooks, blev dræbt af Secret Service-vagterne. Under attentatforsøget dræbte han en tilskuer, 50-årige Corey Comperatore, der kastede sig over sin familie for at beskytte dem.

Skyderiet efterforskes som et attentatforsøg og indenlandsk terrorisme, men motivet bag angrebet forbliver ukendt. 

LÆS OGSÅ  Cecilie Hother med overraskende nyhed: Flytter fra Danmark
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne raser over særlig kommentar

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Sælger igen: Kan skovle millionerne ind
Forsæt med at læse

Trending