Følg os her

Sport

EM står for døren: Hvem vinder europamesterskabet?

Udgivet

d.

Foto: PR

Nu lyder der forudsigelser om EM.

EM 2024 står for døren, og fodboldfans over hele verden gør sig klar til at overvære det bedste af europæisk fodbold. Turneringen, som afholdes i Tyskland, begynder den 14. juni og løber frem til finalen den 14. juli. Med deltagelse af nogle af de stærkeste landshold i Europa vil spændingen være intens, og kampen om trofæet bliver hård. Fans bør holde øje med de seneste odds og forudsigelser for at få mest muligt ud af deres oplevelse.

Det skriver Obsidian Digital A/S.

Med hold som Italien, der forsvarer deres titel, og stærke konkurrenter som Frankrig og Spanien, er der masser af forventninger til denne 17. udgave af turneringen. Grupperne er blevet opdelt, og eksperterne deler ud af deres viden for at hjælpe fans med at forstå, hvilke hold der har de bedste chancer. Tjek de seneste analyser og forudsigelser fra førende betting-sites som Unibet og bet365 for at få indsigt i, hvilke hold der er favoritter til at gå videre til finalen.

LÆS OGSÅ  Kom helt tæt på Jonas Vingegaard: Nu er der snart premiere

Værtslandet Tyskland åbner turneringen med en kamp mod Skotland, hvilket giver fansen en festlig start på en måned med fodbold i verdensklasse. Spændingen er allerede ved at bygge op, og de første kampe vil sætte tonen for, hvad der bliver en uforglemmelig turnering. For mere detaljerede oplysninger om turneringen og de deltagende hold, kan læsere besøge den officielle side for UEFA EURO 2024 for at holde sig opdateret med de nyeste nyheder og statistikker.

Kerneoplysninger om turneringen

UEFA Europamesterskabet 2024, også kendt som EURO 2024, finder sted i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024. Turneringen vil blive afholdt i 10 forskellige byer og vil omfatte 24 hold, der konkurrerer i forskellige grupper før de avancerer gennem knockout-runderne.

Værtsbyer og stadioner

Tyskland vil være vært for denne prestigefyldte turnering i 10 nøje udvalgte byer. Store byer som Berlin, Hamburg, Frankfurt og Dortmund er blandt værtsbyerne. Hver by har et stadion, der er klar til at huse de spændende kampe.

F.eks. vil Olympiastadion i Berlin og BVB Stadion i Dortmund være nogle af de væsentligste spillesteder. Hamburgs Volksparkstadion og Frankfurts Commerzbank-Arena er også blandt de centrale arenaer. Mindre byer som Leipzig og Stuttgart vil heller ikke gå glip af denne store sportsbegivenhed.

LÆS OGSÅ  Ny udmelding om Jonas Vingegaard: Lige lovlig optimistisk

Alle stadioner er udstyret med avancerede faciliteter for at sikre en optimal oplevelse for både spillere og tilskuere.

Vigtige datoer og kampplan

Turneringen starter den 14. juni 2024, og løber til 14. juli 2024. I begyndelsen af turneringen deltager 24 hold, som er inddelt i seks grupper. Gruppespilsfasen vil finde sted fra 14. juni til 26. juni, hvor hver gruppe består af fire hold.

Knockout-faserne starter med runde af 16, som finder sted fra 29. juni til 2. juli. Dette efterfølges af kvartfinalerne fra 5. til 6. juli. Semifinalerne spilles den 9. og 10. juli, og til sidst finder finalen sted den 14. juli i Berlin.

Denne plan sikrer, at fans kan følge deres hold gennem hver spændende fase af turneringen.

Holdenes forberedelse og udsigter

Turneringen, der nærmer sig, vil se nogle af de stærkeste trupper i europæisk fodbold konkurrere. Samtidig kan vi forvente overraskelser fra mindre forventede hold.

Stærkeste hold og spillere

Flere hold har bemærkelsesværdige trupper og spillere, der forventes at dominere kampene. Tyskland er værtslandet og har en fornyet styrke med spillere som Joshua Kimmich og Leroy Sané, hvilket gør dem til favoritter.

LÆS OGSÅ  Trist besked fra Kasper Hjulmand

Frankrig og England har også elitehold. Frankrig med stjerner som Kylian Mbappé og Antoine Griezmann vil være svære at slå. England, med Harry Kane og Jadon Sancho, har imponerende dybde i truppen.

Belgien har Kevin De Bruyne som nøglespiller. Hans evne til at skabe spilmuligheder gør dem til en alvorlig trussel mod deres modstandere. Cristiano Ronaldo, nu 39, kunne stadig være en game-changer for Portugal.

Mulige overraskelser

Nogle hold har potentialet til at overraske. Danmark har vist stærk form, især efter deres imponerende præstation ved EM 2020 og VM 2022. Spillerne er velkoordinerede og taktisk skarpe.

Polen har Robert Lewandowski, som kan ændre kampens forløb på egen hånd. Holdets offensive styrke kan give dem en fordel.

Tyrkiet er et andet hold at holde øje med. De har potentialet til at overraske større hold. Deres energiske spillestil og talentfulde unge spillere gør dem til en farlig modstander.

Disse overraskelser kan skabe dramatik og uforudsigelighed i turneringen.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Sport

Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene

Udgivet

d.

Af

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Tennisstjernen Caroline Wozniacki forvandlede sit besøg ved Wimbledon til en herlig familiefest.

I kridhvide outfits samledes hele familien til en dag fyldt med tennis og smil. Den tidligere verdensetter blev set med sine to børn, Olivia og James, der begge matchede deres mors stil.

Billederne afslørede også, at Wozniackis mand, David Lee, og hendes far, Piotr, deltog i festlighederne og gjorde dagen ekstra speciel.

LÆS OGSÅ  Ny udmelding om Jonas Vingegaard: Lige lovlig optimistisk

Forberedelserne til Wimbledon-turneringen har været i fuld gang, og et Instagram-opslag fra turneringen viste lørdag hele Wozniacki-familien foran nettet, klar til sjov og leg.

Den yngre generation fik chancen for at prøve kræfter med tennis, og Caroline Wozniacki fangede stolt datteren Olivias første forsøg med ketcheren på kamera.

Tvunget til at trække sig

Midt i juni blev det annonceret, at Caroline Wozniacki deltager ved Wimbledon via et wildcard, og hun har været travlt optaget af sit comeback.

Senest deltog hun i en turnering i Tyskland, hvor hun nåede kvartfinalen, inden et uheldigt fald tvang hende til at trække sig. De nye billeder viser, at hendes knæ stadig er beskyttet af et stort plaster som følge af skaden.

LÆS OGSÅ  Afslører: Bliver med Thomas Gravesen i spidsen

På trods af disse udfordringer er Wozniacki fast besluttet på at fortsætte sin kamp. I første runde af Wimbledon skal hun møde den amerikanske spiller Alycia Parks, og det er tydeligt, at hun er klar til at give alt, hvad hun har.

Wozniackis comeback til tennisbanen har været ventet med spænding, og hendes familiedag på Wimbledon er et bevis på, at hun formår at balancere både karriere og familieliv. Vi ser frem til at følge hendes rejse i den prestigefyldte turnering.

Du kan se de bedårende billeder af familien klædt i hvidt her:

Forsæt med at læse

Kendte

Særlig kropsudsmykning på Vingegaard vækker opsigt: Her er den søde årsag

Udgivet

d.

Af

Foto: Gil Corzo/ Shutterstock

En særlig ‘tatovering’ på Jonas Vingegaard vakte opsigt i Tour de France.

Den danske cykelrytter Jonas Vingegaard, som lige nu er med i Tour de France – det første cykelløb han konkurrerer i siden sit styrt i april, har vist, at familien altid har en særlig plads i hans hjerte.

LÆS OGSÅ  Ny udmelding om Jonas Vingegaard: Lige lovlig optimistisk

I slutningen af maj blev han spottet med en ny og usædvanlig “tatovering” på sin overarm under sin træning på Mallorca. Nu deler han historien bag denne kærlige gestus.

Den farverige sommerfugl, der prydede Vingegaards overarm, er ikke en permanent tatovering, men derimod en børnetatovering nøje udvalgt af hans datter, Trine.

Frida elsker det

Sommerfuglen blev senere vasket og svedt af, men efter Tour de France begyndte, blev den erstattet af en ny tatovering – en hund på hånden. Denne hund er ingen ringere end Marshall fra den populære børneserie ‘PAW Patrol’.

“De er fra min datter. Hun elsker virkelig tatoveringer i øjeblikket, og hun kan godt lide, at jeg også har en,” fortæller Vingegaard med et smil. “Det er en lille ting, vi har, at hun sætter en tatovering på armen af mig. Det er virkelig dejligt.”

LÆS OGSÅ  Trist besked fra Kasper Hjulmand

Selvom disse tatoveringer ikke er permanente, har de en særlig betydning for Jonas Vingegaard. De er et kært minde om hans datter og symboliserer deres tætte bånd. Det er en sød og humoristisk tradition, som bringer glæde midt i cykelsportens hårde hverdag.

Se det rørende interview med Eurosport, hvor Vingegaard viser sine tatoveringer frem og fortæller om deres særlige betydning.

Forsæt med at læse

Sport

Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Hvad fremtiden præcist står på for Mikkel Hansen ved vi ikke, men der er helt sikkert én ting, som han ikke skal i fremtiden.

Om lidt over en måned træder en af Danmarks mest ikoniske håndboldspillere, Mikkel Hansen, ud af rampelyset efter en imponerende karriere. 

Spørgsmålet, der nu melder sig, er, hvad fremtiden vil bringe for den legendariske spiller, når han efter OL i Paris, stiller håndboldskoene på hylden.

Siden sin debut ved OL i 2008 har Mikkel Hansen været en central figur i dansk håndbold. 

LÆS OGSÅ  Trist besked fra Kasper Hjulmand

Med utallige sejre og nogle skuffende nederlag, har han opnået en karriere, der vil blive husket længe. 

Nu, hvor han står foran sin sidste turnering, er der stor interesse for, hvad det næste kapitel i hans liv vil indeholde.

Selvom han har haft nogle måneder til at overveje sine fremtidige muligheder, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål. “Jeg ved ikke det store endnu. Jeg har planlagt at tage mig noget tid, hvor jeg kan trække vejret lidt og finde ud af, hvad der skal ske,” fortæller han til SE og HØR.

Det skal han hvert fald ikke

Selvom visse ting er usikre, er Mikkel Hansen dog sikker på, at håndbolden bliver lagt på hylden.

Da håndboldspilleren blev spurgt ind til, om intervieweren havde ret, når han sagde, at man ikke skulle forvente at se ham i en trænerrolle, svarede han med et smil: “Jeg skal i hvert fald ikke være træner, det har du ret i,” svarer Mikkel Hansen. 

Han tilføjer, at børnehåndbold måske kunne være en undtagelse, men det er ikke noget, han planlægger at kaste sig over lige foreløbig.

For Mikkel Hansen er det vigtigt at få mere frihed i weekenderne, som i mange år har været fyldt med håndboldaktiviteter. 

LÆS OGSÅ  Kom helt tæt på Jonas Vingegaard: Nu er der snart premiere

Håndboldspilleren lægger ikke skjul på, at han ser frem til at tilbringe mere tid med sin familie.

Muligheden for at blive ekspertkommentator i tv-studier, som mange tidligere landsholdsspillere har valgt, ser han heller ikke som en sandsynlig vej. Mikkel Hansen afviser dog ikke spørgsmålet fuldstændig, da han siger, at man aldrig skal sige aldrig. 

Selvom Mikkel Hansen endnu ikke er officielt udtaget til OL-holdet, forventes det, at han deltager i turneringen, som starter den 27. juli. 

Forsæt med at læse

Trending