Følg os her

Altomkendte

Var det selvmord? Myndighederne deler hjerteskærende nyt om Liam Payne

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Pic Media Aus / Shutterstock.com
Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

Nye forfærdelige oplysninger har set dagens lys.

Verden er i chok over den tragiske nyhed om Liam Paynes alt for tidlige død.

Den 31-årige popstjerne, som fandt berømmelse med det verdensomspændende fænomen One Direction, blev torsdag aften fundet død i Buenos Aires, Argentina.

De hjerteskærende meldinger fra de lokale myndigheder har efterladt fans og kolleger i sorg over tabet af en stjerne, der brændte ud alt for tidligt. Og ikke mindst med spørgsmålet: Hvad skete der?

LÆS OGSÅ  Dyb kløft i kongefamilien: William og Kate vil ikke tilgive

Nu melder myndighederne ud

Ifølge de argentinske myndigheder sprang Liam Payne tilsyneladende selv i døden fra balkonen på CasaSur Palermo Hotel i den argentinske hovedstad.

Den chokerende hændelse, der i første omgang virkede uforklarlig, har nu fået en tragisk forklaring.

Pablo Policicchio, talsmand for Buenos Aires’ sikkerhedsministerium, bekræftede over for medierne, at de foreløbige undersøgelser tyder på, at Liam sprang frivilligt. Men hvor vidt der er tale om et decideret selvmord eller et resultat af en psykose forårsaget af stoffer er endnu uvist.

Store skader

De første obduktionsresultater viser, at Liam pådrog sig 25 skader på forskellige dele af kroppen, herunder kraniet og lemmerne.

Det opsigtsvækkende fund af alkohol og stoffer på hans hotelværelse har yderligere rejst spørgsmål om, hvorvidt disse elementer spillede en rolle i hans tragiske død. Derudover antyder manglen på defensive skader, at Liam kan have været bevidstløs eller i en tilstand af chok, da han faldt.

Livet var ikke helt nemt

Det er ingen hemmelighed, at Liam tidligere har kæmpet med mentale problemer, og dette kan muligvis have haft indflydelse på hans sidste handlinger. Det præcise motiv bag tragedien er dog stadig uklart, og myndighederne fortsætter deres efterforskning.

Liam Payne efterlader sig et musikalsk eftermæle, der har inspireret millioner verden over. Hans stemme og talent vil blive husket, men hans alt for tidlige død efterlader et stort tomrum blandt både fans og dem, der kendte ham.

LÆS OGSÅ  L.O.C. overrasker med uventet karriereskift
Annonce

Altomkendte

Vild med dans-ekspert med dyster prognose: Disse to ryger i omdans

Udgivet

d.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Hvem tror du ryger i omdans?

Spændingen stiger i dette års Vild med dans, og konkurrencen har vist sig at være mere uforudsigelig end nogensinde før.

Efter en dramatisk omdans i sidste uge, hvor publikumsfavoritten Philip May var i fare for at ryge ud af konkurrencen, har Danske Spil nu peget på en ny favorit til at tage den samlede sejr…

LÆS OGSÅ  Dyb kløft i kongefamilien: William og Kate vil ikke tilgive

– nemlig Anna Munch.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Mathias Reimer Larsen, ekspert hos Danske Spil, er overrasket over den intense konkurrence i årets sæson: “Aldrig før har vi haft så mange forskellige favoritter i løbet af programmet. Det vidner om en ualmindelig tæt og uforudsigelig konkurrence i år,” siger han med henvisning til, at flere deltagere på skift har været favoritter hos oddset.

Efter Philip Mays nær-exit i sidste uge, har Anna Munch taget førertrøjen på som den nye favorit. Med sin imponerende præstation i sidste fredags show, hvor hun opnåede hele 28 point fra dommerne, har Anna sat sig solidt på tronen. “Ingen var i nærheden af influenceren og skuespillerinden i fredags, og derfor er hun nu ny favorit til den samlede sejr i konkurrencen,” forklarer Mathias Reimer Larsen.

Selvom Anna Munch stråler, er der andre deltagere, der ikke har det lige så nemt. Ifølge Mathias Reimer Larsen er der særligt to par, der i aftenens show må kæmpe hårdt for at undgå omdans.

Eksperten forudser, at det bliver May Lifschitz og Rachel Ellebye, som skal op imod hinanden i den nervepirrende dance-off.

“Rachel Ellebye og May Lifschitz er begge blandt de bedre dansere, men de mangler den nødvendige seeropbakning. På trods af gode karakterer fra dommerne, ser det ud til, at seerne har svært ved at få øjnene op for dem,” siger han. Derimod spår han, at Philip May, på trods af sidste uges omdans, vil undgå farezonen takket være sin store fanskare, ligesom Rasmus Staghøj tilsyneladende har seernes støtte, selvom han ikke hører til blandt de bedste dansere.

Alt er dog fortsat åbent i Vild med dans, som i aften sendes live kl. 20.00 på TV2, og der er ingen tvivl om, at konkurrencen bliver tættere end nogensinde.

LÆS OGSÅ  L.O.C. overrasker med uventet karriereskift
Forsæt med at læse

Altomkendte

Mads Mensah sætter boligen til salg: Kan score gevinst på hele 111 procent

Udgivet

d.

Foto: Boliga
Foto: Boliga

Mensah kan tilsyneladende både score mål på banen og penge på gennem sine investeringer.

Håndboldstjernen Mads Mensah har netop sat sin elegante lejlighed på Teglholmen i København til salg. For dem, der drømmer om at bo i hjertet af hovedstaden, er der nu en sjælden mulighed for at flytte ind i en af de mest attraktive boliger i området.

LÆS OGSÅ  Kim Larsens nærmeste bryder tavsheden: Sådan var hans sidste tid

Det skriver Boliga i en pressemeddelelse.

Kan se frem til overskud

Mensah købte den rummelige ejerlejlighed tilbage i 2013 for 2.460.000 kroner, men nu er den udbudt til salg for hele 5.195.000 kroner.

Hvis lejligheden sælges til denne pris, vil den danske håndboldprofil kunne indkassere en imponerende fortjeneste på 2.735.000 kroner, svarende til en gevinst på 111 %.

Lejligheden, som ligger på 2. sal i en ejendom fra 2006, byder på 93 kvadratmeter fordelt på tre værelser. Den moderne bolig er beliggende i 2450 København SV – et område, der har set en markant stigning i boligpriserne de seneste år.

Ifølge Boliga.dks beregninger ligger prisen dog en smule højere end gennemsnittet, da der i området typisk gives omkring 2 % rabat på ejerlejligheder. Men mon ikke det giver god mening, når man fortæller hvem der har boet i boligen før.

En stjerne har sat sit præg på boligen

Mensah har haft en lang og succesfuld håndboldkarriere, hvor han har spillet for store klubber som AG København, Aalborg Håndbold, Rhein-Neckar Löwen og SG Flensburg-Handewitt. Derudover har han været en del af det danske håndboldlandshold, hvor han har været med til at vinde OL-guld i 2016 samt VM-titler i 2019, 2021 og 2023.

Det er dog ikke kun på håndboldbanen, at Mensah har haft succes – også hans investering i lejligheden ser ud til at være en gevinst.

For køberen, der ønsker at bo centralt i København og samtidig bo i en moderne og rummelig bolig, kan det være en drøm, der går i opfyldelse, hvis salget går igennem.

LÆS OGSÅ  Blachman åbner op om sårbart emne: Her er min diagnose
Forsæt med at læse

Altomkendte

Kilde afslører: Denne søde ting gør prins William for Kate hver aften

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Der er ingen tvivl om at prins William elsker sin hustru meget højt.

Som travl mor til tre og kommende dronning har Kate Middleton mange bolde i luften. Og når dagen går på hæld, er der én ting, hun særligt ser frem til for at kunne slappe af og nyde en rolig aften.

Men hvad der gør dette øjeblik endnu mere særligt, er, at det er hendes mand, prins William, der sørger for denne lille hverdagsluksus.

LÆS OGSÅ  Kilde afslører: Denne søde ting gør prins William for Kate hver aften

Det skriver The Mirror.

Prins William har i løbet af deres forhold altid været en støtte for Kate, og dette blev særligt tydeligt i en periode, hvor hertuginden af Cambridge måtte træde tilbage fra sine officielle pligter på grund af helbredsproblemer.

Ifølge kilder tæt på kongehuset gennemgik Kate en svær tid med en kræftbehandling, hvilket tvang hende til at være mere tilbagetrukket. William viste sig at være en solid støtte i denne periode, både som far og som ægtemand, hvilket gjorde dybt indtryk på Kate, som fandt det rørende, at han tog sig af både hende og deres børn med stor entusiasme og glæde.

Selvom mange af deres hverdagspligter er fordelt ligeligt, har William en særlig vane, der viser, hvor meget han værdsætter og støtter sin kone.

Når børnene – prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis – er lagt i seng, gør William klar til at forkæle Kate på en ganske enkel, men betydningsfuld måde.

Efter en travl dag med royale pligter og familieliv er det William, der sørger for Kates yndlingsdrink, når hun har brug for at slappe af.

Kilder fortæller, at Kate har en forkærlighed for en af de mest populære drinks i Storbritannien – en klassisk gin og tonic.

“William laver en gin og tonic til Kate hver aften,” har en kilde fra paladset afsløret. Denne lille, men vigtige gestus viser, hvordan parret støtter hinanden på deres helt egen måde.

Selvom deres liv kan være præget af travlhed og officielle pligter, formår de stadig at skabe små øjeblikke af nærhed og samvær – noget, der har styrket deres bånd gennem de mere end 20 år, de har været sammen.

LÆS OGSÅ  Kim Larsens nærmeste bryder tavsheden: Sådan var hans sidste tid
Forsæt med at læse

Altomkendte

Mette Frederiksen med skarp bemærkning: “Derfor at Danmark er sikkert”

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen tøver ikke, når samtalen drejes over på dette emne.

Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, har for alvor markeret sig på den internationale scene, hvor hun i et opsigtsvækkende interview med DR Nyheder talte om verdenssamfundets mulige indgriben i Mellemøsten.

Der er gået fire år siden, hun blev statsminister i 2019, og hendes holdning til både nationale og internationale konflikter har vakt stor opmærksomhed.

Og det er hendes nye melding om mulige planer ikke blevet mindre af – tvært i mod.

LÆS OGSÅ  Kim Larsens nærmeste bryder tavsheden: Sådan var hans sidste tid

I interviewet antyder Frederiksen, at det internationale samfund måske snart må påtage sig en mere aktiv rolle i konflikten i Mellemøsten, hvis ikke parterne selv kan finde en løsning. Selvom hun ikke direkte nævner brugen af militær magt, lagde hun ikke skjul på, at verdenssamfundet kan blive nødt til at træde til.

Det var dog ikke kun Mellemøsten, der var på dagsordenen under statsministerens besøg i New York. Krigen i Ukraine fylder også meget hos Frederiksen, der er klar i sin støtte til Ukraines kamp mod Rusland.

”Ukraine skal vinde krigen. Putin skal ikke have lov til at tegne landkortet i Europa. Det er fundamentale værdier, der er på spil,” skrev hun på Instagram.

Nu er der igen nyt om Mette Frederiksens engagement i Ukraine-konflikten. Danmark bakker fuldt op om præsident Zelenskyjs ‘sejrsplan’, som præsenteres på et kommende EU-topmøde i Bruxelles. Planen skal sikre en varig fred i Ukraine og indeholder blandt andet et ønske om Nato-medlemskab – et emne, der har delt vandene i den internationale debat.

Mette Frederiksen er dog ikke i tvivl.

”Vi vil fred, og jeg synes, at der er gode idéer i Zelenskyjs fredsplan,” siger hun ifølge Ekstra Bladet. Frederiksen understreger også, at Nato-medlemskab for Ukraine er en vigtig del af planen: ”Det er den vigtigste livsforsikring, man kan give et land. Det er også derfor, at Danmark er sikkert.”

Selvom kritiske røster advarer mod, at et Nato-medlemskab vil trække alliancens grænser direkte til Rusland, står Frederiksen fast på Danmarks støtte til Ukraine i kampen for frihed og sikkerhed.

LÆS OGSÅ  Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det
Forsæt med at læse

Altomkendte

Lars Lykke afsløret af kulørt ugeblad: Nu må han punge ud

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Det er ikke altid nemt at være udenrigsminister, og nu har Lars Løkke Rasmussen fået en ekstra regning at betale – bogstaveligtalt.

LÆS OGSÅ  Blachman åbner op om sårbart emne: Her er min diagnose

Efter et ophold på det luksuriøse Grand Millennium Hotel i Abu Dhabi i februar kom det nemlig frem, at han uforvarende havde ladet skatteborgerne betale for en minibar-regning.

Det hele startede med en lille administrativ fejl, der gjorde, at 785 kroner for alkohol fra minibaren på Løkkes værelse blev betalt af staten. Fejlen blev først opdaget, da Ekstra Bladet fik aktindsigt i ministeriets rejseafregninger, og straks efter betalte Løkke pengene tilbage.

Det er ikke småting, der var på regningen, som blev kategoriseret som ‘liquor’ og ‘wine’. Selvom det ikke er præcist oplyst, hvad der blev nydt, har minibarens udvalg af fine vine og spiritus uden tvivl været fristende.

Efter hele otte måneder kom fejlen endelig for dagens lys, da det kulørte blad, spurgte til sagen. Udenrigsministeriet erkendte hurtigt, at der var tale om en fejl, og meddelte, at de nu har strammet op på procedurerne, så den slags misforståelser ikke sker igen.

“Ministeren tilbagebetalte straks pengene, da fejlen blev opdaget,” lød det fra ministeriet.

Men det har ikke stillet alle tilfredse. Flere eksperter har kritiseret håndteringen, og professor Sten Bønsing fra Aalborg Universitet har kaldt det “kritisabelt”, at det tog så lang tid at opdage fejlen. Selvom det ikke var ulovligt, påpeger eksperterne, at det ikke er i orden, at staten nærmest fungerede som en kassekredit for ministeren.

Selv om sagen nu er afsluttet, og pengene er betalt tilbage, vil Løkke nok tænke sig om en ekstra gang, inden han snupper en drink fra minibaren på næste rejse!

LÆS OGSÅ  Dyb kløft i kongefamilien: William og Kate vil ikke tilgive
Forsæt med at læse

Altomkendte

Liam Payne blev kun 31 år: Nu er der nyt om det tragiske dødsfald

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Pic Media Aus / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: Pic Media Aus / Shutterstock.com

Hvil i fred Liam.

Nyheden om den unge sangers tragiske død rystede fans over hele verden og sendte chokbølger gennem musikverdenen.

Liam Payne, kendt fra det verdenskendte boyband One Direction, stod foran en lys fremtid med hele livet foran sig, men hans alt for tidlige bortgang i en alder af blot 31 år har efterladt millioner i sorg og ikke mindst med spørgsmålet: Hvad skete der?

LÆS OGSÅ  Blachman åbner op om sårbart emne: Her er min diagnose

Det skriver The Mirror.

Liam Payne, den tidligere stjerne fra One Direction, var midt i en ferie i Buenos Aires med sin kæreste, Kate Cassidy, da en tragisk ulykke fandt sted.

Politiet kaldt til stedet på grund af “påvirket mand”

Ifølge rapporter faldt Payne fra tredje sal på et hotel i den argentinske hovedstad, hvilket førte til hans død.

Politiet blev kaldt til stedet, efter at hotellets ledelse meldte om en mand, der opførte sig aggressivt, muligvis under påvirkning af alkohol eller stoffer.

Redningsmandskabet fandt ham kort efter i en intern gård, hvor de bekræftede, at han havde pådraget sig livstruende skader.

Ambulancechefens udtalelse efter ulykken var hjerteskærende.

“Da vi ankom, fandt vi en person i hotellets gård, som desværre havde skader, der var uforenelige med liv. Der var ingen mulighed for at genoplive ham,” sagde han. Det blev hurtigt bekræftet, at det var Liam Payne, der var omkommet.

I søgelyset for andre omstændigheder

Den 31-årige musiker havde for nylig været i offentlighedens søgelys, både på grund af sit musikalske arbejde og spekulationer omkring hans personlige forhold. Han havde brugt de sidste par måneder på at rejse verden rundt og underholde sine fans på sociale medier som TikTok og Snapchat, hvor han delte sine oplevelser med Kate Cassidy.

På trods af rygterne om hans personlige liv, inklusive en tæt venskab med Roger Nores, havde Payne flere gange afvist, at der var noget romantisk involveret.

“Der har været mange rygter i medierne om mig og Roger, men det er ikke sandt,” udtalte Payne for nylig og forsikrede sine fans om, at deres venskab var rent platonisk.

På trods af spekulationerne havde Liam også arbejdet på ny musik, selvom hans seneste udgivelse, Teardrops, ikke nåede hitlisterne. Han havde glædet sine fans med udsigten til et kommende album, men uden at afsløre en specifik udgivelsesdato.

LÆS OGSÅ  Hilda med frækt tilbud til Keld: "Må altid gerne give mig et klap bagi"
Forsæt med at læse

Altomkendte

Tårerne trillede ned ad sangerindens kinder: Dét rørte Selena Gomez dybt

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Det var en meget berørt Selena Gomez der deltog i det nylige interview.

Popstjernen Selena Gomez lod følelserne få frit løb, da hun i fredagens episode af The Graham Norton Show blev rørt til tårer.

Under et dybtfølt øjeblik med komikeren Miranda Hart blev en følsom sandhed afsløret, der rørte den tidligere Disney-stjerne dybt.

Selena Gomez har selv været åben om sine personlige kampe med både bipolar lidelse og sygdommen lupus.

LÆS OGSÅ  Tårerne trillede ned ad sangerindens kinder: Dét rørte Selena Gomez dybt

Det skriver The New York Post.

I 2022 delte hun for første gang sin historie med verden i dokumentaren “Selena Gomez: My Mind & Me”, hvor hun inviterede offentligheden indenfor i sit liv og afslørede de udfordringer, hun har stået overfor. Dokumentaren blev ikke kun en rørende fortælling for hendes fans, men den inspirerede også mange andre til at være åbne omkring deres mentale helbred.

I showet fortalte Miranda Hart, 51, hvordan Selenas dokumentar var en stor inspiration for hende. Hart afslørede, at det var netop Gomez’ mod, der gav hende styrken til at dele sin egen historie med verden.

“Da jeg så din dokumentar om dine kampe med psykiske problemer, tænkte jeg: ‘Skal jeg selv dele?'” sagde Hart under samtalen.

Selenas reaktion på Miranda Harts ord var tydelig.

Rørt til tårer

Hun blev synligt rørt og endte i et varmt håndtryk med komikeren. Det var et rørende øjeblik, der viste, hvordan Gomez’ åbenhed og sårbarhed har haft en dyb indvirkning på andre. At vide, at hendes egen kamp med mentale helbredsproblemer har givet andre mod til at åbne op, betød meget for sangeren.

Miranda Hart forklarede derefter, at selvom hun ikke optræder på de samme store scener som Gomez, forstår hun kampen ved at skulle gå på scenen, selv når man ikke er på toppen psykisk.

“Jeg synes, at hun er utrolig,” lød det rosende fra komikeren.

For Selena Gomez var dette øjeblik endnu en påmindelse om, hvor vigtigt det er at dele sine sårbare sider. Hendes rejse, både i musikken og i livet, har inspireret mange, og hendes åbenhed omkring mentale sundhedsproblemer er fortsat en stærk kilde til støtte for både fans og kolleger.

LÆS OGSÅ  Hilda med frækt tilbud til Keld: "Må altid gerne give mig et klap bagi"
Forsæt med at læse

Altomkendte

Kim Larsens nærmeste bryder tavsheden: Sådan var hans sidste tid

Udgivet

d.

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

En af Kim Larsens nærmeste bryder nu tavsheden.

Hele Danmark sørgede, da den folkekære spillemand Kim Larsen gik bort i 2018. Nu, fem år senere, deler en af hans allernærmeste for første gang indblik i de sidste dage af kunstnerens liv.

For hvordan var Kim Larsens sidste tid egentlig?

LÆS OGSÅ  Karsten med skarp bemærkning: Da spørgsmålet om 'Jannis forlygter' blev stillet, var der ingen tvivl

Kim Larsen, manden bag utallige danske klassikere som “Jutlandia”, lod aldrig musikken forstumme, selv ikke da han stod ansigt til ansigt med den kræftsygdom, der til sidst tog livet af ham i september 2018.

Selvom kun få kendte til omfanget af hans sygdom, fortsatte han med at skabe, komponere og optræde lige til det sidste. Det var først ved offentliggørelsen af hans død, at chokket ramte nationen.

Koncert få uger inden sin død

Kun få uger før sin bortgang gav Larsen sin sidste koncert i Holbæk. Trods sin alvorlige sygdom insisterede han på at gennemføre sine planlagte optrædener, indtil kræften gjorde det umuligt. En af de personer, der stod ham allernærmest i hans sidste år, var hans personlige impresario og nære ven, Jørn Ørn.

“Han kæmpede til det sidste med akkorder og tekstidéer,” fortæller Jørn Ørn i podcasten Den Uendelige Musikhistorie, og tilføjer: “Det stoppede aldrig.” Kim Larsen var, ifølge Ørn, fuldstændig opslugt af musikken, selv når kræften tog hårdt på ham. Arbejdet med det, der skulle blive hans sidste album, Sange fra 1. sal’, fortsatte ufortrødent, og albummet udkom posthumt som en sidste gave til fansene.

Selvom Kim Larsen altid havde holdt sin enorme popularitet og betydning for dansk musik lidt på afstand, ændrede dette sig i de sidste år af hans liv.

“De sidste fire-fem år var han blevet rigtig god til at tage det hele ind og være taknemmelig,” afslører Jørn Ørn. Larsen begyndte at anerkende den kærlighed og beundring, han modtog fra hele landet, og det gav ham ro.

Kim Larsen forlod denne verden, som han levede i den: med musikken tæt ved sin side og en ydmyghed, der kun fås hos de største kunstnere. Hans sange har været lydsporet til utallige danskeres liv, og hans ånd lever videre gennem musikken og minderne fra dem, der kendte ham bedst.

LÆS OGSÅ  Dyb kløft i kongefamilien: William og Kate vil ikke tilgive

Forsæt med at læse

Altomkendte

Prins Georges fodboldfavorit afsløret: Havde du forventet det?

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Pete Hancock / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Pete Hancock / Shutterstock.com

Nu er det endelig afsløret.

Mange har spekuleret på, hvilket fodboldhold den lille prins mon holdt med. Hidtil har det nemlig været ukendt, men nu ser mysteriet tilsyneladende ud til at være løst.

Mystikken om Prins Georges fodboldloyalitet er endelig blevet opklaret – og det viser sig, at han er en dedikeret Aston Villa-supporter, præcis som sin far, Prins William.

Det bekræfter Mike Tindall, gift med Prins Williams kusine Zara, i et interview med The Telegraph ifølge The Mirror.

LÆS OGSÅ  Kate Middleton vækker opsigt: Er det et tegn?

Mike afslører nemlig at George elsker fodbold.

“Jeg har spillet mange gange i haven med ham. Han er også passioneret omkring Aston Villa. Uanset hvor han er, sætter han sig ned og ser kampen.”

Prins Williams glæde for Aston Villa er velkendt, og han blev for nylig set fejre vildt, da holdet opnåede en historisk 1-0-sejr mod Bayern München i Champions League. Mange har dog undret sig over, hvorfor fremtidens konge, som er vokset op i London, støtter en klub fra Birmingham i stedet for en af hovedstadens mange hold.

I et tidligere interview fra 2015 forklarede Prins William, hvorfor han valgte netop Aston Villa:

“Da jeg gik i skole, begyndte jeg at interessere mig meget for fodbold, og jeg kiggede rundt efter et hold at støtte. Mine venner var enten Manchester United- eller Chelsea-fans, og jeg ville ikke følge strømmen. Jeg ville have et hold, der kunne give mig flere følelsesmæssige op- og nedture, og Aston Villa har altid haft en stor historie. En af mine første FA Cup-kampe var mellem Bolton og Aston Villa tilbage i 2000. Desværre tabte Villa til Chelsea, men det var en fantastisk oplevelse. Jeg sad blandt Brummie-fansene og havde en rød beanie på. Atmosfæren og fællesskabet gjorde et stort indtryk på mig, og jeg følte virkelig, at jeg kunne forbinde mig med klubben.”

Et tæt bånd mellem de kongelige børn

Det er ikke kun fodbolden, der binder Prins George tættere til Zara og Mike Tindalls børn.

Zara har tidligere fortalt, at deres børn har et meget tæt bånd til Prins George, Prinsesse Charlotte og Prins Louis. Deres børn leger ofte sammen i en lille konkurrence, de har kørende. Deres ældste datter, Mia, er kun seks måneder yngre end George, mens mellemste barn, Lena, er jævnaldrende med Louis. Charlotte passer perfekt i midten af de to søstre. Zara og Mike har også en yngre søn, Lucas, som også er en del af denne lille royale legegruppe.

Mike har tidligere forklaret, at Lena og Louis er næsten jævnaldrende, og Mia falder aldersmæssigt et sted mellem Charlotte og George, så de passer alle rigtig godt sammen. Peter Phillips’ børn, Savannah og Isla, er lidt ældre, og James, Prins Edward og Sophies søn, er den ældste af gruppen, som de andre børn ser op til. Det er en rigtig god lille gruppe, der vidner om de stærke familiebånd i de yngre generationer af kongefamilien. De små kongelige vokser op med masser af leg og sjov – både i haverne og på fodboldbanen!

LÆS OGSÅ  Lars Lykke afsløret af kulørt ugeblad: Nu må han punge ud
Forsæt med at læse

Altomkendte

Vingegaards navn fremgår på særlig liste: Dét betyder det

Udgivet

d.

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Den 6 december bliver det afgjort.

2024 blev et lidt anderledes år for den danske cykelstjerne Jonas Vingegaard. Selvom mange havde håbet at se ham i dansk landsholdsuniform til VM i landevejscykling, valgte han at prioritere familien og slutte sæsonen tidligere end planlagt. En helt særlig grund var, at han i september blev far til sit andet barn – en beslutning, der satte sporten på pause for en stund.

Men selvom Jonas Vingegaard har haft fokus på familien, betyder det ikke, at han er ude af rampelyset. Han er nemlig endnu en gang havnet på en helt særlig liste.

LÆS OGSÅ  Bekymrende nyt Jonas Vingegaard

Den 6. december finder vi nemlig ud af, om han løber med den prestigefyldte Velo d’Or-pris, som han vandt sidste år efter sin imponerende Tour de France-sejr.

Dog er konkurrencen i år benhård – og navnet, der er på alles læber, er Tadej Pogacar. Den slovenske superstjerne har domineret hele 2024-sæsonen med imponerende 25 sejre, inklusive Tour de France, Giro d’Italia og verdensmesterskabet. Hans utrolige præstationer har efterladt konkurrenterne langt bag sig, og mange anser det som en ren formalitet, at han løber med Velo d’Or-titlen.

Selvom Jonas Vingegaard har haft en mere tilbagetrukket sæson i år, er han stadig blandt de 10 nominerede, og det er en stor ære i sig selv.

Men spørgsmålet er, om nogen kan tage tronen fra Pogacar, når prisuddelingen finder sted i december?

Med på listen over de nominerede er også store navne som Primoz Roglic, Remco Evenepoel og Mathieu van der Poel, men alt tyder på, at cykelverdenens konge i 2024 bliver Pogacar.

Så selvom vi må vente lidt længere på at se Jonas i verdensmestertrøjen, bliver det spændende at se, hvordan han vil klare sig i kampen om årets største cykelpris!

LÆS OGSÅ  Blachman åbner op om sårbart emne: Her er min diagnose
Forsæt med at læse
Annonce
Annonce

Trending