Følg os her

Kendte

Lasse Rimmer afslører: Værre end nogensinde før

Udgivet

d.

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

For nylig var det en hård uge i hjemmet, hos Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer.

Det er nok de færreste danskere, der ikke er klar over, at Lasse Rimmers kæreste, Line Hoffmeyer, er lidt mere udsat end de fleste andre, når hun bliver sygdomsramt grundet hendes hjertetransplantation. 

Midt om natten oplevede TV-vært Lasse Rimmer og hans kæreste, Line Hoffmeyer, en akut sundhedskrise, der førte til en hastig tilkaldelse af vagtlægen. 

LÆS OGSÅ  Lise Baastrup med sjov detalje fra privatlivet: Det gør Jacob aldrig uden hende

Denne uventede hændelse tvang Lasse Rimmer til at ændre sine arbejdsplaner, for at tage sig af Line, som var blevet slået godt og grundigt ned af sygdom.

I sin podcast ‘Elefanten i rummet‘, som han deler med kollegaen Andreas Bo, afslørede Rimmer de dramatiske begivenheder. Planerne om at optage en ny episode måtte aflyses, da Line Hoffmeyer pludselig blev alvorligt syg. “Det var meningen, at vi skulle have lavet en episode i sidste uge, men så skete der det, at min kæreste blev slemt syg – og syg er jo tit slemt syg for hendes vedkommende – for hun tager noget medicin som gør, at immunforsvaret ikke slår infektioner, vira og sådan noget hurtigt ned,” forklarede Lasse Rimmer.

Har aldrig set hende så syg før

Situationen eskalerede hurtigt, og Line Hoffmeyers infektionstal steg dramatisk på kort tid. Lasse Rimmer beskriver natten som en af de værste, hvor han nogensinde har set sin kæreste i en sådan tilstand. “Jeg har aldrig set hende så syg før. Så det ramte hende virkelig,” sagde han og tilføjede, at de måtte tilkalde vagtlægen for at få hjælp.

LÆS OGSÅ  Fik 13 sæsoner: TV 2-program vender aldrig tilbage

Det blev konstateret, at Line Hoffmeyer havde pådraget sig streptokokker, bakterier der ofte forårsager halsbetændelse. Heldigvis er hun nu i bedring og tilbage på benene, hvilket bringer stor lettelse for parret.

En skræmmende oplevelse

I et følelsesladet opslag på Instagram delte Line Hoffmeyer sine tanker om den skræmmende oplevelse. Hun beskrev, hvordan hendes immunforsvar er svækket af immundæmpende medicin, der forhindrer hendes krop i at afstøde det hjerte, hun har fået transplanteret. 

Denne medicin gør hende særligt sårbar over for infektioner. Under sygdomsforløbet følte hun sig overvældet af angst og frygt, men hun udtrykte også dyb taknemmelighed for Lasse Rimmers støtte og omsorg.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne raser over særlig kommentar

“Den her omgang sygdom føltes dog også lidt mere dramatisk end normalt, og Lasse udtrykte ret klart, at han i de ti år, vi har kendt hinanden, aldrig har set mig så sløj. Min virkelighedsfornemmelse og kommunikationsevne var decideret helt væk i to døgn,” skrev Line Hoffmeyer. 

Hun sluttede af med at udtrykke sin glæde over at være på vej til at blive rask igen og sin taknemmelighed for sin kærestes utrættelige støtte gennem hele forløbet.

Du kan se og læse hele opslaget her: 

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Troels Trier åbner op om svær tid: “Min elskede hustru døde på min fødselsdag”

Udgivet

d.

Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

Tabet af hustruen Rebecca Brüel har efterladt Troels med et stort tomrum.

Den folkekære musiker, kunstner og entertainer Troels Trier er efterhånden fyldt 84 år, men det betyder ikke, at han ikke har planer for fremtiden.

For to år siden fik Troels Trier en blodprop i hjertet ved sit hjem i Kerteminde, hvor han efterfølgende fik hjertestop på hospitalet. Han slap med livet i behold, og kunne vende tilbage til sin hverdag som kunstner. Men efter en hård vinter, hvor han tilbage i Januar mistede sin elskede hustru Rebecca Brüel, har Troels Trier kæmpet med at finde sig til rette i sin nye tilværelse.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne afslører: Kylet ud på røv og albuer

Det fortæller han til Her & Nu.

“Det har været en svær tid, siden Rebecca døde. Hun døde faktisk på min fødselsdag i januar. Jeg har været sammen med hende halvdelen af mit liv, så det efterlader et stort tomrum. Jeg er jo ikke vant til at være alene, men nu må vi se, hvordan det går,” siger kunstneren. For ham har ensomheden på gården ved Kerteminde været en stor omvæltning og han har derfor brugt tiden på at dyrke sin passion for kunst og natur.

Stor fokus på natur

Troels har i de seneste år også dedikeret sig til klimabevidsthed. På sin gård har han etableret et “Vild med vilje”-projekt med vandhuller, der tiltrækker insekter, og han dyrker en økologisk køkkenhave efter permakultur-principper. Troels Trier har en stor interesse for klimaforandringerne, og da han er født i 1940, har han derfor været vidne til en dramatisk acceleration af klimaændringerne, hvilket han ofte reflekterer over. Trier deler sin viden om økologisk dyrkning og klimaforandringer på sin Facebook-side, hvor han sammen med datteren Rosa laver instruktionsvideoer. Hans arbejde i køkkenhaven har gjort ham selvforsynende med grøntsager og har givet ham en ny platform til at nå ud til folk med sine budskaber.

Hjertestop har inspireret shows

Hjertestoppet for to år siden har inspireret hans nye show, hvor han blander musik og humor. “Jeg gik jo hen og døde og troede, jeg vågnede op i Paradis. Jeg var jo omgivet af kvinder i hvide gevandter. Det viste sig så, at jeg var på Odense Universitetshospital,” fortæller han med sin karakteristiske humor. Showet, som han kalder “Zombie Show,” inkluderer sange, han skrev sammen med Rebecca, og en lille kunstudstilling, som gør det muligt for ham at nå et bredere publikum.

Troels Triers hjem er fyldt med minder om Rebecca, og hendes aske er spredt i Kertinge Nor. Han selv ønsker at få samme skæbne, når hans tid kommer. Han er dog ikke færdig med livet endnu, og han får da også sagt, at det kunne være sjovt at fylde 100 år.

Det ser altså ud til, at Troels Trier fortsat vil inspirere med sin livsenergi og humor, mens han omfavner hver dag med en positiv indstilling.

LÆS OGSÅ  Fik 13 sæsoner: TV 2-program vender aldrig tilbage
Forsæt med at læse

Kendte

Retsmediciner afslører: Så tæt på døden var Trump

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com

Den 13. juli udspillede der sig pludselig dramatiske scener, da et attentatforsøg blev begået mod Donald Trump

Attentatforsøget efterlod ham med et blodigt øre, men i live. Nu forklarer en retsmediciner, hvor tæt det egentlig var på at ende fatalt. 

Det skriver norske TV 2

LÆS OGSÅ  Av av av: Dårligt nyt til Dennis Knudsen

Retsmediciner Lars Uhlin-Hansen er blevet interviewet af norske TV 2, og han understreger, hvordan små marginaler har været afgørende for forskellen mellem liv og død, da Donald Trump drejede hovedet lige i det øjeblik kuglen kom imod ham. 

“Hvis han ikke havde drejet hovedet, er der sandsynligvis en god chance for, at han var blevet dræbt af den kugle. Som det er i livet, er det små marginaler, der bestemmer,” uddyber han. 

Skuddet, der kom fra Donald Trumps højre side og blev affyret fra et tag, kunne have trængt direkte ind i hjernestammen, hvilket ville have resulteret i øjeblikkelig død, hvis han ikke tilfældigt havde drejet hovedet i netop det øjeblik. 

“Jeg kan kun forstå, at det ville have forårsaget en øjeblikkelig død, hvis der var en kugle efter den bane, og man antager, at den var gået fra top til bund. Så var det gået ind i hjernestammen,” forklarer Lars Uhlin-Hansen. 

Gerningsmanden, som senere blev identificeret som 20-årige Thomas Matthew Crooks, blev dræbt af Secret Service-vagterne. Under attentatforsøget dræbte han en tilskuer, 50-årige Corey Comperatore, der kastede sig over sin familie for at beskytte dem.

Skyderiet efterforskes som et attentatforsøg og indenlandsk terrorisme, men motivet bag angrebet forbliver ukendt. 

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne raser over særlig kommentar
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Fik 13 sæsoner: TV 2-program vender aldrig tilbage

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen i retten igen: Det risikerer han at miste
Forsæt med at læse

Trending