Følg os her

Sport

Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene

Udgivet

d.

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Tennisstjernen Caroline Wozniacki forvandlede sit besøg ved Wimbledon til en herlig familiefest.

I kridhvide outfits samledes hele familien til en dag fyldt med tennis og smil. Den tidligere verdensetter blev set med sine to børn, Olivia og James, der begge matchede deres mors stil.

Billederne afslørede også, at Wozniackis mand, David Lee, og hendes far, Piotr, deltog i festlighederne og gjorde dagen ekstra speciel.

LÆS OGSÅ  I dag sker det: Sådan får du fingre i Herrelandsholdets spillertrøjer

Forberedelserne til Wimbledon-turneringen har været i fuld gang, og et Instagram-opslag fra turneringen viste lørdag hele Wozniacki-familien foran nettet, klar til sjov og leg.

Den yngre generation fik chancen for at prøve kræfter med tennis, og Caroline Wozniacki fangede stolt datteren Olivias første forsøg med ketcheren på kamera.

Tvunget til at trække sig

Midt i juni blev det annonceret, at Caroline Wozniacki deltager ved Wimbledon via et wildcard, og hun har været travlt optaget af sit comeback.

Senest deltog hun i en turnering i Tyskland, hvor hun nåede kvartfinalen, inden et uheldigt fald tvang hende til at trække sig. De nye billeder viser, at hendes knæ stadig er beskyttet af et stort plaster som følge af skaden.

LÆS OGSÅ  Deler chokerende afsløring: Jonas Vingegaard med tanker om karrierestop

På trods af disse udfordringer er Wozniacki fast besluttet på at fortsætte sin kamp. I første runde af Wimbledon skal hun møde den amerikanske spiller Alycia Parks, og det er tydeligt, at hun er klar til at give alt, hvad hun har.

Wozniackis comeback til tennisbanen har været ventet med spænding, og hendes familiedag på Wimbledon er et bevis på, at hun formår at balancere både karriere og familieliv. Vi ser frem til at følge hendes rejse i den prestigefyldte turnering.

Du kan se de bedårende billeder af familien klædt i hvidt her:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Sport

Kasper Hjulmand med uventet melding: Stopper som landstræner

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Stefan Constantin 22 / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Stefan Constantin 22 / Shutterstock.com

Hjulmands midlertidige afløser er allerede fundet

Efter EM i Tyskland har Kasper Hjulmand og fodbolddirektør i DBU Peter Møller evalueret slutrunden og kvalifikationen op til og haft flere snakke om fremtiden. 

LÆS OGSÅ  Mathias Gidsel reagerer på dårligt nyt: "Det er noget værre lort"

Kasper Hjulmand er i denne evaluering nået frem til den konklusion, at holdet har brug for ny energi. Derfor har Kasper Hjulmand og Peter Møller i fællesskab vurderet, at det er tid til et skifte, og at der skal en ny landstræner til.

Sådan skriver DBU i en pressemeddelelse.

“Jeg har givet alt, hvad jeg havde, for at opnå succes og for at få folket til at samle sig om holdet. Det at repræsentere sit land er det absolut største, jeg kan forestille mig, og jeg vil se tilbage på en fantastisk tid med stor opbakning til vores drøm,” siger Kasper Hjulmand, der mener, at det er bedst, at en anden fører holdet videre:

“Når jeg ser to år frem mod VM, kan jeg mærke, at det vil være bedst for holdet, at der kommer et nyt ansigt og nye idéer til, som kan skrive et nyt stort kapitel for dette fantastiske hold, og derfor er det bedst, at en anden fører holdet videre. Det handler ikke om mig. Det handler om, hvad der er bedst for holdet.”

Dét kan han se tilbage på

Hjulmand kan dog se tilbage på sin tid som landstræner gennem fire år med stolthed. Han førte nemlig Danmark til førstepladsen i en ud af to slutrunde-kvalifikationer, avancerede fra gruppespillet ved to ud af tre slutrunder med kun VM i Qatar som en stor skuffelse og nedtur, og semifinalen. Et af de helt store højdepunkter og danske folkefester var ved EM i 2021, som stadig står som et af de største kapitler i den danske fodboldhistorie.

LÆS OGSÅ  Jesper Skibby reagerer på tragisk besked: Kommer som et chok

Morten Wieghorst tager over

Morten Wieghorst har sagt ja til at være landstræner frem til nytår og i første omgang efterårets seks Nations League-kampe.

“Wieghorst er en toptræner med erfaring fra store danske klubber og som U21-landstræner, og han har alt det, der skal til for at føre holdet videre i den næste periode. Han kender holdet, spillerne, staben og måden, vi gerne vil spille og udtrykke os på, når landsholdet spiller. Morten har været loyal over for Kasper, men vil naturligvis den kommende tid sætte sit eget præg på holdet,” lyder det fra Peter Møller. 

Morten Wieghorst opnåede som spiller 30 landskampe for Danmark og har tidligere været cheftræner i FC Nordsjælland, AaB, AGF og for U21-landsholdet, ligesom han udover at have været assistenttræner på Herrelandsholdet også har været det i Premier League for Swansea. 

Wieghorst er glad for tilliden fra DBU og Peter Møller. 

“Det er selvfølgelig en stor ære og et stort skulderklap, at DBU i denne situation har valgt, at jeg skal være landstræner. Vi har en fantastisk talentmasse i dansk fodbold, og jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaverne til efteråret. Jeg vil sammen med staben og spillerne give alt for, at vi kan opnå succes i de spændende kampe i Nations League, og at danskerne kan være stolte over deres landshold,” siger Morten Wieghorst. 

LÆS OGSÅ  I dag sker det: Sådan får du fingre i Herrelandsholdets spillertrøjer
Forsæt med at læse

Sport

Jonas Vingegaards konkurrent fik vigtigt råd: “Overlad pigerne til mig”

Udgivet

d.

Imago/Ritzau Scanpix
Imago/Ritzau Scanpix

Evenepoel havde ellers en lovende karriere på fodboldsbanen, men endte altså på en cykel

Remco Evenepoel har overrasket mange ved at sikre sig en podieplads i sit første Tour de France nogensinde, men hans rejse mod at blive professionel cykelrytter har ikke været ligetil. Den belgiske stjerne havde nemlig en lovende karriere som fodboldspiller i ungdomsrækkerne, inden han skiftede spor.

LÆS OGSÅ  Bendtners nye frisure vækker opsigt: Se den her

Det skriver BT.

Remco startede sin sportsrejse i ungdomsrækkerne hos storklubben Anderlecht, og senere i KV Mechelen, hvor han også spillede for diverse belgiske ungdomslandshold. En af dem, der fulgte hans udvikling tæt, er Guy de Tandt, Evenepoels tidligere fodboldtræner i Anderlecht.

“Vi havde en rigtig dygtig fodboldspiller med enormt potentiale, så det var en smule bittert, da han skiftede, fordi jeg rigtig godt kunne lide ham,” siger Guy de Tandt og tilføjer: “Jeg er helt sikker på, at han ville være blevet en rigtig dygtig fodboldspiller og spille i den bedste belgiske liga – men han havde mere potentiale i cykling.”

Evenepoels naturlige talent og charme gjorde ham populær ikke kun blandt trænere og holdkammerater, men også udenfor banen.

Guy de Tandt husker en specifik hændelse fra en turnering i Holland, hvor Remco var centrum for opmærksomhed. Han husker, at de var til en turnering i Holland. De var der med alle deres bedste spillere, men der var kun én, der fik interesse fra pigerne, og det var Remco Evenepoel. Han tiltrak bare folk naturligt. Så man kunne også se, der var et kommercielt potentiale i ham.

LÆS OGSÅ  Nu har Nikolaj Jacobsen udtaget sin OL-trup: Her er de

Evenepoels evne til at tiltrække opmærksomhed er en egenskab, der har fulgt ham ind i cykelsporten. Hans færdigheder på cyklen og hans markante personlighed har gjort ham til en af de mest omtalte ryttere i feltet. Men det har ikke altid været let at navigere i den medfødte karisma og de forventninger, der fulgte med.

“Jeg sagde til ham: ‘Lad mig tage mig af pigerne. Jeg er din træner, så lad mig håndtere dem, og så kan du koncentrere dig om din sport,’” fortæller De Tandt. “Han var ekstremt intelligent i sin kommunikation og tiltrak meget opmærksomhed, men det er vigtigt at kunne holde en distance til sådan noget, så de ikke tager dig fuldstændig ind i deres arme.”

I dag har Remco Evenepoel formået at balancere sin karriere og personlige liv. Han har en kæreste, som har støttet ham gennem Touren, selvom hun har haft sine egne udfordringer med opmærksomheden omkring ham.

Efter sine år som fodboldtalent har Remco Evenepoel etableret sig som en af de største navne i cykelsporten. Han har vundet VM i enkeltstart, Vuelta a España og ligger i øjeblikket nummer tre i sit første Tour de France, hvor han også har vundet en enkelt etape.

Remco Evenepoels rejse fra fodboldbanen til cykelsportens top har været bemærkelsesværdig. Han har bevist, at hans talent og dedikation kan bryde barrierer og føre ham til nye højder. Som Guy de Tandt bemærker, havde han potentiale i begge sportsgrene, men cykelsporten viste sig at være det rette valg for den belgiske stjerne.

LÆS OGSÅ  Afslører ny udtalelse om Vingegaard i Tour de France
Forsæt med at læse

De kongelige

Efter spansk sejr i Wimbledon: Prinsesse Catherine stiller særligt spørgsmål til Alcaraz

Udgivet

d.

Imago/Ritzau Scanpix

Det var ikke et helt tilfældigt spørgsmål, som prinsessen stillede.

Ved søndagens Wimbledon blev det med stort bifald modtaget, at prinsesse Catherine mødte op for at overvære finalen mellem Carlos Alcaraz og Novak Djokovic. Men prinsesse Catherine var ikke alene, med sig havde hun sin datter, prinsesse Charlotte.

Det var dog ikke kun for at overvære kampen, at prinsesse Catherine var mødt op; hun skulle nemlig efter kampens afslutning overrække det velfortjente trofæ til den spanske tennisstjerne Alcaraz.

Senere på dagen mødtes de igen, hvor også prinsesse Charlotte og Wimbledon-vinderen fik hilst på hinanden, og dette møde gav anledning til et helt særligt spørgsmål. Selvom prinsesse Catherines to sønner, prins George og prins Louis, ikke var med, var hun blevet nøje instrueret i at stille et helt særligt spørgsmål.

LÆS OGSÅ  Nu har Nikolaj Jacobsen udtaget sin OL-trup: Her er de

Det skriver BILLED-BLADET

De to prinser ville nemlig gerne vide, hvilken spansk fodboldspiller den spanske tennisstjerne har som favorit.

Alcaraz var ikke i tvivl om, at det var anføreren på det spanske hold, Alvaro Morata, men også den 17-årige Lamnie Yamal var et rigtig godt bud.

Spørgsmålet var ikke helt tilfældigt, da det kom i kølvandet på, at Spanien senere den dag skulle spille EM mod England.

Det blev desværre ikke til Englands fordel, da Spanien tog sejren med 2-1 mod England.

LÆS OGSÅ  Deler chokerende afsløring: Jonas Vingegaard med tanker om karrierestop
Forsæt med at læse

Trending