Følg os her

Film / TV

Helt tæt på Lene Beier: Afslører spritnyt program

Udgivet

d.

Til næste år kan seerne komme med helt tæt på.

Lene Beier er et særdeles kendt, og ikke mindst populært, ansigt blandt danskerne.

Hun har gennem årene været vært på en lang række TV 2-programmer, og desuden haft egne programmer.

LÆS OGSÅ  Stort tillykke: Lene Beier deler nyt fra privatlivet

Og nu afslører hun, at der kommer flere programmer, som følger familien Beier.

Tidligere har man kunne følge dem i husrenoveringen af hjemmet i Dragør, i ‘Beier bygger’ – men det hjem er nu solgt og familien Beier har kastet sig ud i et helt andet eventyr.

De har nemlig rykket teltpælene op og er flyttet til Østrig. Her skal de drive det hotel, som de overtog i mandags.

Helt nye programmer venter

På Instagram deler Lene Beier en række stories, hvor hun viser rundt på hotellet. Her fortæller hun, at der altså er et kamerahold inde på hotellet, da de er i gang med at optage det, som de kalder for ‘Halløj på Alpehotellet’.

Om det er den rigtige titel på programmet eller om det blot er kameraholdets beskrivelse, fortæller Lene Beier ikke nærmere om.

Til gengæld fortæller hun, at programmerne kommer på TV 2 Fri i uge 7 i 2025.

Under rundvisningen kommer hun også forbi sønnen Otto, som hun kan fortælle allerede er startet i den lokale folkeskole.

LÆS OGSÅ  Lene Beier deler nyt: Én af de vildeste dage i mit liv'

At åbne et hotel i Østrig, har længe været en stor drøm for familien Beier. Der har været meget som skulle gå op og ikke mindst, så har familien skulle finde det helt rigtige hotel. Nu er det endelig lykkedes, og Lene Beier beskriver overtagelsesdagen som én af de vildeste dage i hendes liv.

Lene Beier har tidligere meddelt, at hun stadig kommer hjem til Danmark for at lave tv. Så danskerne kommer altså ikke til at undvære hende på skærmen.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Film / TV

Grim oplevelse i TV 2-program: Frygtede hjertestop

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

Midt i optagelserne frygtede deltageren, at hun var blevet ramt af et hjertestop.

Det populære TV2-program “Korpset” er kendt for at presse sine deltagere til deres absolutte fysiske og mentale grænser. Men i denne uge tog det en uventet drejning, da deltageren Annika Bornebusch oplevede et voldsomt angstanfald under en af de krævende udfordringer.

Den 32-årige Annika, som deltager i programmet, blev midt i en fysisk intens opgave pludselig overmandet af panik. “Hjælp. Jeg får hjertestop. Jeg er bange for at dø,” hører man hende råbe i ren desperation, mens hun kæmper for at få vejret. I klippet ses medaspiranter og en læge, der hurtigt træder til for at berolige hende i den dramatiske situation.

LÆS OGSÅ  Alle undrer sig: Hvor vidste Amira det fra?

Angstanfaldet opstod efter 10 krævende runder på en forhindringsbane, efterfulgt af en 10 kilometer lang løbetur, hvor deltagerne var iført skiundertøj og fuld uniform. Kombinationen af fysisk udmattelse og det mentale pres blev for meget for Annika.

Første gang hun oplever det

I et interview med SE og HØR fortæller Annika om det skræmmende øjeblik, hvor hendes krop gav efter. “Det begynder at snurre i hele kroppen… Jeg mærker krampe øverst på ryggen og omkring brystkassen, og jeg føler, at jeg ikke kan trække vejret,” siger hun. Følelsen af at miste kontrollen over sin krop, kombineret med frygten for at få et hjertetilfælde, udløste det uventede angstanfald.

Annika understreger, at det er første gang, hun har oplevet noget lignende, og at hun hverken før eller siden har haft problemer med angst. Hun har dog været nødt til at forberede sin familie og sin kæreste på de voldsomme scener, der vil blive vist på tv.

LÆS OGSÅ  Nu afslører Lene Beier spændende nyt om fremtiden

Ironisk nok var den løbetur, der udløste anfaldet, faktisk frivillig. Aspiranterne kunne vælge mellem at løbe de 10 kilometer eller blive kørt hjem i en lastbil. Men for dem, der klarede løbet på under en time, ventede en overraskende belønning: en burger, en cola og en marsbar.

Annika valgte at tage udfordringen op, selvom hun hurtigt indså, at det måske ikke var det klogeste valg. Alligevel pressede hun sig selv til at gennemføre løbet og nå i mål inden for tidsgrænsen.

Efter at have overvundet angstanfaldet, fik Annika endelig mulighed for at nyde sin velfortjente præmie og komme sig over den chokerende oplevelse.

Forsæt med at læse

Film / TV

Et mareridt: TV 2 går helt tæt på grusom sag

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

I to afsnit går TV 2 nu helt tæt på de tidligere ansatte.

Ved en uanmeldt kontrol på stutteri Viegård ved Viborg sidste år, fandt politiet, Fødevarestyrelsen og Viborg Kommune omkring 50 nedgravede heste.

Det skrev TV 2 i august sidste år.

LÆS OGSÅ  Afslører: Skjult aftale i 'Landmand søger kærlighed'

Der var ikke givet tilladelse til at grave hestene ned og efterfølgende begyndte en sag at rulle.

Sagen gav også genlyd i hesteverdenen og hos dyreelskere, hvor flere mødte op for at demonstrere ved stutteriet, for at vise deres modstand mod dyremishandling.

Nu, lidt over ét år senere, kommer der en ny dokumentar fra TV 2, som har dykket yderligere ned i sagen.

Kom med helt tæt på

Dokumentaren strækker sig over to afsnit og her møder seerne flere tidligere ansatte, som kan berette om overgreb og vold.

“Den tidligere stutteriejer John Byrialsen blev sidste år kendt i offentligheden, da myndighederne fandt 50 ulovligt nedgravede heste på hans stutteri. Nu står en række tidligere ansatte frem og fortæller om manipulation, vold og overgreb begået af John Byrialsen mod helt unge ansatte gennem mere end 30 år. Gry Heitmann havde en drøm om at blive stjernerytter, da hun ankom til Viegård stutteri. Men et hemmeligt forhold til stutteriets ejer, John Byrialsen, udviklede sig ifølge hende til et voldeligt mareridt. Det viser sig, at hun ikke er den eneste, der har oplevet stutteriets mørke hemmelighed,” skriver TV 2 om første afsnit i dokumentarserien ‘Mareridtet på stutteriet’.

LÆS OGSÅ  Anne-Grethe Bjarup Riis frigiver private optagelser: Et råb om hjælp

I andet afsnit kommer seerne helt til på Kirsti, som har været udsat for vold af John Byrialsen, da hun var ansat på stutteriet.

Dokumentaren har premiere den 2. oktober på TV 2 og TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

Sidste Babett Knudsen i ny film: Rosen vil ingen ende tage

Udgivet

d.

Af

Foto: PR

Stjerner, hjerter og roser vælter ned over Sidse Babett Knudsen. Hendes præstation i den nye danske film VOGTER beskrives som magnetisk og fænomenal. Du kan stadig nå at se filmen som vi viser i aften og frem til 28. september.

Filmen ‘Vogter’ handler om den idealistiske fængselsbetjent Eva, der står over for et stort dilemma, da den mand, der er dømt for mordet på hendes søn, placeres i det fængsel, hvor hun arbejder.
Uden at afsløre sin forbindelse til fangen, anmoder Eva om at blive flyttet til den unge mands afdeling – den mest barske og voldelige i fængslet.

LÆS OGSÅ  Lene Beier deler nyt: Én af de vildeste dage i mit liv'

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Tobaksgaarden.

Sidse Babett Knudsen spiller rollen som Eva, mens Sebastian Bull, kendt fra ‘Gidseltagningen’, ‘Limboland’ og senest ‘Vild med dans‘, indtager rollen som den morddømte fange.

Filmens rolleliste inkluderer også Dar Salim, Jacob Lohmann, Marina Bouras, Olaf Johannessen, Ida Cæcilie Rasmussen, Siir Tilif og Rami Zayat. Instruktøren bag filmen er Gustav Möller, som fik stor international og national anerkendelse med sin debutthriller ‘Den skyldige’ fra 2018.

Sådan lyder pressens ord

ALT FOR DAMERNE: “Sidse Babett Knudsen er ikke mindre end fuldstændig magnetisk i denne dvælende og stadig mere intense fortælling. Hun æder lærredet.” (Stephanie Caruana)

BERLINGSKE: ”Rammer som en knytnæve i solar plexus – ikke mindst på grund af Sidse Babett Knudsen i absolut topform.” (Thomas Brunstrøm)

BØRSEN: ‘Vogter’ kan man ikke undgå at tænke over i lang tid. Filmen er ganske enkelt fængslende.” (Michael Solgaard)

LÆS OGSÅ  TV 2 afslører: Kommer til at dække på alle platforme

INFORMATION: “Sidse Babett Knudsen leverer en af sine bedste præstationer nogensinde.” (Christian Monggaard)

JYLLANDS-POSTEN: “Sidse Babett Knudsen er fænomenal som idealistisk fængselsbetjent, der konfronteres med fortidens spøgelser i instruktør Gustav Möllers hårrejsende fængselsdrama om magt.” (Freja Dam)

Forsæt med at læse

Trending