Følg os her

Film / TV

DR-par åbner op om lang kamp: Håber det vil lykkedes

Udgivet

d.

Foto:Shutterstock
Foto: Alexfan32/ Shutterstock

Parret håber på, at deres store drøm vil blive til virkelighed.

Brynn og Stewen Hull-Mathiasen er kendte ansigter blandt mange danskere. 

Dette skyldes deres deltagelse i DR-programmet ‘Fede forhold’, hvor danskerne har kunnet følge med i parrets op- og nedture. 

Efter at have overvundet betydelige udfordringer og nået en vigtig milepæl, er DR.parret nu klar til at starte deres rejse mod forældreskab gennem fertilitetsbehandling. 

LÆS OGSÅ  Mange frygtede det: Nu bekræfter kongehuset nyheden om prinsesse Kate

Parret, som seerne har fulgt i DR-programmet ‘Fede forhold’, har arbejdet hårdt på at forbedre deres helbred og er nu klar til næste skridt.

I programmet ‘Fede forhold’ lykkedes det Brynn at reducere sin BMI til under 35, hvilket var en nødvendig betingelse for at påbegynde fertilitetsbehandling. 

Ved ikke hvordan det vil påvirke

Sådan skriver HER&NU.

I midten af juli startede parret behandlingen, og de deler ærligt deres rejse med offentligheden via deres fælles Instagram-konto.

I et interview med mediet forklarer Brynn og Stewen Hull-Mathiasen de næste skridt i deres fertilitetsbehandling. 

LÆS OGSÅ  Fans jubler: Nu vender DR-succes tilbage

“Vi afventer, at jeg skal have min menstruation, og derefter skal vi ind hos klinikken, hvor de skal tjekke mit miljø for æg. Når det sker, så kommer jeg på hormonbehandling. Det er vi også spændte på, da vi ikke ved, hvordan det kommer til at påvirke mig,” fortæller Brynn.

Parret er optimistiske, men også realistiske omkring deres chancer. De håber på succes ved første forsøg, men er forberedte på, at det kan tage flere forsøg.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

På trods af ændringer i ‘Vild med dans’: Én ting bliver ikke ændret

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Der er mange ting der ikke er som det plejer, når Vild med dans tager hul på sin 21. sæson fredag aften. Men der er alligevel én ting, som der ikke ændres på.

Der er ingen tvivl om, at der er sket store ændringer i TV 2-programmet ‘Vild med dans’.

Med nye deltagere, dommere, værter – og endda et nyt orkester – er programmet gået i en helt ny retning.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans' løfter sløret: På fredag sker det

For første gang er det ikke The Antonelli Orchestra, der står for musikken, og det har fået mange til at spørge: Hvad betyder det egentlig for showet? Hvad kan seerne forvente af de musikalske ændringer, og hvordan vil det påvirke oplevelsen af et af Danmarks mest populære underholdningsprogrammer?

Der er store forandringer på vej i ‘Vild med dans’, når TV 2’s populære program vender tilbage med et helt nyt husorkester.

Det bliver der ikke lavet om på

I spidsen for det nye orkester står kapelmester Oliver McEwan, der får ansvaret for at spille danseparrene gennem de mange forskellige dansestile – fra den hurtige jive og muntre quickstep til den yndefulde vals og temperamentsfulde tango.

Selvom et nyt orkester ofte betyder ændringer i lydbilledet, er der stadig elementer, der forbliver uændrede. Mange seere har været bekymrede for, om det nye band også ville betyde en ændring i den ikoniske intromusik, som i årevis har været synonym med Vild med dans. Dette spørgsmål blev stillet til ‘Vild med dans’-journalisten Laura Dalgård Hansen, der talte med TV 2 om ændringerne.

LÆS OGSÅ  Vender Sofie Gråbøl tilbage i 'Huset'? Nu svarer hun på spørgsmålet

“I forbindelse med det nye band spurgte jeg TV 2, om det også betyder, at vi skal have en ny intromelodi – og det skal vi altså ikke! Det bliver den velkendte, som vi plejer,” fortæller hun til BILLED-BLADET.

Med denne udmelding kan seerne ånde lettet op. Selvom der er nye ansigter og lyde i programmet, vil den genkendelige åbningsmusik, som mange forbinder med starten på dansefesten, forblive den samme.

Forsæt med at læse

Film / TV

‘Sygeplejeskolen’-stjerne fik voldsom melding på hospitalet

Udgivet

d.

Af

Foto: Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Nu sætter han ord på den dag hvor ulykken skete.

Sommeren 2024 blev langt fra, hvad Jakob Åkerlind havde forestillet sig. I stedet for at nyde sol og varme dage, måtte TV 2-skuespilleren tilbringe store dele af sommeren i sygesengen efter en række helbredsmæssige udfordringer.

Et voldsomt cykelstyrt satte for alvor hans fysiske tilstand på prøve, og det hele endte med både en brækket arm, hjernerystelse og endda en hjerneblødning.

Jakob Åkerlind fortæller, at han havde set landskamp og fået en fadøl for meget. Derefter satte han sig på cyklen og et møde med en kantsten gik helt galt.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans' løfter sløret: På fredag sker det

På sygehuset blev han også mødt med en vild melding.

“Det var da heldigt, du vågnede op igen,” lød det og det er naturligvis noget, som Jakob Åkerlind også føler sig meget heldig med.

Jakob Åkerlind i Sygeplejeskolens sjette sæson Foto Mike KollöffelTV 2

Dybt ulykkelig

Alligevel var han meget mærket efter uheldet. Han var meget ulykkelig de første dage på hospitalet, og at en neurolog heller ikke ville garantere ham, at han blev rask, hjalp heller ikke på humøret.

Heldigvis forsikrede en anden læge ham, at han nok skulle blive rask igen.

Selvom skaderne har satte en midlertidig stopper for nogle af hans aktiviteter, er Jakob Åkerlind bestemt ikke fremmed for udfordringer. Ud over sin succes i ‘Sygeplejeskolen’ har han tidligere medvirket i flere store produktioner, herunder ‘Agent’, ‘Perfekte steder’ og ‘Den som dræber – fanget af mørket’. Og så gav han i 2022 danseskoene en chance, da han stillede op i ‘Vild med dans’, hvor han dansede med Camilla Dalsgaard. Deres rejse i programmet blev dog kort, da de sluttede på en ottendeplads.

LÆS OGSÅ  Nu kan du bestemme: Hvilken er Danmarks bedste tv-serie?

Jakob Åkerlind et netop nu aktuel i Sygeplejeskolen, som ruller over skærmen på TV 2 med sin sjette sæson.

For de mange fans af den succesfulde serie er der heldigvis godt nyt, der kommer nemlig endnu en sæson til næste år.

Forsæt med at læse

Film / TV

Afslører: ‘Vild med dans’ bøjer reglerne for Rachel

Udgivet

d.

Af

Foto: Lars E Andreasen/TV 2

Vild med dans gør en undtagelse og bøjer reglerne for Rachel.

I år indtager Rachel Ellebye dansegulvet i Vild med dans. Det gør hun sammen med Thomas Evers Poulsen, der i årevis har været fast inventar i programmet.

Da dette års ti par blev afsløret for nyligt, satte Thomas Evers Poulsen også et par ord på den kommende deltagelse. For selvom man har været med i mange, så betyder det ikke, at begejstringen er mindre.

LÆS OGSÅ  Nu sætter Jenna og Albert ord på aldersforskellen i DR-program

“Så kan jeg endelig råbe det højt, ja jeg skal være med i Vild med dans 2024,” lød det i et opslag fra den populære danser, som fortsatte:

“Drømmen er gået i opfyldelse for Rachel, om at få lov til at danse på Danmarks flotteste dansegulv og jeg glæder mig til at stå der sammen med hende.”

Deltagelsen i Vild med dans har nemlig været en mangeårig drøm fra Rachel, som vi kender fra TV 2-programmet ‘Årgang 0’.

Gør en undtagelse

Når Rachel og Thomas indtager dansegulvet på fredag, så bliver det med hele tre af Rachels familiemedlemmer blandt publikum. Nemlig hendes mor, far og bror.

Normalt må deltagerne kun have to gæster med blandt publikum, men Rachel har undtagelsesvist fået lov til at have en ekstra med, så hendes bror også kunne komme med.

LÆS OGSÅ  DR deler skønt nyt: Kæmpe succes vender tilbage

“Jeg fik at vide, jeg kunne invitere to gæster med, men jeg ville jo rigtig gerne have min bror David med også. Det har jeg fået lov til, så de kommer alle tre i studiet og ser mig danse,” fortæller Rachel til BILLED-BLADET.

Når Vild med dans har premiere på fredag, kaster Thomas Evers Poulsen og Rachel Ellebye sig ud en pasodoble.

Rachel fortæller, at drømmen om at være med i Vild med dans, har eksisteret siden hun har var helt lille. Derfor behøvede hun heller ikke betænkningstid, og svarede derfor ja med det samme.

Forsæt med at læse

Film / TV

Grim oplevelse i TV 2-program: Frygtede hjertestop

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

Midt i optagelserne frygtede deltageren, at hun var blevet ramt af et hjertestop.

Det populære TV2-program “Korpset” er kendt for at presse sine deltagere til deres absolutte fysiske og mentale grænser. Men i denne uge tog det en uventet drejning, da deltageren Annika Bornebusch oplevede et voldsomt angstanfald under en af de krævende udfordringer.

Den 32-årige Annika, som deltager i programmet, blev midt i en fysisk intens opgave pludselig overmandet af panik. “Hjælp. Jeg får hjertestop. Jeg er bange for at dø,” hører man hende råbe i ren desperation, mens hun kæmper for at få vejret. I klippet ses medaspiranter og en læge, der hurtigt træder til for at berolige hende i den dramatiske situation.

LÆS OGSÅ  DR deler skønt nyt: Kæmpe succes vender tilbage

Angstanfaldet opstod efter 10 krævende runder på en forhindringsbane, efterfulgt af en 10 kilometer lang løbetur, hvor deltagerne var iført skiundertøj og fuld uniform. Kombinationen af fysisk udmattelse og det mentale pres blev for meget for Annika.

Første gang hun oplever det

I et interview med SE og HØR fortæller Annika om det skræmmende øjeblik, hvor hendes krop gav efter. “Det begynder at snurre i hele kroppen… Jeg mærker krampe øverst på ryggen og omkring brystkassen, og jeg føler, at jeg ikke kan trække vejret,” siger hun. Følelsen af at miste kontrollen over sin krop, kombineret med frygten for at få et hjertetilfælde, udløste det uventede angstanfald.

Annika understreger, at det er første gang, hun har oplevet noget lignende, og at hun hverken før eller siden har haft problemer med angst. Hun har dog været nødt til at forberede sin familie og sin kæreste på de voldsomme scener, der vil blive vist på tv.

LÆS OGSÅ  TV 2 bekræfter: Denne dag vender elsket program tilbage

Ironisk nok var den løbetur, der udløste anfaldet, faktisk frivillig. Aspiranterne kunne vælge mellem at løbe de 10 kilometer eller blive kørt hjem i en lastbil. Men for dem, der klarede løbet på under en time, ventede en overraskende belønning: en burger, en cola og en marsbar.

Annika valgte at tage udfordringen op, selvom hun hurtigt indså, at det måske ikke var det klogeste valg. Alligevel pressede hun sig selv til at gennemføre løbet og nå i mål inden for tidsgrænsen.

Efter at have overvundet angstanfaldet, fik Annika endelig mulighed for at nyde sin velfortjente præmie og komme sig over den chokerende oplevelse.

Forsæt med at læse

Film / TV

Et mareridt: TV 2 går helt tæt på grusom sag

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

I to afsnit går TV 2 nu helt tæt på de tidligere ansatte.

Ved en uanmeldt kontrol på stutteri Viegård ved Viborg sidste år, fandt politiet, Fødevarestyrelsen og Viborg Kommune omkring 50 nedgravede heste.

Det skrev TV 2 i august sidste år.

LÆS OGSÅ  TV 2 bekræfter: Denne dag vender elsket program tilbage

Der var ikke givet tilladelse til at grave hestene ned og efterfølgende begyndte en sag at rulle.

Sagen gav også genlyd i hesteverdenen og hos dyreelskere, hvor flere mødte op for at demonstrere ved stutteriet, for at vise deres modstand mod dyremishandling.

Nu, lidt over ét år senere, kommer der en ny dokumentar fra TV 2, som har dykket yderligere ned i sagen.

Kom med helt tæt på

Dokumentaren strækker sig over to afsnit og her møder seerne flere tidligere ansatte, som kan berette om overgreb og vold.

“Den tidligere stutteriejer John Byrialsen blev sidste år kendt i offentligheden, da myndighederne fandt 50 ulovligt nedgravede heste på hans stutteri. Nu står en række tidligere ansatte frem og fortæller om manipulation, vold og overgreb begået af John Byrialsen mod helt unge ansatte gennem mere end 30 år. Gry Heitmann havde en drøm om at blive stjernerytter, da hun ankom til Viegård stutteri. Men et hemmeligt forhold til stutteriets ejer, John Byrialsen, udviklede sig ifølge hende til et voldeligt mareridt. Det viser sig, at hun ikke er den eneste, der har oplevet stutteriets mørke hemmelighed,” skriver TV 2 om første afsnit i dokumentarserien ‘Mareridtet på stutteriet’.

LÆS OGSÅ  Mange frygtede det: Nu bekræfter kongehuset nyheden om prinsesse Kate

I andet afsnit kommer seerne helt til på Kirsti, som har været udsat for vold af John Byrialsen, da hun var ansat på stutteriet.

Dokumentaren har premiere den 2. oktober på TV 2 og TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

Sidste Babett Knudsen i ny film: Rosen vil ingen ende tage

Udgivet

d.

Af

Foto: PR

Stjerner, hjerter og roser vælter ned over Sidse Babett Knudsen. Hendes præstation i den nye danske film VOGTER beskrives som magnetisk og fænomenal. Du kan stadig nå at se filmen som vi viser i aften og frem til 28. september.

Filmen ‘Vogter’ handler om den idealistiske fængselsbetjent Eva, der står over for et stort dilemma, da den mand, der er dømt for mordet på hendes søn, placeres i det fængsel, hvor hun arbejder.
Uden at afsløre sin forbindelse til fangen, anmoder Eva om at blive flyttet til den unge mands afdeling – den mest barske og voldelige i fængslet.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans' løfter sløret: På fredag sker det

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Tobaksgaarden.

Sidse Babett Knudsen spiller rollen som Eva, mens Sebastian Bull, kendt fra ‘Gidseltagningen’, ‘Limboland’ og senest ‘Vild med dans‘, indtager rollen som den morddømte fange.

Filmens rolleliste inkluderer også Dar Salim, Jacob Lohmann, Marina Bouras, Olaf Johannessen, Ida Cæcilie Rasmussen, Siir Tilif og Rami Zayat. Instruktøren bag filmen er Gustav Möller, som fik stor international og national anerkendelse med sin debutthriller ‘Den skyldige’ fra 2018.

Sådan lyder pressens ord

ALT FOR DAMERNE: “Sidse Babett Knudsen er ikke mindre end fuldstændig magnetisk i denne dvælende og stadig mere intense fortælling. Hun æder lærredet.” (Stephanie Caruana)

BERLINGSKE: ”Rammer som en knytnæve i solar plexus – ikke mindst på grund af Sidse Babett Knudsen i absolut topform.” (Thomas Brunstrøm)

BØRSEN: ‘Vogter’ kan man ikke undgå at tænke over i lang tid. Filmen er ganske enkelt fængslende.” (Michael Solgaard)

LÆS OGSÅ  DR med dejlig nyhed: Populær vært vender tilbage

INFORMATION: “Sidse Babett Knudsen leverer en af sine bedste præstationer nogensinde.” (Christian Monggaard)

JYLLANDS-POSTEN: “Sidse Babett Knudsen er fænomenal som idealistisk fængselsbetjent, der konfronteres med fortidens spøgelser i instruktør Gustav Möllers hårrejsende fængselsdrama om magt.” (Freja Dam)

Forsæt med at læse

Film / TV

Afslører: Skjult aftale i ‘Landmand søger kærlighed’

Udgivet

d.

Af

Lene Beier er vært for en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Anders Brohus/TV 2

Det ser du ikke i programmet.

Dette års sæson af ‘Landmand søger kærlighed‘ er for alvor skudt i gang, og sikke en rejse det bliver for landmændene.

Lene Beier har meldt sig klar til at tage dem i hånden i jagten mod kærligheden.

Men for Svend Kirkegaard Hansen, en af landmændene i dette års udgave af ‘Landmand søger kærlighed’ deltager handlede det om at springe direkte ud i det.

LÆS OGSÅ  DR med dejlig nyhed: Populær vært vender tilbage

Den 45-årige landmand fra Vestjylland besluttede at gøre tingene lidt anderledes end tidligere sæsoner.

I stedet for at tage det roligt, inviterede han alle fem udvalgte kvinder til at flytte ind på sin slægtsgård umiddelbart efter deres første møde på speed-daten.

Hvorfor vente?

“Jeg kunne ikke se, hvorfor vi skulle vente til senere hen, så jeg lavede en aftale med produktionen, om at alle kvinderne flyttede direkte ind. Jeg ville gerne vise mit hus frem med det samme og lukke dem ind i mit privatliv”, lyder det fra Svend til HER&NU, inden han fortsætter:

“Det var vigtigt for mig, at en fremtidig kæreste kunne se sig selv bo på gården, så det var også lidt en test. Jeg kunne også lynhurtigt mærke, hvilke kvinder der faldt lidt til på gården og trivedes på landet”.

LÆS OGSÅ  DR afslører: Det kan danskerne se frem til

At invitere kvinderne indenfor med det samme gjorde også udvælgelsesprocessen lettere for Svend.

I stedet for kun at basere sin beslutning på den korte speed-date, fik han mulighed for at tilbringe adskillige timer med kvinderne på gården.

Hvordan Svends valg falder, kan man følge i de næste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’.

TV 2-programmet sendes hver tirsdag kl. 20.00, og for dem, der vil følge med online, er det også tilgængeligt på TV 2 PLAY.

Forsæt med at læse

Film / TV

Smider bombe før premiere: Vender tilbage i ‘Vild med dans’

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

På fredag vender Vild med dans tilbage på skærmen.

Kort før premieren på dette års Vild med dans, lyder der nu en overraskende melding fra TV 2.

Tidligere i år blev det meddelt, at Anne Laxholm stopper som dommer og dermed ikke indtager en plads ved dette års dommerbord.

I stedet kommer seerne til at få glæden af Lene James Mikkelsen.

LÆS OGSÅ  DR afslører: Det kan danskerne se frem til

Men nu lyder der en overraskende melding, for vi kommer alligevel til at se Anne Laxholm i programmet. Det skriver BILLED-BLADET.

Hun kommer nemlig til at være med som gæstedommer i semifinalen, fortæller hun til bladet.

Dejligt gensyn

“Det glæder jeg mig meget til. Det bliver dejligt med et gensyn, og jeg er også spændt på at se det nye studie, der er blevet indrettet,” lyder det fra den garvede Vild med dans-dommer.

Anne Laxholm har ellers været med som dommer siden Vild med dans begyndte. Men beslutningen om at stoppe som fast dommer fortryder hun ikke, fortæller hun til bladet.

LÆS OGSÅ  'Fede forhold'-deltager med opråb: Stop det!

Når Vild med dans vender tilbage på fredag, bliver det med tre faste dommere ved dommerbordet. I denne sæson er de tre: Lene James Mikkelsen, Marianne Eihilt og Sonny Fredie Pedersen.

I nogle programmer kommer der en gæstedommer, som indtager en plads ved dommerbordet, sammen med de tre faste dommere.

Du kan se Vild med dans på fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

DR-vært med særligt samarbejde: Nu skal danskerne huske det

Udgivet

d.

Af

Foto: ricochet64/ Shutterstock

Morten Kirckhoff vil have danskerne til at huske verdens glemte kriser. Derfor lancerer TV-værten i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp en såkaldt ”huskekage”, der bliver solgt i hele landet.

På hylderne i alle landets føtex- eller Bilka-bagerier kan du fra i dag finde en helt særlig kage: En lysebrun cookie med hvid chokolade og hindbærsmag. Kagen har ikke kun har til formål at stille din sukkertrang. Den skal også minde dig om noget vigtigt, du måske har glemt. 

Det oplyser Folkekirkens Nødhjælp i en pressemeddelelse.

”En ”huskekage” er et gammelt dansk ord for en lussing. Og kagen skal være en sweet reminder til alle kage-elskende danskere om, at vi ikke må glemme de alvorlige humanitære kriser i verden lige nu,” siger tv-vært Morten Kirckhoff, der gennem syv sæsoner af DR-programmet ‘Nul stjerner’ har rejst verden rundt og smagt på al slags mad.   

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksen vækker opsigt: Sådan har du aldrig set hende før

”Huskekagen” er en del af en kampagne fra Folkekirkens Nødhjælp, der skal sætte fokus på glemte kriser. Det tæller nogle af verdens værste humanitære katastrofer, som meget sjældent får opmærksomhed fra medier og politikere – sammenlignet med de mere nære og nye kriser i Ukraine og Gaza. Folkekirkens Nødhjælp er til stede i flere af landene som blandt andet tæller Syrien, DR Congo og Sudan, hvor millioner af mennesker er drevet på flugt fra voldelige konflikter og lever på randen af hungersnød.  

Så sker der noget

“Selvfølgelig kan en lille kage ikke redde millioner af mennesker, der lider. Men hvis det kan fremtvinge et lille ”gud ja…”, når danskerne læser det med småt på kagens indpakning, så sker der da noget. Og forhåbentligt kan kagen give stof til eftertanke og få nogen til at gøre noget,” siger Morten Kirckhoff om sit nye design af emballagen til én af Bilka og føtex-bageriernes populære cookies. 

LÆS OGSÅ  TV 2-par afslører fantastisk nyt: Skete med lynets hast

”Det er jo dybest set en fuldstændig umulig kommunikationsopgave at forsøge at få folk til at huske noget, som alle har glemt – og som mange måske ikke har lyst til at huske. Hvis jeg skal være helt ærlig, kan jeg ikke altid rumme at tænke på verdens krige og konflikter. Men derfor er det godt blive mindet om, at vi faktisk kan gøre en forskel,” siger tv-værten.  

“At støtte Folkekirkens Nødhjælp giver mig en følelse af mening,” siger Morten Kirckhoff.  

Kagen skal være en sweet reminder til alle kage elskende danskere om at vi ikke må glemme de alvorlige humanitære kriser i verden lige nu siger TV vært Morten Kirckhoff Foto Benita Marcussen

Mangeårigt samarbejde

Når “huskekagerne” de næste seks uger bliver langet over disken i bagerier i hele landet, skyldes det et mangeårigt samarbejde mellem Folkekirkens Nødhjælp og Salling Group, der ejer Bilka og føtex.  

”Vi er stolte af, at vores medarbejdere i hele landet får mulighed for at styrke den kollektive hukommelse blandt danskerne,” siger direktør for kommunikation, bæredygtighed og public affairs i Salling Group, Henrik Vinther Olesen.  

LÆS OGSÅ  DR-stjerne med voldsom afsløring: Måtte flygte for sit liv

“Vi har gennem mange år haft et tæt samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, og derfor er vi glade for, at vi ved at sælge “huskekager” kan sætte fokus på og sikre midler til nogle af verdens mest oversete humanitære katastrofer,” siger han.  

“Huskekagen” kan købes i alle landets Bilka- og føtex-bagerier fra den 17. september og frem til den 30. oktober. På emballagen til kagerne får kunderne mulighed for – via en QR-kode – at læse mere om verdens glemte kriser og støtte det humanitære arbejde. Ved kasserne i samtlige butikker vil det også være muligt at købe donationskort, hvor pengene går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde i blandt andet DR Congo, Syrien og Sudan. 

Forsæt med at læse

Film / TV

Derfor tog Michael Meyerheim afsked med ‘Go’ Morgen Danmark

Udgivet

d.

Af

Foto: Kim Jensen/TV 2

I årevis var han fast inventar på danskernes tv-skærm om morgenen, sammen med sin makker Cecilie Frøkjær. Men så blev nok for den garvede tv-vært og han stoppede på det elskede program.

I intet mindre end 36 år har han været på skærmen hos TV 2. Han har været vært på en lang række programmer og senest er programmet ‘Tillykke Meyerheim’ landet på kanalen.

I anledningen af hans 75-års fødselsdag, ser han sammen med sin tidligere makker, Cecilie Frøkjær, tilbage på hans imponerende karriere på tv.

LÆS OGSÅ  Sofie Linde advarer: Går helt amok

De to var i intet mindre end ti år, et fast makkerpar i ‘Go’ morgen Danmark’.

Pludselig blev det nok

I sin erindringsbog ‘Ellers ville jeg fortryde’, sætter Michael Meyerheim ord på sit exit fra danskernes elskede morgenprogram.

Han fortæller ifølge B.T. fik den populære tv-vært svært ved at sove om natten, og når uret ringede meget tidligt, havde han allerede været vågen i timevis. Herefter fulgte en lur om eftermiddagen, men efter den, kunne han knap vågne og det gik udover humøret.

Til sidst sagde han stop.

LÆS OGSÅ  Stiller Jennifer særligt spørgsmål: Så bryder verdensstjernen ud i gråd

“Jeg kom ind i en periode, hvor jeg syntes, at den eneste energiudladning, jeg havde, var i de timer, jeg var på tv om morgenen. Resten af dagen var en mørk, grå og trist gelésubstans, jeg gik rundt i,” forklarer han.

Det var dog ikke enden på Michael Meyerheims karriere på tv – tværtimod. Siden har han været vært på en lang række succesfulde programmer, som blandt andet  ‘Spørg Charlie’ og ‘Talkshowet Meyerheim’.

Forsæt med at læse

Trending