Følg os her

Musik

DR-vært åbner op: Date tog uhyggelig drejning

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Alexfan32/ Shutterstock

Nu åbner værten op og fortæller om den uhyggelige episode.

Men for DR-værten Maria Josefine Konstantin Madsen endte en date som et decideret mareridt.

Det har hun valgt at åbne op om i P3-podcasten ‘Et farligt match’, hvor hun afslører, at hun vågnede ved, at manden begyndte at røre ved hende. Derefter blev hun skubbet om på maven, så han kunne trække trusserne af hende og holde hende nede i sengen.

Maria Josefine Konstantin Madsen, der også er kendt under navnet JoJo, fortæller i podcasten, at manden formåede at trænge delvist ind i hende et par gange. Til sidst fik hun dog skubbet ham væk.

LÆS OGSÅ  Deltager afslører snyd i DR-program

Efterfølgende lagde de sig begge til at sove, men omtrent en times tid senere vågnede hun. Her så hun sit snit til at forlade lejligheden, så hun kunne komme væk fra manden.

Det var ikke første gang, hun mødtes med den pågældende mand. Derimod var det tredje gang, og frem til den førnævnte episode, havde der været meget begrænset kropskontakt mellem dem. Der havde ikke været andet end et par kram, fortæller hun i podcasten.

Selvom Maria Josefine Konstantin Madsen ikke havde givet manden sin accept, så valgte hun at undlade at anmelde episoden.

“Det handler blandt andet om følelsen af, at han allerede havde taget en stor nok bid af min kage. Det her skal ikke fylde yderligere halvandet år af mit liv,” siger hun til DR om, hvorfor hun ikke anmeldte det.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det er en episode, der ligger ti år tilbage. Derfor har hun også været bange for, hvordan der ville blive taget imod det, og hvordan det kunne påvirke folks reaktioner.

LÆS OGSÅ  Nu melder DR klar med 23 timers live

“Når man ser, hvordan den offentlige debat har været, har jeg været meget bange for, at det ville blive sådan noget: ‘det var du selv skyld i’ og ‘hvorfor kommer du først og siger det ti år efter’,” siger hun til Ekstra Bladet.

Hun fortæller, at hun kun har modtaget én negativ besked. Ser man bort fra den, så har hun kun modtaget støtte efter at have fortalt åbent om episoden. Selvom hun har valgt at stå frem, så har det ikke ændret på hendes beslutning om at anmelde manden.

Til Ekstra Bladet siger hun, at hun ‘ikke havde kræfter til det’, og at hun ikke ‘havde kunnet overskue det’. Derfor forstår hun også godt, at der er mange, der ender med ikke at anmelde en voldtægt.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Udgivet

d.

Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk

Her er sangerindens første ord efter anklager mod Martin Brygmann i dokumentaren” Sexisme i musikbranchen”

Signe Svendsen sendte store bølger gennem både musikbranchen og befolkningen, da hun stod frem med sin historie i DR-dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’.

Hun beskriver i dokumentaren en hændelse, hvor en musiker befamlede hende, mens hun sov i en privat lejlighed i forbindelse med et firmajob i Aarhus. “Jeg falder i søvn. Og så lige pludselig vågner jeg ved, at den mandlige artist er krøbet ind under min dyne og tager mig på brysterne,” fortalte hun i dokumentaren.

Selvom, at hendes historie anonymiserede “gerningsmanden”, så var der ikke meget tvivl om, at der var tale om musiker og skuespiller Martin Brygmann.

LÆS OGSÅ  DR-vært med særlig nyhed: Græd af glæde

Efter episoden har Martin Brygmann aflyst samtlige af sine shows resten af året. Beslutningen kom som en reaktion på den negative medieomtale og for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Signe Svendsen, der selv var både rystet og flov over oplevelsen, har modtaget stor støtte efter at være stået frem. Det fortalte hun 10 dage efter udgivelsen i et opslag på Instagram, hvor hun kom med et klart budskab:

“Tak alle jer, der har fået set dokumentaren og har taget budskabet ind og videre ud i verden. Der er sket meget på de ti dage, der er gået, men det vigtigste er nok, at vi nu kan se og meget lettere sætte ord på de ting, vi før var bange eller blinde for,” skriver hun i et opslag, som hun afslutter med “Al kærlighed herfra og vær gode ved hinanden i debatten. Vi flytter os sammen.”

Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Signe Svendsen har tidligere udtalt, at det ikke har været let at tale åbent om de oplevelser, hun har haft i musikbranchen. “Vi sidder alle sammen med en angstfølelse indeni. Fordi vi er meget bekendt med, at der lever en tavshedskultur, som vi har kendt til i lang tid. Vi skal ikke brokke os og ikke være besværlige,” har hun forklaret i Deadline.

Martin Brygmann reagerer

Som reaktion på dokumentaren skrev Brygmann på Facebook: “Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende.” Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. “Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer,” skrev han.

LÆS OGSÅ  Kontant melding fra Medina: Det er slut

Familien har talt

Da de største bølger havde lagt sig kom der også lyd fra Martin Brygmanns nærmeste.

Både ekskonen Line Knutzon og datteren Frida Brygmann har talt ud om episoden, hvori de begge kritiserer den offentlige hetz, der også går ud over Martin Brygmanns familie.

Line Knutzon var den første af de to, der gav sin mening til kende. Det skete i et Instagram opslag, hvor hun skrev:

“Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?” skrev hun.

Hun fortsatte: “Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel,” ledsaget af ti hjerte-emojis.’

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne. Ligesom sin mor gav Frida Brygmann også sit besyv på hetzen på Instagram.

“Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf,” skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

“Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum,” uddyber hun.

Hun opfordrede derudover til, at enhver altså måtte tage ansvar for sit eget liv, uden at det blev til en offentlig proces.

Se Signe Svendsens opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ  DR med dejlig nyhed: Populær vært vender tilbage
Forsæt med at læse

Kendte

Lina Rafn og bandet Infernal skovler penge ind: Så meget tjener de hver eneste måned

Udgivet

d.

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia

Lina Rafn underholdte i flere år danskerne, da hun kæmpede mod Thomas Blachman og Remee om at vinde ‘X-factor’ som dommer.

Selvom det er flere år siden, hun var med i den populære sangkonkurrence, er den 47-årige popsanger fortsat succesfuld i musikbranchen. Sammen med kollegaen Paw Lagermann fortsætter hun med at drive popduoen Infernal, som stadig er en stor indtægtskilde for hende.

LÆS OGSÅ  Deltager afslører snyd i DR-program

I 2023 opnåede INF:TOURS, anpartsselskabet bag duoens koncerter, og INF:REC, som står for deres musikudgivelser, en månedlig indtjening på omkring 300.000 kroner. 

Det skriver SE & HØR.

De to selskaber har tre ansatte, som i 2023 fik en samlet årsløn på knap 2,4 millioner kroner.  Ligeligt delt i tre svarer til en gennemsnitlig månedsløn på cirka 66.000 kroner, inklusive pensionstilskud. Ud over lønnen delte Lina Rafn og Paw Lagermann et udbytte på 122.000 kroner. 

Den samlede egenkapital i deres tre selskaber overstiger 10 millioner kroner, hvilket vidner om en stærk økonomisk base og en fortsat succesrig karriere for Infernal.

LÆS OGSÅ  DR og TV 2 går sammen: Kåre Quist og Cecilie Beck står i spidsen
Forsæt med at læse

Kendte

Adele deler trist nyt: Trækker sig på ubestemt tid

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Trist nyt til alle hendes fans

Den verdenskendte sangerinde Adele, der blandt andet står bag hits som soundtracket til James Bond-filmen “Skyfall”, fik sit store gennembrud tilbage i 2011, da hun udgav sangen “Rolling in the Deep”.

Siden da har hun gang på gang indtaget alt fra scener og radioer til playlister og særlige begivenheder, hvor hendes musik skaber den helt rigtige stemning og falder i langt de flestes smag.

Til trods for at den gode musik synes nærmest uudtømmelig, bliver hendes fans formentlig noget skuffede over den uventede melding hun netop er kommet med.

LÆS OGSÅ  DR afslører: Stopper

Efter flere travle år med nye hits og turnéer, har den 36-årige sangerinde nemlig afsløret, at hun på ubestemt tid vil trække sig tilbage. Det fortalte hun i et interview med det tyske medie ZDF.

“Jeg har ingen planer om at lave ny musik lige foreløbigt. Min tank er tom. Efter min koncert i Las Vegas til november vil jeg tage en lang pause,” udtalte sangerinden.

Hun fortalte yderligere, at den travle musikkarriere har medført, at hun ikke engang har lyst til at synge derhjemme længere, hvilket hun finder dybt besynderligt og som et tegn på, at det er på høje tid at tage en pause fra musikken.

I stedet vil hun fokusere på andre kreative projekter.

LÆS OGSÅ  DR og TV 2 går sammen: Kåre Quist og Cecilie Beck står i spidsen
Forsæt med at læse

Trending