Følg os her

Altomkendte

Prins Georges fodboldfavorit afsløret: Havde du forventet det?

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Pete Hancock / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Pete Hancock / Shutterstock.com

Nu er det endelig afsløret.

Mange har spekuleret på, hvilket fodboldhold den lille prins mon holdt med. Hidtil har det nemlig været ukendt, men nu ser mysteriet tilsyneladende ud til at være løst.

Mystikken om Prins Georges fodboldloyalitet er endelig blevet opklaret – og det viser sig, at han er en dedikeret Aston Villa-supporter, præcis som sin far, Prins William.

Det bekræfter Mike Tindall, gift med Prins Williams kusine Zara, i et interview med The Telegraph ifølge The Mirror.

LÆS OGSÅ  Kate Middleton vækker opsigt: Er det et tegn?

Mike afslører nemlig at George elsker fodbold.

“Jeg har spillet mange gange i haven med ham. Han er også passioneret omkring Aston Villa. Uanset hvor han er, sætter han sig ned og ser kampen.”

Prins Williams glæde for Aston Villa er velkendt, og han blev for nylig set fejre vildt, da holdet opnåede en historisk 1-0-sejr mod Bayern München i Champions League. Mange har dog undret sig over, hvorfor fremtidens konge, som er vokset op i London, støtter en klub fra Birmingham i stedet for en af hovedstadens mange hold.

I et tidligere interview fra 2015 forklarede Prins William, hvorfor han valgte netop Aston Villa:

“Da jeg gik i skole, begyndte jeg at interessere mig meget for fodbold, og jeg kiggede rundt efter et hold at støtte. Mine venner var enten Manchester United- eller Chelsea-fans, og jeg ville ikke følge strømmen. Jeg ville have et hold, der kunne give mig flere følelsesmæssige op- og nedture, og Aston Villa har altid haft en stor historie. En af mine første FA Cup-kampe var mellem Bolton og Aston Villa tilbage i 2000. Desværre tabte Villa til Chelsea, men det var en fantastisk oplevelse. Jeg sad blandt Brummie-fansene og havde en rød beanie på. Atmosfæren og fællesskabet gjorde et stort indtryk på mig, og jeg følte virkelig, at jeg kunne forbinde mig med klubben.”

Et tæt bånd mellem de kongelige børn

Det er ikke kun fodbolden, der binder Prins George tættere til Zara og Mike Tindalls børn.

Zara har tidligere fortalt, at deres børn har et meget tæt bånd til Prins George, Prinsesse Charlotte og Prins Louis. Deres børn leger ofte sammen i en lille konkurrence, de har kørende. Deres ældste datter, Mia, er kun seks måneder yngre end George, mens mellemste barn, Lena, er jævnaldrende med Louis. Charlotte passer perfekt i midten af de to søstre. Zara og Mike har også en yngre søn, Lucas, som også er en del af denne lille royale legegruppe.

Mike har tidligere forklaret, at Lena og Louis er næsten jævnaldrende, og Mia falder aldersmæssigt et sted mellem Charlotte og George, så de passer alle rigtig godt sammen. Peter Phillips’ børn, Savannah og Isla, er lidt ældre, og James, Prins Edward og Sophies søn, er den ældste af gruppen, som de andre børn ser op til. Det er en rigtig god lille gruppe, der vidner om de stærke familiebånd i de yngre generationer af kongefamilien. De små kongelige vokser op med masser af leg og sjov – både i haverne og på fodboldbanen!

LÆS OGSÅ  L.O.C. overrasker med uventet karriereskift
Annonce

Altomkendte

Tårerne trillede ned ad sangerindens kinder: Dét rørte Selena Gomez dybt

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Det var en meget berørt Selena Gomez der deltog i det nylige interview.

Popstjernen Selena Gomez lod følelserne få frit løb, da hun i fredagens episode af The Graham Norton Show blev rørt til tårer.

Under et dybtfølt øjeblik med komikeren Miranda Hart blev en følsom sandhed afsløret, der rørte den tidligere Disney-stjerne dybt.

Selena Gomez har selv været åben om sine personlige kampe med både bipolar lidelse og sygdommen lupus.

LÆS OGSÅ  Fans går amok: Prins William og verdensstjerne deler særligt billede

Det skriver The New York Post.

I 2022 delte hun for første gang sin historie med verden i dokumentaren “Selena Gomez: My Mind & Me”, hvor hun inviterede offentligheden indenfor i sit liv og afslørede de udfordringer, hun har stået overfor. Dokumentaren blev ikke kun en rørende fortælling for hendes fans, men den inspirerede også mange andre til at være åbne omkring deres mentale helbred.

I showet fortalte Miranda Hart, 51, hvordan Selenas dokumentar var en stor inspiration for hende. Hart afslørede, at det var netop Gomez’ mod, der gav hende styrken til at dele sin egen historie med verden.

“Da jeg så din dokumentar om dine kampe med psykiske problemer, tænkte jeg: ‘Skal jeg selv dele?'” sagde Hart under samtalen.

Selenas reaktion på Miranda Harts ord var tydelig.

Rørt til tårer

Hun blev synligt rørt og endte i et varmt håndtryk med komikeren. Det var et rørende øjeblik, der viste, hvordan Gomez’ åbenhed og sårbarhed har haft en dyb indvirkning på andre. At vide, at hendes egen kamp med mentale helbredsproblemer har givet andre mod til at åbne op, betød meget for sangeren.

Miranda Hart forklarede derefter, at selvom hun ikke optræder på de samme store scener som Gomez, forstår hun kampen ved at skulle gå på scenen, selv når man ikke er på toppen psykisk.

“Jeg synes, at hun er utrolig,” lød det rosende fra komikeren.

For Selena Gomez var dette øjeblik endnu en påmindelse om, hvor vigtigt det er at dele sine sårbare sider. Hendes rejse, både i musikken og i livet, har inspireret mange, og hendes åbenhed omkring mentale sundhedsproblemer er fortsat en stærk kilde til støtte for både fans og kolleger.

LÆS OGSÅ  Hilda med frækt tilbud til Keld: "Må altid gerne give mig et klap bagi"
Forsæt med at læse

Altomkendte

Kim Larsens nærmeste bryder tavsheden: Sådan var hans sidste tid

Udgivet

d.

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

En af Kim Larsens nærmeste bryder nu tavsheden.

Hele Danmark sørgede, da den folkekære spillemand Kim Larsen gik bort i 2018. Nu, fem år senere, deler en af hans allernærmeste for første gang indblik i de sidste dage af kunstnerens liv.

For hvordan var Kim Larsens sidste tid egentlig?

LÆS OGSÅ  Prins Williams rørende afsløring: Sådan mindes han Diana

Kim Larsen, manden bag utallige danske klassikere som “Jutlandia”, lod aldrig musikken forstumme, selv ikke da han stod ansigt til ansigt med den kræftsygdom, der til sidst tog livet af ham i september 2018.

Selvom kun få kendte til omfanget af hans sygdom, fortsatte han med at skabe, komponere og optræde lige til det sidste. Det var først ved offentliggørelsen af hans død, at chokket ramte nationen.

Koncert få uger inden sin død

Kun få uger før sin bortgang gav Larsen sin sidste koncert i Holbæk. Trods sin alvorlige sygdom insisterede han på at gennemføre sine planlagte optrædener, indtil kræften gjorde det umuligt. En af de personer, der stod ham allernærmest i hans sidste år, var hans personlige impresario og nære ven, Jørn Ørn.

“Han kæmpede til det sidste med akkorder og tekstidéer,” fortæller Jørn Ørn i podcasten Den Uendelige Musikhistorie, og tilføjer: “Det stoppede aldrig.” Kim Larsen var, ifølge Ørn, fuldstændig opslugt af musikken, selv når kræften tog hårdt på ham. Arbejdet med det, der skulle blive hans sidste album, Sange fra 1. sal’, fortsatte ufortrødent, og albummet udkom posthumt som en sidste gave til fansene.

Selvom Kim Larsen altid havde holdt sin enorme popularitet og betydning for dansk musik lidt på afstand, ændrede dette sig i de sidste år af hans liv.

“De sidste fire-fem år var han blevet rigtig god til at tage det hele ind og være taknemmelig,” afslører Jørn Ørn. Larsen begyndte at anerkende den kærlighed og beundring, han modtog fra hele landet, og det gav ham ro.

Kim Larsen forlod denne verden, som han levede i den: med musikken tæt ved sin side og en ydmyghed, der kun fås hos de største kunstnere. Hans sange har været lydsporet til utallige danskeres liv, og hans ånd lever videre gennem musikken og minderne fra dem, der kendte ham bedst.

LÆS OGSÅ  Fans går amok: Prins William og verdensstjerne deler særligt billede

Forsæt med at læse

Altomkendte

Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det

Udgivet

d.

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Den 6 december bliver det afgjort.

2024 blev et lidt anderledes år for den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard. Selvom mange havde håbet at se ham i dansk landsholdsuniform til VM i landevejscykling, valgte han at prioritere familien og slutte sæsonen tidligere end planlagt. En helt særlig grund var, at han i september blev far til sit andet barn – en beslutning, der satte sporten på pause for en stund.

Men selvom Jonas Vingegaard har haft fokus på familien, betyder det ikke, at han er ude af rampelyset. Han er nemlig endnu en gang havnet på en helt særlig liste.

LÆS OGSÅ  Bekymrende nyt Jonas Vingegaard

Den 6. december finder vi nemlig ud af, om han løber med den prestigefyldte Velo d’Or-pris, som han vandt sidste år efter sin imponerende Tour de France-sejr.

Dog er konkurrencen i år benhård – og navnet, der er på alles læber, er Tadej Pogacar. Den slovenske superstjerne har domineret hele 2024-sæsonen med imponerende 25 sejre, inklusive Tour de France, Giro d’Italia og verdensmesterskabet. Hans utrolige præstationer har efterladt konkurrenterne langt bag sig, og mange anser det som en ren formalitet, at han løber med Velo d’Or-titlen.

Selvom Jonas Vingegaard har haft en mere tilbagetrukket sæson i år, er han stadig blandt de 10 nominerede, og det er en stor ære i sig selv.

Men spørgsmålet er, om nogen kan tage tronen fra Pogacar, når prisuddelingen finder sted i december?

Med på listen over de nominerede er også store navne som Primoz Roglic, Remco Evenepoel og Mathieu van der Poel, men alt tyder på, at cykelverdenens konge i 2024 bliver Pogacar.

Så selvom vi må vente lidt længere på at se Jonas i verdensmestertrøjen, bliver det spændende at se, hvordan han vil klare sig i kampen om årets største cykelpris!

LÆS OGSÅ  Hilda med frækt tilbud til Keld: "Må altid gerne give mig et klap bagi"
Forsæt med at læse

Altomkendte

Kronprins Christian har fødselsdag i dag: Men ikke alt er som det plejer

Udgivet

d.

Foto: Kongehuset
Foto: Kongehuset

Alt om kendte ønsker kronprins Christian et stort tillykke med fødselsdagen.

I dag er en særlig dag for hele Danmark – vores allesammens Kronprins Christian fylder nemlig 19 år! Det er sidste år som teenager for Danmarks kommende konge, og det er naturligvis en anledning, der vækker opsigt.

Men fødselsdagsfejringen er lidt anderledes i år.

LÆS OGSÅ  Prins William med sjældne ord: Omtaler ulykke fra barndommen

Når man tænker på en kongelig fødselsdag, forestiller man sig ofte overdådige fester og officielle ceremonier. Men for Kronprins Christian er det en helt anderledes – og noget mere eksotisk – fejring i år.

Kronprinsen fylder 19 år i dag, men i stedet for at markere dagen hjemme på Amalienborg, nyder han varmen i det østlige Afrika. Solen står højt på himlen, og der er dømt fødselsdag i de vildeste omgivelser, hvor naturen spiller hovedrollen.

Kongehuset har delt et fantastisk opslag på sociale medier, hvor de skriver: “I dag fylder Hans Kongelige Højhed Kronprinsen 19 år 🇩🇰 Kronprinsen opholder sig for tiden i det østlige Afrika og fejrer derfor dagen under varmere himmelstrøg.”

Til opslaget er et spektakulært billede af Kronprins Christian, der står foran en afrikansk solopgang – eller måske solnedgang – og ser ud til at nyde det eventyr, han er på. Det er en anderledes, men uden tvivl uforglemmelig måde at markere denne særlige dag!

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Prins William og prins Harry i sorg: Dødsfald i familien

Forsæt med at læse

Altomkendte

Karsten med skarp bemærkning: Da spørgsmålet om ‘Jannis forlygter’ blev stillet, var der ingen tvivl

Udgivet

d.

Foto. Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Karsten Rees svar er ikke til at tage fejl af.

Når Karsten Ree gæster en YouTube-kanal, er der garanti for underholdning, skarpe meninger og ærlige svar. Dette blev endnu en gang bekræftet, da han satte sig ned med bilentusiasten og YouTuber Joachim Stender for at tale om biler – og måske noget mere personligt.

LÆS OGSÅ  Janni og Jeppe svæver på en lyserød sky: Sådan tilbringer de ferien

Samtalen tog hurtigt en uventet drejning, da Stender delte en historie om sine egne oplevelser med at date en pige baseret på hendes bryststørrelse.

En sådan kommentar kaldte naturligvis på et opfølgende spørgsmål til Karsten Ree: Var det mon Jannis “forlygter”, der i sin tid fangede hans interesse?

Rees svar kom prompte og uden tøven: “Nej.”
Trods Joachims forsøg på at gøre samtalen lidt mere fræk, holdt Karsten Ree fast. Det var ikke Jannis udseende, der havde vundet hans hjerte. Ingen lange forklaringer – blot et klart og tydeligt “nej”.

Janni Ree har tidligere åbnet op om sine overvejelser om at få sine bryster gjort mindre, en idé Karsten ikke just var begejstret for. Hun har tidligere udtalt: “Karsten vil helst ikke have, jeg tager dem ud, men det er jo min beslutning.” Han har dog også indrømmet, at han synes, hendes bryster er “i perfekt størrelse og meget flotte.”

Trods den lidt pikante drejning på samtalen stod Karsten fast: For ham handler kærlighed ikke om udseendet. I hvert fald ikke, når det kommer til Janni.

Se hele interviewet her:

LÆS OGSÅ  Politibesøg hos Karsten Ree: Skarp kommentar vækker opsigt

Forsæt med at læse

Altomkendte

L.O.C. overrasker med uventet karriereskift

Udgivet

d.

Foto: Wikimedia
Foto. WIkimedia

Efter næsten to årtier på toppen af dansk hiphop har L.O.C., også kendt som Liam O’Connor, cementeret sig som en af landets mest succesfulde musikere, men nu er der tilsyneladende andet på tapetet.

L.O.C.’s karakteristiske stemme og dybe lyrik har gennem tiden fanget tusindvis af fans, og numre som Frk. Escobar og Milkshake har været med til at skrive ham ind i dansk musikhistorie.

Men nu tyder noget på, at han er klar til at udforske nye sider af sit talent, og dét skaber spænding hos hans mange fans. For det må siges at være noget af et karriereskift.

LÆS OGSÅ  Dyb kløft i kongefamilien: William og Kate vil ikke tilgive

Det skriver SE & HØR.

Nye ambitioner i sigte

L.O.C.’s næste træk er begyndt at skabe stor nysgerrighed blandt både fans og medier. Det tyder nemlig meget på, at rapperen er klar til at udvide sit repertoire i en helt ny og uventet retning.

Flere rygter har cirkuleret om, at han planlægger en ny form for optræden, og nu ser det ud til, at disse rygter kan bekræftes. Til stor begejstring har L.O.C. allerede annonceret sit første show den 30. april 2025 i Musikhuset Aarhus, men det er ikke hans vanlige musikalske genre, der er på programmet.

Fra beats til grin

Ifølge oplysninger på Liam.Billet.link vil L.O.C. begive sig ud i stand-up comedy, en genre, der ligger langt fra hans ellers mørke og reflekterende musikalske univers.

Det er dog ikke første gang, at han prøver kræfter med det komiske. Han har allerede testet sine evner som komiker ved at optræde som gæst på BROS-turnéen, hvor han varmede op sammen med nogle af landets mest kendte komikere som Melvin Kakooza og Hadi Ka-koush.

Se videoen fra denne optræden nedenfor:

Selvom det stadig er uklart, om dette skifte bliver en fast del af hans karriere, er det tydeligt, at L.O.C. er klar til at tage en ny udfordring op.

“Det handler om at udfordre sig selv og finde nye måder at udtrykke sig på,” udtaler en kilde tæt på ham.

Billetsalget til hans stand-up-debut er allerede i fuld gang, og mange ser frem til at opleve en ny side af den populære rapper.

Du kan købe biletter her.

LÆS OGSÅ  Karsten med skarp bemærkning: Da spørgsmålet om 'Jannis forlygter' blev stillet, var der ingen tvivl
Forsæt med at læse

Altomkendte

Hilda med frækt tilbud til Keld: “Må altid gerne give mig et klap bagi”

Udgivet

d.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det populære kendispar formåede at stjæle opmærksomheden under showet.

Når man taler om stærke parforhold og humor, der har holdt i årtier, er det svært ikke at nævne Keld og Hilda Heick.

Parret, der har delt både liv og karriere i snart 60 år, formåede endnu en gang at stjæle opmærksomheden på deres helt egen måde, da de deltog i et velgørende modeshow til fordel for Børneulykkesfondens Legehelte.

LÆS OGSÅ  Blachman åbner op om sårbart emne: Her er min diagnose

Det skriver SER & HØR.

Et kærligt klap bagi

Keld og Hilda tog del i Charity Catwalk-showet på Crowne Plaza i Ørestaden, hvor de, som altid, viste deres klassiske charme og legende kemi.

Under showet formåede de at skabe et humoristisk øjeblik, da Keld gav sin hustru et kærligt klap bagi, mens de gik ned ad catwalken.

Selvom Hilda reagerede med en truende håndbevægelse, var det hele naturligvis planlagt som en sjov gestus, der gav showet et ekstra pift.

Selvom tiderne har ændret sig, og hvad der tidligere blev opfattet som en harmløs gestus nu kan opfattes anderledes, gør Hilda det klart, at hun ikke har noget imod sin mands kærlige klap.

“Han må altid gerne give mig et klap bagi,” fortæller Hilda med et smil.

Støtter en god sag

For Keld og Hilda var deltagelsen i showet en mulighed for at støtte Børneulykkesfondens Legehelte, som skaber aktiviteter for indlagte børn på hospitaler og bringer smil og glæde i en svær tid. Det velgørende formål ligger parret nært, og de var glade for at være en del af arrangementet.

Modellen på catwalken var også noget anderledes for det erfarne par, der normalt holder sig til en klassisk stil. Med deres barnebarn i tankerne bar de begge t-shirts med sloganet

“Fuck normal – I want magic”, som var et frisk pust til deres vante garderobe.

Efter showet kunne Keld og Hilda vende tilbage til en travl hverdag, der i øjeblikket også inkluderer en flytteproces. Men trods alt dette, er det tydeligt, at parret stadig har tid til at nyde hinanden og til at sprede smil og glæde – både på og uden for scenen.

LÆS OGSÅ  Hårdt år: Prins Williams indsats er ikke gået ubemærket hen
Forsæt med at læse

Altomkendte

Blachman åbner op om sårbart emne: Her er min diagnose

Udgivet

d.

Foto. Rasmus Flindt Pedersen/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix

Nu sætter Blachman selv ord på.

Thomas Blachman er et navn, der er blevet synonymt med X Factor i Danmark. Den karismatiske og ofte provokerende dommer har siddet i panelet i hele 17 sæsoner og er kendt for sit skarpe fokus på personlig udvikling, selverkendelse og sine hårde og meget ærlige domme.

Men i år er det ikke kun deltagerne, der er i fokus – Blachman selv har også taget et stort skridt i sin egen selvforståelse.

LÆS OGSÅ  Iskold luft mellem William og Harry: Insider afslører nye detaljer

Afslører diagnose

For nylig afslørede Thomas Blachman, at han har fået diagnosticeret ADHD, en erkendelse som han har valgt at dele offentligt. Selvom diagnosen måske ikke kom som en stor overraskelse for ham, har den givet ham en bedre forståelse af både sig selv og de udfordringer, mange unge i dag står overfor.

“Jeg har altid haft denne her ordblindhed, som måske i virkeligheden er et symptom på min ADHD, som jeg har fået diagnosticeret for nylig – det har jeg jo altid vidst, jeg led af. Jeg har bare ikke gjort en skid ved det,” fortæller Blachman til Ekstra Bladet.

Den kendte dommer ser sin nye diagnose som en måde at spejle sig i de unge deltagere, der ofte kæmper med forventningspres og identitetskriser i en kompleks verden.

Blachman mener, at X Factor er en mulighed for at finde frem til det unikke ved hver enkelt person, hvilket også er noget, han selv forsøger at opnå.

“Du møder et mentorskab, som vil dig det bedste og prøver at skære ind til benet på, hvad er det, du kan, som de andre ikke kan,” siger han og beskriver, hvordan programmet har hjulpet ham med at forstå sig selv bedre.

Blachman ønsker nu at bruge sin nye selverkendelse som en katalysator for sin musikalske rejse i den kommende sæson af X Factor. Han ser det som en chance for at dykke dybere ned i sine musikalske rødder og præsentere musikken på en frisk og autentisk måde.

Han er dog stadig at finde bag det ikoniske dommerbord i X Factor, når det igen vender tilbage i 2015.

LÆS OGSÅ  Kronprins Christian har fødselsdag i dag: Men ikke alt er som det plejer
Forsæt med at læse

Altomkendte

Dyb kløft i kongefamilien: William og Kate vil ikke tilgive

Udgivet

d.

Af

Foto: Koca Vehbi/ Shutterstock

En ekspert peger nu på, at William og Kate formentligt ikke vil være klar til at tilgive.

Forholdet mellem prins William og prins Harry har nået et punkt, hvor en forsoning virker svær at forestille sig. Ifølge en royal ekspert er skaderne, som Harry og Meghan Markle har forårsaget, så dybe, at de muligvis aldrig vil blive tilgivet af William og Kate.

Den tidligere royal korrespondent Charles Rae delte for nylig sine tanker i The Sun’s Royal Exclusive-show, hvor han diskuterede brødrenes komplicerede forhold og spørgsmålet om, hvem der burde tage det første skridt mod en forsoning.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Hilda med frækt tilbud til Keld: "Må altid gerne give mig et klap bagi"

“Det er op til Harry og Meghan at tage initiativet, hvis der skal ske en genforening,” forklarede Rae, men han udtrykte også stor tvivl om, hvorvidt det overhovedet ville blive accepteret af William og Kate. “Der er sket for meget. Efter deres Oprah-interview, Netflix-dokumentaren, Harrys bog Spare og Meghans offentlige optræden – jeg tror ikke, at William og Kate vil være modtagelige for en forsoning.”

Mange udfordringer

De seneste år har bragt mange udfordringer for forholdet mellem de to royale brødre, ikke mindst på grund af Harry og Meghans gentagne offentlige kritik af det britiske kongehus. Parrets opsigtsvækkende interviews og udtalelser har skabt dybe kløfter mellem dem og resten af familien, og især William har haft svært ved at se bort fra brorens handlinger.

Samtidig har William selv været igennem svære tider, hvor han har mistet både sin bedstemor, dronning Elizabeth, og bedstefar, prins Philip. Ud over disse tab har både kong Charles og prinsesse Kate kæmpet med helbredsproblemer, herunder deres kræftdiagnoser, hvilket har sat yderligere pres på familien.

LÆS OGSÅ  Harry og Williams brud: 'Diana ville have været knust'

Et af de mest afgørende øjeblikke i de senere års royale historie fandt sted den 8. september 2022, da dronning Elizabeth gik bort på Balmoral Slot i en alder af 96. Prins William og flere af hendes nærmeste familiemedlemmer hastede til Skotland for at tage afsked med hende, mens prins Harry ankom alene. Der havde været rygter om, at Meghan ville følge Harry, men hun valgte i sidste ende at blive væk – angiveligt på grund af Kate Middleton.

Spørgsmålet er nu, om der overhovedet er plads til en forsoning mellem brødrene, eller om forholdet for altid vil være præget af afstand og uforløst konflikt.

Det er dog ikke den eneste udfordring der i øjeblikket er. Rygterne svirrer også om, at Harry og Meghan måske er på vej mod en skilsmisse. Parret har angiveligt store problemer og er i øjeblikket ‘prøve-separeret’.

I den forbindelse er der også rygter om, at Harry og Kate skulle have været i kontakt, efter at Meghan og Harry er stødt ind i problemer.

Forsæt med at læse

Trending