Følg os her

Kendte

Lignede en luksusferie: Nu afslører Janni hvad de i virkeligheden skulle

Udgivet

d.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Det var ikke bare ferie og luksus – nu viser det sig, at Janni Ree havde en skjult dagsorden.

Da Janni Ree og hendes kæreste, Jeppe Stokholm, tog afsted på deres første familieferie med Jeppes 11-årige søn, var det tilsyneladende en tiltrængt pause fra hverdagen. Destinationen var det solrige Tyrkiet, hvor de sammen skulle nyde nogle afslappende dage. Men bag facaden af strandture og familiehygge gemte der sig noget helt andet.

Ifølge Ekstra Bladet var ferien nemlig ikke kun en mulighed for at slappe af. Janni Ree havde en skjult dagsorden.

LÆS OGSÅ  Janni deler kryptisk video: Hvad skal det betyde?

Selvom turen til Day One Beach Resort i Alanya uden tvivl bød på sol og luksus, havde Janni også professionelle interesser på spil. I al hemmelighed forhandlede hun nemlig en forretningsaftale på plads.

“Jeg er taget til Alanya, fordi jeg har fundet en samarbejdspartner, Kristian, som bl.a. har en aftale med Day One-resortet, og vi skal lave nogle workshops fremadrettet og noget professionel networking. Så det er både pleasure and business,” afslørede Janni Ree.

Hun lagde dog ikke skjul på, at aftalen endnu ikke var helt på plads.

Janni antydede dog, at projektet ikke kun vil begrænse sig til Tyrkiet. Med planer om at udvide aktiviteterne internationalt, er der store ambitioner på vej. Om få måneder, når alt er underskrevet, forventer hun at kunne dele flere detaljer med offentligheden.

LÆS OGSÅ  Janni har åbent delt skilsmissen: Har udeladt særlig detalje
Annonce

Kendte

I 2019 oplevede Thomas Vinterberg forældres største mareridt: Det har det lært ham

Udgivet

d.

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Livet som familie og far har givet Thomas vigtigt tiden – han aldrig ville være foruden.

Thomas Vinterberg, den anerkendte filminstruktør bag flere store værker, har altid haft familien som et centralt tema i sine film. Kærlighed, loyalitet og samhørighed er emner, han ofte har udforsket, men det er også familielivets udfordringer, der har fanget hans interesse- ikke mindst lært ham livsvigtig viden.

LÆS OGSÅ  Janni Ree deler nyt billede: "En gang imellem tager livet en drejning"

Ifølge Thomas Vinterberg er familielivet truet af den moderne verdens hektiske tempo, hvor både stress og jag efter personlig udvikling kan trække os væk fra de vigtigste relationer, vi har.

Har lært ham meget

I sit eget liv har Vinterberg lært meget af sine børn.

Han har et brændende ønske om at prioritere tiden med dem, især efter tabet af hans datter, Ida Marie, som tragisk omkom i en bilulykke i 2019.

“Efter at have mistet et barn og efter at have fået så mange børn, så tænker jeg, at jeg virkelig skal finde det rette fokus,” siger han i et interview med ALT for damerne. Det er en påmindelse for ham om, hvor vigtigt det er at være til stede og værdsætte de små øjeblikke i livet.

Vinterberg fortæller ærligt, hvordan hans karriere har været altopslugende, især i filmbranchen, hvor arbejdet ofte tager overhånd.

Handler om balance

Det er en balance, han nu kæmper for at finde, så han kan undgå, at arbejdet overskygger hans tid med familien. Han erkender, at det er let at lade sig opsluge af store projekter, men understreger, at han ikke vil ende med at fortryde tiden, han ikke har brugt sammen med sine børn.

For at finde balancen har han implementeret nogle konkrete strategier. Efter en lang arbejdsdag forsøger han at tage en pause, ofte i form af en gåtur, inden han vender hjem til familien. Hans kone, Helene, spiller også en stor rolle i at holde ham fokuseret på det, der virkelig betyder noget. Vinterberg indrømmer, at det ikke altid er nemt, men han øver sig konstant.

Hans børn har lært ham, hvor værdifuld tiden er, og hvordan livet pludselig kan ændre sig. Dette har givet ham en dyb indsigt i, hvordan han ønsker at leve sit liv – med mere fokus på dem, der betyder mest.

LÆS OGSÅ  Janni har åbent delt skilsmissen: Har udeladt særlig detalje
Forsæt med at læse

Film / TV

Mikkel Kryger sætter ord på de svære følelser: Ikke kun en glæde at blive far

Udgivet

d.

Foto: Christian Falck Wolff/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Falck Wolff/Ritzau Scanpix

Det var ikke kun glæde der overvældede Mikkel, da han blev far.

Det er en helt særlig følelse at blive forælder, og for Mikkel Kryger var det en drøm, han havde haft hele sit liv. Han glædede sig ubeskriveligt til rollen som far, men opdagede hurtigt, at det at være far rummer både store glæder og tunge bekymringer.

Det sætter han nu ord på i et personligt og hudløst ærligt interview med ALT for damerne.

LÆS OGSÅ  Karsten anmelder nu Janni igen: Kan få store konsekvenser

Det er nemlig især de natlige mareridt og tanker om, hvad der kan gå galt, der præger Mikkels liv som far. Han vågner ofte med bekymringer om, hvordan han kan sikre sine børn og deres fremtid.

Tankermylder

Som han ligger vågen om natten, kører tankerne i ring: Hvad nu, hvis der sker hans børn noget? Hvad hvis han ikke kan give dem det liv, han drømmer om?

Mikkel beskriver, hvordan disse bekymringer har påvirket ham i mange år, og hvordan han har kæmpet for at finde ro i sin rolle som far.

“Det har fyldt meget, at jeg har bekymret mig på mine børns vegne. Det har især været hårdt, når jeg har ligget vågen om natten,” siger Mikkel, som har oplevet, at sårbarheden kun er vokset i takt med, at han har fået flere børn.

Vigtigt at sætte ord på

I starten af sin tid som far følte Mikkel sig ofte tilsidesat, især når han oplevede, at sundhedsvæsenet ikke altid gav fædre den samme opmærksomhed som mødre. Når hans kone Mill talte med lægen, stod han ofte i baggrunden og forsøgte at følge med. Selv ved fødslerne var hans rolle ofte reduceret til at holde styr på papirerne, mens Mill fik den fulde opmærksomhed fra sundhedspersonalet.

Mikkel fortæller også, hvordan en tragisk hændelse i hans vennekreds ændrede hans syn på sin rolle som far.

En af hans nære venner mistede sin datter, og denne oplevelse åbnede for nogle dybe samtaler om frygt og sårbarhed. For Mikkel blev det en læring om, hvor vigtigt det er at dele sine følelser og ikke holde dem for sig selv.

“Det hele tappede ind i den sårbarhed og frygt, som jeg har i mit liv,” fortæller Mikkel om de samtaler, der lærte ham at stå ved sine følelser som far.

I dag er Mikkel Kryger mere åben omkring sine følelser, og han værdsætter den tid, han kan bruge med sine børn. Som far har han lært, at selvom bekymringerne aldrig forsvinder helt, kan de gode øjeblikke sammen med familien opveje dem.

LÆS OGSÅ  For første gang efter skilsmisse: Karsten Ree bryder tavsheden

Forsæt med at læse

Kendte

Tragisk! One Direction-stjerne fundet død

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

One direction-stjernen blev blot 31 år gammel.

Musikverdenen er i chok og sorg efter nyheden om, at den tidligere One Direction-sanger Liam Payne er blevet fundet død ved et hotel i Buenos Aires.

LÆS OGSÅ  Rystet Kandis-Johnny: Må betale gigantisk regning

Tragisk dødsfald

Den 31-årige sanger mistede livet efter et fald fra tredje sal på et hotel i Palermo, et kvarter i den nordlige del af den argentinske hovedstad.

Ifølge politiet, som har bekræftet dødsfaldet over for flere medier, døde Liam Payne af sine skader efter faldet. Nyhedsbureauet Reuters var blandt de første til at rapportere om tragedien.

Skulle deltage ved koncert

Ifølge lokale medier befandt Liam Payne sig i Buenos Aires for at deltage i en koncert sammen med sin tidligere bandkammerat Niall Horan, som han delte scenen med under One Direction-tiden. De to havde været en del af det legendariske boyband, som blev dannet under X Factor UK i 2010, og som skabte international succes med hits som “What Makes You Beautiful” og “Story of My Life”.

Stor sorg verden over

Kondolencerne er strømmet ind fra musikverdenen og hans mange fans. Den amerikanske sanger Charlie Puth delte et billede af ham og Liam på Instagram, hvor han skrev, at han er knust over nyheden:

”Jeg er i chok lige nu. Liam var så venlig mod mig. Han var en af de første store artister, jeg arbejdede sammen med. Jeg kan ikke forstå, at han er væk,” skrev Puth.

Se opslaget nedenfor:

( Artiklen forsætter)

Også den tyske musikproducer Zedd, som arbejdede sammen med Liam Payne på nummeret “Get Low” i 2017, begræd hans død på det sociale medie X og kaldte det “fuldstændig hjerteskærende”.

Stor stjerne gået bort

Liam Payne blev kendt som medlem af One Direction, hvor han sammen med Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik erobrede verden. Gruppen gik officielt fra hinanden i 2016, men Liam fortsatte som soloartist og producer. Selvom han oplevede stor succes, har han tidligere fortalt om udfordringerne ved berømmelsen og de problemer, han havde med alkohol og piller.

Liam Payne efterlader sig en syvårig søn, som han har med sangeren Cheryl Cole. Han vil blive husket for sin musik, sin karisma og de minder, han efterlod hos millioner af fans verden over.

LÆS OGSÅ  Nu er Rasmus Seebach far til tre: Afslører særligt navn
Forsæt med at læse

Kendte

Geggo med vild afsløring: igang med endnu en

Udgivet

d.

Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Der sker meget for den lille familie.

Der er nok at se til hos Geggo og Gengiz. Ikke nok med at de har to børn, et hus der er ved at gennemgå den helt store makeover, så har Gengiz også åbnet sin egen forretning der hjælper med at fjerne ‘eks-kærestens navn’ skrevet med blåsort blæk fra huden (laser tatoveringsfjernelse red.) Men selvom det ikke umiddelbart virker som om at der er meget tid i kalenderen at tage af, så afslører Stephanie Karma “Geggo” Salvarli i langt fra bryggen at hun også har gang i et stort projekt,

LÆS OGSÅ  Nu er Rasmus Seebach far til tre: Afslører særligt navn

Det skriver HER & NU.

I sidste uges afsnit af “Langt fra Bryggen” afslører Geggo, at hun er i fuld gang med at skrive endnu en bog sammen med ghostwriter Katrine Memborg, som også hjalp med den første bog. Hun forklarer, at hun denne gang er klar til at være både mere ærlig og direkte:

”Jeg har meget mere på hjertet, end jeg skrev i bog nummer et. Jeg er ikke bange nu. Jeg var glad for etteren, men jeg kunne godt mærke, at jeg var forsigtig, da vi lavede den.”

“For pæn”

Mens den første bog fik mange positive anmeldelser, blev den også kritiseret for at mangle kant og være lidt for pæn.

Den kritik har Geggo taget til sig, og hun er nu parat til at dele mere af de svære oplevelser fra sin fortid. Hun erkender, at hun tidligere har været forsigtig og passet på ikke at såre nogen, men nu er hun klar til at fortælle sin historie fuldt ud.

Store afsløringer i vente

I sin nye bog vil hun blandt andet komme ind på de store afsløringer, der er sket i hendes liv siden sidst. Sidste år opdagede Geggo, at den mand, hun hele sit liv havde troet var hendes far, faktisk ikke var hendes biologiske far.

Det var en stor og chokerende opdagelse, som hun ønsker at dele åbent med sine læsere. ”Jeg har ikke fortalt så meget om de gange, han efterlod mig på Hovedbanen, fordi han skulle ind og fikse, og da han stak sig selv i inderlåret, mens jeg sad i en lejlighed,” fortæller Geggo.

Den kommende bog vil dykke dybere ned i de oplevelser, der har formet hende, og vise, hvordan de har haft indflydelse på, hvem hun er i dag. Sammen med ghostwriter Katrine Memborg vil hun også fokusere på temaer som at være mønsterbryder, inspiration for andre og det at finde sig selv gennem spejling.

Der er derffor noget at glæde sig til, når Geggo’s nye bog kommer på hylderne.

LÆS OGSÅ  Janni Ree trækker i land: Er ikke klar
Forsæt med at læse

Kendte

For første gang nogensinde: Nu sætter Mia Wagner ord på skelsættende beslutning

Udgivet

d.

Foto: Jeppe Kjær Andersen
Foto: Jeppe Kjær Andersen

Nu bryder Mia tavsheden.

Mia Wagner, kendt som en af Danmarks mest fremtrædende erhvervskvinder og tidligere investor i Løvens Hule, har stået overfor en af de sværeste beslutninger i sit liv. Efter et dramatisk kollaps for ti måneder siden måtte hun træde tilbage fra sin nytiltrådte post som digitaliserings- og ligestillingsminister – blot to uger efter, hun havde tiltrådt stillingen.

I et ærligt interview med Berlingske og DR-programmet Fortidens hemmeligheder fortæller Mia Wagner nu for første gang om den store beslutning, og hvad der førte til hendes tilbagetrækning fra politik.

LÆS OGSÅ  Janni deler kryptisk video: Hvad skal det betyde?

Stor erkendelse

Mia beskriver det øjeblik, hvor hun faldt om i sit køkken, som en skelsættende oplevelse, der ændrede alt.

“Det var meget, meget voldsomt for mig personligt. De følelsesmæssige følger var kæmpestore,” fortæller hun og understreger, at det blev klart for hende, at ministerposten var for meget for hendes helbred.

Mia Wagner lever med en hjertelidelse og har en pacemaker, og det har sat sine begrænsninger. Hun erkendte, at hendes krop ikke kunne klare presset fra det krævende job.

“Jeg skal ikke udsætte mig selv og mine nærmeste for frygten: ‘Kan hun klare det?’ Det skal jeg simpelthen ikke,” forklarer Mia med tydelig alvor.

“Hårdt, men nødvendigt”

Beslutningen om at prioritere sit helbred fremfor karrieren var hård, men nødvendig.

Efter sin afgang har Mia Wagner gennemgået en tid med både sorg og krise. At træde tilbage fra en rolle, som hun allerede havde afviklet andre bestyrelsesposter for, efterlod hende med en følelse af tab. Men hun føler også stolthed over at have valgt livet og dem, hun elsker, fremfor arbejdspres og ambitioner.

Nu er Mia Wagner klar til at fokusere på det, der betyder mest for hende – nemlig hendes helbred og de mennesker, hun holder af. Det har været en hård rejse, men hun står nu stærkere og klar til at se fremad.

LÆS OGSÅ  Janni Ree med stor afsløring: Nu er det slut
Forsæt med at læse

Kendte

Silas Holst afslører nyt job

Udgivet

d.

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Silas Holst skal indfinde sig i en helt ny rolle.

Den populære danser og musicalstjerne Silas Holst har netop afsløret en noget uventet men yderst spændende nyhed.

LÆS OGSÅ  Mille Dinesen afslører: Har taget vigtig beslutning

Han har nemlig påtaget sig en stor opgave, når han næste år skal stå for koreografien til den legendariske musical “FAME THE MUSICAL”.

Det skriver SE & HØR

Får stor indflydelse

Musicalen, der er baseret på den ikoniske 80’er-film af samme navn, vender nu tilbage til de danske scener for første gang i næsten 25 år. Og Silas, som mange kender fra sine imponerende optrædener på scenen, får nu mulighed for at sætte sit præg på en af de mest berømte dansescener nogensinde.

“FAME” er kendt for sine medrivende dansenumre og energiske sange, herunder det uforglemmelige megahit “I’m gonna live forever”. For Silas Holst, der selv blev inspireret af filmen som barn, er det en drøm, der går i opfyldelse at få lov til at arbejde med en produktion, der har betydet så meget for ham.

“Musikken er så ikonisk, og hele atmosfæren fra filmen og musicalen fyldt med 80’er jazzballet var noget, der virkelig fangede mig, da jeg var yngre. Jeg glæder mig helt vildt til at skabe koreografien til det her fantastiske univers,” fortæller Silas.

Spændt på sin nye rolle

For første gang i sin karriere skal Silas dog ikke selv danse med i forestillingen, men det har han det fint med. “De store krævende danseroller er ikke længere sjove for min krop,” indrømmer han med et smil, hvilket viser, at han nu er klar til at tage en mere kreativ rolle bag kulisserne.

“FAME THE MUSICAL” handler om en gruppe unge, håbefulde talenter, der stræber efter at opnå anerkendelse og berømmelse på High School of Performing Arts i New York. Musicalens kernebudskab om at forfølge sine drømme og kæmpe for at blive husket, afspejler Silas Holsts passion for at give nye generationer af stjerner en chance.

I den ånd vil der blive afholdt en åben audition den 3. november, hvor unge talenter mellem 16 og 30 år kan vise deres evner og måske få en chance for at spille med i den store opsætning. Silas selv vil være med til at udvælge de kommende stjerner.

“FAME THE MUSICAL” får premiere i Falkonersalen den 11. september 2025, og vil derefter turnere i Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro. Indtil da kan man stadig opleve Silas i hovedrollen i “Saturday Night Fever”, hvor han også har lavet koreografien.

LÆS OGSÅ  Janni Ree deler nyt billede: "En gang imellem tager livet en drejning"
Forsæt med at læse

Kendte

Efter foruroligende melding: Nu sætter Gustav Salina ord på indgrebet

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Nu sætter han ord på.

I går aftes fik Gustav Salinas’ 200.000 Instagram-følgere sig noget af en overraskelse, da han delte et opsigtsvækkende opslag.

LÆS OGSÅ  Ny udmelding om Jonas Vingegaard: Lige lovlig optimistisk

På et sort-hvidt billede af sig selv skrev han de kryptiske ord:

“Lige om lidt skal jeg under kniven.”

Beskeden fik hurtigt fans til at undre sig og spekulere over, hvad der mon var på færde. Gustav afslørede ikke mange detaljer i første omgang, men gjorde det klart, at han var meget nervøs og håbede på det bedste.

Senere på aftenen gav Gustav sine følgere en opdatering i en video på sin Instagram-story, hvor han forklarede, hvad det hele handlede om.

Han befandt sig nemlig på Poseidon-Klinikken i København for at få foretaget en hårtransplantation.

“Jeg er lidt hævet lige nu, jeg ligner en kylling,” sagde Gustav med et grin, mens han fortalte, at første del af operationen var gået godt, og at de nu var klar til at gå i gang med anden del.

Det viser sig, at dette ikke er Gustavs første hårtransplantation.

Ikke første gang

For syv år siden fik han foretaget den samme type indgreb, men med tiden er han blevet lidt tyndere i håret og har derfor besluttet sig for at få det gjort igen. For Gustav er hans fyldige, mørke hår en vigtig del af hans selvtillid, og derfor vil han gøre alt, hvad han kan, for at bevare det.

Omkring to timer efter sin første opdatering delte Gustav endnu en video, hvor han kunne berolige sine følgere med, at hele operationen var gået godt, og at han havde sin kæreste ved sin side under hele forløbet.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Janni Ree med stor afsløring: Nu er det slut
Forsæt med at læse

Film / TV

Sofie Linde og Joakim Ingversen i spidsen for nyt program: Har et vigtigt budskab

Udgivet

d.

Foto: DR/ Holger Rytter
Foto: DR/ Holger Rytter

Selv er parret rigtig stolte over deres roller i programmet.

Sofie Linde og Joakim Ingversen befinder sig i Schweiz sammen med 20 senior-singler, hvor optagelserne til tv-programmet ‘Hotel Romantik’ er gået i gang. Deltagerne på mellem 61 og 77 år er alle tjekket ind på et hotel i håbet om at finde deres sidste, store kærlighed.

LÆS OGSÅ  Rystet Kandis-Johnny: Må betale gigantisk regning

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Ægteparret som værter

Det er et glædeligt gensyn med Sofie Linde og Joakim Ingversen, som nu sammen indtager værtsrollen. Deres opgave er at guide de 20 modne singler igennem sjove aktiviteter og dybe samtaler, alt sammen med det formål at skabe de rette rammer for, at kærlighed kan blomstre.

“Vi er helt vildt stolte over at være værter på ‘Hotel Romantik’. Vi er lige nu i Schweiz og optager, og det går ikke stille for sig! Vi glæder os så meget til, at programmet får premiere i 2025,” fortæller Sofie Linde og Joakim Ingversen, der tydeligvis nyder deres nye tv-rolle.

Kærlighed har ingen alder

I “Hotel Romantik” sættes fokus på, at man kan opleve kærligheden, uanset hvor mange år der er gået. Programmet byder på et varmt og humoristisk indblik i, hvordan det er at date, når man har levet et langt liv med alle de oplevelser og udfordringer, det fører med sig. Programchef Anne Garlichs fra DR udtaler, at showet vil sætte fokus på de ældre og inspirere dem til at søge kærligheden og nye relationer, selv når livet har budt på både glæde og sorg.

“Det er vores drøm, at programmet kan motivere ældre i Danmark til at gribe chancen for nye venskaber og kærlighedsrelationer, især i en tid, hvor mange føler sig mere ensomme,” siger Anne Garlichs.

Optagelserne til “Hotel Romantik” er i fuld gang, og det romantiske eventyr får sin debut i 2025.

LÆS OGSÅ  Alt for tidligt: TV 2-stjerne har født

Forsæt med at læse

Kendte

Janni tordner mod Karsten: Det er hans skyld

Udgivet

d.

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

I øjeblikket står Janni overfor en helt ny udfordring, men endnu en gang kommer Jeppe til undsætning.

Efter 11 år sammen – heraf de sidste ni som ægtepar – er det kendte par Janni og Karsten Ree gået hver til sit. Skilsmissen mellem den tidligere forsidefrue og den 79-årige milliardær har ikke været uden drama, men nu tager Janni fat i en lidt lettere snak, som ikke handler om opbruddet.

I et nyt interview med B.T. åbner Janni nemlig op om en helt anden slags udfordringer

LÆS OGSÅ  Janni Ree trækker i land: Er ikke klar

Nemlig dem, hun har med sine elskede mopsehunde, Cobra og Lola.

Selvom de to små firbenede familiemedlemmer er charmerende og fulde af kærlighed, har det ikke været en dans på roser at have dem under sine vinger.

Janni deler, at især Cobra har haft brug for en del dyrlægehjælp gennem årene. “Han skulle både opereres i næse, gane og øjne, og regningen endte på omkring 40.000 kroner,” fortæller hun og tilføjer, at det var en dyr omgang, men nødvendig for hundenes trivsel.

Men det er ikke kun økonomiske udfordringer, der har præget Jannis liv med Cobra og Lola. En af de ting, der irriterer Janni mest, er hundenes tendens til at tigge ved bordet – og her peger hun direkte på sin eksmand Karsten.

“Det var Karsten, der lærte dem det, desværre. Jeg prøver virkelig at lade være med at give dem mad ved bordet, for det er en dårlig skik, han lærte dem,” afslører Janni. Hun fortæller videre, at hundene stort set smagte på alt, der blev serveret, hvilket har skabt nogle dårlige vaner.

Nu hvor Janni har fundet kærligheden på ny med sin kæreste Jeppe, forsøger de sammen at ændre på hundenes opførsel.

Jeppe har indført en fast regel om, at hundene først får mad efter måltiderne, så de ikke forstyrrer ved bordet. Det er et skridt i den rigtige retning for at få de to mopser til at opføre sig ordentligt ved måltiderne.

Selvom livet har taget en ny drejning for Janni Ree efter skilsmissen, så forsøger hun nu at skabe nye rammer – både for sig selv og sine firbenede venner.

LÆS OGSÅ  Ny udmelding om Jonas Vingegaard: Lige lovlig optimistisk
Forsæt med at læse

Kendte

Søs Egelind efter to kræftforløb: Sådan har det ændret hendes livssyn

Udgivet

d.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Flere ting er gået for den kendte skuespiller.

Mange kender Søs Egelind som den sprudlende skuespillerinde med et smittende grin, men bag facaden har hun gennemgået en personlig rejse, der har ændret hendes syn på livet. Midt i det grønne landskab omkring hendes firlængede gård finder hun dagligt ro og eftertænksomhed, og hun er blevet endnu mere bevidst om at værdsætte hvert øjeblik.

LÆS OGSÅ  Janni Ree deler nyt billede: "En gang imellem tager livet en drejning"

Det skriver ALT for damerne.

På sin gård, omgivet af bølgende marker og tæt på Arresø, nyder Søs sine daglige gåture med hunden Daimi. Her sætter hun sig ofte på en bænk på toppen af en høj og lader tankerne flyde. Disse pauser er blevet en essentiel del af hendes hverdag, hvor hun giver sig selv lov til bare at være til stede uden distraktioner.

For otte år siden blev Søs ramt af både lymfeknudekræft og modermærkekræft. Disse oplevelser har givet hende en dybere forståelse for livets skrøbelighed og vigtigheden af at leve i nuet. I stedet for at spørge “hvorfor mig?” valgte hun at fokusere på taknemmelighed og acceptere situationen. “Jeg er meget lys af sind, men det her har kun givet mig endnu mere grund til at være lykkelig, positiv og taknemmelig,” reflekterer hun.

Dét er hun stolt af

Alderen er ikke noget, der bekymrer Søs. Tværtimod er hun stolt af at kunne sige, at hun er 65 år, og hun føler, at det i dag er blevet mere acceptabelt at have en stemme, selvom man er over 40. Selvom hun mærker, at kroppen ikke altid kan det samme som før, holder hun sig aktiv med ridning og ser frem til at genoptage sin reformertræning efter en knæoperation.

Fokus på sundhed

Et andet vigtigt element i hendes nye livssyn er sundhed. Efter en anbefaling fra en ældre nabo er hun begyndt at tage en kombination af K2-vitamin og D3-vitamin. Hun oplever, at denne kombination har styrket hendes immunforsvar markant. Hvor hun tidligere blev syg flere gange om året, har hun nu kun haft en enkelt lungebetændelse det seneste år.

Søs ser sundhed som en holistisk pakke. Hun lytter til sin krop, spiser det, den beder om, og forsøger ikke at lade sig styre af strikse diæter eller regler. For tiden har hun mindre lyst til kød, hvilket også harmonerer med hendes bekymring for dyrevelfærd og miljøet.

Trods døtrenes opfordringer om at flytte tættere på byen, kan Søs ikke forestille sig at forlade sin elskede gård. “Her er lys og mørke. Og stilhed. Det er fantastisk at leve med vidderne og at arbejde med jorden,” siger hun med et smil. Hendes hjem er ikke blot en bolig, men en kilde til glæde, refleksion og forbindelse til naturen.

Efter to kræftforløb har Søs Egelind fundet en balance mellem aktivitet og ro, mellem at følge sine passioner og give sig selv tid til at trække vejret. Hun har lært, at livet skal leves nu, og at det er vigtigt at være taknemmelig for hver dag. Hendes historie er en inspirerende påmindelse om at finde glæden i de små ting og værdsætte det liv, vi har.

LÆS OGSÅ  Et hårdt år for Jim Lyngvild: "Hvad skal der så ske nu?"

Forsæt med at læse
Annonce
Annonce

Trending