Følg os her

Musik

Skrev dansk koncerthistorie: Det siger anmelderne om ‘The minds of 99’

Udgivet

d.

The Minds of 99 - Parken Stadion 21. juni 2024 - Mø og Niels Brandt Foto credit: Flemming Bo Jensen

Tusindevis af mennesker strømmede til Parken i weekenden, hvor et af Danmarks allermest populære bands spillede – nemlig The minds of 99. Faktisk skrev de dansk koncerthistorie og nu sætter de forskellige anmeldere ord på koncerterne.

Både fredag, lørdag og søndag aften har The Minds of 99 spillet foran 50.000 publikummer i Parken, og anmelderne storroser de fem barndomsvenners rekordpopulære koncerter og nu også ekstremt anmelderroste koncertrække.

LÆS OGSÅ  Céline Dion med uventet afsløring i nyt interview

Ekstra Bladet skriver i sin femstjernede anmeldelse:

”The Minds of 99 vandt på hjemmebane, da musiklandsholdet gav den første af tre historiske koncerter”…”De løfter os op. Og gør danskerne større. Og vores land større. Et bedre sted af være. Simpelthen.” ⭐⭐⭐⭐⭐

Politiken tildelte koncerten seks ud af seks hjerter og skrev:

”Jeg tør godt sige, at den slags aldrig før er sket i Parken og aldrig vil ske igen” ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

BT giver fredagens koncert seks ud af seks stjerner i deres anmeldelse med overskriften:

”Kæmpe magtdemonstration – The Minds of 99 satte ild til Parken!” ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Soundvenues anmelder roser koncerten i den femstjernede anmeldelse med ordene:

”Jeg har aldrig været til en koncert, hvor sang så højt som Parken gjorde til The Minds of 99” ⭐⭐⭐⭐⭐

LÆS OGSÅ  Ingen tvivl blandt danskerne: Denne EM-sang er favoritten

GAFFA: Seks stjerner med ordene: ”Fredag aften skrev The Minds of 99 ikke kun dansk koncerthistorie, men satte også nye standarder for liveformater, der dyrker storheden uden at slå sprækker i fællesskabsfølelsen.” ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Jyllands Posten ”De gjorde det igen – Danmarks største rockband forførte masserne på landets største rockscene. Forsangeren optrådte med sjældent tilstedevær, selvsikkerhed og uhyre stærke sange.” ⭐⭐⭐⭐⭐

Berlingske ”5 stjerner: De skriver historie i Parken – og The Minds of 99 lagde ud med en magtpræstation” ⭐⭐⭐⭐⭐

Avisen Danmark ” Seks sublime stjerner på himlen: The Minds of 99 og deres smilende solkonge skrev historie” ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

Jens Werner rakte ud til vennen Benjamin Koppel inden sin død: Havde helt særligt ønske

Udgivet

d.

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix/ Wikimedia
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix/ Wikimedia

Benjamin var aldrig i tvivl om at han gerne ville indfri dét ønske

Ikke kun på tv var Jens Werner en karismatisk og højt elsket person. For dem, der kendte Jens Werner, vidste de, at han var en helt særlig person. Som på trods af ikke at nå sin 60-års fødselsdag nåede at sætte et markant aftryk på menneskerne omkring sig.

Under vild med dans fandt man hurtigt ud af at Jens Werner havde styr på alt fra dansestilarter, fodarbejde til rytme, og derfor kommer det nok ikke bag på mange at Jens Werner også havde styr på hvordan hans ‘sidste dans’ skulle foregå. 

LÆS OGSÅ  Afslører: Gratis koncert med Mads Langer

Før sin død tog Jens Werner kontakt til sin gode ven Benjamin Koppel for at bede om en sidste tjeneste. Jens ønskede nemlig, at musikeren skulle komponere en sang, der skulle spilles til hans bisættelse.

Denne rørende historie fortalte Benjamin Koppel til BILLED-BLADET.

Benjamin og Jens lærte hinanden at kende for mange år siden, da Jens var stor fan af bandet Moonjam, som Benjamin Koppel var en del af.

Venskabet mellem de to tog fart, og siden har Benjamin Koppel spillet ved andre vigtige begivenheder i Jens Werners liv, herunder fødselsdage.

Jens Werner og Benjamin Koppel har også optrådt sammen i flere forskellige tv-programmer, heriblandt programmet “Jarl samler op”, og deres gode venskab er tydeligt.

Derfor var det ikke tilfældigt, at netop Benjamin Koppel blev bedt om at skabe en helt speciel sang til bisættelsen.

Under bisættelsen blev sangen, “Bliv endnu en stund”, fremført af Benjamin sammen med sin niece Molly Koppel og musikeren Søren Møller.

Du kan læse den fine sangtekst her:

Bliv endnu en stund

1. Der er så mange ting vi skal ha’ gjort
Min ven bliv hos mig
Husk solen skinner jo som aldrig før
Hver eneste dag
Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli’r hos dig

2. Der er så mange ting vi skal ha’ sagt
Min ven tal med mig
Husk verden viser sig som aldrig før
Hver eneste dag
Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli’r hos dig

3. Der er så mange tanker vi har delt
Min ven tænk på mig
Husk kærligheden er som aldrig før
Hver eneste gang hjerte slår
Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli’r hos dig

Så – bliv endnu en stund hos mig
Og jeg bli’r hos dig

Tekst & musik: Benjamin Koppel

Hvil i fred Jens Werner.

Forsæt med at læse

Kendte

Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

Udgivet

d.

Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk
Foto: Signesvendsen.dk/ Franne Voigt/Martinbrygmann.dk

Her er sangerindens første ord efter anklager mod Martin Brygmann i dokumentaren” Sexisme i musikbranchen”

Signe Svendsen sendte store bølger gennem både musikbranchen og befolkningen, da hun stod frem med sin historie i DR-dokumentaren ‘Sexisme i musikbranchen’.

Hun beskriver i dokumentaren en hændelse, hvor en musiker befamlede hende, mens hun sov i en privat lejlighed i forbindelse med et firmajob i Aarhus. “Jeg falder i søvn. Og så lige pludselig vågner jeg ved, at den mandlige artist er krøbet ind under min dyne og tager mig på brysterne,” fortalte hun i dokumentaren.

Selvom, at hendes historie anonymiserede “gerningsmanden”, så var der ikke meget tvivl om, at der var tale om musiker og skuespiller Martin Brygmann.

LÆS OGSÅ  Kontant melding fra Medina: Det er slut

Efter episoden har Martin Brygmann aflyst samtlige af sine shows resten af året. Beslutningen kom som en reaktion på den negative medieomtale og for at skåne sine samarbejdspartnere fra yderligere pres.

Signe Svendsen, der selv var både rystet og flov over oplevelsen, har modtaget stor støtte efter at være stået frem. Det fortalte hun 10 dage efter udgivelsen i et opslag på Instagram, hvor hun kom med et klart budskab:

“Tak alle jer, der har fået set dokumentaren og har taget budskabet ind og videre ud i verden. Der er sket meget på de ti dage, der er gået, men det vigtigste er nok, at vi nu kan se og meget lettere sætte ord på de ting, vi før var bange eller blinde for,” skriver hun i et opslag, som hun afslutter med “Al kærlighed herfra og vær gode ved hinanden i debatten. Vi flytter os sammen.”

Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Signe Svendsen har tidligere udtalt, at det ikke har været let at tale åbent om de oplevelser, hun har haft i musikbranchen. “Vi sidder alle sammen med en angstfølelse indeni. Fordi vi er meget bekendt med, at der lever en tavshedskultur, som vi har kendt til i lang tid. Vi skal ikke brokke os og ikke være besværlige,” har hun forklaret i Deadline.

Martin Brygmann reagerer

Som reaktion på dokumentaren skrev Brygmann på Facebook: “Jeg har været blind for, at min ofte platte og flirtende humor, som er en del af mig både fagligt og privat, kunne opfattes anderledes og grænseoverskridende.” Han udtrykte også håb om, at folk ville kunne se igennem rygterne og forstå hans intentioner.

Dokumentarens fremstilling har haft store konsekvenser for Brygmanns karriere. “Jeg har besluttet mig for at holde en pause de næste måneder og aflyse mine arrangementer,” skrev han.

LÆS OGSÅ  Afslører: Gratis koncert med Mads Langer

Familien har talt

Da de største bølger havde lagt sig kom der også lyd fra Martin Brygmanns nærmeste.

Både ekskonen Line Knutzon og datteren Frida Brygmann har talt ud om episoden, hvori de begge kritiserer den offentlige hetz, der også går ud over Martin Brygmanns familie.

Line Knutzon var den første af de to, der gav sin mening til kende. Det skete i et Instagram opslag, hvor hun skrev:

“Godmorgen alle klovnemænd og især klovnedamer. I ser så triste ud i dag? Er det dårlig samvittighed over, at I chikanerer min familie og målrettet går efter børnene?” skrev hun.

Hun fortsatte: “Åhhh altså… Det må sgu også være hårdt at være kritisk over for krænkende adfærd og så selv være krænker. Puha – double trouble – hav en god dag alligevel,” ledsaget af ti hjerte-emojis.’

Line Knutzon delte sin besked med et billede af mennesker klædt ud som triste klovne. Ligesom sin mor gav Frida Brygmann også sit besyv på hetzen på Instagram.

“Den indre svinehund bliver fodret, folkedomstolen kværner ubarmhjertigt derudaf,” skriver den 32-årige musiker i en story på sin Instagram-profil og fortsætter.

“Danmark er et retssamfund. Lynching er ulovligt ved lov. Gabestokken er for længst sat på museum,” uddyber hun.

Hun opfordrede derudover til, at enhver altså måtte tage ansvar for sit eget liv, uden at det blev til en offentlig proces.

Se Signe Svendsens opslag nedenfor:

LÆS OGSÅ  Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann
Forsæt med at læse

Kendte

Lina Rafn og bandet Infernal skovler penge ind: Så meget tjener de hver eneste måned

Udgivet

d.

Foto: Wikimedia
Foto: Wikimedia

Lina Rafn underholdte i flere år danskerne, da hun kæmpede mod Thomas Blachman og Remee om at vinde ‘X-factor’ som dommer.

Selvom det er flere år siden, hun var med i den populære sangkonkurrence, er den 47-årige popsanger fortsat succesfuld i musikbranchen. Sammen med kollegaen Paw Lagermann fortsætter hun med at drive popduoen Infernal, som stadig er en stor indtægtskilde for hende.

LÆS OGSÅ  Signe Svendsen bryder tavsheden efter anklager mod Martin Brygmann

I 2023 opnåede INF:TOURS, anpartsselskabet bag duoens koncerter, og INF:REC, som står for deres musikudgivelser, en månedlig indtjening på omkring 300.000 kroner. 

Det skriver SE & HØR.

De to selskaber har tre ansatte, som i 2023 fik en samlet årsløn på knap 2,4 millioner kroner.  Ligeligt delt i tre svarer til en gennemsnitlig månedsløn på cirka 66.000 kroner, inklusive pensionstilskud. Ud over lønnen delte Lina Rafn og Paw Lagermann et udbytte på 122.000 kroner. 

Den samlede egenkapital i deres tre selskaber overstiger 10 millioner kroner, hvilket vidner om en stærk økonomisk base og en fortsat succesrig karriere for Infernal.

LÆS OGSÅ  For få år siden sang hun i 'X Factor': Nu er hun havnet i store problemer
Forsæt med at læse

Trending