Følg os her

Kendte

‘Badehotellet’-stjerne med sød melding: Græder af lykke

Udgivet

d.

Foto: TV 2

I går var en helt særlig dag, som fik Badehotellet-stjernen til at græde af lykke.

Vi kender hende fra blandt andet Badehotellet, som var en kæmpe succes på TV 2.

Hun var med da serien rullede over skærmen for første gang den 30. december 2013. Hr indtog hun rollen som Sibylle, der var hr. Weyses kone.

LÆS OGSÅ  Nedtur for Harry og Meghan: Stinker i hele nabolaget

Da vi møder Sibylle første gang, er det med en stor rund mave. Hun venter sig nemlig barn med Edwart Weyse.

Dog holder forholdet ikke, og derfor er der efterfølgende en længere periode uden Sibylle i serien. Dog vender hun tilbage i serien senere.

Derudover er hun også aktuel i Sygeplejeskolen og Orkestret.

Det er selvfølgelig Neel Rønholt der er tale om. I går var en helt særlig dag for den populære skuespiller.

Helt særlig dag

I en story på Instagram skriver hun “Klokken er 10-0-dut og jeg har allerede grædt tre gange. Af lykke bevares! Af ren og skær LYKKE!!!,” skriver Neel Rønholt i en story og fortsætter så i den næste story, hvor hun skriver “Fordi… 10 år!”

Der er tale om, at det er ti år siden, at Neel Rønholts datter, Ellen, kom til verden. I et opslag aftenen før fødselsdagen, har hun skrevet:

LÆS OGSÅ  Tallene taler for sig selv: Vild optur for Caroline Wozniacki og Christian Eriksen

“Tager lige en lille “Aften-skåler” med mig selv. Om et par timer er det 10 år siden at jeg blev mor for første gang!!,” lyder det i opslaget, som fortsætter:

“Morgenbordet er dækket og nu sidder jeg bare lige her og prøver at forstå hvor tiden dog blev af, og samtidig kniber jeg mig selv i armen over hvor heldig jeg er, at lige præcis Ellen havnede i min favn, den tidlige juni-morgen, for præcis 10 år siden.”

Du kan se hele opslaget herunder:

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Kendte

‘Vild med dans’-stjerne afslører: Fik vild opringning

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Sikke en fantastisk nyhed! Vi ønsker stort tillykke.

Der har været megen snak om den kommende danske film ‘Vogter’, der blandt andet har skuespillere som Sidse Babett Knudsen og Dar Salim på rollelisten.

LÆS OGSÅ  Afslører: Ingen ligeløn på Badehotellet

Men en af de stadig fremadstormende navne som ser ud til at bane vejen for en stor karriere, er den 28-årige Sebastian Bull, der i filmen spiller overfor nogle af de største navne vi har herhjemme.

LÆS OGSÅ  Endnu en nedtur for Camilla Plum: Døde dyr og indtørret afføring

Og tydeligvis har talentet og det hårde arbejde båret frugt.

Skuespilleren og kæresten, den islandske ‘Vild med dans’-veteran Asta Björk, kunne nemlig afsløre, at Sebastian har modtaget en hæderlig pris for sin rolle i filmen.

“Onsdag morgen blev jeg ringet op med gode nyheder; jeg havde vundet “bedste mandelige internationale hovedrolle” i Slovakiet,” afslører den stolte skuespiller på et Instagram-opslag, som Asta sidenhen har gendelt.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

På billederne ses parret til prisuddelingen, samt øjeblikket hvor skuespilleren får hænderne i den flotte statuette – den første filmpris i skuespillerens karriere.

Det unge par tog allerede afsted til Slovakiet onsdag, og kunne selv samme aften tage afsted til prisuddelingen, hvor Sebastian fik overrakt den flotte statuette.

LÆS OGSÅ  Jesper Buch afviser blankt: Har intet med det at gøre

“jeg er helt igennem taknemmelig,” skriver skuespilleren afslutningsvis.

Filmen ‘Vogter’ følger fængselsbetjenten Eva (Babett Knudsen), der møder manden (Bull), som er dømt for mordet på hendes søn, efter den drabsdøbte bliver flyttet til fængslet hvor Eva arbejder. Filmen står til at få premiere herhjemme den 14. september.

Du kan se billederne af det yndige par samt den ovenud lykkelige skuespiller her:

Forsæt med at læse

Kendte

Petra Nagel har sagt ja: “Det er mit drømmejob”

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Den populære tv-vært har sagt ja.

Med en stor seerskare og en loyal fanbase har ‘Bachelorette’ markeret sig som et af de mest populære realityprogrammer i Danmark. 

I denne uge har programmet igen formået at fange seernes opmærksomhed, ikke mindst på grund af vært Petra Nagels indgriben, da deltageren Lissa havde et følelsesmæssigt sammenbrud.

Midt i det store kærlighedsdrama formåede Petra Nagel at navigere situationen med empati og professionalisme. Hendes støtte til Lissa, som fik mulighed for at uddele sin rose før tid, blev et afgørende øjeblik i sæsonen.

LÆS OGSÅ  20 år for tidligt: Badehotellet-stjerne ramt af sygdom

Men det ser ud til, at Petra Nagels engagement i ‘Bachelorette’ langt fra er forbi.

Mens fans stadig venter på det sidste afsnit af den nuværende sæson, hvor den sidste af Sofies roser skal uddeles, er der allerede spændende nyheder om fremtiden for showet. 

Ved premieren på ‘Cirkus Summarum’ delte Petra Nagel, at hun har fået tilbudt at vende tilbage som vært for endnu en sæson af ‘Bachelorette’. “De har spurgt mig, om jeg har lyst, og selvfølgelig har jeg det. Det er mit drømmejob,” udtalte Petra med begejstring til HER&NU.

Under interviewet blev Petra også spurgt, om hun foretrækker at være vært for ‘Bachelor’ eller ‘Bachelorette’. 

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne ramt af sygdom: Nu er der nyt

Hertil svarede den populære TV 2-vært, at hun nok burde sige ‘Bachelorette’, idet det er det, som de skal lave igen. 

Værten lægger dog ikke skjul på, at hun også mener, at ‘Bachelor’ kan noget helt specielt. Hun håber på, at de engang skal lave endnu en sæson, hvor det er mændene, der har roserne i hånden.

Forsæt med at læse

Kendte

Badehotellet-stjerne ramt af sygdom: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Nu er der nyt fra Badehotellet-stjernen.

Der var mange fans af den populære TV-serie ‘Badehotellet’, som glædede sig over Simon Stenspils comeback i den seneste sæson. 

Hans genoptræden på skærmen var en glædelig overraskelse, men skuespillerens liv uden for rampelyset har også budt på betydelige begivenheder og udfordringer.

LÆS OGSÅ  Overvældet Phillip Faber: Fik tårer i øjnene

For blot to måneder siden blev Simon Stenspil far for anden gang, sammen med sin partner Anna Stokholm. Denne lykkelige begivenhed markerer en vigtig milepæl i skuespillerens personlige liv, hvor familiens lykke er i højsædet.

Ramt af sygdom 20 år for tidligt

Midt i glæden har Simon Stenspil dog også måttet håndtere en uventet helbredsmæssig udfordring. 

Den 40-årige skuespiller er blevet diagnosticeret med grå stær, en øjensygdom, der normalt rammer ældre mennesker. På Instagram delte han sine tanker omkring diagnosen: “Egentlig er det meget normalt tror jeg! Men lægen sagde: ‘Det er kommet ca. 20 år for tidligt’ og hvorfor gør det det??”.

LÆS OGSÅ  Kæmpe lykke hos 'Vild med dans'-par: Det bliver en dreng

Lægen bemærkede med et glimt i øjet, at Simon Stenspils grå stær var “flot”, fordi dens omfang var så betydeligt, at maskinen ikke kunne måle den korrekt. Simon Stenspil tog kommentaren med humor, hvilket viser hans evne til at håndtere situationen med let sind.

Du kan se hans Instagram opslag nedenfor:

Forsæt med at læse

Trending