Følg os her

Kendte

I problemer: Nu bryder Harry og Meghan tavsheden

Udgivet

d.

Foto: Gettyimages

Nu bryder parret tavsheden.

Prins Harry og Meghan Markle har lidt et stort tilbageslag, efter det blev afsløret, at deres velgørenhedsorganisation, Archewell, er blevet dømt som værende ‘ulovlig’.

Det skriver Express.

I deres første officielle udtalelse efter en tre-dages rundrejse i Nigeria, undlod parret at nævne skandalen og fokuserede i stedet på deres rejse.

LÆS OGSÅ  'Lakridskongen' Johan Bülow sælger sit luksuriøse sommerhus til 45 millioner kroner

På Sussex’ officielle hjemmeside udtrykte de deres dybeste taknemmelighed til alle begivenhedsarrangører, militærembedsmænd og hele det nigerianske samfund for deres gæstfrihed.

Organisationen er i problemer

Ifølge officielle dokumenter arbejder hertugen og hertuginden af ​​Sussex kun en time om ugen for velgørenhedsorganisationen.

Californiens statsadvokat har sendt et brev til Archewell, som advarer om, at organisationen “ikke er i god stand” på grund af manglende betaling af påkrævede gebyrer.

Forbud

Som et resultat er Archewell midlertidigt blevet forbudt at indsamle og distribuere velgørende midler.

Brevet fra statsadvokaten lyder:

“En organisation, der er opført som kriminel, har ikke et godt omdømme og er forbudt at deltage i aktiviteter, som kræver registrering, herunder at anmode om eller udbetale velgørende midler. Organisationen kan også være underlagt sanktioner, og dens registrering kan blive suspenderet eller tilbagekaldt.”

LÆS OGSÅ  Remee og Lars Hjortshøj indblandet i TV 2-svindeldokumentar: Nu er der reaktion

En kilde fortalte dog til Express, at velgørenhedschefer faktisk indgav deres papirer til tiden, og at problemet forhåbentlig vil blive løst i de kommende dage.

Det skal der ske

Archewell skal nu indsende redegørelse for forsinkelsen og betale de forsinkede gebyrer.

Harry og Meghans fond har ansøgt om en forlængelse, men Californiens officielle register har fortsat med at betegne Archewell som ‘ulovlig’, ifølge rapporter fra USA.

Archewell er en velgørenhedsorganisation grundlagt af Meghan Markle og prins Harry, hertugen og hertuginden af Sussex, efter deres beslutning om at træde tilbage fra deres roller som senior-medlemmer af det britiske kongehus. Organisationen blev officielt lanceret i 2020 og har siden da arbejdet på at skabe positive forandringer inden for en række forskellige områder.

LÆS OGSÅ  Nedtur for Harry og Meghan: Stinker i hele nabolaget

Archewells mission er at løfte og forene samfund verden over gennem medfølelse, generøsitet og humanitære handlinger. Organisationens navn, “Archewell,” er inspireret af det græske ord “arche,” som betyder “kilde til handling,” og “well,” som symboliserer dybden af ressourcer og støtte.

Fokusområder

  1. Mental Sundhed: Archewell arbejder på at fremme mental sundhed og velvære ved at støtte initiativer og organisationer, der tilbyder ressourcer og hjælp til dem, der kæmper med mentale sundhedsproblemer. Meghan og Harry har begge været åbne omkring deres egne erfaringer med mental sundhed, hvilket har bidraget til at nedbryde stigma og opmuntre til åben samtale om emnet.
  2. Ligestilling: Organisationen støtter initiativer, der fremmer ligestilling og bekæmper diskrimination. Dette inkluderer programmer, der styrker kvinder og piger, samt projekter, der arbejder for racemæssig retfærdighed og inklusion.
  3. Miljøbevarelse: Archewell engagerer sig i miljøbevarelse og bæredygtighed ved at støtte projekter, der beskytter naturressourcer og fremmer miljømæssig ansvarlighed. Meghan og Harry har begge udtrykt deres bekymring for klimaforandringer og deres engagement i at skabe en mere bæredygtig fremtid.
  4. Samfundsopbygning: Ved at støtte lokale og globale initiativer, der fremmer samfundsudvikling og social retfærdighed, arbejder Archewell på at skabe stærkere, mere sammenhængende samfund. Dette inkluderer støtte til uddannelsesprogrammer, sundhedstjenester og andre essentielle ressourcer.
LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen viser endnu et 'nyt' ansigt: Får kommentarspor til at eksplodere

Projekter og Initiativer

Archewell har lanceret og samarbejdet med flere projekter og organisationer for at opnå deres mål. Blandt disse er samarbejder med World Central Kitchen for at bygge samfundskøkkener i katastroferamte områder og partnerskaber med forskellige mental sundhedstjenester.

Meghan og Harrys personlige engagement i deres velgørenhedsarbejde afspejles i deres aktive deltagelse i forskellige initiativer og deres kontinuerlige indsats for at bringe opmærksomhed til vigtige sociale og miljømæssige spørgsmål. Archewell repræsenterer deres fælles vision om en bedre verden, hvor medfølelse og handling skaber varige forandringer.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

‘Vild med dans’-stjerne afslører: Fik vild opringning

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Sikke en fantastisk nyhed! Vi ønsker stort tillykke.

Der har været megen snak om den kommende danske film ‘Vogter’, der blandt andet har skuespillere som Sidse Babett Knudsen og Dar Salim på rollelisten.

LÆS OGSÅ  Afslører: Hvis dette sker, bliver Meghan prinsesse Henry

Men en af de stadig fremadstormende navne som ser ud til at bane vejen for en stor karriere, er den 28-årige Sebastian Bull, der i filmen spiller overfor nogle af de største navne vi har herhjemme.

LÆS OGSÅ  Nedtur for Harry og Meghan: Stinker i hele nabolaget

Og tydeligvis har talentet og det hårde arbejde båret frugt.

Skuespilleren og kæresten, den islandske ‘Vild med dans’-veteran Asta Björk, kunne nemlig afsløre, at Sebastian har modtaget en hæderlig pris for sin rolle i filmen.

“Onsdag morgen blev jeg ringet op med gode nyheder; jeg havde vundet “bedste mandelige internationale hovedrolle” i Slovakiet,” afslører den stolte skuespiller på et Instagram-opslag, som Asta sidenhen har gendelt.

LÆS OGSÅ  Midt i bryllup: Sådan overraskede Lene Beier

På billederne ses parret til prisuddelingen, samt øjeblikket hvor skuespilleren får hænderne i den flotte statuette – den første filmpris i skuespillerens karriere.

Det unge par tog allerede afsted til Slovakiet onsdag, og kunne selv samme aften tage afsted til prisuddelingen, hvor Sebastian fik overrakt den flotte statuette.

LÆS OGSÅ  Iskold luft mellem William og Harry: Insider afslører nye detaljer

“jeg er helt igennem taknemmelig,” skriver skuespilleren afslutningsvis.

Filmen ‘Vogter’ følger fængselsbetjenten Eva (Babett Knudsen), der møder manden (Bull), som er dømt for mordet på hendes søn, efter den drabsdøbte bliver flyttet til fængslet hvor Eva arbejder. Filmen står til at få premiere herhjemme den 14. september.

Du kan se billederne af det yndige par samt den ovenud lykkelige skuespiller her:

Forsæt med at læse

Kendte

Petra Nagel har sagt ja: “Det er mit drømmejob”

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Den populære tv-vært har sagt ja.

Med en stor seerskare og en loyal fanbase har ‘Bachelorette’ markeret sig som et af de mest populære realityprogrammer i Danmark. 

I denne uge har programmet igen formået at fange seernes opmærksomhed, ikke mindst på grund af vært Petra Nagels indgriben, da deltageren Lissa havde et følelsesmæssigt sammenbrud.

Midt i det store kærlighedsdrama formåede Petra Nagel at navigere situationen med empati og professionalisme. Hendes støtte til Lissa, som fik mulighed for at uddele sin rose før tid, blev et afgørende øjeblik i sæsonen.

LÆS OGSÅ  Bekymring hos Harry og Meghan: Frygter at ny dokumentar ødelægger alt

Men det ser ud til, at Petra Nagels engagement i ‘Bachelorette’ langt fra er forbi.

Mens fans stadig venter på det sidste afsnit af den nuværende sæson, hvor den sidste af Sofies roser skal uddeles, er der allerede spændende nyheder om fremtiden for showet. 

Ved premieren på ‘Cirkus Summarum’ delte Petra Nagel, at hun har fået tilbudt at vende tilbage som vært for endnu en sæson af ‘Bachelorette’. “De har spurgt mig, om jeg har lyst, og selvfølgelig har jeg det. Det er mit drømmejob,” udtalte Petra med begejstring til HER&NU.

Under interviewet blev Petra også spurgt, om hun foretrækker at være vært for ‘Bachelor’ eller ‘Bachelorette’. 

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen viser endnu et 'nyt' ansigt: Får kommentarspor til at eksplodere

Hertil svarede den populære TV 2-vært, at hun nok burde sige ‘Bachelorette’, idet det er det, som de skal lave igen. 

Værten lægger dog ikke skjul på, at hun også mener, at ‘Bachelor’ kan noget helt specielt. Hun håber på, at de engang skal lave endnu en sæson, hvor det er mændene, der har roserne i hånden.

Forsæt med at læse

Kendte

Badehotellet-stjerne ramt af sygdom: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Nu er der nyt fra Badehotellet-stjernen.

Der var mange fans af den populære TV-serie ‘Badehotellet’, som glædede sig over Simon Stenspils comeback i den seneste sæson. 

Hans genoptræden på skærmen var en glædelig overraskelse, men skuespillerens liv uden for rampelyset har også budt på betydelige begivenheder og udfordringer.

LÆS OGSÅ  'X Factor'-stjerne åbner op: Skammer sig

For blot to måneder siden blev Simon Stenspil far for anden gang, sammen med sin partner Anna Stokholm. Denne lykkelige begivenhed markerer en vigtig milepæl i skuespillerens personlige liv, hvor familiens lykke er i højsædet.

Ramt af sygdom 20 år for tidligt

Midt i glæden har Simon Stenspil dog også måttet håndtere en uventet helbredsmæssig udfordring. 

Den 40-årige skuespiller er blevet diagnosticeret med grå stær, en øjensygdom, der normalt rammer ældre mennesker. På Instagram delte han sine tanker omkring diagnosen: “Egentlig er det meget normalt tror jeg! Men lægen sagde: ‘Det er kommet ca. 20 år for tidligt’ og hvorfor gør det det??”.

LÆS OGSÅ  Efter besked om dødsfald: Nu reagerer Mads Mikkelsen

Lægen bemærkede med et glimt i øjet, at Simon Stenspils grå stær var “flot”, fordi dens omfang var så betydeligt, at maskinen ikke kunne måle den korrekt. Simon Stenspil tog kommentaren med humor, hvilket viser hans evne til at håndtere situationen med let sind.

Du kan se hans Instagram opslag nedenfor:

Forsæt med at læse

Trending