Følg os her

Kendte

Janni med grove beskyldninger: Her er Karstens ekskærestes ord

Udgivet

d.

Foto: Presse-fotos.dk

Efter at det kom frem, at Janni og Karsten Ree skal skilles, har Janni kastet nogle meget grove anklager mod Karsten.

Blandt andet beskylder hun den 79-årige milliardær for både fysisk, økonomisk og psykisk vold.

Det har resulteret i en 49 siders lang politianmeldelse mod rigmanden.

LÆS OGSÅ  Uventet: Her dukker Janni og Karsten op sammen

Derudover har Janni fortalt at hun er blevet låst ude af Vedbæklund, det samme er hendes søn og sidst men ikke mindst – så har Janni også langet hårdt ud efter Karstens sønner. Hun beskriver blandt andet sønnerne som ‘forfærdelige fra dag ét’.

I medierne har Janni dermed ikke tegnet et særligt flatterende billede af Karsten Ree.

Kan slet ikke genkende det

Det er dog ikke noget, som Karsten Rees ekskæreste, Lotte Heise, kan genkende.

De to dannede kort par i 2013. Det var dog blot et par måneder, men Lotte Heise fortæller til SE & HØR, at hun slet ikke kan genkende den adfærd som Janni beskriver.

LÆS OGSÅ  Karsten Ree har udtalt sig: Nu svarer Janni igen

Selv forholder Karsten Ree sig tavs. Han har dog, gennem sin talsmand i Ree-koncernen, Sune Aagaard, udtalt, at han ikke ønsker at kommentere på skilsmissen i medierne.

Janni har dog også – på trods af de mange grove beskyldninger – udtalt, at hun altid vil elske Karsten.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Keld og Hildas store udfordring: Nu er der nyt

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Nu er der nyt fra dansktop-ægteparret.

Da de tidligere i år solgte deres villa i Holte og købte en ny bolig få kilometer væk, var drømmen at få en bolig i ét plan. Men den drøm har været tæt på at blive forsinket.

Det skriver BILLED-BLADET.

Det nyindkøbte hus krævede nemlig en større renovering, og i processen opdagede håndværkerne revner i både loft og vægge – et mareridt for enhver boligejer. 

LÆS OGSÅ  'Min søsters børn'-stjerne er død

Derfor har der været tvivl om, hvorvidt huset ville være klar til indflytning inden 1. oktober, hvor parret skal være ude af deres nuværende hjem.

På trods af forsinkelser, har Keld og Hilda dog holdt humøret højt – og nu ser det ud til, at de kan ånde lettet op. Ved premieren på Wallmans kunne parret afsløre, at tingene endelig begynder at gå den rigtige vej.

Godt nyt

“Jeg tror næsten, vi når at flytte ind,” lød det optimistisk fra Hilda.

Keld tilføjede: “Det er lige før, vi når at komme ind, før vi skal flytte ud.”

Selvom det kun er på et hængende hår, at det hele ser ud til at flaske sig, er parret ved godt mod. 

LÆS OGSÅ  Janni Ree: Overrasket over at det er 'blæst sådan op'

“Det bliver højest én overnatning. Det kan vi godt klare,” forsikrede Hilda.

Med boligen tæt på færdig, kan parret nu se frem til en frisk start i deres nye hjem – og tilsyneladende undgå en uønsket periode som hjemløse.

Forsæt med at læse

Kendte

Jeppe afslører: Fortalte tidligt ekskonen om Janni

Udgivet

d.

Af

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Janni har allerede mødt Jeppes ekskone og børn, ligesom Jeppe også har mødt Jannis børn.

Skilsmissen mellem Karsten og Janni er betændt.

Ifølge Forsidefruen kan hun ikke få rigmanden i tale, da han har overladt alt kommunikation med Janni til sin advokat.

Siden skilsmissen blev offentligt kendt, har Janni delt flere detaljer med pressen, mens Karsten har holdt det hele meget privat.

LÆS OGSÅ  Remee forstår det ikke: Hvorfor har det taget så længe at italesætte?

Janni har også delt, at hun efter bruddet med Karsten har fundet kærligheden på ny. Den blomstrer nemlig mellem hende og Jeppe Stokholm, der til dagligt bor i Schweiz.

De to mødtes gennem Jannis veninde, da Janni havde brug for juridisk rådgivning i forbindelse med skilsmissen. Det er Jeppe nemlig ekspert i, og lynhurtigt slog det gnister mellem de to.

Janni søgte også tilflugt hos Jeppe i Schweiz, da skilsmissen blev offentligt kendt i Danmark. Dog fortalte Janni i starten medierne, at hun boede hos en veninde. Hun har dog senere erkendt, at det var Jeppe hun var hos, men at hun gerne ville beskytte ham. Deres forhold blev også først offentligt kendt for nyligt.

Godt forhold til ekskone og børn

Jeppe er også blevet skilt for et par år tilbage, og han har en markant anden oplevelse med sin skilsmisse, end Janni har med den hun i øjeblikket står i.

Det fortæller han til HER & NU, hvor han også fortæller, at han tidligt fortalte sin ekskone og sine to børn om ham og Janni.

Han ønskede nemlig ikke, at de skulle høre det i medierne. Han fortæller også, at ekskonen og børnene tog imod Janni med åbne arme.

Ligeledes har Jannis børn også taget godt imod Karsten.

LÆS OGSÅ  Nye tider: Så stramt er Linses budget

“Børnene er glad på mine vegne, de kan se en mor, der er lykkelig og stråler, så på den måde varmer det altid børns hjerte. De kan godt mærke, at der er sket en ændring hos mig,” fortæller Janni til mediet.

Jeppe sætter også ord på skilsmissen mellem Janni og Karsten, som netop er langt fra hvad han selv har stået i.

“Her er jeg vidne til en helt anden skilsmisse, som er kørt helt af sporet, og der bliver jeg ked af at se, hvor hårdt det rammer Janni, for det her var aldrig nogensinde Jannis ønske. Det var ikke Janni, der gik i pressen og sagde, der var en skilsmisse. Janni forsøgte i lang tid at få det her løst i mindelighed,” fortæller han til mediet.

Skilsmissen blev offentligt kendt i august, men har været en realitet siden starten af juni, hvor Janni i et brev bad Karsten om skilsmisse.

Forsæt med at læse

Kendte

Peter Ingemann er fast besluttet: Vil bryde trist familiemønster

Udgivet

d.

Af

Peter Ingemann foran Hagia Sofie-moskeen i sæson 6 af 'Størst'. Foto: Heartland TV/TV 2

Peter Ingemann har besluttet, at han vil være den første i tre generationer, som nu bryder mønsteret.

Peter Ingemann kender vi fra en lang række programmer på TV 2. Han er blandt andet vært på ‘Størst’ der netop er vendt tilbage på skærmen efter fem års pause.

Det er programmets sjette sæson, hvor Peter Ingemann tager seerne med ud i verden.

LÆS OGSÅ  Janni Ree melder ud: Får nok brug for psykolog

Men det er ikke kun som tv-vært, at Peter Ingemann har slået sine folder. Han er også forfatter til flere bøger, hvoraf den nyeste er en, som han har skrevet sammen med Lars Lilholt.

Privat er han gift med hustruen Trine, sammen har de to døtre.

Selv kommer Peter Ingemann fra en opvækst, der var præget af, at hans far var kvartalsdranker.

Og det betyder, at Peter Ingemann har gjort sig store tanker, om netop faderskabet. Peter Ingemann blev far for første gang i år 2000 og efterfølgende i år 2003.

Har lovet at blive mindst 100

Med faderrollen fulgte et skift i ‘Størst’-værtens tilgang til livet. Før handlede det om at nyde livet, men med børnene kom ansvaret og en ny form for prioritering.

Nu handler det om at passe på sig selv – for børnenes skyld.

“Da børnene var små, og jeg sagde, at jeg hentede dem klokken fire, så kom jeg klokken fem minutter i fire. Jeg er aldrig dukket stiv op til et forældremøde eller nogle andre steder, sådan som min far kunne finde på at gøre,” fortæller Peter Ingemann i et interview med TV 2, og reflekterer over, hvordan hans egen opvækst har påvirket den måde, han selv er far på.

Selvom hans far gjorde det bedste han kunne, endte historien tragisk.

LÆS OGSÅ  Kristian Bech måtte overbringe forfærdelig besked: Mange år senere ser han noget, som giver ham tårer i øjnene

Peter Ingemanns far tog sit eget liv som 57-årig, og hans farfar døde som 50-årig efter et langt liv med for mange cigaretter.

Oplevelserne har sat dybe spor hos tv-værten, som derfor har sat sig et særligt mål.

“Jeg har derfor som delmål at blive den første i tre generationer, der bliver 60 år. Og jeg har lovet mine børn, at jeg bliver mindst 100,” siger han med en god portion beslutsomhed og selvtillid.

For Peter handler det ikke kun om at være til stede for sine børn i deres opvækst, men også at sørge for, at han kan være der for dem i mange år fremover. Det kræver både fysisk og mental sundhed – og ikke mindst styr på økonomien. For “Regningerne skal betales, og der skal være et solidt fundament for familielykken,” som han selv udtaler.

Forsæt med at læse

Kendte

Helt nye detaljer kommer frem: Det skrev Janni til Karsten

Udgivet

d.

Af

Presse-fotos.dk

Nu deler Janni private detaljer fra skilsmissebrevet til Karsten.

I august bekræftede både Janni og Karsten, at de nu skulle skilles efter ni års ægteskab og i alt 11 års forhold.

Allerede da skilsmissen blev offentligt kendt, startede uenighederne. Her hævdede begge parter at være den, som havde bedt om skilsmisse.

Janni hævder, at hun i et brev til Karsten, har bedt om skilsmisse den 9. juni, mens Ree-koncernen dengang udtalte, at Karsten havde bedt om skilsmisse.

LÆS OGSÅ  Remee forstår det ikke: Hvorfor har det taget så længe at italesætte?

Siden har det været været stormfuldt mellem det tidligere ægtepar, blandt andet har Janni beskyldt Karsten for ikke at holde sit ord. Han skulle angiveligt have lovet hende, at hun aldrig ville komme til at stå uden tag over hovedet – men ifølge Forsidefruen låste han hende ude af deres tidligere fælles hjem.

Karsten har også låst Jannis søn ude af palæet og fået fjernet Jannis ejendele.

Det stopper dog langt fra her, de har nemlig også begge politianmeldt hinanden. Mens Karsten har anmeldt Janni for afpresning, har Janni anmeldt Karsten for fysisk, psykisk og økonomisk vold.

Deler private detaljer fra skilsmissebrev

Janni har undervejs gavmildt delt ud af detaljer om skilsmissen, mens Karsten har været langt mere privat. Han har gennem en talsmand udtalt, at han ikke ønsker at kommentere på sine private anliggender i pressen.

Janni har været i kontakt med Ekstra Bladet, hvor hun har delt yderligere detaljer. Derfor er det nu kommet frem, hvad Janni skrev til Karsten, da hun bad ham”Du skal vide, at jeg elsker dig højt, men vores forhold er gået hen og blevet et far/datter-forhold. Jeg savner de basale ting i livet som kærlighed, berøring og sex. Jeg er stadig ung og har mange år foran mig. Jeg vil meget gerne sættes fri,” skriver Janni Ree ifølge Ekstra Bladet.

Længere nede i beskeden finder man også Jannis krav til sin kommende eksmand – og her bliver Karstens pengepung bragt på banen.

LÆS OGSÅ  Blev kun 31 år: 'Bachelor'-deltager død

“Hvis du elsker mig, lader du mig gå, og hjælper mig økonomisk, så jeg kommer videre med en bolig til hundene og jeg, og lidt på lommen,” fortsætter hun.

Det tyder dog ikke på, at Karsten har givet Janni nogle penge med.

Midt i alt kaosset har kærligheden fundet vej og Janni er nu blevet kærester med Jeppe, som er bosiddende i Schweiz. Derfor tilbringer Janni også en del tid her.

De fortæller begge to, at de er ‘meget forelskede’ og at de havde kemi fra første sekund.

De mødte hinanden gennem en veninde, da Janni havde brug for juridisk rådgivning i forbindelse med skilsmissen.

Forsæt med at læse

Kendte

Janni og Karstens grimme skilsmisse: Nu står han frem

Udgivet

d.

Af

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Nu sætter Jannis kæreste ord på den grimme skilsmisse mellem Karsten og Janni.

Siden det kom frem, at Janni og Karsten skal skilles, har der været kold luft mellem det tidligere ægtepar.

Janni har gavmildt delt ud af detaljer, mens Karsten har forholdt sig tavst, indtil forleden, hvor hans kommentar til Jannis anklager lød på ‘tarveligt og billigt’.

Janni har da heller ikke haft mange rosende ord om hendes eksmand og hans sønner, som hun blandt andet beskriver som ‘forfærdelige fra dag ét’. Derudover har hun politianmeldt Karsten for både fysisk, psykisk og økonomisk vold.

LÆS OGSÅ  Stor lykke hos Mikkel Kessler og Lea: Afslører sød hemmelighed

Karsten har anmeldt Janni for afpresning, og samtidig har han låst hende ude af Vedbæklund, hvor de boede sammen.

Janni har søgt tilflugt hos sin nye kæreste Jeppe, som bor i Schweiz. Derfor har han været vidne til skilsmissen på helt tæt hold og nu sætter han ord på situationen.

En helt anden situation

Jeppe har selv oplevet en skilsmisse for få år siden, og har en ekskone og to børn i Danmark. Men hans egen skilsmisse var af en helt anden karakter.

“Jeg bliver ked af det, når mange fokuserer på de dårlige år fremfor de gode år. Når jeg tænker tilbage på min ekshustru, så tænker jeg på de gode år, vi havde og de to dejlige børn, vi fik,” forklarer Jeppe til HER & NU og understreger, at deres forhold i dag er baseret på gensidig respekt.

Kontrasten til Jannis situation er slående. Jeppe har set, hvordan Jannis forsøg på at løse tingene fredeligt med Karsten kørt helt ud af kurs.

LÆS OGSÅ  Smider bombe: Janni risikerer kæmpegæld til Karsten

“Her er jeg vidne til en helt anden skilsmisse, som er kørt helt af sporet,” siger Jeppe. Han tilføjer, at det aldrig var Jannis ønske, at deres skilsmisse skulle blive en offentlig affære. Ifølge ham forsøgte hun i lang tid at få en mindelig løsning på plads, men det blev umuligt.

Trods dramaet, fortryder Janni ikke sin beslutning om at gå fra Karsten. Hun har en stærk tro på, at der var en mening med, at hun mødte Jeppe, og ser fremad med håb og tro på skæbnen.

Forsæt med at læse

Kendte

‘Badehotellet’-stjerne tager afsked med særligt sted i livet

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

Nu sætter hun ord på ‘afskeden’ og det nye kapitel som venter.

Vi kender Neel Rønholt fra en lang række danske film og serier.

I Badehotellet spillede hun rollen som Sibylle, der i første sæson var gift med hr. Weyse. Det gik dog hurtigt i stykker, men faktisk ender Sibylle sammen med fru Fjeldsøs søn, Adam.

Hun spiller også med i ‘Sygeplejeskolen‘, som i øjeblikket er aktuel med sin sjette sæson på TV 2.

LÆS OGSÅ  Janni Ree: Overrasket over at det er 'blæst sådan op'

Hun er nemlig også aktuel i Sygeplejeskolen, her spiller Neel Rønholt rollen Birgit Lund, der er datter af forstanderinden, Margrethe Lund.

Derudover kan danskerne glæde sig til at se hende i filmen ‘Under stjernerne på himlen’, der kommer til næste år.

Forventer mere ro

I går, den 17. september, fyldte hun 40 år.

I et stort interview med HER & NU sætter hun nu ord på at fylde rundt og tage afsked med trediverne.

Her fortæller Neel Rønholt blandt andet, at hun tror, der kommer mere ro i 40’erne.

LÆS OGSÅ  Det er slut: Janni og Karsten bekræfter skilsmisse

“Vi skulle nå rigtigt meget i 30’erne, som at finde ud af, hvor man skal bo, man skal føde sine børn og få gang i sin karriere. Så jeg glæder mig til at træde ind i et nyt årti. Jeg har fået de børn, jeg skal have, så jeg har også en lille forventning om, at 40’erne bliver en periode med lidt mere overskud og mere tid. Både tid til mig selv, men også tid til at vi tager ud at rejse med børnene,” lyder det fra den populære skuespiller.

Hun fortæller også, at den runde fødselsdag for første gang i mange år, slås sammen med hendes tvillingesøsters fødselsdag.

De to plejede nemlig ofte at holde fødselsdag sammen, men de seneste år har de ikke gjort det. Men denne gang bliver det en fest med alle deres fælles venner.

Forsæt med at læse

Kendte

Snart bliver Jenna og Albert forældre: Er stadig i tvivl

Udgivet

d.

Af

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Fødslen nærmer sig, men der er fortsat én ting, som Albert ikke er helt sikker på.

Tirsdag aften strålede Jenna og Albert Harson på den røde løber ved gallapremieren på Wallmans nye show, JUBILEE, i Cirkusbygningen. Med Jennas fine babybule i fokus var det tydeligt, at parret snart står over for en af livets største begivenheder – at blive forældre.

Jenna er i de sidste måneder af sin graviditet, og selvom hun glæder sig til at møde deres lille søn, kan hun ikke skjule, at træthed begynder at melde sig. For parret er det nu vigtigt at få styr på alle forberedelserne, før babyen melder sin ankomst, men én ting er ikke helt på plads. Og det er noget, Jenna nu åbner op om.

LÆS OGSÅ  'Min søsters børn'-stjerne er død

Trods trætheden er parret mere end klar til det kommende kapitel som forældre, og forberedelserne er godt i gang derhjemme.

Albert har allerede taget første skridt mod at gøre hjemmet baby-klar.

“Albert har bygget sengen, det er lidt rodet, og det står i papkasser, men vi har købt det meste,” fortæller Jenna. Hun afslører, at pusletasken næsten er pakket, så de er tæt på at være klar til den store dag.

Spænding og nervøsitet

Selvom spændingen er stor, er der også en naturlig nervøsitet omkring fødslen.

“Jeg ser mest frem til, han er ude. Man er vel altid lidt spændt på, hvordan det går, men vi satser og håber på, det hele kommer til at gå godt,” siger Albert.

Han indrømmer, at han ikke helt har besluttet sig for, om han vil klippe navlesnoren, men understreger, at det hele nok skal gå.

Når deres lille dreng melder sin ankomst, har parret allerede planlagt deres barselsforløb.

Jenna og Albert vil starte barslen sammen, og derefter vil de dele tiden op, så de begge får tid med den nyfødte.

LÆS OGSÅ  Skilsmissedramaet når nye højder: Anklager Karsten for vold

“Vi starter med at have barsel sammen, og så tager jeg en periode, og så tager Albert den sidste periode, så helt klassisk,” fortæller Jenna.

Trods sin graviditet forbliver Jenna tæt knyttet til scenen, hvor hun tidligere har været en del af det populære program ‘Vild med dans’ – denne gang som tilskuer. Selvom hun ikke kan deltage aktivt i denne sæson, planlægger hun at være til stede ved premieren for at støtte og heppe på sine kolleger.

Forsæt med at læse

Kendte

Karsten Ree har udtalt sig: Nu svarer Janni igen

Udgivet

d.

Af

Foto: Presse-fotos.dk

Stemningen mellem det tidligere ægtepar er fortsat meget trykket.

Siden det kom frem, at Janni og Karsten skal skilles, har der ikke været meget, som de to har været enige om.

Faktisk har de været lodret uenige om alt og det er endda gået så vidt, at de to har politianmeldt hinanden.

Mens Karsten har forholdt sig tavs som graven, har Janni flittigt delt ud til medierne.

LÆS OGSÅ  Blev kun 31 år: 'Bachelor'-deltager død

I går udtalte Karsten sig for første gang offentligt, efter skilsmissen blev bekræftet og det har nu fået Janni til at reagere.

Da Ekstra Bladet i går fangede Karsten til årets uddeling af Rungstedlundprisen 2024 i Rungsted, forsøgte mediet nemlig at milliardæren i tale. Dog var han fortsat ikke gavmild med oplysninger – modsat sin nu ekskone.

Ikke det værd

“Jeg har ikke lyst til at sige noget som helst, hvis jeg synes, at det hele er billigt og dårligt. Så er der ikke noget at sige. Det er ikke det værd. Det kan ikke svare sig at tale om det. Det er tarveligt!”, lød det fra rigmanden.

Denne udtalelse har nået Janni, som dog ikke er overrasket.

I en kommentar til B.T. giver Janni nemlig tilbage af samme skuffe.

LÆS OGSÅ  Midt i skilsmissedramaet: Nu deler Janni helt nye detaljer

“Det er hans ordforråd. At alting er tarveligt og billigt. Det bruger han om alt muligt. Så det kommer ikke bag på mig.”

Janni er nu blevet kærester med Jeppe, som til dagligt bor i Stokholm. Her deler parret også gerne detaljer med pressen, blandt andet har de begge udtalt, at de er dybt forelskede og har en ‘helt særlig kemi’.

Forsæt med at læse

Kendte

Esben Dalgaard: ‘Havde aldrig troet, at det skulle ske’

Udgivet

d.

Af

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Nu deler den populære skuespiller nyt.

Esben Dalgaard har været med i en lang række danske film og serier, blandt andet har han spillet med i julekalenderen Tinka, i DR-serien Livvagterne, Kastanjemanden, En fremmed flytter ind og mange flere.

Nu er han snart aktuel i en helt ny serie, nemlig DR-serien ‘Ungeren – overgi’r sig aldrig!’.

Ungdomshuset på Nørrebro, også kendt som “Ungeren”, var i næsten 25 år, fra 1982 til 2007, et centralt mødested for unge, der ønskede at udfordre det etablerede samfund. Huset på Jagtvej 69 fungerede som en undergrundsscene for kulturelle og politiske aktiviteter, og var oprindeligt opført i 1897 som Arbejdernes Forsamlingsbygning. Selvom bygningen tidligere var blevet anerkendt som bevaringsværdig af Skov- og Naturstyrelsen, mistede den sin status som fredet i 2001 efter en afgørelse fra Kulturarvsstyrelsen.

LÆS OGSÅ  Janni bekræfter: Et kamerahold har fulgt med

I år 2000 valgte Københavns Kommune at sælge Ungdomshuset til HUMAN A/S, der siden blev opkøbt af frikirken Faderhuset. I 2006 bad Faderhuset politiet om hjælp til at få ryddet bygningen, hvilket førte til protester fra venstreradikale grupper, der var tilknyttet huset.

Storstilet politiaktion

Den 1. marts 2007, tidligt om morgenen, gennemførte politiet en storstilet rydningsaktion af Ungdomshuset. Efterfølgende udbrød der flere dages voldsomme uroligheder og omfattende ødelæggelser i København, hvor over 714 personer blev anholdt. Kort efter begyndte nedrivningen af bygningen, som blev afsluttet den 6. marts 2007.

Og nu kommer DR-serien, som er baseret på disse hændelser altså snart på DR. I et opslag på Instagram, fortæller Esben Dalgaard, at han er med i den nye serie.

LÆS OGSÅ  Stor lykke hos Mikkel Kessler og Lea: Afslører sød hemmelighed

“Fik sammen med nogle HELT fantastisk kompetente og visionære mennesker lov til at deltage i ‘UNGEREN'”, skriver han i opslaget og fortsætter:

“Og så endda sammen med Helle og Made in Copenhagen, jeg ellers aldrig troede jeg skulle arbejde sammen med igen efter “En Fremmed Flytter Ind”, da fiktion og doku jo sjældent taler sammen. Det lykkedes her. Heldigvis!!!!!!,” skriver han til opslaget, som du kan se nederst i artiklen.

Serien kommer i fem afsnit og har premiere på DR den 4. oktober.

Forsæt med at læse

Kendte

Janni har åbent delt skilsmissen: Har udeladt særlig detalje

Udgivet

d.

Af

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Nu afsløres det, at Janni har udeladt en detalje fra skilsmissen med Karsten.

Janni har gavmildt delt detaljer fra skilsmissen fra Karsten med medierne.

Forsidefruen har fortalt, at hun bad om skilsmisse fra Karsten i et brev den 9. juni. Her fortæller Janni, at hun bad Karsten om at ‘sætte hende fri’.

LÆS OGSÅ  Nye tider: Så stramt er Linses budget

Udover dette, har Janni ikke delt yderligere detaljer om dette brev. Men ifølge Ekstra Bladet har Janni skrevet flere ting til Karsten i dette brev, som hun ikke har delt med offentligheden.

Blandt andet skulle hun have skrevet: “Hvis du elsker mig, lader du mig gå og hjælper mig økonomisk, så jeg kommer videre med en bolig til hundene og mig. Og lidt på lommen.”

Låst ude

Tilsyneladende så prallede det af på Karsten, for ifølge Janni har hun intet fået med. Hun har fortalt at Karsten har låst hende ude og fjernet hendes ejendele fra Vedbæklund, som under deres forhold var parrets fælles hjem.

Mens Janni har delt ud af skilsmissen til medier, har Karsten forholdt sig tavs. En talsmand har på vegne af milliardæren udtalt, at han ikke ønsker at kommentere på skilsmissen offentligt.

LÆS OGSÅ  51-årige Cameron Diaz afslører: Det skal hendes nyfødte søn hedde

Én ting er dog sikkert, Karsten og Janni er nu blot et minde. Janni har for nyligt bekræftet, at hun har fundet sig en ny kæreste. Der er tale om 48-årige Jeppe Stokholm, som bor i Schweiz.

For nyligt har Janni delt en mystisk video, som kunne antyde, at hun nu er flyttet til Schweiz – men det er dog ikke noget, som Forsidefruen direkte har skrevet.

Forsæt med at læse

Trending