Følg os her

Musik

Céline Dion med uventet afsløring i nyt interview

Udgivet

d.

Foto: YouTube

Det 45 minutter lange interview med Céline Dion er nu ude og her kommer hun med en ny afsløring.

Céline Dion er kendt for sin smukke stemme, der kan fremkalde enhver følelse hos ethvert menneske. Uanset om det drejer sig om festlig stemning med gode 00’er-hits eller de helt dybe og svære følelser med sange som “Loved me back to live” og “My heart will go on,” der desuden er soundtrack til den oscarnominerede film Titanic.

Men bag det smukke ydre og den smukke stemme gemmer der sig også mange års kamp.

Det løfter hun sløret for i et nyligt udgivet og helt unikt interview.

Det skriver B.T.

LÆS OGSÅ  Millionerne ruller ind hos Aqua: Så meget tjener de

Céline Dion har gennemgået en række udfordrende år, hvor hun har været nødt til at aflyse flere koncerter på grund af en sjælden, kronisk lidelse kendt som ‘Stiff Person Syndrome’.

Beslutningen om, hvor åben hun skulle være over for offentligheden omkring sin sygdom, har ikke været let. På den ene side ønskede hun ikke at bekymre sine fans ved at dele detaljer om sin lidelse, og på den anden side ville hun undgå at skuffe dem ved at aflyse koncerter uden forklaring.

Efter at have kæmpet med denne indre konflikt, besluttede Céline til sidst, at hun ikke længere kunne bære byrden af at skjule sandheden. Hun valgte derfor at være åben og ærlig og lagde kortene på bordet.

Her startede sygdommen

I et længe ventet interview med tv-stationen NBC News Today show åbner Céline Dion nu op for offentligheden om sit liv med sygdom. Det er det første omfattende interview, hun har givet, siden hun afslørede sin diagnose af den sjældne neurologiske sygdom tilbage i 2022.

Sygdommen, som påvirker bevægelsesevnen i musklerne, har blandt andet forårsaget krampeanfald, så voldsomme at hun har følt, hun var ved at blive kvalt, og at hun hverken har kunnet spise eller tale i flere timer. Céline beskriver desuden, at anfaldene har været så heftige, at hun har brækket ribben.

LÆS OGSÅ  Céline Dion med stor afsløring: Har stået på i næsten 20 år

“Det startede her,” fortæller sangerinden i interviewet, mens hun peger på sin hals. Hun troede først, at hun oplevede lavt blodsukker, men symptomerne udviklede sig så til noget, der kunne forveksles med hjerteanfald eller blodprop.

I flere år har sangerinden derfor taget lægemidlet ‘Valium’ for at mindske symptomerne og holde sygdommen i skak, så hun stadig kunne optræde.

Under corona-restriktionerne i pandemien, hvor hun måtte aflyse koncerter, stoppede hun dog med medicinen, da der ikke var behov for det symptomdæmpende middel og fokuseret på sig selv og sin sygdom.

Men i Interviewet ‘breaker’ hun noget yderst uventet…

Céline kommer uventet afsløring

Hun lover nemlig, at hun vil vende tilbage til scenen igen.

Det er en betydelig ny melding, efter hun tidligere har meddelt, at hun ikke kunne afholde koncerter, på ubestemt tid, grundet sygdom.

“Jeg kommer tilbage til scenen – om jeg så skal kravle. Selv hvis jeg skal tale med mine hænder. Jeg vil, jeg vil,” udtaler Céline Dion.

LÆS OGSÅ  Sussi afslører: Har haft besøg af Leo

Det var journalisten Hoda Kotb, der stod for at interviewe Céline Dion, og hun fortalte efterfølgende, at sangerinden røbede, at der altså var en konkret dato for hendes comeback. Ifølge Hoda ønskede Céline at afsløre datoen, men hendes manager synes det det skulle forblive ukendt. Derfor er det endnu ikke offentligt kendt, hvornår præcis Céline Dion igen kan opleves live.

Du kan se hele interviewet herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Udgivet

d.

Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk

Her er sangerindens første ord efter anklager mod Martin Brygmann i dokumentaren” Sexisme i musikbranchen”

Signe Svendsen sendte store bølger gennem både musikbranchen og befolkningen, da hun stod frem med sin historie i DR-dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’.

Hun beskriver i dokumentaren en hændelse, hvor en musiker befamlede hende, mens hun sov i en privat lejlighed i forbindelse med et firmajob i Aarhus. “Jeg falder i søvn. Og så lige pludselig vågner jeg ved, at den mandlige artist er krøbet ind under min dyne og tager mig på brysterne,” fortalte hun i dokumentaren.

Selvom, at hendes historie anonymiserede “gerningsmanden”, så var der ikke meget tvivl om, at der var tale om musiker og skuespiller Martin Brygmann.

LÆS OGSÅ  Metallica-legendes barndomshjem er til salg i Hellerup: Sælges for 41,5 millioner

Efter episoden har Martin Brygmann aflyst samtlige af sine shows resten af året. Beslutningen kom som en reaktion på den negative medieomtale og for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Signe Svendsen, der selv var både rystet og flov over oplevelsen, har modtaget stor støtte efter at være stået frem. Det fortalte hun 10 dage efter udgivelsen i et opslag på Instagram, hvor hun kom med et klart budskab:

“Tak alle jer, der har fået set dokumentaren og har taget budskabet ind og videre ud i verden. Der er sket meget på de ti dage, der er gået, men det vigtigste er nok, at vi nu kan se og meget lettere sætte ord på de ting, vi før var bange eller blinde for,” skriver hun i et opslag, som hun afslutter med “Al kærlighed herfra og vær gode ved hinanden i debatten. Vi flytter os sammen.”

Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Signe Svendsen har tidligere udtalt, at det ikke har været let at tale åbent om de oplevelser, hun har haft i musikbranchen. “Vi sidder alle sammen med en angstfølelse indeni. Fordi vi er meget bekendt med, at der lever en tavshedskultur, som vi har kendt til i lang tid. Vi skal ikke brokke os og ikke være besværlige,” har hun forklaret i Deadline.

Martin Brygmann reagerer

Som reaktion på dokumentaren skrev Brygmann på Facebook: “Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende.” Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. “Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer,” skrev han.

LÆS OGSÅ  Succesen var ikke uden problemer: ABBA taler ud

Familien har talt

Da de største bølger havde lagt sig kom der også lyd fra Martin Brygmanns nærmeste.

Både ekskonen Line Knutzon og datteren Frida Brygmann har talt ud om episoden, hvori de begge kritiserer den offentlige hetz, der også går ud over Martin Brygmanns familie.

Line Knutzon var den første af de to, der gav sin mening til kende. Det skete i et Instagram opslag, hvor hun skrev:

“Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?” skrev hun.

Hun fortsatte: “Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel,” ledsaget af ti hjerte-emojis.’

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne. Ligesom sin mor gav Frida Brygmann også sit besyv på hetzen på Instagram.

“Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf,” skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

“Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum,” uddyber hun.

Hun opfordrede derudover til, at enhver altså måtte tage ansvar for sit eget liv, uden at det blev til en offentlig proces.

Se Signe Svendsens opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ  Berørt Lars Lilholt afslører: Så alvorligt var det
Forsæt med at læse

Kendte

Lina Rafn og bandet Infernal skovler penge ind: Så meget tjener de hver eneste måned

Udgivet

d.

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia

Lina Rafn underholdte i flere år danskerne, da hun kæmpede mod Thomas Blachman og Remee om at vinde ‘X-factor’ som dommer.

Selvom det er flere år siden, hun var med i den populære sangkonkurrence, er den 47-årige popsanger fortsat succesfuld i musikbranchen. Sammen med kollegaen Paw Lagermann fortsætter hun med at drive popduoen Infernal, som stadig er en stor indtægtskilde for hende.

LÆS OGSÅ  Succesen var ikke uden problemer: ABBA taler ud

I 2023 opnåede INF:TOURS, anpartsselskabet bag duoens koncerter, og INF:REC, som står for deres musikudgivelser, en månedlig indtjening på omkring 300.000 kroner. 

Det skriver SE & HØR.

De to selskaber har tre ansatte, som i 2023 fik en samlet årsløn på knap 2,4 millioner kroner.  Ligeligt delt i tre svarer til en gennemsnitlig månedsløn på cirka 66.000 kroner, inklusive pensionstilskud. Ud over lønnen delte Lina Rafn og Paw Lagermann et udbytte på 122.000 kroner. 

Den samlede egenkapital i deres tre selskaber overstiger 10 millioner kroner, hvilket vidner om en stærk økonomisk base og en fortsat succesrig karriere for Infernal.

LÆS OGSÅ  Berørt Lars Lilholt afslører: Så alvorligt var det
Forsæt med at læse

Kendte

Adele deler trist nyt: Trækker sig på ubestemt tid

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Trist nyt til alle hendes fans

Den verdenskendte sangerinde Adele, der blandt andet står bag hits som soundtracket til James Bond-filmen “Skyfall”, fik sit store gennembrud tilbage i 2011, da hun udgav sangen “Rolling in the Deep”.

Siden da har hun gang på gang indtaget alt fra scener og radioer til playlister og særlige begivenheder, hvor hendes musik skaber den helt rigtige stemning og falder i langt de flestes smag.

Til trods for at den gode musik synes nærmest uudtømmelig, bliver hendes fans formentlig noget skuffede over den uventede melding hun netop er kommet med.

LÆS OGSÅ  The Minds of 99 skriver dansk kulturhistorie

Efter flere travle år med nye hits og turnéer, har den 36-årige sangerinde nemlig afsløret, at hun på ubestemt tid vil trække sig tilbage. Det fortalte hun i et interview med det tyske medie ZDF.

“Jeg har ingen planer om at lave ny musik lige foreløbigt. Min tank er tom. Efter min koncert i Las Vegas til november vil jeg tage en lang pause,” udtalte sangerinden.

Hun fortalte yderligere, at den travle musikkarriere har medført, at hun ikke engang har lyst til at synge derhjemme længere, hvilket hun finder dybt besynderligt og som et tegn på, at det er på høje tid at tage en pause fra musikken.

I stedet vil hun fokusere på andre kreative projekter.

LÆS OGSÅ  Millionerne ruller ind hos Aqua: Så meget tjener de
Forsæt med at læse

Trending