Følg os her

De kongelige

Smider bombe: Det overvejer Harry og Meghan

Udgivet

d.

Foto: Karwai Tang/WireImage

Angiveligt er flytningen til USA slet ikke gået som håbet for parret, og derfor går rygterne på, at parret overvejer en permanent base i Storbritannien.

Det ser ud til, at Prins Harry og Meghan Markles liv i USA har været langt fra den private tilværelse, de oprindeligt antydede, at de ønskede. Siden deres afgang fra kongefamilien har deres liv været meget offentliggjort, især på grund af deres aftaler med Netflix og Spotify. Harrys erindringsbog, Spare, har kun øget den offentlige interesse yderligere.

Det skriver Newsner.

LÆS OGSÅ  Kong Frederik og dronning Mary glæder sig: Snart sker det

Mens deres børn nærmer sig skolealderen, antyder rygter, at Sussex-parret står over for vanskeligheder. Der har været hvisken om, at selvom de ønskede at integrere sig i Hollywoods elitekredse, har mange A-lister været tøvende med at omgås dem. Nyere rapporter indikerer, at selv Harrys venner er tilbageholdende med at besøge ham.

Harrys besøg i Storbritannien har været sjældne. Efter at være blevet smidt ud af Frogmore Cottage af Kong Charles, har Harry og Meghan manglet en stabil base i Storbritannien. På trods af dette er der rygter om, at Harry overvejer en permanent tilbagevenden til Storbritannien, drevet af en betydelig, dog trist, årsag ifølge en kongeekspert.

Da Harry og Meghan flyttede til USA, søgte de en frisk start, væk fra deres royale forpligtelser. Dette skridt var en betydelig ændring for deres daværende familie på tre. Siden de flyttede, har de budt deres datter, Prinsesse Lilibet, velkommen, som for nylig fyldte tre år.

LÆS OGSÅ  Kilde afslører: Harry og Meghan er desperate

På trods af deres påstande om at ønske privatliv har deres talrige beskyldninger mod kongefamilien, som fremtrædende blev præsenteret i deres Oprah Winfrey-interview, deres Netflix-serie, forskellige andre interviews og Harrys erindringsbog, holdt dem i mediernes søgelys.

Hånet og kritiseret

De har også påbegyndt adskillige forretningsprojekter, hvor Meghan arbejder på at etablere sit eget brand. Hendes livsstilsbrand, American Riviera Orchid, blev lanceret for nogle måneder siden, men det modtog ikke den varme modtagelse, hun havde håbet på.

Brandets første produkt, en ny marmelade, blev kritiseret for at være overpris og uimponerende i smag. Ifølge kongeekspert Tom Quinn var Meghan knust over den negative feedback. “Meghan græd, da brandet blev lanceret, og hendes nye marmelade blev bredt hånet for at være dyr og intet specielt,” fortalte han Mirror. Han tilføjede, at Meghan føler sig uretfærdigt målrettet af kritik og har svært ved at forstå, hvorfor hendes indsats ikke bliver mere værdsat.

LÆS OGSÅ  Kate glimrer ved sit fravær: Nu deles der nye detaljer om kræftforløbet

Harry og Meghans livsstil i Montecito, Californien, står i skarp kontrast til deres tidligere liv i Storbritannien. De nyder mere privatliv uden den konstante tilstedeværelse af paparazzier. Meghans evne til at føde Lilibet i relativ fred sammenlignet med mediestormen under Archies fødsel var særlig betydningsfuld.

Mens de bosatte sig i deres nye liv, blev Harry ofte set i Santa Barbara-polo klubben, og Meghan tilbragte tid i Los Angeles, en 90-minutters køretur fra deres hjem i Montecito. De håbede angiveligt at integrere sig i Hollywoods sociale scene, men denne ambition blev ikke godt modtaget.

Hollywood-indersider Tim Dillon nævnte i sin podcast, The Tim Dillon Show, at mange berømtheder finder Sussex-parrets vedvarende forsøg på at omgås dem trættende. “Jeg kender folk i LA, der kender dem, og alt, de vil, er at hænge ud med berømtheder,” delte Dillon og bemærkede manglen på gensidig interesse fra Hollywoods elite.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

De kongelige

Kongehuset bekræfter nyt: Det kan dronning Margrethe se frem til

Udgivet

d.

Af

Foto: Salma Bashir Motiwala / Shutterstock

Mandag kom nyheden: De royale kufferter skal pakkes igen.

Hoffet har bekræftet, at dronning Margrethe har forladt Fredensborg Slot for at tage ophold på Marselisborg Slot i Aarhus.

LÆS OGSÅ  Ærgerligt for kong Frederik: Det bliver ikke muligt

Den kommende tid vil dronningen kunne nyde Marselisborg Slots idylliske have, der med sine store græsplæner, majestætiske træer og små søer i engelsk stil danner en smuk ramme om hendes ophold.

Annonceres ikke længere

Siden begyndelsen af april har dronning Margrethe boet på Fredensborg Slot i Nordsjælland. Nu byder Marselisborg Slots have på en kærkommen forandring i omgivelserne for den elskede monark.

Det var engang en fast tradition at offentliggøre dronningens flytninger i den kongelige kalender. Efter tronskiftet er det dog kun kong Frederik og dronning Marys residensskift, der meldes officielt ud.

LÆS OGSÅ  Glæden er ubeskrivelig: Dronning Margrethe fortsætter

Hoffet annoncerer derfor kun dronning Margrethes flytninger, når det e nødvendigt. Det skriver BILLED-BLADET.

Med hendes ophold på Marselisborg Slot kan dronning Margrethe se frem til at nyde det fredfyldte og naturskønne område i Aarhus.

Forsæt med at læse

De kongelige

Helt særligt gensyn: Sådan blev kong Frederik overrasket i Grønland

Udgivet

d.

Af

Foto: Foto: Michael W. Holm/ Shutterstock

Kong Frederik og dronning Mary ankom til Grønland lørdag, hvor der ventede en helt særlig overraskelse til kong Frederik.

Kongeparret vil være på besøg i Grønland frem til den 6. juli.

Der ventede kong Frederik et helt særligt gensyn i Grønland. Det oplyser Kongehuset i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ  Mange frygtede det: Nu bekræfter kongehuset nyheden om prinsesse Kate

“Det var et hjerteligt gensyn, da Kongeparret i dag indledte det officielle besøg i Grønland i den nordligste del af landet,” lyder det i et opslag fra Kongehuset, som fortsætter:

Havde fundet den frem i dagens anledning

“Efter at være modtaget på Pituffik Space Base (tidligere kendt som Thulebasen) rejste Kongen og Dronningen til Qaanaaq, hvor byens borgere modtog Majestæterne med sang, dans og kaffemik.

Det er langt fra kong Frederiks første besøg i Qaanaaq. Han har nemlig en helt særlig forbindelse til byen, da det var her, han indledte sin firemåneder lange slædeekspedition med Sirius-patruljen.

LÆS OGSÅ  Prins Harry træffer stor beslutning: Har valgt det fra

Derfor havde byens borgere i dagens anledning fundet kongens gamle slæde frem.

Det er 20 år siden at Frederik og Mary sidst besøgte Qaanaaq. Det gjorde de under deres første fælles besøg i Grønland.

Du kan se Kongehusets opslag herunder:

Forsæt med at læse

De kongelige

Kongehusets kalender afslører nye detaljer: Det venter der Kongeparret i august

Udgivet

d.

Af

Foto: Liv Oeian/ Shutterstock

I august venter der flere spændende arrangementer for kong Frederik og dronning Mary.

Det danske kongepar er i øjeblikket på et officielt besøg i Grønland, hvor de har formået at overraske på flere fronter.

En af de mest bemærkelsesværdige overraskelser er, at de har taget deres to yngste børn, prins Vincent og prinsesse Josephine, med sig på rejsen.

Der ventede også en prins Vincent og prinsesse Josephine en helt særlig opgave i Grønland.

LÆS OGSÅ  Kong Frederik og dronning Mary glæder sig: Snart sker det

Under opholdet i Grønland har de også bragt en dansk tradition med sig: Royal Run. Dette populære løb blev for nylig afholdt i Qeqertarsuaq, Grønlands største ø, beliggende på sydsiden.

Det venter der i august

Kongeparret planlægger at blive i Grønland indtil den 6. juli, hvorefter de vil tage på sommerophold på Gråsten Slot den 9. juli. Herefter fortsætter deres sommeraktiviteter med et sommertogt midt i august, hvor de skal besøge flere danske kommuner.

Ifølge Kongehusets kalender vil kongeparret besøge Bornholm Regionskommune den 19. august som en del af togtet. Den 20. og 21. august planlægger de at sejle til Ærø og derefter til Assens, hvor de vil opholde sig i cirka et døgn.

LÆS OGSÅ  Kilde afslører: Harry og Meghan er desperate

Den 20. august ankommer skibet Dannebrog til Vejles havn, men hvad der skal ske derefter, er endnu ikke oplyst. Kongehuset har heller ikke offentliggjort programmet for dagene mellem den 19. og 22. august.

Det betyder, at danskerne i denne periode har en unik mulighed for at få et glimt af både kongeskibet Dannebrog og den kongelige familie, når de sejler rundt til forskellige destinationer i Danmark.

Forsæt med at læse

Trending