Følg os her

Film / TV

Ups’er på dansegulvet: Nu sætter ‘Vild med dans’-stjerne ord på pinlig affære

Udgivet

d.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Bemærkede du det også ?

Det var en aften med masser af glitter, glamour og intense øjeblikke på dansegulvet i Vild med dans. Men for nogle deltagere blev det også en aften med uventede udfordringer, som hurtigt stjal opmærksomheden.

Camilla Dalsgaard og hendes dansepartner Philip May stod overfor en særlig udfordring, da de under deres quickstep skulle inkorporere hele fire lommelygter i deres performance – noget, der hurtigt viste sig at være mere kompliceret, end de havde regnet med.

LÆS OGSÅ  Sæt kryds i kalenderen: Denne dag vender 'Sygeplejeskolen' tilbage

Under dansen gik det galt for Camilla, da hun i et dramatisk øjeblik mistede grebet om en af lommelygterne.

“Da jeg drejer ud, sidder jeg fast i Philip, så røg den på jorden, og jeg måtte sparke den væk,” fortæller hun til SE & HØR.

Episoden fik publikums opmærksomhed, men det var tydeligt, at parret var frustrerede over den udfordring, de havde fået.

Lommelygterne havde nemlig været en konstant kilde til irritation gennem hele deres forberedelser. Philip May lagde heller ikke skjul på, at rekvisitterne havde gjort det vanskeligt at holde fokus: “De var hamrende irriterende at have på, og vi ville have dem med i hele dansen. Vi ville ikke bare lægge dem,” udtalte han efter showet.

På trods af uheldet og parrets udfordringer fik de dog ros fra dommerne. Lene James Mikkelsen fremhævede især, hvordan de formåede at bruge de blinkende lygter til at skabe en dramatisk effekt på scenen, hvilket gav deres quickstep en unik visuel kant. “Det oplyste hele salen og skabte en fantastisk stemning,” sagde hun og roste parret for at have håndteret situationen professionelt.

Selvom uheldet med lommelygten kortvarigt skabte kaos på dansegulvet, viste Camilla og Philip, at de kan klare presset og levere en stærk præstation – selv når tingene ikke går helt som planlagt.

LÆS OGSÅ  Forlod populært TV 2-program: Nu deler han nyt
Annonce

Film / TV

‘Badehotellet’-stjerne har ikke familiens opbakning: “De synes ikke, det er fedt”

Udgivet

d.

Foto: Mike Kollöffel / TV 2
Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Selvom man udadtil skulle tro det var enhvers drøm, så er det ikke alle der er lige begejstrede.

Merete Mærkedahl har været et fast indslag i den populære TV 2-serie Badehotellet siden første afsnit og er blevet en sand seerfavorit gennem de 10 sæsoner, hvor hendes karakter, ‘Otilia’, har udviklet sig markant. Men det er ikke kun på tv-skærmen, hun har haft succes. Hun har også gjort sig bemærket på scenen i Cirkusrevyen, hvor hun er blevet en fast del af det populære show.

Selvom Merete har opnået stor anerkendelse for sine roller og præstationer, er hendes børn langt fra imponerede.

LÆS OGSÅ  Badehotellet deler dejligt nyt

Mens mange måske ville tro, at hendes børn ville være stolte og begejstrede over deres mors succes på scenen, er virkeligheden en anden.

Det skriver BILLED-BLADET.

“Mine børn er rimelig uimponerede over det, jeg laver. De synes ikke, det er fedt at opleve,” afslører Merete med et smil.

For børnene, Esther og Anker, handler glæden ved Bakken nemlig mere om de sjove forlystelser end om at se deres mor optræde i Cirkusrevyen. Selvom de endnu ikke har set deres mor i aktion på scenen, nyder de i stedet muligheden for at prøve de mange forlystelser, når de besøger Bakken.

Merete Mærkedahl har haft et travlt år, hvor hun blandt andet har arbejdet på en spillefilm og snart står overfor en række julekoncerter.

Men midt i det hektiske arbejdsliv formår hun også at finde tid til familien. Efter julekoncerterne ser hun frem til en velfortjent ferie til Thailand sammen med sin kæreste Anna og deres to børn. Familien har også planlagt endnu en tur til Thailand i det nye år, inden Merete igen skal på scenen i Cirkusrevyen.

Selvom hendes børn måske ikke er imponerede over hendes skuespillerkarriere, sætter Merete stor pris på at have dem tæt på, når hun arbejder på Bakken. For hende er det en glæde at kombinere sit professionelle liv med familietid, selvom scenekunsten måske ikke vækker den store interesse hos de små.

LÆS OGSÅ  Afslører: De er ikke med i dette års 'Vild med dans'
Forsæt med at læse

Film / TV

Vender tilbage: Elsket DR-program har 25 års jubilæum

Udgivet

d.

Af

Foto:Shutterstock
Foto: Alexfan32/ Shutterstock

Nu er det 25 år siden, at programmet blev sendt for første gang.

Fem danskere, som har mistet kontakten til deres familie, får igen hjælp af Mette Frisk og ’Sporløs’-teamet, når programserien er tilbage mandag den 21. oktober. I år er det 25 år siden, ’Sporløs’ blev sendt første gang.

I år kommer ’Sporløs’-holdet omkring flere kontinenter, når Mette Frisk sammen med udenlandske hjælpere graver sig ned i fem danskeres papirer og vidt forskellige historier. Som i tidligere sæsoner forsøger man at genforene danskere med deres biologiske familie, og programmet kan ses hver mandag fra den 21. oktober på DR1 og DRTV.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  DR afslører: Sådan sættes der nu fokus på særligt emne

I år rejser ‘Sporløs’ til Thailand, Sydafrika, Colombia og Østeuropa. Der venter et eventyr, men også barske eftersøgninger, som kan rippe op i svære og ukendte minder.

– Jeg drømmer om at møde min biologiske mor, siger Innocent på 18 år, som er adopteret fra Sydafrika, og som medvirker i sæsonens første program.

Som eneste unge queer med afrikanske rødder i Slangerup har han altid følt sig udenfor og anderledes i den lille by. I flere år har Innocent kæmpet med skolevægring. Men nu er han klar til at rejse, for han tror, det kan gøre en forskel for ham, hvis han finder sin biologiske mor.

Flere taler højt om svære følelser

’Sporløs’-redaktionen oplever, at det øgede fokus på blandt andet adoptioner i disse år, får flere til at turde tale højt også om de svære følelser, der følger med.

– Savnet efter at møde de biologiske forældre stikker utrolig dybt hos dem, vi har med – det mærker de intuitivt. Men mange af dem har svært ved at sætte ord på hvorfor. På rejsen finder de ofte en dybere forståelse for, hvordan psykiske udfordringer eller problematiske mønstre i hverdagen kan hænge sammen med det, at de blev efterladt som børn, siger ’Sporløs’-vært Mette Frisk.

Morten her blev fundet efterladt som spæd i en colombiansk hotel elevator I program 2 i denne sæson leder han og Mette Frisk efter familie Han har altid hørt at moderen skulle være død Foto © Dror Kasinsky

Deltageren Mads siger:

– Jeg har altid pleaset alle omkring mig, og når jeg tager med ’Sporløs’ til Thailand for at søge efter min biologiske mor, er det første gang, jeg virkelig gør noget for mig selv, siger han.

Mads har haft svært ved at finde sin hylde i Danmark og har tit tænkt, at et mere simpelt liv i Thailand ville have gjort hans tilværelse lettere.

– Selv om der har været afsløringer af snyd i mange danske adoptioner, ændrer det ikke på vores medvirkendes kæmpestore ønske og drøm om at finde den ukendte biologiske familie. Så vi rejser altså ud med samme entusiasme og dedikation i forhold til at lede og genforene. Men de informationer vi tidligere havde tillid til, ved vi nu af erfaring, kan være mangelfulde og forkerte, siger Mette Frisk og fortsætter:

– Når det så lykkes os at lokalisere en biologisk mor, er det ikke altid, det går så let, som vi håber. Vi kommer tumlende ind i hendes liv med ofte smertefulde minder fra fortiden, og det har jeg dyb respekt for. Der må vi træde varsomt for også at passe på hende. Jeg har svært ved at forestille mig, hvor hårdt det må have været at tage afsked med sit barn fra fødslen. Så det er altid tårevædet, barskt og rørende. Det giver mening for os alle, når det lykkes at føre familien sammen igen, siger vært Mette Frisk, der glæder sig til at seerne igen skal med på jagt efter familie i hele verden.

LÆS OGSÅ  TV 2 bekræfter: Elsket program vender tilbage

DR har sendt ’Sporløs’ siden maj 1999, men holdt pause på programmet fra 2019-2022, hvorefter Mette Frisk blev ny vært.

Gennem årene har navne som Hans-Georg Møller, Line Baun Danielsen, Lillian Gjerulf Kretz, Louise Wolff, Rie Helmer Nielsen og Ditte Haue været værter for ’Sporløs’ og i de fleste tilfælde også været med på rejsen for at finde de forsvundne slægtninge.

  • ’Sporløs’ kan ses på DRTV fra mandag den 21. oktober klokken 6.00 og samme dage klokken 20.00 på DR1. Programserien kan også ses de fire efterfølgende mandage.
Forsæt med at læse

Film / TV

TV 2 med godt nyt: Populært program annoncerer særlig ‘nytårsudgave’

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu er der godt nyt til danskerne.

Et af TV 2’s mest elskede underholdningsprogrammer er tilbage med en ny og spændende udgave. Kanalen har netop annonceret, at der er noget særligt i vente for seerne i det nye år, og afsløringen har skabt stor forventning hos programmets fans.

LÆS OGSÅ  DR afslører: Sådan sættes der nu fokus på særligt emne

Den store nyhed blev først offentliggjort på programmets Instagram-side, hvor det blev afsløret, at optagelserne vil finde sted den 19. november, og at programmet vil byde på fem helt nye og hemmelige medvirkende. Billetter til optagelserne blev sat til salg mandag den 28. oktober, og forventningerne til showet er store.

Noget at se frem til

Der er tale om en nytårsudgave af det populære program Stormester, som har underholdt danske tv-seere siden 2018. Programmet, der er den danske version af det britiske Taskmaster, har gennem årene sendt flere succesfulde sæsoner, hvor fem kendte danskere dyster i at løse sjove og kreative opgaver.

Stormester er kendt for sine unikke og humoristiske opgaver, der ofte udfordrer deltagernes kreativitet og logiske sans. Udover de almindelige sæsoner har programmet tidligere sendt julespecials og en sæson, hvor de bedste og dårligste deltagere gennem programmets historie dystede mod hinanden.

Den kommende nytårsudgave vil uden tvivl bringe masser af grin og spænding til skærmene, når de fem nye deltagere kaster sig ud i opgaverne. Programmet har været en fast del af danskernes underholdning gennem årene, og i den seneste sæson dystede komikerne Carsten Eskelund, Tobias Dybvad og Natasha Brock mod tv-værten Puk Elgård og radioværten Mathias Helt.

På Instagram afslørede Stormester: “Store og spændende nyheder! Vi laver en særlig nytårsudgave af Stormester med fem helt nye og hemmelige medvirkende. Vi optager showet d. 19/11, og det kan I selvfølgelig komme ind og se.”

Se opslaget nedenfor

LÆS OGSÅ  Ingen tvivl hos danskerne: De vinder 'Vild med dans'
Forsæt med at læse

Film / TV

Neel Rønholt ændrer udseende markant: Nu sætter hun ord på

Udgivet

d.

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Nu sætter skuespillerinden ord på sin beslutning.

Skuespillerinden Neel Rønholt, som danskerne har elsket for sine roller i populære serier som Sygeplejeskolen, Badehotellet og den elskede julekalender Tinka, har i mange år været et fast indslag på dansk tv.

Med sit store talent indenfor skuespil og charme har hun vundet manges hjerter, men nu tyder alt på, at vi snart kan se en helt ny side af Neel.

Hun har nemlig truffet en skelsættende beslutning, som vil ændre hendes udseende markant – og det er noget, der vil vække opsigt blandt hendes mange fans.

LÆS OGSÅ  Trak sig fra populært TV 2-program: Nu er der nyt

Med stor åbenhed fortæller Neel, at hun har valgt at omfavne sine naturlige grå hår og lade dem vokse ud.-

Fra mørkebrunt til naturligt gråt

I sit Instagram-opslag beskriver Neel Rønholt, hvordan hendes seneste roller som Karen Seebach og Birgit i Sygeplejeskolen har krævet, at hun farvede sit hår mørkebrunt.

Men det mørke hår gjorde det svært for hende at acceptere de grå udvoksninger. “Operation ‘Elsk de grå hår’ er sat i gang (igen..)! De sidste par måneder har det været lidt svært at elske de små grå,” skriver hun ærligt og fortsætter: “Det er svært at få sådan en grå udvoksning til at virke charmerende i et mørkebrunt hår.”

En ny begyndelse

Neel afslører også, at hun har valgt at få sit hår lysnet som en del af sin plan om gradvist at lade de grå hår overtage. Med begge roller afsluttet, har hun nu sagt farvel til frisørstolen hver tredje uge. “Jeg har nu farvet håret en del lysere, både fordi jeg synes, det er pænt, men især fordi jeg på den måde kan lade mine (mange) grå hår vokse ud på en pæn og naturlig måde,” skriver hun afslutningsvis.

Overvældende positiv respons

Efter Neel delte sit opslag, har hun modtaget en strøm af positive kommentarer fra sine følgere. En bruger skrev blandt andet: “Tak for at normalisere grå hår,” mens flere andre har delt deres egne erfaringer med grå hår og dilemmaet om, hvorvidt man skal farve det eller omfavne det naturlige. Neels ærlige tilgang har tydeligvis ramt noget hos mange, og hun bliver rost for at tage et skridt, som mange kvinder kan relatere til.

Se opslaget nedenfor:

LÆS OGSÅ  Ny vild afsløring om Faser fra 'Den sorte svane'

Forsæt med at læse

Film / TV

‘Årgang 0’-stjerne med overraskende melding: Afviser det ikke

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

Efter skilsmissen åbner hun nu op.

Den tidligere ‘Årgang 0‘-stjerne Stephanie Siguenza har åbnet op om sin nuværende situation med eksmanden Jeff, efter at de tidligere i år meddelte, at deres ægteskab var afsluttet. I et nyt interview med SE OG HØR afslører hun, at trods bruddet lever håbet om en fremtid sammen stadig.

Stephanie Siguenza er blevet kendt i hele Danmark efter at have tilbragt sin barndom og ungdom foran kameraerne i dokumentarserien ‘Årgang 0’. Her fulgte seerne hendes liv helt fra fødslen, og de var med, da hun voksede op og blev en ung kvinde.

LÆS OGSÅ  Sæt kryds i kalenderen: Denne dag vender 'Sygeplejeskolen' tilbage

Serien sluttede, da Stephanie fyldte 18 år, men hun har fortsat med at dele glimt af sit liv gennem sociale medier som Instagram, hvor hendes følgere kunne følge med i både hendes studieliv og ægteskab.

I august kom den overraskende nyhed, da Stephanie annoncerede, at hun og Jeff ikke længere var sammen. Det var via et opslag på Instagram, at hun afslørede bruddet, men understregede, at de stadig var på gode vilkår og ønskede hinanden det bedste.

Elsker ham af hele sit hjerte

I sit seneste interview med SE OG HØR fortæller Stephanie, at hun stadig nærer dybe følelser for Jeff og ikke udelukker, at de kan finde sammen igen i fremtiden. “Jeg elsker ham af hele mit hjerte, og det kunne være drømmen, at vi fandt sammen en gang i fremtiden, og så var det der, vi fik de børn, vi skulle have,” udtaler hun.

Stephanie og Jeff blev gift for to og et halvt år siden, men besluttede sig for nylig for at gå hver til sit. Da de i august annoncerede bruddet, lød meldingen, at de stadig havde stor respekt for hinanden og ønskede kun det bedste fremover. Den dør, der dengang blev efterladt på klem, står stadig åben, og Stephanie understreger, at ingen ved, hvad fremtiden bringer.

“Vi ønsker kun hinanden det bedste, og hvem ved, hvad fremtiden bringer. Om det er sammen eller hver for sig, så vil vi altid have hinanden,” sagde hun, da bruddet blev offentligt.

LÆS OGSÅ  Trak sig fra populært TV 2-program: Nu er der nyt

Selvom parret officielt ikke længere er sammen, har de bevaret et nært venskab. Ifølge SE OG HØR har Jeff blandt andet hjulpet Stephanie med hendes flytning til en ny lejlighed, hvilket understreger, at de to stadig har et stærkt bånd.

Stephanie Siguenza efterlader sine følgere med en klar besked: kærligheden til Jeff er der stadig, og måske er historien mellem de to ikke helt slut endnu.

Forsæt med at læse

Film / TV

Thomas Vinterberg står bag den anmelderroste film ‘Druk’: Afslører tragisk historie bag

Udgivet

d.

Foto: Henrik Ohsten.
Foto: Henrik Ohsten.

Filmen rummer sorg, både foran og bag kammeret.

‘I aften viser TV 2 den prisbelønnede og anmelderroste film Druk, som har rørt mange både herhjemme og i udlandet. Filmen har fanget seernes opmærksomhed, især med Mads Mikkelsens imponerende præstation i hovedrollen.

Men hvad mange måske ikke ved, er at der ligger en dybt personlig og tragisk historie bag instruktøren Thomas Vinterbergs arbejde med filmen.

LÆS OGSÅ  Ny vild afsløring om Faser fra 'Den sorte svane'

Det skriver SE & HØR

Værste tænkelige scenarie

Da Vinterberg begyndte arbejdet med Druk, var det oprindeligt meningen, at hans datter, Ida, skulle have haft en rolle i filmen.

Ida skulle spille datteren til Mads Mikkelsens karakter, som i den endelige version af filmen i stedet har to sønner. Den oprindelige plan ændrede sig dog på en ufattelig tragisk måde.

Kun fire dage inde i optagelserne i maj 2019 mistede Vinterberg sin datter i en bilulykke i Belgien. Den dengang 19-årige Ida var på vej til at optage sine scener, da ulykken indtraf. Denne livsændrende begivenhed efterlod ikke kun instruktøren og hans familie i dyb sorg, men påvirkede også hele produktionen af filmen.

På trods af den tragiske hændelse besluttede Vinterberg at færdiggøre Druk, og filmen blev for ham en måde at bearbejde sorgen på. Ved filmens premiere i september året efter sendte instruktøren en rørende hyldest til sin datter.

”Desværre rummer det uplanlagte i livet også meget ondskab,” sagde Vinterberg under premieren, hvor han takkede alle omkring ham, som støttede ham og familien i deres svære tid. Han nævnte, at filmen både indeholder glæde og sorg, både foran og bagved kameraet, og at kærligheden fra de mennesker, der hjalp dem, stråler igennem på lærredet.

Selvom Ida aldrig nåede at se det færdige resultat, havde hun læst manuskriptet og støttede projektet helhjertet. Hendes begejstring og hyldest til sin far gav Vinterberg modet til at fortsætte arbejdet.

I sidste ende har han dedikeret filmen til hende som en hyldest til hendes minde.

LÆS OGSÅ  Når livet som ung gør ondt: TV 2 med ny stærk dokumentar
Forsæt med at læse

Film / TV

Er det slut? Nu sætter TV-vært selv ord på fremtiden

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nu afslører TV-værten fremtidsplanerne.

Mange seere har bemærket, at Rasmus Staghøj har fået en fast plads i Go’ morgen Danmark, hvor han startede som gæstevært tidligere på året.

Hans debut som vært i foråret vakte stor interesse, og siden er han ofte at finde i studiet om morgenen, hvilket har fået mange til at spekulere på, om han er blevet en fast del af holdet eller om der er en ‘udløbsdato’.

Nu sætter han selv ord på sin rolle.

LÆS OGSÅ  Ingen tvivl hos danskerne: De vinder 'Vild med dans'

Det hele begyndte, da Rasmus Staghøj blev inviteret som gæstevært på programmet, hvor hans indsats tilsyneladende gjorde indtryk.

Sommeren igennem har han nemlig været tilknyttet som vikar, og nu dukker han altså hyppigere og hyppigere op.
Derfor undre mange sig over, om han har en mere permanent rolle på programmet.

Se og Hør har spurgt Rasmus Staghøj, om han stadig kun fungerer som vikar.

Til det svarer han:

“Jeg har fået en freelance-aftale, og jeg har vagter både denne måned, i november og i december.” Han nævner også, at han og hans familie planlægger en ferie, men han glæder sig til de kommende måneder, hvor han fortsat vil være en del af Go’ morgen Danmark. ”Jeg elsker det,” fortæller han.

Et kendt ansigt på TV

Men det er ikke kun i morgentimerne, man kan opleve Staghøj på skærmen. Han er også blevet en fast del af Vild med dans, hvor han fredag efter fredag danser med sin partner, Asta Björk. Den 25. oktober sikrede parret sig yderligere to fredage, da ingen blev sendt hjem den aften, hvilket betyder, at seerne får mere at se til ham i de kommende uger.

Rasmus Staghøj har arbejdet for TV 2 i mange år, hvor de fleste kender ham fra hans tid som sportsvært og særligt for hans dækning af cykelsporten. Dog tog hans rejse på kanalen en uventet drejning, da han i efteråret 2023 blev opsagt efter 10 år på stationen. Allerede inden opsigelsen havde han dog udtrykt ønske om at prøve noget nyt, og han har siden afvist flere tilbud om sportsrelaterede opgaver, da han ønsker at udforske andre veje i sin karriere.

For nu ser det ud til, at Rasmus Staghøj fortsætter på skærmen i Go’ morgen Danmark, men i en freelance-rolle, hvor han også har tid til at nyde familieliv og andre udfordringer, både foran kameraet og på dansegulvet.

LÆS OGSÅ  Trak sig fra populært TV 2-program: Nu er der nyt
Forsæt med at læse

Film / TV

Stephanie Potalivo i lykkerus: En stor drøm er gået i opfyldelse

Udgivet

d.

Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Foto: Stub Michael/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Det afslører hun på instagram.

Den populære skuespiller Stephanie Potalivo har givet sine følgere et sjældent indblik i sit private liv med en glædesstrålende opdatering.

Med ét enkelt ord, “Endelig”, har hun afsløret, at der sker store forandringer i hendes og ægtemanden Nils Petters liv.

LÆS OGSÅ  Danmarks nok mest omdiskuterede kriminelle person indstillet til prestigefyldt pris: Er det fortjent?

Et par billeder ledsager nyheden – et af Stephanie med et strålende smil og en synlig forandring, og et andet, hvor parret sammen viser et scanningsbillede frem. Selv deres trofaste firbenede ven, hunden Jessie, er med på et af billederne og ser ud til at dele glæden.

Men rejsen hertil har ikke været uden udfordringer.

Stephanie og Nils Petter har været åbne om, at det ikke altid har været nemt at opnå deres store drøm om at stifte familie. I DR-programmet “Hvordan bliver jeg gravid?” delte parret ærligt deres oplevelser med fertilitetsbehandling. De forklarede, hvordan nedsat sædkvalitet gjorde, at de måtte søge hjælp hos eksperter for at få drømmen om et barn til at gå i opfyldelse.

Fertilitetsbehandlingen var en hård proces for parret, og det krævede både tålmodighed og mod at stå frem og fortælle om deres oplevelser i offentligheden. For selvom deres medvirken i programmet ikke endte med den ønskede graviditet på det tidspunkt, fortsatte de ufortrødent deres kamp for at blive forældre.

Endelig!

Nu, efter en rejse fyldt med både op- og nedture, kan Stephanie og Nils Petter endelig se frem til at udvide deres lille familie. Deres åbenhed omkring fertilitetsbehandlingen har givet mange et indblik i, hvor svær og følelsesladet en sådan proces kan være, men også at det kan lykkes, hvis man ikke giver op.

LÆS OGSÅ  Ingen tvivl hos danskerne: De vinder 'Vild med dans'
Forsæt med at læse

Film / TV

Pelle Emil Hebsgaard om værtsrolle: “Jeg har aldrig oplevet noget, der var så tæt på og så svært”

Udgivet

d.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Den 26. oktober er der Knæk Cancer-indsamling.

Når TV 2 igen sætter fokus på den årlige “Knæk Cancer”-indsamling, vil en af værterne, skuespiller Pelle Emil Hebsgaard, stå med en personlig forståelse af, hvad sygdommen kan betyde for både den ramte og de pårørende.

Knæk Cancer-kampagnen har i mange år været et vigtigt omdrejningspunkt for TV 2’s indsats mod kræft, og i år har de genindført formatet med fire kendte værter, der sammen leder efter musikalske talenter, som kan optræde i det store indsamlingsshow den 26. oktober. Foruden Pelle Emil Hebsgaard, der selv er skuespiller og kendt fra både teater og TV, består værtsgruppen af Søs Egelind, Petra Nagel og Peter Frödin.

Sammen skal de finde kunstnere, der kan bidrage til et show, som både underholder og sætter fokus på den alvorlige sygdom.

Men for Pelle Emil er det ikke blot et professionelt projekt i år – hans personlige relation til kræft har gjort indtrykket af showet stærkere end nogensinde før.

LÆS OGSÅ  Michael Meyerheim sætter ord på stor beslutning: Det er årsagen

Det skriver BILLED-BLADET.

“Jeg har aldrig oplevet noget, der var så tæt på og så svært og hårdt for den, der har været i det, men også som pårørende. Det havde jeg bare overhovedet ikke regnet med.” fortæller Pelle Emil. Han fortsætter med at forklare, hvordan denne oplevelse har åbnet hans øjne yderligere for, hvordan det er at være pårørende til en kræftsyg person.

Sygdommen har dog ikke kun været en fjern del af Pelle Emils liv. For år tilbage kæmpede hans far kortvarigt mod modermærkekræft, men dengang var Pelle for ung til rigtigt at forstå alvoren. Nu, som voksen og far til to små børn, Zacharias og Aurora, føles det anderledes.

“Jeg har endnu mere forståelse for de pårørende, end jeg har haft før. Jeg havde også en far, der rørte lidt ved modermærkekræft for mange år siden, da jeg var mindre, og jeg kan nærmest ikke huske det. Når man er voksen, sker der noget andet, når man ser livet passere revy i periferien”

Den 26. oktober går Pelle Emil Hebsgaard på scenen som vært for et af Danmarks vigtigste shows. “Knæk Cancer – et show for sagen” sendes på TV 2, hvor seerne kan støtte kampen mod kræft og bidrage til livsvigtig forskning.

LÆS OGSÅ  Sæt kryds i kalenderen: Denne dag vender 'Sygeplejeskolen' tilbage
Forsæt med at læse

Film / TV

Nu sætter Mads Vad ord på: To årsager til at han overvejer at indstille karrieren

Udgivet

d.

Foto. Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto. Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Nu sætter danseren selv ord på sine overvejelser.

Mads Vad har været en uundværlig del af ‘Vild med dans’ i hele 17 sæsoner, hvor han har danset sig ind i hjerterne på danskere landet over.

Med imponerende dansepræstationer og et smittende engagement har han sat sit præg på programmet og skabt mange mindeværdige øjeblikke.

Men nu, hvor han netop har fejret sin 40-års fødselsdag, overvejer Mads Vad at trække sig tilbage og disse overvejelser sætter han nu ord på.

LÆS OGSÅ  TV 2 bekræfter: Elsket program vender tilbage

Det skriver BILLED-BLADET.

Denne sæson, hvor han danser med skuespiller May Lifschitz, ser ud til at blive hans sidste.

Den første og største årsag

En af hovedårsagerne til, at Mads Vad nu overvejer at trække sig tilbage, er hans femårige søn Xander. Mads vil gerne kunne være der for sin familie, og han vil ikke gå glip af alle de store øjeblikke i sin søns liv, som f.eks. første skoledag og andre vigtige milepæle.

”Når jeg er med i ”Vild med dans” er jeg det jo 110 procent. Jeg elsker programmet, og det har jo fyldt rigtig meget i mit liv de seneste år.,” forklarer Mads Vad.

Selvom hans hustru Nana og sønnen Xander flytter til København under programmet, hvor familien har en lejlighed til rådighed, oplever Mads alligevel, at han er meget væk fra dem i de hektiske danseuger. Derfor overvejer han nu at prioritere familien højere og trække sig tilbage fra rampelyset som danser.

Mange overvejelser

Det er dog ikke en let beslutning for Mads Vad, da han igennem alle årene er blevet en del af hele ‘Vild med dans’-familien.

”Det er en svær beslutning, fordi man bliver en del af hele ‘Vild med dans’-familien. Men jeg er efterhånden ret sikker på, at det her bliver min sidste sæson som danser i programmet,” udtaler Mads Vad.

Bentøjet er ikke helt som det var engang

En anden grund til overvejelserne om at stoppe er alderen. Den nu 40-årige danser kan mærke, at kroppen ikke reagerer som tidligere. Træningen tager hårdere på benene, og det begynder at gøre mere ondt efter en lang dag med dans. Mads Vad griner og indrømmer, at alderen begynder at kunne mærkes.

Selvom han overvejer at stoppe som danser, betyder det ikke, at han vil sige farvel til ‘Vild med dans’ for altid. Mads Vad kunne sagtens se sig selv som en del af programmet i en anden rolle – måske som koreograf til en fællesdans, som gæstedommer eller endda som fast dommer i panelet.

Det ville være en måde for ham at forblive involveret i programmet, men samtidig have mere tid til familien.

LÆS OGSÅ  Michael Meyerheim sætter ord på stor beslutning: Det er årsagen
Forsæt med at læse

Trending