Følg os her

De kongelige

Margrethe sygemeldt og Christian i Afrika: Hvem er så rigsforstander, mens kongen og dronningen er i Tyskland?

Udgivet

d.

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Nu melder kongehuset ud.

Når kongehuset drager ud på officielle besøg, skal der naturligvis stadig være en person til at varetage de kongelige pligter herhjemme.

Det er ikke anderledes, når kongeparret er i udlandet, som de er denne uge.

Fra mandag den 21. til tirsdag den 22. oktober er kongeparret på et vigtigt tiltrædelsesbesøg i Tyskland, hvor de skal mødes med det danske mindretal i Slesvig-Holsten og besøge den tyske hovedstad, Berlin.

Men hvem har ansvaret for Danmark, mens både kong Frederik og dronning Mary er væk? Dronning Margrethe, som ellers ofte fungerer som rigsforstander, er desværre sygemeldt efter en faldulykke. Kronprins Christian, der ellers kunne tage rollen, er i øjeblikket på et længerevarende ophold i det østlige Afrika.

Heldigvis har kongehuset nu selv offentliggjort svaret på, hvem der varetager rigets pligter i kongeparrets fravær.

LÆS OGSÅ  Dronning Mary vækker opsigt i udlandet: Pinlig affære

Ifølge kongehusets officielle kalender er det ingen ringere end prinsesse Benedikte, der træder ind som rigsforstander mandag og tirsdag, mens kong Frederik og dronning Mary er i Tyskland.

Prinsesse Benedikte er ingen fremmed i denne rolle og har tidligere udfyldt den med stor kompetence. Som kongelig har hun en lang erfaring og kendskab til landets pligter, hvilket gør hende til et naturligt valg, når der er behov for en rigsforstander. Dette ansvar indebærer blandt andet at sikre, at vigtige kongelige opgaver og forpligtelser varetages, mens landets regenter er optaget af officielle opgaver i udlandet.

Med sin solide erfaring og sit engagement i de kongelige pligter er prinsesse Benedikte derfor det perfekte valg til at fungere som rigsforstander i disse dage.

LÆS OGSÅ  Kate glimrer ved sit fravær: Nu deles der nye detaljer om kræftforløbet
Annonce

De kongelige

Modeekspert roser Kate Middleton: Denne ting gør hende til en stor inspiration

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto. Shutterstock

Prinsesse Kate er ikke kun et modeikon, men også en forkæmper for bæredygtighed inden for modeverdenen.

Ved flere offentlige begivenheder har prinsessen af Wales vist sig i smukke designeroutfits, men hvad der virkelig skiller sig ud, er hendes evne til at genbruge og tilpasse sine kjoler, så de passer perfekt til enhver lejlighed. Med små ændringer formår hun at skabe nye looks, der både er elegante og tro mod hendes kongelige position.

LÆS OGSÅ  LIVE: Kongeparret til officiel modtagelse på rådhuset: Se de fine billeder i artiklen

Det skriver Mirror.

Kate har gjort det til en vane at genbruge sine kjoler ved at tilpasse dem efter behov.

Et fremragende eksempel er hendes smukke Alexander McQueen-kjole, som hun har båret ved flere begivenheder, hvor hun hver gang har justeret detaljerne for at opnå et nyt look.

Da hun i år deltog i Trooping the Colour, bar hun en Jenny Packham-kjole fra 2023, som hun omformede ved at tilføje et stribet båndbælte og en matchende sløjfe ved skulderen.

Foto Youtube The Royal Family Channel <br>

Denne kreative tilgang blev også set til kronprins Al-Husseins og Rajwa Al Saifs bryllup i Jordan. Her havde Kate iført sig en Elie Saab-kjole fra 2017, som hun havde tilpasset ved at udskifte de gennemsigtige paneler med uigennemsigtigt stof for at gøre kjolen mere passende til lejligheden.

Kate har flere gange vist, at hun er dygtig til at tilpasse sine kjoler, så de passer til de nuværende trends og kongelige retningslinjer.

Et andet eksempel er hendes Alessandra Rich-kjole, som hun bar i 2019 til A Berry Royals juleprogram. Oprindeligt havde kjolen en nedringet hals, der viste lidt ‘kavalergang’ men Kate fik dette fjernet og tilføjede i stedet en bred sløjfe ved halsen, hvilket gjorde kjolen både elegant og diskret.

Modeeksperter roser Kate for hendes evne til at tilpasse sine outfits.

Anthony McGrath fra Fashion Retail Academy har tidligere udtalt: “Kate nyder at tilpasse outfits, så de passer til de nuværende trends. Hun vil ofte tilføje en sløjfe, fjerne det nedringede eller ændre længden på nederdele eller ærmer for at gøre dem til sine egne.”

Med sin unikke stil og bæredygtige tilgang viser Kate, at det ikke altid handler om at købe nyt, men om at tilpasse og genbruge med elegance og finesse.

LÆS OGSÅ  Dronning Mary om dronning Margrethe: "Hun er mega sej!"
Forsæt med at læse

De kongelige

Prins William afslører overraskende detalje fra soveværelset

Udgivet

d.

Af

Foto: Frederic Legrand - COMEO/ Shutterstock

Nu lyder der en overraskende afsløring fra prins William.

Prinsen og prinsessen af Wales ser ud til at have det hele – men deres natlige rutiner har en sød hemmelighed, der nok vil overraske mange.

Det viser sig nemlig, at parrets firbenede ven, Orla, sover i sengen sammen med dem. Det afslørede prins William, da han torsdag besøgte Duchy College Stoke Climsland i Callington, Cornwall.

Det skriver Hello!

LÆS OGSÅ  Stiller spørgsmålstegn ved Mary: Er det på kant med Kongehusets gaveregler?

Under besøget faldt prinsen i snak med Louise Harland, som havde sin hund Jacks med. I løbet af deres samtale fortalte William, at Orla, familiens elskede Cocker Spaniel, hver nat får lov at kravle op i sengen og sove sammen med ham og Kate.

Efter mødet delte Louise historien med Hits Radio Cornwall: “Han sagde, at deres lille hund sover i sengen med dem hver nat.”

“Han var også fuldstændig betaget af min hund. Han spurgte, hvilken race han var, og han havde aldrig mødt en som ham før – han er en Cockerjack, en lidt sjælden blanding.”

Louise nævnte også, at William bemærkede, hvor “bløde” hundens ører var, og at han “gav ham masser af kærlighed”.

Sådan kom Orla ind i familien

Orla blev en del af den kongelige familie takket være Kate’s bror, James Middleton, som forærede parret hunden i 2020. James, der er kendt for sin store kærlighed til hunde, driver virksomheden Ella & Co, der sælger hundefoder og tilbehør. Firmaet er opkaldt efter hans afdøde terapihund, Ella, og Orla er faktisk en af hendes hvalpe.

Orla har allerede optrådt flere gange på billeder og videoer med den kongelige familie. Senest var hun med i en video i september, hvor Kate talte om sin helbredelse efter kræft. I klippet så man Orla hygge sig med familien på et picnictæppe ved stranden. Orla har også været med på prinsesse Charlottes yndige syvårs fødselsdagsbillede, som Kate selv tog.

Navnet Orla er ganske passende for den kongelige familie. Det har en elegant betydning, da det på gælisk betyder ‘gylden prinsesse’.

Før Orla var der en anden firbenet ven i huset Wales – nemlig Lupo, en sort Cocker Spaniel, som var elsket af hele familien. Desværre døde Lupo i november 2020, ni år gammel. Hans navn, som betyder ‘ulv’ på italiensk, er også et nik til Kate’s oldemor Olive Christiana Middleton, hvis families våbenskjold prydes af ulve.

Med Orla er der fortsat masser af pels og kærlighed i det kongelige hjem, og det ser ud til, at hun har fundet sin helt egen plads i sengen ved siden af William og Kate.

Forsæt med at læse

De kongelige

Harry og Meghans nye boligkøb vækker opsigt: Lokal befolkning er særligt utilfredse med én ting

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock
Foto. Shutterstock

For nyligt blev det afsløret at Harry og Meghan har købt bolig i Portugal.

Prins Harry og Meghan Markle har endnu engang skabt overskrifter, efter de i denne måned har købt en luksusejendom i Portugal til en værdi af £6,3 millioner (svarende til 56455154.00 danske kroner)

Parret har længe været under skarpt mediefokus, og deres seneste køb i Europa har ikke været nogen undtagelse. Mens nogle kongelige iagttagere ser købet som en mulighed for at genopbygge deres forhold til den britiske kongefamilie, har deres naboer og den omkringboende befolkning ikke været just begejstret.

LÆS OGSÅ  Vækker opsigt i udenlandske medier: Marys hat må være forbandet

Ejendommen, der ligger ved den portugisiske kyst, har nemlig ført til dyb utilfredshed hos de lokale, som i generationer har haft glæde af det naturskønne område.

Det skriver Mint.

Kaldes grådige

Det har udløst kritik af, at området nu bliver utilgængeligt for almindelige portugisere. Lokale beboere har delt deres frustrationer med medierne, og flere er særligt vrede over, at jord og strandarealer, som tidligere har været åbne for offentligheden, nu vil blive privatiseret.

“Det værste, der kunne ske for den portugisiske kyst, er denne typiske grådighed. At tage jord og ejendom fra lokalbefolkningen, som har nydt det i årevis,” lød det fra en lokal indbygger i et interview med Daily Record.

En anden tilføjede: “Jeg er meget oprørt over, at et stort stykke portugisisk jord nu er fjernet fra de almindelige mennesker, der har skabt minder her gennem generationer.”

De lokale har længe været skeptiske over for nye love i Portugal, der gør det muligt for embedsmænd at udpege tidligere offentlige strande som private områder. Dette har åbnet dørene for, at udviklere kan opkøbe attraktive kystområder, hvilket har skabt frustration over, at lokalbefolkningen mister adgangen til disse naturskønne steder.

Er en forsoning på vej?

På trods af den lokale modstand ser kongelige iagttagere købet som en mulighed for at styrke båndene til den britiske kongefamilie. Portugal er i forvejen feriedestination for prinsesse Eugenie og hendes familie, som prins Harry menes at have et nært forhold til.

Nogle mener, at dette træk kan være en måde for Harry og Meghan at sikre, at deres børn, Archie og Lilibet, får et tættere forhold til deres britiske fætre og kusiner.

Ifølge tidligere BBC-royal reporter Jennie Bond tyder købet på, at parret planlægger at bruge mere tid i Europa og dermed på denne side af Atlanten.

LÆS OGSÅ  Skilsmisse-rygterne svirrer: Harry og Meghan er 'prøve separeret'
Forsæt med at læse

De kongelige

Chokerende oplevelse: Kong Charles overfuset offentligt

Udgivet

d.

Af

Foto: Foto: Kirsty O'Connor - Pool/Getty Images

Kong Charles blev pludseligt overfuset.

Kong Charles’ rundrejse i Australien blev midlertidigt forstyrret, da senator Lidia Thorpe, en fremtrædende indfødt aktivist og politiker, afbrød et officielt arrangement ved Parliament House i Canberra. Thorpe, der er kendt for sin passionerede kamp for aboriginernes rettigheder, brugte lejligheden til at fremsætte alvorlige anklager mod kongehuset og kritiserede kongen for “folkemord”.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Kate glimrer ved sit fravær: Nu deles der nye detaljer om kræftforløbet

Begivenheden fandt sted, efter at kong Charles og dronning Camilla havde holdt en tale. Lidia Thorpe gik uventet mod scenen og råbte: “Du er ikke min konge,” mens hun anklagede kongehuset for at have stjålet land og begået uretfærdigheder mod Australiens oprindelige befolkning. Situationen varede kun få sekunder, før hun blev eskorteret ud af sikkerhedspersonale, men hendes udtalelser skabte røre blandt de tilstedeværende politikere og gæster. Kongen og dronningen forblev upåvirkede og fortsatte deres interaktion med de øvrige tilskuere.

LÆS OGSÅ  Afsløret af dronning Mary: Her er det

Senere på dagen var det planlagt, at kongen og dronningen skulle møde australske borgere udenfor parlamentet. Efter tumulten indenfor blev denne del af programmet afkortet, hvilket skuffede mange, der havde ventet i timevis i den varme sol. En kilde fra det britiske hof afviste dog, at demonstrationen havde påvirket tidsplanen, og forklarede, at forsinkelser tidligere på dagen havde gjort, at de kongelige måtte skynde sig videre. Kilden understregede, at kong Charles havde værdsat de mange tusinde fremmødte og de personlige historier, han fik lov at høre.

Har tidligere langet ud efter dronning Eli

Lidia Thorpe er kendt for sine kontroversielle handlinger. Hun har tidligere opnået opmærksomhed for at kalde afdøde dronning Elizabeth II en “kolonisator” under sin edsaflæggelse som senator, hvilket førte til, at hun måtte gentage eden. Hun forlod sidste år De Grønne og blev uafhængig på grund af partiets manglende engagement i aboriginernes rettigheder.

Forud for parlamentets arrangement havde Thorpe også deltaget i en demonstration ved det australske krigsmindesmærke, hvor hun blev konfronteret af politiet. Videoer, der florerede online, viste en dramatisk scene, hvor hun vrider sig fri fra en betjent, der holdt fast i hendes skjorte, inden hun fortsatte til parlamentet.

LÆS OGSÅ  Vækker røre i udlandet: Video af dronning Mary og australsk svømmer sår tvivl – hvem holder hun egentlig med?

Den tidligere australske premierminister Tony Abbott var blandt de fremmødte ved arrangementet og kritiserede Thorpes handlinger. “Det er desværre ren politisk teater,” udtalte han. Andre gæster, såsom Victoria Cross-modtager Keith Payne, var også forbløffede over, at Thorpe havde fået adgang til arrangementet og kaldte hendes opførsel “u-australsk”.

Trods opstandelsen var kongen og dronningen besluttet på at fortsætte deres officielle program. Tidligere på dagen havde de deltaget i en traditionel røgceremoni – en spirituel og kulturel begivenhed blandt aboriginere, som markerer velkomst og beskytter mod onde ånder. Kong Charles blev den første britiske monark, der deltog aktivt i ceremonien, hvilket ses som en gestus til at bygge bro til Australiens oprindelige samfund.

LÆS OGSÅ  27 år efter prinsesse Dianas død: Bror deler hjerteskærende afsløring

De kongelige markerede også de australske forsvarsstyrkers ofre ved krigsmindesmærket i Canberra. Charles og Camilla lagde blomster ved mindevæggen, hvor navne på faldne soldater er indgraveret, og ærede to soldater fra Første Verdenskrig – en aboriginal og en tidligere borgmester. Denne gestus blev efterfulgt af en højtidelig ceremoni med kranselægning ved den ukendte australske soldats grav.

Besøget understregede både Australien som et vigtigt land for det britiske monarki og de udfordringer, der stadig eksisterer mellem den koloniale arv og nutidens kamp for indfødtes rettigheder. Kong Charles og dronning Camilla fortsætter deres rundrejse og vil næste dag besøge Sydney for at mødes med ledere fra Australiens oprindelige samfund, hvor de håber at styrke forbindelserne yderligere.

Forsæt med at læse

De kongelige

Prins Harry er helt alene: Derfor vil ingen af hans venner besøge ham

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Royal ekspert peger på én særlig grund.

Prins Harrys gamle venner fra Eton og militæret har bemærkelsesværdigt holdt sig væk fra hans nye liv i Californien. Siden han og Meghan Markle forlod deres roller som senior royale i 2020 og flyttede til Montecito, har parret levet en helt anden tilværelse.

Men trods deres luksuriøse liv i USA, er der noget, der mangler – og det er besøg fra Harrys tidligere nære venner.

Ifølge en royal ekspert er der nemlig én afgørende grund til, at Harrys gamle kammerater ikke længere tager turen over Atlanten.

LÆS OGSÅ  Vækker opsigt i udenlandske medier: Marys hat må være forbandet

Holder sig væk

Tom Quinn, en kendt royal kommentator og forfatter, har i et eksklusivt interview med The Mirror. afsløret, at flere af Harrys venner har valgt ikke at besøge ham på grund af spændinger mellem dem og hans hustru, Meghan Markle.

Harrys relationer til nogle af hans tidligere venner er blevet udfordret efter hans ægteskab og flytning til USA, hvilket har gjort det svært for dem at opretholde den samme nære kontakt, de tidligere havde.

“Han savner sine gamle Eton- og militærvenner, mange af dem har ikke besøgt ham, fordi de ikke kommer godt ud af det med Meghan,” forklarede Quinn.

Han tilføjede, at Harry begynder at se tilbage på sit tidligere liv i Storbritannien med nostalgi, nu hvor han har slået sig ned i USA.

Flytningen har også haft konsekvenser for parrets forhold til den britiske kongefamilie. Meghan Markle har ikke været i Storbritannien siden dronning Elizabeths begravelse i 2022, og ifølge eksperter vil hun kun vende tilbage til England, hvis visse krav er opfyldt.

Meghan har gjort det klart, at hun og Harry har brug for et eget hjem i Storbritannien samt sikkerhed, før hun overvejer at tage tilbage. Quinn udtalte:

“Meghan har sagt, at hun kun vil vende tilbage til England, hvis de har et sted at bo og den nødvendige sikkerhed.”

Hvis parret formår at finde et permanent sted at bo og løse sikkerhedsspørgsmålene, vil de sandsynligvis også tage deres børn med til Storbritannien. Men det kræver en betydelig indsats at skabe en varm relation mellem deres børn og deres britiske fætre og kusiner, som de sjældent ser.

LÆS OGSÅ  27 år efter prinsesse Dianas død: Bror deler hjerteskærende afsløring
Forsæt med at læse

De kongelige

Kongehuset forholder sig helt tavs: Hvad skete der med Prinsesse Josephine?

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

For et par dage siden kom der en forklaring på prinsessens gøren – men nu er det modsatte bevist

I de seneste dage har der været spekulationer og forvirring omkring prinsesse Josephine, og hendes mulige medvirken i Eventyrteatrets opsætning af ‘Pinocchio.’ Mens offentligheden venter på svar, har kongehuset valgt at forholde sig tavse, og dette har blot føjet mere mystik til sagen.

LÆS OGSÅ  LIVE: Kongeparret til officiel modtagelse på rådhuset: Se de fine billeder i artiklen

Det skriver Ekstra Bladet.

Det hele begyndte, da prinsesse Josephines navn pludselig forsvandt fra rollelisten til forestillingen. Fans og medier undrede sig, og spekulationerne begyndte hurtigt at florere. Direktøren for Eventyrteatret, Susanne Vognstrup, forsøgte at nedtone forvirringen ved at forklare, at prinsessen aldrig skulle have været på rollelisten. Ifølge hende var der tale om en simpel “misforståelse.”

Men nu har en ny opdagelse skabt tvivl om denne forklaring. En video, der blev delt på Eventyrteatrets officielle Instagram-profil i maj, viser nemlig prinsesse Josephine til en læseprøve på netop ‘Pinocchio.’

I opslaget ses prinsessen aktivt deltage, og der er ingen tvivl om hendes involvering på dette tidspunkt. Det står i skarp kontrast til den forklaring, der senere blev givet.

Opslaget fra maj lyder:

“I mandags havde vi læseprøve på ‘Pinocchio.’ Vi glæder os meget til, at I skal opleve det skønne hold på scenen i Glassalen i Tivoli.” Den entusiastiske beskrivelse nævner ikke direkte prinsessen, men hendes tilstedeværelse i videoen er umiskendelig.

Det er ikke første gang, prinsesse Josephine har stået på scenen. Sidste år deltog hun i Eventyrteatrets opsætning af ‘Peter Pan’ under sit fulde navn, Josephine Sophia Ivalo. Hun har også gennemgået et dramaskoleforløb hos teatret, hvilket har vakt stor interesse blandt det danske folk.

På trods af den åbenlyse forvirring har kongehuset indtil videre afvist at kommentere sagen. Mange venter spændt på en officiel udmelding om prinsessens engagement i teaterverdenen. Indtil da er spekulationerne mange, og mystikken om prinsesse Josephine forbliver uløst.

LÆS OGSÅ  Vækker røre i udlandet: Video af dronning Mary og australsk svømmer sår tvivl – hvem holder hun egentlig med?
Forsæt med at læse

De kongelige

Alle taler om Kate Middletons tøjvalg: En hyldest til prinsesse Diana?

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Det er ikke første gang at Kate klæder sig i noget, der kunne være inspireret af svigermor.

Hertuginden af Cambridge, Kate Middleton, gjorde mandag et stort indtryk, da hun og prins William indledte deres officielle tur i Skotland. Kate, kendt for sin elegante og klassiske stil, valgte en blå dragt, der hurtigt fik mange til at spekulere i at det var en hyldest til en særlig og betydningsfuld person.

LÆS OGSÅ  Skilsmisse-rygterne svirrer: Harry og Meghan er 'prøve separeret'

Hendes outfit var nemlig en moderne fortolkning af et lignende look, som prinsesse Diana bar i 1992.

Det skriver Telegrafi

Bemærkelsesværdigt og sofistikeret look

For dagens aktiviteter i og omkring Edinburgh bar Kate en klarblå blazer fra Zara, kombineret med en matchende nederdel fra det britiske mærke Hope.

Blazerens messingknapper og den tredjekvartlange jakke mindede i høj grad om prinsesse Dianas ikoniske outfit fra 90’erne.

Dog valgte Kate at tilføre sit eget præg på looket ved at vælge brune hæle i stedet for de blå sko, som Diana havde valgt til sit outfit. Kates brune hæle matchede desuden hendes håndtaske perfekt, hvilket understregede hendes sans for detaljer.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang, at Kate Middleton har ladet sig inspirere af sin afdøde svigermor. Et af de mest kendte eksempler på hendes hyldest til prinsesse Diana er den safirforlovelsesring, som hun bærer – en ring, der oprindeligt tilhørte Diana. Hertuginden har flere gange vist sin beundring for den ikoniske prinsesse ved at genskabe hendes stil med et moderne twist.

Kates valg af tøj har ofte skabt overskrifter, og hendes evne til at blande high-street mode med eksklusive designermærker gør hende til en stilfavorit for mange.

Hendes evne til at ære Diana gennem mode, samtidig med at hun bevarer sin egen unikke stil, er blot endnu et eksempel på, hvordan hun kombinerer tradition og modernitet.

Se billedet nedenfor:

LÆS OGSÅ  Prins William vækker opsigt: Her er hans mantra som far til tre
Forsæt med at læse

De kongelige

Prinsesse Anne afslører hjerteskærende samtale med dronning Elizabeth før hendes død

Udgivet

d.

Foto: Alessia Pierdomenico/ Shutterstock
Foto: Alessia Pierdomenico/ Shutterstock

Både smukt og rørende.

Prinsesse Anne var til stede ved sin mors side, da dronning Elizabeth fredeligt gik bort på Balmoral.

Det var et øjeblik fyldt med både sorg og kærlighed, hvor dronningens børn, Charles og Anne, fik muligheden for at være tæt på hende i de sidste timer af hendes liv.

Men der var også en samtale mellem mor og datter, som har rørt mange, da prinsesse Anne senere delte de hjerteskærende detaljer i en BBC-dokumentar.

LÆS OGSÅ  Mary må melde afbud: Alternativ 'dronning' melder sig på banen

Det skriver Mirror.

Bekymrede sig om andre

Prinsesse Anne har afsløret, at dronning Elizabeth, selv i sine sidste dage, var mere bekymret for, hvordan hendes død ville påvirke andre, end hun var for sig selv.

I dokumentaren Charles III: The Coronation Year fortæller Anne om en samtale, hun havde med sin mor kort før hendes død, hvor dronningen udtrykte bekymring over, at hendes bortgang på Balmoral ville skabe praktiske udfordringer for andre.

Anne mindes, hvordan dronningen sagde, at hun følte, det ville være “mere besværligt” at dø på Balmoral, på grund af den logistiske udfordring, det ville udgøre.

“Vi forsøgte at overbevise hende om, at det ikke skulle være en del af beslutningsprocessen,” fortalte Anne og tilføjede, at hun håbede, at dronningen til sidst følte, at det var det rigtige.

Denne samtale viser den uselviske karakter, som dronning Elizabeth var kendt for, selv i sine sidste øjeblikke. Selvom hun selv stod over for livets afslutning, var hendes tanker hos dem, der ville blive påvirket af hendes død.

Ville følge hende til vejs ende

Prinsesse Anne viste også sin dybe respekt og hengivenhed ved at følge sin mors kiste fra Skotland til Buckingham Palace – en opgave, hun kaldte både en ære og et privilegium. I en erklæring udtalt fra flyet på vej tilbage til London sagde hun: “

Det har været en ære at dele de sidste 24 timer af min elskede mors liv og at følge hende på hendes sidste rejse.”

Denne rørende gestus og de ord, Anne delte om sin mor, giver os et intimt indblik i de sidste dage af en af verdens mest elskede monarker.

LÆS OGSÅ  LIVE: Kongeparret til officiel modtagelse på rådhuset: Se de fine billeder i artiklen
Forsæt med at læse

De kongelige

Drama mellem Meghan og dronning Camilla: Beskyldt for at stjæle rampelyset

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Forholdet blev tilsyneladende noget mere komplicerede efter denne episode.

Meghan Markle er igen endt i en uheldig situation der har skabt overskrifter – denne gang på grund af en kongelig fejde, der involverer dronning Camilla. Noget som tilsyneladende har haft stor indflydelse på deres komplicerede relation.

LÆS OGSÅ  PR-træk snyder: Harry og Meghan er ikke ønsket på holdet

Det skriver Express.

Ifølge kilder kom det til en konflikt mellem de to, da Meghan insisterede på at offentliggøre billeder af sig selv under en kongelig optræden på instagram, netop som Camilla skulle holde en vigtig tale om vold i hjemmet.

Episoden fandt sted kort før Meghan og prins Harry officielt trådte tilbage som senior medlemmer af den britiske kongefamilie i marts 2020.

Lyttede ikke

Meghan deltog i en forlovelse på Londons National Theatre den 6. marts, og billederne fra denne optræden blev hurtigt delt på parrets daværende Instagram-konto, hvilket angiveligt efterlod dronning Camilla meget utilfreds.

Ifølge en kilde tæt på kongefamilien blev Meghan bedt om at udsætte offentliggørelsen af billederne for ikke at tage opmærksomheden fra Camillas længe planlagte tale, men Meghan “nægtede at lytte.”

“Camillas arbejde med vold i hjemmet er utroligt vigtigt for hende, og hendes tale markerede 10-års jubilæet for Women of the World-festivalen. Det var en nøje gennemtænkt dag, som skulle have haft fuld opmærksomhed,” fortalte insideren til The Mirror.

Kilden antyder, at mange i kongefamilien havde forventet, at Meghan og Harry ville respektere denne plan, men det gik ikke som håbet.

Billederne, som blev offentliggjort på den nu lukkede Sussex Instagram-konto, viste Meghan i hvidt tøj, mens hun deltog i en teknologisk demonstration på National Theatre, hvor ny teknologi som Virtual Reality blev brugt til at skabe følelsesladede oplevelser. I opslaget stod der, hvordan denne nye teknologi kunne hjælpe med at fremme forståelse og empati mellem mennesker.

Selvom Meghan og Harry ikke længere er aktive medlemmer af kongefamilien, ser det ud til, at fortiden stadig kan kaste skygger over deres forhold til de resterende royale. Fejden med Camilla er blot endnu et kapitel i en lang række af konflikter, der har sat Sussex-parret i centrum af opmærksomheden.

LÆS OGSÅ  Afsked med kronprins Christian: Her er Marys ord
Forsæt med at læse

De kongelige

Store nyheder i ‘Vild med dans’: Første gang nogensinde

Udgivet

d.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Parrene har noget at kæmpe for i denne uge.

Årets Vild med dans har allerede budt på drama, sved og tårer på dansegulvet. Nerverne har været på højkant, og flere deltagere har oplevet, hvordan konkurrencen kan tage på både det fysiske og mentale overskud. Selvom sæsonen endnu ikke er halvvejs, er spændingen allerede intens.

Men nu kan deltagerne ånde lidt lettere, for dem, der klarer sig igennem fredagens afgørelse, får nemlig en uventet belønning.

LÆS OGSÅ  Kong Frederik viser sin kærlighed til dronning Margrethe med én lille detalje

Det skriver BILLED-BLADET.

Fredag den 25. oktober bliver nemlig første gang i år, hvor ingen par bliver stemt ud. Dette giver deltagerne mulighed for at finpudse deres trin og blive på dansegulvet i to uger uden frygten for eliminering.

Det er første gang, at Vild med dans introducerer et koncept som “Tour de Dans,” hvor showet strækker sig over to fredage med to etaper. Den første uge skal parrene danse de traditionelle standard- eller latindansekategorier, mens den anden uge byder på en anderledes udfordring med holddanse. Deltagerne bliver delt op i hold, og hver gruppe får tildelt en sport, som de skal inkorporere i deres dans. Det ene hold skal bringe streetbasket ind i dansen, mens det andet hold skal kombinere disco med tennis.

Selvom deltagerne får en velfortjent pause fra eliminering, betyder det ikke, at konkurrencen bliver mindre intens. Tværtimod vil de stadig blive bedømt, og deres præstationer vil være afgørende for, hvordan de klarer sig videre i turneringen.

Det nye koncept har allerede vakt stor begejstring blandt både deltagere og seere, og spændingen om, hvem der klarer sig videre, kan mærkes. Du kan følge med hver fredag aften på TV 2 og TV 2 PLAY for at se, hvordan de modige par klarer sig i den hårde konkurrence.

LÆS OGSÅ  Stiller spørgsmålstegn ved Mary: Er det på kant med Kongehusets gaveregler?
Forsæt med at læse

Trending