Følg os her

Musik

Ny dokumentar med Céline Dion har fået tårerne frem hos flere

Udgivet

d.

Prime Video: I Am: Céline Dion / Youtube - official Trailer

Dokumentaren har fået flere til at fælde en tåre.

Céline Dion er berømt for sin enestående stemme, men efter at det er kommet frem, at hun i over 17 år har kæmpet med en sjælden sygdom, der nu påvirker hendes liv så meget, at hun har måttet aflyse koncerter og trække sig tilbage fra rampelyset, er hun også blevet et symbol på styrke, selverkendelse og mod.

For nylig blev dokumentaren ‘I Am: Céline Dion’ udgivet, og den er mildeste talt brutal. Et særligt øjeblik, allerede 10 minutter inde i dokumentaren, får nemlig flere til at fælde tårer.

LÆS OGSÅ  Ed Sheeran kommer til Danmark: Her er datoerne

Det skriver Vi elsker serier

I dokumentaren får vi indblik i helt nye sider af sangerinden Céline Dion, der ikke alene viser et kontrastfyldt liv, men også den rå styrke, hun besidder. Den samme styrke, der får hende til at stråle foran mere end 100.000 mennesker, kan i det næste øjeblik være årsagen til, at hun ligger låst og savlende på gulvet med muskelspændinger og stønnende i smerte.

Dokumentaren lægger ikke skjul på, at Célines skæbne er både hård og tragisk, hvilket nu giver en bedre forståelse af, hvorfor hun flere gange har måttet aflyse koncerter med kort varsel, afbryde dem midtvejs eller lade som om, mikrofonen ikke virker.

LÆS OGSÅ  For få år siden sang hun i 'X Factor': Nu er hun havnet i store problemer

Blandt klippene af en syg kvinde, der kæmper for at holde modet oppe trods en krop plaget af spasmer og smerter, spilles også en sang, hvor hun synger “’Cause I’m your lady, and you are my man”. Her får man hurtigt en fornemmelse af, at det kunne symbolisere båndet mellem hende og publikum, hvor hun ser publikum som en livspartner i et forhold, der rummer både gode og dårlige tider.

Du kan se traileren nedenfor og den fulde dokumentar på Prime Video.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Udgivet

d.

Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk

Her er sangerindens første ord efter anklager mod Martin Brygmann i dokumentaren” Sexisme i musikbranchen”

Signe Svendsen sendte store bølger gennem både musikbranchen og befolkningen, da hun stod frem med sin historie i DR-dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’.

Hun beskriver i dokumentaren en hændelse, hvor en musiker befamlede hende, mens hun sov i en privat lejlighed i forbindelse med et firmajob i Aarhus. “Jeg falder i søvn. Og så lige pludselig vågner jeg ved, at den mandlige artist er krøbet ind under min dyne og tager mig på brysterne,” fortalte hun i dokumentaren.

Selvom, at hendes historie anonymiserede “gerningsmanden”, så var der ikke meget tvivl om, at der var tale om musiker og skuespiller Martin Brygmann.

LÆS OGSÅ  Lina Rafn og bandet Infernal skovler penge ind: Så meget tjener de hver eneste måned

Efter episoden har Martin Brygmann aflyst samtlige af sine shows resten af året. Beslutningen kom som en reaktion på den negative medieomtale og for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Signe Svendsen, der selv var både rystet og flov over oplevelsen, har modtaget stor støtte efter at være stået frem. Det fortalte hun 10 dage efter udgivelsen i et opslag på Instagram, hvor hun kom med et klart budskab:

“Tak alle jer, der har fået set dokumentaren og har taget budskabet ind og videre ud i verden. Der er sket meget på de ti dage, der er gået, men det vigtigste er nok, at vi nu kan se og meget lettere sætte ord på de ting, vi før var bange eller blinde for,” skriver hun i et opslag, som hun afslutter med “Al kærlighed herfra og vær gode ved hinanden i debatten. Vi flytter os sammen.”

Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Signe Svendsen har tidligere udtalt, at det ikke har været let at tale åbent om de oplevelser, hun har haft i musikbranchen. “Vi sidder alle sammen med en angstfølelse indeni. Fordi vi er meget bekendt med, at der lever en tavshedskultur, som vi har kendt til i lang tid. Vi skal ikke brokke os og ikke være besværlige,” har hun forklaret i Deadline.

Martin Brygmann reagerer

Som reaktion på dokumentaren skrev Brygmann på Facebook: “Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende.” Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. “Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer,” skrev han.

LÆS OGSÅ  Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Familien har talt

Da de største bølger havde lagt sig kom der også lyd fra Martin Brygmanns nærmeste.

Både ekskonen Line Knutzon og datteren Frida Brygmann har talt ud om episoden, hvori de begge kritiserer den offentlige hetz, der også går ud over Martin Brygmanns familie.

Line Knutzon var den første af de to, der gav sin mening til kende. Det skete i et Instagram opslag, hvor hun skrev:

“Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?” skrev hun.

Hun fortsatte: “Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel,” ledsaget af ti hjerte-emojis.’

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne. Ligesom sin mor gav Frida Brygmann også sit besyv på hetzen på Instagram.

“Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf,” skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

“Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum,” uddyber hun.

Hun opfordrede derudover til, at enhver altså måtte tage ansvar for sit eget liv, uden at det blev til en offentlig proces.

Se Signe Svendsens opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ  Céline Dion med uventet afsløring i nyt interview
Forsæt med at læse

Kendte

Lina Rafn og bandet Infernal skovler penge ind: Så meget tjener de hver eneste måned

Udgivet

d.

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia

Lina Rafn underholdte i flere år danskerne, da hun kæmpede mod Thomas Blachman og Remee om at vinde ‘X-factor’ som dommer.

Selvom det er flere år siden, hun var med i den populære sangkonkurrence, er den 47-årige popsanger fortsat succesfuld i musikbranchen. Sammen med kollegaen Paw Lagermann fortsætter hun med at drive popduoen Infernal, som stadig er en stor indtægtskilde for hende.

LÆS OGSÅ  Skrev dansk koncerthistorie: Det siger anmelderne om 'The minds of 99'

I 2023 opnåede INF:TOURS, anpartsselskabet bag duoens koncerter, og INF:REC, som står for deres musikudgivelser, en månedlig indtjening på omkring 300.000 kroner. 

Det skriver SE & HØR.

De to selskaber har tre ansatte, som i 2023 fik en samlet årsløn på knap 2,4 millioner kroner.  Ligeligt delt i tre svarer til en gennemsnitlig månedsløn på cirka 66.000 kroner, inklusive pensionstilskud. Ud over lønnen delte Lina Rafn og Paw Lagermann et udbytte på 122.000 kroner. 

Den samlede egenkapital i deres tre selskaber overstiger 10 millioner kroner, hvilket vidner om en stærk økonomisk base og en fortsat succesrig karriere for Infernal.

LÆS OGSÅ  Céline Dion med uventet afsløring i nyt interview
Forsæt med at læse

Kendte

Adele deler trist nyt: Trækker sig på ubestemt tid

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Trist nyt til alle hendes fans

Den verdenskendte sangerinde Adele, der blandt andet står bag hits som soundtracket til James Bond-filmen “Skyfall”, fik sit store gennembrud tilbage i 2011, da hun udgav sangen “Rolling in the Deep”.

Siden da har hun gang på gang indtaget alt fra scener og radioer til playlister og særlige begivenheder, hvor hendes musik skaber den helt rigtige stemning og falder i langt de flestes smag.

Til trods for at den gode musik synes nærmest uudtømmelig, bliver hendes fans formentlig noget skuffede over den uventede melding hun netop er kommet med.

LÆS OGSÅ  Metallica-legendes barndomshjem er til salg i Hellerup: Sælges for 41,5 millioner

Efter flere travle år med nye hits og turnéer, har den 36-årige sangerinde nemlig afsløret, at hun på ubestemt tid vil trække sig tilbage. Det fortalte hun i et interview med det tyske medie ZDF.

“Jeg har ingen planer om at lave ny musik lige foreløbigt. Min tank er tom. Efter min koncert i Las Vegas til november vil jeg tage en lang pause,” udtalte sangerinden.

Hun fortalte yderligere, at den travle musikkarriere har medført, at hun ikke engang har lyst til at synge derhjemme længere, hvilket hun finder dybt besynderligt og som et tegn på, at det er på høje tid at tage en pause fra musikken.

I stedet vil hun fokusere på andre kreative projekter.

LÆS OGSÅ  Afslører: Gratis koncert med Mads Langer
Forsæt med at læse

Trending