Følg os her

Sport

Kampen tog en uventet drejning: Viktor Axelsen tvunget til at trække sig

Udgivet

d.

Foto: Djohan Shahrin / Shutterstock.com
Foto: Djohan Shahrin / Shutterstock.com

Kampen tog pludselig en uventet drejning.

Forventningerne var store, da Viktor Axelsen stillede op i dette års Denmark Open. Mange fans og eksperter havde regnet med, at den danske badmintonstjerne kunne gå hele vejen, og håbet om en triumf på hjemmebane var større end nogensinde.

LÆS OGSÅ  Nyt om Tour de France: Derfor bliver det den mest spændende i mange år

Det skriver DR.

Men sportsverdenen kan være uforudsigelig, og torsdag aften måtte Viktor Axelsen skuffe sine mange tilhængere, da han trak sig fra turneringen efter en uheldig hændelse i kampen mod den unge franske spiller Alex Lanier.

Den forventningsfulde aften i Odense endte pludselig dramatisk, da Axelsen fik det dårligt undervejs og måtte trække sig fra kampen i anden runde.

Allerede tidligere på dagen havde Viktor Axelsen delt et opslag på mediet X, hvor han virkede til at være klar til kampen, men undervejs i første sæt blev det tydeligt, at noget ikke var, som det skulle være. Selvom Axelsen førte 11-8 ved sætpausen, endte han med at tabe det tætte sæt 19-21 til Lanier.

Se opslaget fra tidligere

Kort efter starten på andet sæt tog situationen en dramatisk drejning, da Axelsen pludselig kastede op på banen. Det var et tydeligt tegn på, at noget var helt galt for den danske stjerne. Viktor Axelsen, som allerede havde følt sig skidt tilpas inden kampen, håbede ellers på at kunne kontrollere situationen, men da intensiteten steg, blev det klart, at hans krop ikke var i stand til at fortsætte på fuld styrke.

Efter et forsøg på at spille videre, hvor han nåede at udligne til 6-6, blev det hurtigt tydeligt, at det ikke var muligt for ham at gennemføre kampen.

Derfor valgte han at trække sig – til stor ærgrelse for både sig selv og publikum, der dog sendte ham ud af hallen med store klapsalver.

Viktor Axelsens exit har efterladt et stort hul hos danske fans, men der er stadig håb om dansk succes i turneringen. Rasmus Gemke og Anders Antonsen spiller senere torsdag for en plads i kvartfinalerne og vil forsøge at holde de danske farver højt. Derudover er mixeddoublen med Amalie Magelund og Jesper Toft allerede klar til kvartfinalerne, og der er stadig spænding om, hvorvidt to danske herredoubler kan sikre sig avancement i den prestigefyldte turnering.

LÆS OGSÅ  Vingegaard melder ud: Skal hjem og støtte Trine
Annonce

Sport

Viktor Axelsen sætter ord på: “Der var intet, jeg kunne gøre.”

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Det blev en torsdag, den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen sent vil glemme – men desværre ikke for de rette grunde. Midt i den spændende kamp på hjemmebane i Odense måtte Viktor Axelsen trække sig fra Denmark Open efter en uheldig og dramatisk episode, hvor kroppen sagde fra.

LÆS OGSÅ  Nyt om Tour de France: Derfor bliver det den mest spændende i mange år

Viktor, der normalt nyder stor opbakning fra de danske fans, blev pludselig syg under sin kamp mod den franske spiller Alex Lanier.

Efter at have tabt første sæt 19-21 og været bagud 7-11 i andet, blev det tydeligt, at noget var helt galt. Viktor måtte forlade banen, tydeligt mærket af ubehag.

Fredag morgen delte Viktor en opdatering om sin tilstand på de sociale medier. Her takkede han sine mange fans for deres støtte og bekymringer.

“Hej alle sammen. Tak for jeres støtte og bekymringer. Efter min kamp i første runde tirsdag havde jeg en rigtig hård nat, hvor jeg følte mig syg og utilpas. Jeg forsøgte at blive rask og klar til at kunne spille i går,” skriver Viktor og fortsætter: “Men da jeg begyndte at spille, og mit hjerte slog hurtigere, følte jeg mig pludselig utilpas, og der var intet, jeg kunne gøre.”

For Viktor Axelsen, der i 2021 triumferede på samme bane og sikrede sig sejren i Denmark Open, var det en hård beslutning at kaste håndklædet i ringen – især foran det danske hjemmepublikum.

“Jeg sætter meget pris på at spille hjemme i Odense med den fantastiske støtte. Jeg vil gerne sige et kæmpe tak til dem, som kom ud og heppede på mig.”

Trods torsdagens skuffelse er der ingen grund til bekymring. Ifølge Axelsen selv var der tale om en mindre virus, og han forventer hurtigt at være på banen igen. I sin besked sender Viktor også en venlig hilsen til sin modstander, Alex Lanier, der nu fortsætter i turneringen.

Den danske stjerne forsikrer sine fans om, at han snart er tilbage i topform – og klar til at kæmpe videre.

LÆS OGSÅ  Bjarne Riis om Jonas Vingegaard: Er ikke længere i tvivl
Forsæt med at læse

Sport

Ekspert langer ud efter Jonas Vingegaard: Det er ikke en god grund

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Det er ikke alle der er lige begejstrede for cykelstjernens beslutning.

Cykelverdenen er på den anden ende, efter Jonas Vingegaard har truffet en overraskende beslutning om at afslutte sin sæson tidligt.

Den danske Tour de France-vinder, som normalt er kendt for sin imponerende præstation på landevejene, har valgt at prioritere familien efter sin sejr i Polen Rundt i august. Med et nyt lille familiemedlem er fokus nu rettet mod privatlivet – men ikke alle er enige i den beslutning.

LÆS OGSÅ  Vingegaard melder ud: Skal hjem og støtte Trine

Den tidligere sportsdirektør Johan Bruyneel, som mange kender fra U.S. Postal-holdet, har offentligt stillet spørgsmål ved Vingegaards lange pause.

IKKE ENIG!

I podcasten The Move, gengivet af Redactie24, udtrykker Bruyneel sin undren over, hvorfor danskeren trak sig tilbage så tidligt på sæsonen, især da han var i topform efter sin sejr i Polen.

“Ja, han blev far igen, men det er ikke nødvendigvis en grund til at afslutte sæsonen,” siger han og bemærker, at Vingegaard ikke vandt en enkelt etape, men stadig sikrede sig den samlede sejr.

Bruyneel påpeger desuden, at den danske stjerne stadig er en af feltets stærkeste ryttere, hvilket gør beslutningen endnu mere forbløffende. “

Jeg vil ikke kritisere, men det er en meget lang pause uden konkurrencer,” tilføjer han og understreger vigtigheden af at holde både den fysiske og mentale form ved lige.

Det handler nemlig ikke kun om at holde benene i gang, ifølge Bruyneel. Det er også afgørende at have en fornemmelse af, hvor man står i forhold til sine konkurrenter, såsom den nærmest ustoppelige Tadej Pogacar. Hvis man ikke deltager i løb, mangler man de referencepunkter, der kan afgøre, hvordan man skal angribe næste sæson.

Vingegaard har dog givetvis en klar plan sammen med sit hold. Efter to triumfer i Tour de France og et hektisk år, virker det naturligt, at han vil prioritere familielivet og lade kroppen få en pause. Spørgsmålet er dog, om denne pause kan påvirke hans form, når han igen skal kæmpe mod sine rivaler. Kan Pogacar og co. udnytte Vingegaards fravær og få overtaget?

Cykelverdenen venter spændt på svaret – og på at se, om Vingegaard vender tilbage endnu stærkere i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ  Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske
Forsæt med at læse

Sport

Mikkel Hansen indrømmer: Min kone tog beslutningen for mig”

Udgivet

d.

Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Mikkel Hansen meddelte at stoppe sin karriere i 2023.

‘Efter en ¨bemærkelsesværdig karriere, hvor Mikkel Hansen har været en central figur på håndboldbanen både i ind- og udland, tog han en afgørende beslutning i 2023 – at sige stop.

Da Mikkel Hansen i 2022 vendte hjem til Danmark for at spille for Aalborg Håndbold, var forventningerne store. Men trods sin erfaring og dedikation, begyndte presset at tage overhånd for den dygtige bagspiller.

Men det var ikke en erkendelse der lige lå til højrebenet for den garvede håndboldsspiller.

LÆS OGSÅ  Viktor Axelsen afslører sjov detalje: Det anede du ikke

Det skriver BILLED-BLADET

Mikkel Hansen pendlede ofte mellem sin bopæl i København og klubben i Aalborg. Det konstante pres med rejser og høje krav både på og uden for banen satte sine spor. Allerede i begyndelsen af 2023 blev det for meget, og Mikkel Hansen blev sygemeldt med stresssymptomer. Stressen påvirkede hans fysiske og mentale tilstand, og det var her, hans nærmeste familie kom på banen.

I et interview med Aftenshowet afslører Hansen, hvor meget hans kone og forældre betød i beslutningsprocessen om at trække stikket.

“Min kone tog beslutningen for mig,” fortæller Mikkel Hansen og understreger, at han er typen, der kæmper videre, selv når kroppen siger fra. “Sammen med mine forældre hjalp hun mig med at indse, at jeg var ved at køre mig selv i sænk.”

Hansen beskrev også, hvordan presset havde ført til, at han nogle gange vågnede op uden at vide, hvor han befandt sig, eller havde fornemmelsen af tabte timer, han ikke kunne huske. Det var tydeligt, at situationen var alvorlig, og noget måtte ændres.

Selvom tanken om at lægge håndboldskoene på hylden havde strejfet ham under sin sygemelding, trak han den endelige beslutning først i 2023.

Sommeren markerede afslutningen på hans imponerende karriere – og det kunne ikke være en mere perfekt afslutning. Hansen sluttede sin karriere med en stor triumf ved OL, hvor han og resten af det danske hold sikrede sig guldet.

LÆS OGSÅ  Flere har undret sig: Nu forklarer Nikolaj Jacobsen
Forsæt med at læse

Sport

Tog verden med storm: Her er 6 overraskende ting du ikke vidste om Simone Biles

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: A.RICARDO / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: A.RICARDO / Shutterstock.com

Her er 6 facts om verdens dygtigste og nok mest kendte gymnast.

Simone Biles er ikke kun en af verdens mest talentfulde gymnaster; hun er også en inspiration med en fascinerende historie. Men hvor meget ved du egentlig om hende? Her er fem overraskende fakta om Simone Biles, som du måske ikke kendte.

LÆS OGSÅ  Jonas Vingegaard overrasker ekspert: Det sagde han

Det skriver Revolt.

1. Hun er kun 142 cm høj

Selvom Simone Biles er lille af statur med sine 142 cm, dominerer hun gymnastikverdenen med sine imponerende præstationer. Hendes kompakte bygning giver hende en fordel i de kraftfulde spring og rotationer, hun er kendt for.

2. Adopteret af sin bedstefar

Født i Columbus, Ohio, havde Simone en udfordrende start på livet. Hendes mor kæmpede med afhængighed, hvilket førte til, at Simone og hendes søskende blev anbragt i forskellige plejefamilier. Da hun var fem år gammel, blev hun og hendes lillesøster Adria adopteret af deres bedstefar Ron og hans kone Nellie. Dette gav hende en stabil opvækst i en forstad til Houston, Texas.

3. En imponerende medaljesamling

Indtil 2021 har Simone Biles opnået en bemærkelsesværdig samling af medaljer. Hun har vundet 25 VM-medaljer, heraf 19 guld, hvilket gør hende til den mest dekorerede gymnast i VM-historien. Ved de Olympiske Lege har hun sikret sig syv medaljer: fire guld, en sølv og to bronze.

4. Fem øvelser opkaldt efter hende

At få en gymnastisk øvelse opkaldt efter sig er en stor ære, og Simone Biles har hele fem!

Disse øvelser er så svære, at ingen andre har udført dem ved internationale konkurrencer før hende. De inkluderer avancerede spring og kombinationer på spring over hest, balancebom og i gulvøvelser.

Biles (spring over hest): Yurchenko half on-straight front salto med dobbelt skrue i afsæt.

Biles II (spring over hest): Yurchenko dobbelt pike.

Biles (balancebom): Dobbelt skrue med dobbelt bukket salto i afgang.

Biles (gulvøvelse): Dobbelt strakt salto med halv skrue ud.

Biles II (gulvøvelse): Triple skrue med dobbelt bukket salto, også kendt som “triple double”.

5. Hendes søster er også gymnast

Simones søster, Adria Biles, deler hendes passion for gymnastik. Adria har konkurreret på forskellige niveauer og har gjort sig bemærket med sine egne præstationer. Søstrenes fælles interesse har styrket deres bånd og inspireret dem begge til at fortsætte med sporten.

6. Åbenhed om sin ADHD-diagnose

I 2016 blev fortrolige medicinske oplysninger lækket, hvilket afslørede, at Simone Biles har ADHD. I stedet for at lade det påvirke hende negativt, stod hun frem og bekræftede sin diagnose. Hun har siden været åben om sin ADHD og bruger sin platform til at øge bevidstheden om mentale sundhedsproblemer. Hendes åbenhed har bidraget til en vigtig samtale om mental sundhed blandt atleter.

LÆS OGSÅ  Efter guldsejr: Nu sætter Viktor Axelsen ord på fremtiden
Forsæt med at læse

Altomkendte

Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det

Udgivet

d.

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Den 6 december bliver det afgjort.

2024 blev et lidt anderledes år for den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard. Selvom mange havde håbet at se ham i dansk landsholdsuniform til VM i landevejscykling, valgte han at prioritere familien og slutte sæsonen tidligere end planlagt. En helt særlig grund var, at han i september blev far til sit andet barn – en beslutning, der satte sporten på pause for en stund.

Men selvom Jonas Vingegaard har haft fokus på familien, betyder det ikke, at han er ude af rampelyset. Han er nemlig endnu en gang havnet på en helt særlig liste.

LÆS OGSÅ  Bekymrende nyt Jonas Vingegaard

Den 6. december finder vi nemlig ud af, om han løber med den prestigefyldte Velo d’Or-pris, som han vandt sidste år efter sin imponerende Tour de France-sejr.

Dog er konkurrencen i år benhård – og navnet, der er på alles læber, er Tadej Pogacar. Den slovenske superstjerne har domineret hele 2024-sæsonen med imponerende 25 sejre, inklusive Tour de France, Giro d’Italia og verdensmesterskabet. Hans utrolige præstationer har efterladt konkurrenterne langt bag sig, og mange anser det som en ren formalitet, at han løber med Velo d’Or-titlen.

Selvom Jonas Vingegaard har haft en mere tilbagetrukket sæson i år, er han stadig blandt de 10 nominerede, og det er en stor ære i sig selv.

Men spørgsmålet er, om nogen kan tage tronen fra Pogacar, når prisuddelingen finder sted i december?

Med på listen over de nominerede er også store navne som Primoz Roglic, Remco Evenepoel og Mathieu van der Poel, men alt tyder på, at cykelverdenens konge i 2024 bliver Pogacar.

Så selvom vi må vente lidt længere på at se Jonas i verdensmestertrøjen, bliver det spændende at se, hvordan han vil klare sig i kampen om årets største cykelpris!

LÆS OGSÅ  Viktor Axelsen afslører sjov detalje: Det anede du ikke
Forsæt med at læse

Sport

Bekymrende nyt Jonas Vingegaard

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nedturen fortsætter for den danske cykelstjerne.

Sommerens store cykelbrag venter lige rundt om hjørnet, og forventningerne er skyhøje.

Men med en stærk konkurrent, der igen har sat et massivt aftryk på sæsonen, begynder der at tegne sig et udfordrende billede for dansk cykelsports store stjerne, Jonas Vingegaard.

Spørgsmålet er, om han kan holde trit, når det hele går løs igen?

LÆS OGSÅ  Jonas Vingegaard overrasker ekspert: Det sagde han

Pogacar i suveræn form

Lørdagens udgave af Lombardiet Rundt blev endnu en demonstration af Tadej Pogacars overlegenhed. Den slovenske cykelstjerne tog sin fjerde sejr i træk i løbet, og præstationen har uden tvivl sat gang i bekymringerne hos hans konkurrenter.

Med 48,5 kilometer tilbage satte Pogacar et afgørende angreb ind og efterlod sine modstandere langt bag sig. Ingen kunne følge hans tempo, og med en sejrsmargin på over tre minutter til nærmeste konkurrent, Remco Evenepoel, cementerede han sin status som en af sportens største.

Tidligere cykelrytter Michael Rasmussen var ikke overrasket over Pogacars triumf.

“Det var lidt som at se et straffespark uden målmand,” udtalte han til Ekstra Bladet, og refererede til slovenerens suveræne præstation, som efterlod de andre ryttere uden chance.

Bekymrende nyt for Vingegaard

For Jonas Vingegaard kan Pogacars dominans dog vække bekymring.

Danskeren, der vandt Tour de France i 2022, står over for en stor udfordring i næste års Tour, hvor han skal forsøge at matche Pogacars niveau. Ifølge Michael Rasmussen er det svært at se, hvordan Vingegaard eller nogen anden rytter skal kunne indhente Pogacar, hvis han fortsætter på samme høje niveau.

“Hvis han fortsætter på det her niveau, så er afstanden så stor, at det hul ikke vil blive lukket de næste fem år,” siger Rasmussen.

Med næste sæson allerede i sigte, står det klart, at Jonas Vingegaard har en stor opgave foran sig, hvis han skal kunne hamle op med Tadej Pogacar.

Spørgsmålet er, om danskeren kan finde en vej tilbage til toppen, når de to ryttere igen står over for hinanden til sommer.

LÆS OGSÅ  Nyt om Tour de France: Derfor bliver det den mest spændende i mange år
Forsæt med at læse

Sport

Stor begejstring: Nu er der nyt fra Niklas Landin

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Aalborg Håndbolds fans har holdt vejret siden deres stjernemålmand Niklas Landin under OL måtte tage en ufrivillig pause på grund af en knæskade.

Skuffelsen var til at tage at føle på, men nu kan der ånde lettelse i det nordjyske.

Landin har nemlig været under kniven, og operationen er gået lige efter bogen. Så selvom holdet har vaklet en smule uden deres mur i målet, er der lys forude.

LÆS OGSÅ  Trist besked fra Kasper Hjulmand

Det bekræfter Aalborgs direktør, Jan Larsen, der kunne melde optimistisk ud til B.T.:

“Niklas blev opereret i sidste uge, og det gik rigtig godt. Alt er gået, som det skulle. Så lige nu er han i gang med genoptræningen.”

Nu er han snart tilbage

Landins fravær har naturligvis været mærkbart på banen, og Aalborg Håndbold har i hans fravær måtte se modstanderne trække fra.

Med tab til både RK Zagreb i Champions League og Mors-Thy Håndbold på hjemmebane har Landins skade føjet en ekstra udfordring til Aalborgs allerede tætpakkede program.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

Men fansene behøver ikke at vente for evigt på et comeback fra deres supermålmand. Klubben regner med, at Landin vil være ude i omkring fire til seks uger, hvilket betyder, at han – alt afhængig af genoptræningen – kan være tilbage mellem start og midten af november.

Jan Larsen er dog forsigtig med præcise tidsangivelser:

“Vi forventer, at Niklas er ude i fire-seks uger, men det er jo svært med sådanne skader. Indtil videre går det efter planen, så det håber vi, det bliver ved med.”

Forsæt med at læse

Sport

Nikolaj Jacobsen sætter ord på følelserne efter OL

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Nikolaj Jacobsen har haft en intens periode efter OL-triumfen, hvor Danmarks håndboldherrer sikrede sig guld efter en overbevisende finalesejr over Tyskland.

Selvom der ikke har været noget at hænge med mulen over, så har Nikolaj Jacobsen alligevel glad for, at han haft muligheden for at få tankerne lidt på afstand.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Efter guldsejr: Nu sætter Viktor Axelsen ord på fremtiden

Den danske landstræner har sidenhen været på ferie med sin familie, hvor han har fået muligheden for at koble lidt af:

“Jeg har ingen OL-blues haft overhovedet. Jeg har holdt noget ferie og forsøgt at være lidt sammen med mine børn, når tiden har tilladt det. De er jo videre. Så har jeg tilbragt noget tid med min familie og forsøgt at falde lidt ned,” siger han.

Ikke det der fylder

Hverdagen er nu blevet genoptaget, og selvom guldmedaljen har skabt glæde, så er det ikke det, der fylder mest lige nu.

Det er ikke mange dage siden, at det kom frem, at holdlederen, Kai Johannsen, er gået bort.

Den ikoniske profil har været en fast del af det danske herrelandsholds siden 2006, og hans bortgang har efterladt et tomrum hos både landstræneren og resten af holdet:

“Og så har det med Kai fyldt en del, så det har jeg også brugt noget tid og kræfter på,” siger Nikolaj Jacobsen.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

Nu, hvor landstræneren har haft mulighed for at trække vejret efter en hektisk sommer, ser han allerede frem mod de kommende udfordringer.

I begyndelsen af 2025 skal der nemlig afholdes VM i Danmark og Norge.

Forud venter et travlt år for det danske landshold, men med OL-guldet i bagagen er der vel ikke det, Nikolaj Jacobsen og kompagni ikke kan klare.

Forsæt med at læse

Sport

I stor sorg: Nikolaj Jacobsen sætter ord på tabet

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Det danske herrelandshold har i den grad modtaget en sørgelig nyhed.

Kai Johannsen har nemlig pakket den sidste taske med kamptrøjer og leveret sin sidste drillende kommentar i landsholdslejren.

Det skriver Dansk Håndboldforbund i en pressemeddelelse

Han gik bort natten til tirsdag efter kort tids sygdom.’For landstræner Nikolaj Jacobsen har tabet været særligt tungt at bære.

LÆS OGSÅ  Viktor Axelsen sætter ord på: "Der var intet, jeg kunne gøre."

Han lægger ikke skjul på, at deres samarbejde har været tæt siden Nikolaj Jacobsen blev ansat som landstræner tilbage i 2017, og deres forhold udviklede sig hurtigt fra professionelt til personligt:

En rigtig god ven

“Gennem sin store erfaring kunne Kai hjælpe mig, da jeg blev landstræner. Han kunne fortælle hvordan og hvorledes, tingene var gjort tidligere. Noget kunne jeg bruge til noget, og noget ville jeg gerne ændre”, lyder det hudløst ærligt fra landstræneren, inden han fortsætter:

“Jeg har haft mange samtaler med Kai om, hvordan tingene skulle foregå. Vi kan begge godt lide at gå i sauna, så vi har tit rundet dagene af med en tur i sauna, hvor vi havde gode snakke og vendte diverse planer. Så for mig er Kai udover at være en fantastisk holdleder og person også blevet en rigtig god ven”.

LÆS OGSÅ  Stort tillykke: Jonas Vingegaard og Trine er blevet forældre igen

Når håndboldherrerne igen samles, vil det være uden Kai Johannsen ved deres side.

Her fortæller landstræneren, at holdet har en vigtig opgave foran sig: at føre de værdier videre, som Johannsen var med til at skabe.

Næste gang Nikolaj Jacobsens tropper skal i aktion er til november – nærmere bestemt den 6. november – hvor de tørner sammen med Norge på hjemmebane.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.

Forsæt med at læse

Sport

Vil overbevise Vingegaard: Det bør han gøre

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Nu vil han forsøge, at få Vingegaard til det.

For en uges tid siden kom det frem, at Jonas Vingegaard og hans hustru Trine havde budt et nyt familiemedlem velkommen til verden.

Over for TV MidtVest fortalte Trines mor, Rosa, som er kendt fra ‘Den store bagedyst’, at alt gik efter planen.

“Alle har det godt, både forældre, børn og bedsteforældre,” sagde hun.

LÆS OGSÅ  Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske

Familien var ikke klar over, hvilket køn, der ventede dem, men Rosa afslørede, at de havde fået en lille dreng:

“Jeg kan sige, at det er en velskabt dreng, der er nummer fem i rækken af børnebørn,” lød det.

Kort inden den glædelige nyhed så dagens lys, stod det nemlig klart, at Vingegaard ikke ville deltage i flere løb i år.

Det betød, at hele Danmarks håb om at se den ydmyge Glyngøre-dreng i den rød-hvide trøje ved VM i Zürich blev slukket.

Vil overbevise ham

I går blev den endelige VM-trup udtaget, og der var – akkurat som forventet – ikke nogen Jonas Vingegaard på holdkortet.

Den danske guldfugls fravær har skuffet mange i cykelverdenen, men især landsholdet, der havde håbet på at få stjernen med.

Sportsdirektøren fra Vingegaards hold, Frans Maassen, fortæller dog på, at han vil forsøge at overtale danskeren til VM i 2026, som finder sted i Canada.

Sådan skriver B.T.

LÆS OGSÅ  Efter guldsejr: Nu sætter Viktor Axelsen ord på fremtiden

“Jeg har lige været i Canada til to løb, og nu har jeg tænkt mig at overbevise ham om, at det virkelig er en god rute for ham, og at han bør tage dertil,” siger han.

Ud over de familiære forpligtelser har Vingegaard kæmpet med eftervirkningerne af et voldsomt styrt, der forstyrrede hans sæsonstart.

At komme sig tilstrækkeligt efter Tour de France, hvor han sikrede sig en flot andenplads, var en udfordring i sig selv, og derfor er der heller ikke noget at sige til, at han holder en mindre pause.

Forsæt med at læse

Trending