Følg os her

Musik

Optrådte til det sidste: Nu er musik-legende død

Udgivet

d.

Foto. Shutterstock
Foto: Shutterstock

Paul Di’Anno, den karismatiske sanger, der var med til at definere Iron Maidens tidlige år, er død i en alder af 66. Di’Anno sov stille ind i sit hjem i Salisbury, ifølge en udtalelse fra pladeselskabet Conquest Music, der opfordrer fans verden over til at mindes ham ved at hæve et glas.

Paul Di’Anno blev født den 17. maj 1958 i Chingford, Østlondon. Han trådte ind i musikverdenens rampelys, da han i 1978 blev forsanger for Iron Maiden. Hans kraftfulde stemme og intense sceneoptræden gav bandet en ekstra kant, som hurtigt blev deres kendetegn. Iron Maidens selvbetitlede debutalbum i 1980, efterfulgt af Killers i 1981, banede vejen for bandets status som pionerer i New Wave of British Heavy Metal.

LÆS OGSÅ  Afslører: Sådan vil Peter Belli blive hyldet

Det skriver mediet Metal Hammer.

Di’Annos rå vokal og rebelske attitude skilte sig ud i en tid, hvor metalmusikken var ved at bryde igennem til mainstream-publikummet. Hans punkede stil gav Iron Maiden et unikt udtryk, der blandede hurtige riffs med mere komplekse rytmer og elementer af progressiv rock. Selv sagde han i 2020: “Det punkede i Iron Maiden kom fra mig. Jeg bragte den rå energi.”

Måtte forlade bandet

Men efter blot to album blev Di’Anno nødt til at forlade bandet. Hans personlige kampe, herunder afhængighed og uvilje mod den konstante turnévirksomhed, førte til en svær beslutning om at gå hver til sit med Iron Maiden.

Selvom Di’Anno forlod Iron Maiden, stoppede han ikke med at lave musik. Han arbejdede videre med bands som Battlezone og Killers, samtidig med at han lancerede soloprojekter. Hans musikalske rejse strakte sig over fire årtier og var præget af både højdepunkter og modgang. I 2024 udgav han sit retrospektive album, The Book of the Beast, der samlede nogle af de bedste øjeblikke fra hans solokarriere.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

Trods helbredsproblemer i sine sidste år optrådte Di’Anno flittigt og gennemførte over 100 koncerter på verdensplan fra 2023 og frem. Selv om han i perioder var nødt til at optræde i kørestol, bevarede han sin evne til at engagere publikum.

Da Di’Anno første gang blev bedt om at prøvesynge for Iron Maiden i slutningen af 70’erne, havde han sine tvivl. “Jeg troede ikke, jeg var den rette til deres stil,” afslørede han i et interview med Metal Hammer. Men bandets stifter, Steve Harris, så noget særligt i ham, og hans rebelske energi gav Maiden en kant, der hurtigt gjorde dem til stjerner på Londons metalscene.

LÆS OGSÅ  Sussi afslører: Har haft besøg af Leo

Di’Anno skabte overskrifter både på scenen og udenfor. Han udgav selvbiografien The Beast, hvor han åbent fortalte om et liv fyldt med vilde eskapader, stoffer og tumultariske forhold. Bogen vakte opsigt og afslørede en side af Di’Anno, som mange fandt kontroversiel, men som også gav et ærligt indblik i hans kaotiske liv.

Med årene anerkendte han sine fejl. “Jeg er ikke stolt af alt, hvad jeg har gjort,” sagde han i et interview i 2002. “Men jeg har fundet mere ro i mit liv nu.” Selvom han kæmpede for at lægge sine problemer bag sig, forfulgte fortiden ham, og i 2011 blev han dømt for bedrageri, hvilket resulterede i en kort fængselsstraf.

Optrådte til det sidste

Di’Anno fortsatte med at optræde helt frem til sine sidste dage. Hans sidste show fandt sted i Hype Park, Kraków, i august 2024. Selvom han i tidligere interviews havde udtrykt modvilje mod at spille gamle Iron Maiden-sange, indeholdt hans sidste koncerter klassikere fra hans tid med bandet. Det var en måde at hylde sin tid med Iron Maiden, som forblev hans mest kendte bedrift.

Iron Maiden, som Di’Anno engang forlod, viste også respekt for deres gamle sanger ved at støtte ham økonomisk i forbindelse med en nødvendig knæoperation i 2023. Dette generøse bidrag rørte Di’Anno dybt: “Jeg vil altid være taknemmelig for det,” sagde han.

LÆS OGSÅ  Helt specielt for Tobias Rahim: Det skal han nu

Med sine bidrag til metalmusikken og sin vilde personlighed satte Paul Di’Anno et uudsletteligt præg på en hel genre. Han var ikke kun en sanger; han var en oprører, der tog chancer og formede lyden af britisk metal, som vi kender den i dag. Generationer af metalfans, fra Metallica til Sepultura, har nævnt Iron Maidens tidlige album som en afgørende inspiration.

Paul Di’Anno efterlader sig et eftermæle som en af de vigtigste skikkelser i metalhistorien. Med sin rå energi og kompromisløse stil var han med til at skabe et band og en bevægelse, der stadig inspirerer den dag i dag.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Musik

Vild afsløring: Er gået amok efter Liam Paynes død

Udgivet

d.

Af

Foto: Pic Media Aus / Shutterstock.com

Den britiske sanger og tidligere medlem af boybandet One Direction, Liam Payne, døde den 16. oktober i en alder af 31 år.

Nyheden blev bekræftet af hans familie, som udtrykte dyb sorg over tabet.

LÆS OGSÅ  Dansk popstjerne med chokerende melding: Må udskyde

Liam Payne blev verdenskendt som en del af det populære band One Direction, der blev dannet under det britiske talentprogram The X Factor i 2010. Gruppen, som bestod af Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik, blev et globalt fænomen og opnåede massiv succes med hits som What Makes You Beautiful, Story of My Life, og Best Song Ever. Efter bandets pause i 2016 fortsatte Payne med en solokarriere, hvor han udgav hits som Strip That Down og Bedroom Floor.

Efter Liam Paynes død, er afspilningerne af hans hits gået helt amok.

Det skriver SE & HØR.

Vild stigning

Efter sin død er Liam Payne gået fra 4,7 millioner månedlige lyttere til 7,6 millioner. Før Liam Paynes død havde One Direction 42,4 millioner månedlige lyttere og nu har Spotify opdateret det til 48,7 millioner månedlige lyttere.

Torsdag morgen, da Spotify endnu ikke havde opdateret deres månedlige lyttere-tal på en kunstners profil, havde Liam Payne 4,7 millioner månedlige lyttere, mens One Direction havde 42,4 millioner, da SE og HØR tjekkede tallene.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

Fans verden over har reageret på Liam Paynes tragiske død. Det samme har mange kendisser, herunder blandt andet Simon Cowell, der beskriver, at han er ‘helt knust’ over hans død.

Liam Paynes familie har bedt om privatliv i denne svære tid. Fans fra hele verden har allerede begyndt at dele deres kondolencer og hyldester til sangeren på sociale medier, hvor mange fremhæver hans talent, karisma og bidrag til popmusikken.

Forsæt med at læse

Musik

Længe ventet: TV-2 annoncerer store nyheder

Udgivet

d.

Af

Foto: PR

Som om vi ikke har mere at sige er sætningen, der har kunnet fange forbipasserendes opmærksomhed på store bannere i både København og Århus den seneste uge. Afsenderen af budskabet var underskrevet med TV-2’s legendariske logo, og nu kan ét af Danmarks mest ikoniske bands endelig løfte sløret for budskabet bag:

Annonceringen af deres hidtil største koncert i karrieren, når de i 2025 indtager Royal Arena. Derudover kan bandet også opleves i Aarhus Congress Center.

“Som om vi ingen øjne har
som om vi ikke ser hvad der sker
Som om vi kender alle svar
som om vi ikke kan undres mer “

Sådan hedder det i en af de nye sange, som er på vej, og det er vel et meget godt bud på hvilken approach et gammelt hæderkronet band har tænkt sig at udfordre verden på.

LÆS OGSÅ  D-A-D deler fantastisk nyhed

Med en karriere der spænder over fire årtier, og hvor de samme fire bandmedlemmer – Steffen Brandt, Hans Erik Lerchenfeld, Sven Gaul og Georg Olesen – har været omdrejningspunktet, er TV-2 en sjældenhed på den danske musikscene. Deres evne til at kommentere på kærlighed, samtid og hverdagen, pakket ind i en lun humor og en skarp satirisk pen, gør dem stadig lige så relevante som dengang, de begyndte. Måske endda mere relevante end nogensinde.

Musik og tekst taler til alle

Bandet, der blev dannet i 1980, har været en af de mest markante stemmer i dansk musik – og nu er de klar til at skrive endnu et kapitel i deres imponerende historie med deres største indendørs koncerter til dato. I 2025 indtager TV-2 scenen i Royal Arena og Aarhus Congress Center, og disse koncerter bliver et sjældent øjeblik for både nye og gamle fans at opleve Danmarks lykkeligste band.

LÆS OGSÅ  Thomas Blachman afslører: Det kan få ham til at stoppe i 'X Factor'

Annonceringen kommer på bagkant af en sommer, hvor TV-2 var en del af Grøn karavanen. Her stod det klart, at musikken og teksterne taler til os alle – uanset landsdel eller baggrund. TV-2’s betydning rækker langt ud over deres mange hits. Bandet har ikke blot leveret soundtracket til flere generationer af danskere med ikoniske sange som ‘Bag Duggede Ruder’, ‘Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ‘De Første Kærester På Månen’. De er ikke blot et band med hits – de er en institution i dansk musik. Og i 2025 står de klar til at dele deres musikalske rejse med et publikum, der rækker på tværs af generationer.

Sætningen ’Som om vi ikke har mere at sige’ er ikke kun relevant, når det kommer til bandets live planer for fremtiden. Det er en sætning, der også i høj grad gør sig gældende, når det kommer til aktiviteten i studiet for tiden, hvor de fire bandmedlemmer igen har påbegyndt arbejdet. Og hvem ved – måske vi alle kommer til at synge med på netop dén sætning, når TV-2 samler os i 2025, til en fejring af 45 års musikeksistens – med tilbageblik og en konstant ambition om fornyelse.

Koncertdatoer:
Lørdag den 29. marts – Aarhus Congress Center
Fredag den 4. april – Royal Arena, København

Link til billetter: www.tv-2.dk

Forsæt med at læse

Musik

Liam Payne havde det svært: Har denne detalje påvirket hans tragiske skæbne?

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Pic Media Aus / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: Pic Media Aus / Shutterstock.com

Liam blev kun 31 år.

I tiden op til sit alt for tidlige dødsfald befandt den tidligere One Direction-stjerne, Liam Payne, sig i en svær periode. Efter nyheden om hans tragiske bortgang er der nu kommet flere detaljer frem, som tegner et billede af en mand, der kæmpede med både personlige og professionelle udfordringer. Payne, der kun blev 31 år gammel, havde i årene efter sit gennembrud med One Direction forsøgt at opbygge en solokarriere, men det viste sig at være en svær vej.

LÆS OGSÅ  Mads Langer deler trist nyhed fra privatlivet

En af de mest opsigtsvækkende afsløringer er, at Payne var midt i juridiske problemer, som blandt andet inkluderede et polititilhold til hans eks-forlovede, modellen Maya Henry. Disse udfordringer satte uden tvivl et stort pres på den tidligere popstjerne, der gennem årene havde kæmpet med sit mentale helbred.

Men ikke nok med det – nye oplysninger fra Daily Mail afslører, at Liam Payne blev droppet af sit pladeselskab, Universal Music, blot få dage inden sin død. Det siges, at beslutningen kom som følge af hans svigtende succes som soloartist, hvor hans musikalske retning adskilte sig fra hans tidligere kolleger fra One Direction. En kilde har forklaret til mediet, at Liam havde fået et stort forskud fra selskabet, som han ikke formåede at tjene ind igen.

Ifølge Daily Mail blev arbejdet på hans andet soloalbum sat på hold, og dette blev angiveligt en af de sidste dråber i en lang række af personlige og professionelle udfordringer. “Det er som om, at hele Liams musikalske karriere, som han havde opbygget siden sin solodebut for otte år siden, var ved at kollapse,” har en kilde udtalt.

På trods af bruddet med Universal Music, lagde pladeselskabet en hyldest op på Instagram efter hans død, hvor de mindedes den britiske sanger.

“Vi er dybt kede af den tragiske bortgang af Liam Payne. Hans arv vil leve videre gennem hans musik og de utallige fans, han inspirerede.”

Liam Payne efterlader sig sin syvårige søn, Bear, som han fik med sangerinden Cheryl Cole.

LÆS OGSÅ  Thomas Helmigs store sorg: Udgiver særlig hyldest til Hugo
Forsæt med at læse

Musik

Sæt kryds i kalenderen: Lionel Richie kommer til Danmark

Udgivet

d.

Af

Foto: Dennis Leupold

DET GLOBALE IKON LIONEL RICHIE VENDER TILBAGE TIL EUROPA MED KÆMPE HEADLINER TURNÉ ‘SAY HELLO TO THE HITS’ I 2025. BILLETTER I SALG FRA 25. OKTOBER KL. 10.

21. oktober – Den internationale superstjerne Lionel Richie har nettop annonceret sin europæiske headliner tour ‘Say Hello To The Hits’. Den prisvindende musiker, der er kendt for sin smooth vokal og tidløse klassikere, er klar til at give en række elektriske og inciterende optrædener.

Det oplyser All Things Live i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Dansk popstjerne med chokerende melding: Må udskyde

Say Hello To The Hits’ løber af stablen i SSE Arena i Belfast 31. maj, og besøger 16 lande med i alt 27 shows. Richie rammer ligeledes Danmark, hvor han oplyser scenen i Royal Arena i København 1. juli. Turneén afsluttes med en grand finale i Wizink Center i Madrid 2. august.

‘Say Hello To The Hits’ turnéen bringer samtidig en helt ny produktion, der aldrig er set før i UK og Europa.

Lionel Richie, det Grammy Awards®, Oscar® og Golden Globe® -vindende ikon, har solgt over 125 millioner plader på verdensplan. Hans karriere strækker sig over flere årtier, og han er en af de mest hædrede figurer i musikhistorien, hvor han har produceret uforglemmelige hymner som ‘Hello’, ‘All Night Long’, ‘Say You Say Me’, ‘We Are The World’, ‘Easy’ og mange flere.

LÆS OGSÅ  Thomas Blachman afslører: Det kan få ham til at stoppe i 'X Factor'

Kendt for sit verdensklasse showmanship og evne til at skabe forbindelse med sit publikum på tværs af generationer, er Richies optrædener en sand masterclass i både nostalgi og energi. Hans headline-optræden på Pyramid Stage til Glastonbury i 2015 tiltrak det største publikum det år, og har cementeret hans position som en legendarisk live performer.

‘Say Hello To The Hits’ bliver en magisk hyldest til Richies kulturarv som en af musikverdenens største sangskrivere og et sandt ikon.

Billetter sættes i salg 25. Oktober kl. 10 på Ticketmaster.dk 

1. JULI 2025 – ROYAL ARENA, KØBENHAVN – BILLETTER I SALG FREDAG

For flere tourdatoer og billetinformation besøg: lionelrichie.com

Den internationale superstjerne Lionel Richie har et musikalsk bagkatalog bestående af singler og album der er uden sammenligning. Med mere end 125 millioner solgte album på verdensplan, en Oscar®, Golden Globe® og fire Grammy Awards®*, er Richie blevet hædret med utallige udmærkelser som 2016 MusicCares Person of the Year, og 2017 Kennedy Center Honors.

LÆS OGSÅ  Afslører: Sådan vil Peter Belli blive hyldet

I marts 2018 cementerede Richie sin ikoniske arv da han fik sit hånd- og fodatryk placeret foran Hollywoods famøse TCL Chinese Theatre. I 2022 blev han optaget i Rock & Roll Hall of Fame, modtog 2022 American Music Awards Icon Award, og fik ligeledes en Gershwin Prize for Popular Song af the Library of Congress. I september 2023 afsluttede Richie første del af sin anmelderroste “Sing a Song All Night Long” arena tour med special guests—et af de bedstsælgende bands nogensinde—Earth, Wind & Fire.

LÆS OGSÅ  Hilda Heick afslører sygdom: Tænkte" Nu dør jeg"

Turnéen fortsatte ind i 2024 med yderligere 13 datoer over hele USA. I 2024 fortsætter Richie ligeledes sit langvarige residency, som nu er i Wynn Encore Theater, med “Lionel Richie: King of Hearts.” Han har ligeledes været dommer i ABC’s “American Idol” de sidste syv sæsoner, og er netop blevet bekræftet til en ottende sæson. Senest har Richie debuteret som medproducent på dokumentaren The Greatest Night in Pop, som havde premiere ved 2024 Sundance Film Festival med stor ros fra anmelderne. The Greatest Night in Pop debuterede i toppen af the English Films List på Netflix i dens første uge med 11,9 millioner visninger, og er blevet nomineret til tre Primetime Emmys.

Forsæt med at læse

Kendte

Nu er dødsårsagen afsløret: Derfor var det ikke muligt at redde Liam Payne

Udgivet

d.

Redaktionel kreditering: Pic Media Aus / Shutterstock.com
Foto: Shutterstock

Sangeren blev kun 31 år.

Nyheden om Liam Paynes pludselige død har sendt chokbølger gennem musikverdenen og blandt hans mange fans. Den tidligere One Direction-stjerne mistede livet under en ferie i Buenos Aires, Argentina, efter et tragisk fald fra tredje etage på et hotel i bydelen Palermo.

LÆS OGSÅ  Mads Langer deler trist nyhed fra privatlivet

Det skriver The Sun.

Ifølge oplysninger fra det argentinske politi faldt Payne fra en balkon på sit hotel, og redningsmandskabet nåede hurtigt frem til stedet. Alberto Crescenti, leder af den argentinske beredskabsstyrelse, har udtalt, at skaderne, som Liam Payne pådrog sig, herunder et kraniebrud, var så alvorlige, at han ikke stod til at redde.

Dette tragiske fald har efterladt mange ubesvarede spørgsmål og skabt stor spekulation omkring omstændighederne.

Inden ulykken havde politiet allerede modtaget opkald om en mand, der opførte sig aggressivt på hotellet, hvor Payne opholdt sig. Vidner har spekuleret i, at han muligvis var påvirket af alkohol eller stoffer, men dette er endnu ikke blevet bekræftet af de officielle myndigheder.

Sociale medier er oversvømmet med billeder, der angiveligt viser et ødelagt værelse på hotellet, hvor både stoffer og alkohol skulle have været til stede. Disse billeder har blot øget mysteriet omkring hans død, og fans håber på flere svar, når myndighederne gennemfører en obduktion for at fastslå den præcise dødsårsag.

Liam Paynes privatliv har i flere år været præget af personlige kampe, herunder psykisk sårbarhed og alkoholmisbrug. På trods af sin enorme succes i musikbranchen har hans liv uden for rampelyset ofte været svært, og han har åbent talt om sin kamp med ensomhed og brug af humørstabiliserende medicin.

Efterforskningen fortsætter nu for at kaste mere lys over de tragiske begivenheder, der førte til Liam Paynes alt for tidlige død.

Fans verden over sørger, mens de venter på flere oplysninger om hans sidste timer.

LÆS OGSÅ  Sussi afslører: Har haft besøg af Leo
Forsæt med at læse

Kendte

Tragisk! One Direction-stjerne fundet død

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

One direction-stjernen blev blot 31 år gammel.

Musikverdenen er i chok og sorg efter nyheden om, at den tidligere One Direction-sanger Liam Payne er blevet fundet død ved et hotel i Buenos Aires.

LÆS OGSÅ  Thomas Helmigs store sorg: Udgiver særlig hyldest til Hugo

Tragisk dødsfald

Den 31-årige sanger mistede livet efter et fald fra tredje sal på et hotel i Palermo, et kvarter i den nordlige del af den argentinske hovedstad.

Ifølge politiet, som har bekræftet dødsfaldet over for flere medier, døde Liam Payne af sine skader efter faldet. Nyhedsbureauet Reuters var blandt de første til at rapportere om tragedien.

Skulle deltage ved koncert

Ifølge lokale medier befandt Liam Payne sig i Buenos Aires for at deltage i en koncert sammen med sin tidligere bandkammerat Niall Horan, som han delte scenen med under One Direction-tiden. De to havde været en del af det legendariske boyband, som blev dannet under X Factor UK i 2010, og som skabte international succes med hits som “What Makes You Beautiful” og “Story of My Life”.

Stor sorg verden over

Kondolencerne er strømmet ind fra musikverdenen og hans mange fans. Den amerikanske sanger Charlie Puth delte et billede af ham og Liam på Instagram, hvor han skrev, at han er knust over nyheden:

”Jeg er i chok lige nu. Liam var så venlig mod mig. Han var en af de første store artister, jeg arbejdede sammen med. Jeg kan ikke forstå, at han er væk,” skrev Puth.

Se opslaget nedenfor:

( Artiklen forsætter)

Også den tyske musikproducer Zedd, som arbejdede sammen med Liam Payne på nummeret “Get Low” i 2017, begræd hans død på det sociale medie X og kaldte det “fuldstændig hjerteskærende”.

Stor stjerne gået bort

Liam Payne blev kendt som medlem af One Direction, hvor han sammen med Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik erobrede verden. Gruppen gik officielt fra hinanden i 2016, men Liam fortsatte som soloartist og producer. Selvom han oplevede stor succes, har han tidligere fortalt om udfordringerne ved berømmelsen og de problemer, han havde med alkohol og piller.

Liam Payne efterlader sig en syvårig søn, som han har med sangeren Cheryl Cole. Han vil blive husket for sin musik, sin karisma og de minder, han efterlod hos millioner af fans verden over.

LÆS OGSÅ  Thomas Blachman afslører: Det kan få ham til at stoppe i 'X Factor'
Forsæt med at læse

Film / TV

Stephania Potalivo afslører hemmelighed bag succes: Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke har”

Udgivet

d.

Foto: Bo Nymann/Photographerbonymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographerbonymann/Ritzau Scanpix

Stephania indrømmer at hun har hentet inspiration fra en helt bestemt person.

De fleste kender Stephania Potalivo som en talentfuld skuespillerinde med mange roller bag sig. Men det er måske mindre kendt, at hun henter inspiration fra en særlig kendt dansker og ikke mindst hvem. Ligesom alle andre har Stephania nemlig også brug for at se op til andre og lade sig inspirere.

LÆS OGSÅ  Céline Dion på scenen til OL: Så mange millioner fik hun

Det skriver Ekstra bladet.

Får inspiration fra kendte venner

Stephania og hendes mand, Nils Petter Bro, har et tæt venskab med Rasmus Seebach og hans kæreste, Julie Teglhus.

De to par tilbringer ofte tid sammen, og deres venskab er blevet en vigtig del af deres liv. På sociale medier deler de jævnligt glimt fra deres fælles oplevelser, hvilket vidner om det stærke bånd mellem dem.

I DR-dokumentaren ‘Hvordan bliver jeg gravid?’ har Stephania åbnet op om sin og Nils Petters kamp mod ufrivillig barnløshed. Selvom de endnu ikke har fået deres eget barn, har Stephania fundet måder at indleve sig i moderskabet gennem sine nærmeste venner og familie.

I den populære TV 2-serie ‘De bedste år’ spiller hun rollen som mor over for Magnus Millang. Serien skildrer et par, der forsøger at få familielivet til at hænge sammen midt i økonomiske udfordringer og opdragelsen af to små børn. For at kunne portrættere rollen troværdigt har Stephania hentet inspiration fra de små hverdagssituationer, hun observerer hos sine venner.

Selvom Magnus Millang selv er far og kan trække på sine egne erfaringer, har Stephania måttet finde sin inspiration andetsteds. Hun fortæller, at hun ser meget til sine venner Rasmus og Julie, der har tre børn sammen: Holger på syv år, Helmut på tre og den nyfødte Hallie Lucia. Gennem dem har hun fået et indblik i livet som småbørnsfamilie med alle de udfordringer og glæder, det indebærer.

“Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg ikke har hentet inspiration fra dem,” indrømmer Stephania med et smil. Hun har haft rig mulighed for at observere deres hverdag og bruge disse erfaringer i sin rolle som mor på skærmen.

Selvom kampen mod barnløshed fortsætter for Stephania og Nils Petter, finder hun trøst i sit arbejde og i de nære relationer, der omgiver hende. At kunne udtrykke sine oplevelser gennem skuespillet og samtidig have støtte fra venner som Rasmus og Julie betyder meget for hende.

LÆS OGSÅ  Thomas Blachman afslører: Det kan få ham til at stoppe i 'X Factor'

Forsæt med at læse

Kendte

AFLYST: Iben Hjejle deler trist nyt

Udgivet

d.

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Foto: Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Mange havde glædet sig til at se den populære skuespillerinde Iben Hjejle på scenen, og forventningerne var høje. Men nu må teatergængerne desværre væbne sig med tålmodighed, for der er kommet dårligt nyt fra Teatret ved Sorte Hest.

LÆS OGSÅ  Sussi afslører: Har haft besøg af Leo

Teatret har meddelt, at en række forestillinger af “Edward Albees Hvem er bange for Virginia Woolf?” er aflyst på grund af Iben Hjejles sygemelding. I en officiel udtalelse på Facebook skriver teatret:

“Teatret ved Sorte Hest beklager dybt over for alle jer, som ikke får mulighed for at se forestillingen. Det berørte publikum får direkte besked.” Aflysningen gælder den resterende spilleperiode frem til den 26. oktober.

Ukendt årsag

Årsagen til sygemeldingen er ikke detaljeret, men for seks dage siden delte Iben Hjejle og hendes podcast-makker Signe Lindkvist en opdatering på Instagram.

Her fremgik det, at Iben havde mistet stemmen og var sengeliggende.

De skrev: “Øv øv øv!!! Iben har stadig ingen stemme og er syg. Så desværre heller ingen podcast i dag. Rundstykke!”

Teatret ved Sorte Hest henviser til skuespillerindens manager for yderligere kommentarer, men der er endnu ikke kommet en officiel udtalelse. Iben Hjejle er kendt for at værne om sit privatliv og deler sjældent personlige detaljer med offentligheden. Hun har tidligere udtalt, at hun foretrækker at holde private emner inden for en lille kreds af nære venner og familie.

Den 53-årige skuespillerinde har gennem sin karriere begejstret publikum med roller i blandt andet komedieserien “Klovn” og en række andre film og teaterstykker. Aflysningen er derfor en stor skuffelse for de mange fans, der havde set frem til at opleve hendes fortolkning af det ikoniske teaterstykke.

Vil blive kontaktet

Teatret arbejder nu på at kontakte alle berørte gæster og opfordrer publikum til at holde øje med deres officielle kanaler for yderligere information. Indtil da sender vi de bedste ønsker om god bedring til Iben Hjejle og håber på, at hun snart er tilbage på scenen og bag mikrofonen i podcasten “Sitter” sammen med Signe Lindkvist.

LÆS OGSÅ  Hilda Heick afslører sygdom: Tænkte" Nu dør jeg"
Forsæt med at læse

Kendte

Thomas Helmig fylder 60 år: Hyldes på særlig måde

Udgivet

d.

Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Mette Mørk/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Samtidig kommer der en noget kryptisk besked, der sætter gang i spekulationer om det næste musikalske projekt.

Den folkekære sanger Thomas Helmig træder i dag ind i en helt ny fase af livet.

han kan nemlig fejre sin 60-års fødselsdag og markerer dermed et betydningsfuldt kapitel i sit liv.

Med et hav af hits som “Stupid Man” og den uundgåelige ørehænger “Malaga” har Helmig i årtier været en central figur på den danske musikscene. Hans dybe kærlighed til hjembyen Aarhus skinner tydeligt igennem i hans musik, hvor især “Malaga” fremhæver glæden ved at vende hjem til smilets by.

Men det er ikke kun Helmig, der bærer en stolthed over sin tilknytning til Aarhus.

LÆS OGSÅ  D-A-D deler fantastisk nyhed

Byen selv viser stor stolthed over at huse en så indflydelsesrig kunstner.

I anledning af hans runde fødselsdag har Aarhus Teater nemlig valgt at fejre ham på en særlig måde. Teatret har nemlig hejst flag på toppen af bygningen som en hyldest til byens musikalske ikon.

I et varmt opslag skriver Aarhus Teater:

“Kære Thomas Helmig, tillykke med den runde dag! I sammenligning med vores alder (124!) er du jo stadig en vårhare på kun 60 år! Men fælles for os begge er vores kærlighed til byen og menneskerne.”

De kommer dog også med noget af en overraskelse, da det tyder på at der ‘ er noget i ærmet’ Til sidst i opslaget, skriver de nemlig at de ser frem til at synge ‘ kærligheden ud i 2025’ og at der kommer mere information den 28 november.

Se opslaget nedenfor:

Kommer med stor kærlighedserklæring

Familien står naturligvis også klar med kærlige hilsner.

Helmigs hustru, Renée Toft Simonsen, har delt en rørende besked til sin mand på det sociale medie Instagram. Hun beskriver en morgen fyldt med sol, kaffe og samtaler om livet, akkompagneret af billeder af palmer og eremitkrabber.

“Og dig der er ligeså smuk, in every way, som første gang jeg mødte dig – tillykke med de 60 min elskede,” skriver hun kærligt i opslaget.

Se opslaget og billeder nedenfor:

(Artiklen forsætter)

Thomas Helmigs betydning for Aarhus og Danmark som helhed kan ikke undervurderes. Hans musik har ikke kun underholdt, men også forbundet mennesker på tværs af generationer. At både byens institutioner og hans nærmeste vælger at fejre ham på denne måde, vidner om den store indflydelse, han har haft.

Mens Helmig nu går ind i et nyt årti, ser fans frem til, hvad fremtiden bringer fra den produktive musiker. I alt fald kan de nyde det nye album Helmig netop har løftet sløret for udkommer den 25 oktober. Dette album, kaldet Sortedam, er en hyldest til sin afdøde søn Hugo og indeholder sange han skrev tilbage i 2022 da tragedien skete.

LÆS OGSÅ  Dansk popstjerne med chokerende melding: Må udskyde
Forsæt med at læse

Musik

Spekulationerne går: Afslører Justin Bieber lige et seksuelt overgreb?

Udgivet

d.

Af

Foto: Kathy Hutchins/ Shutterstock

De sociale medier er på overarbejde, og rygterne om en afslørende sang, der hævdes at være fra Justin Bieber, har sat sindene i kog. Blev Justin Bieber udsat for seksuel misbrug da han var ung?

Har popstjernen virkelig brugt sin musik til at afsløre mørke hemmeligheder fra en tidlig karrierefest med den anklagede rapmogul Sean “Diddy” Combs, der netop er anholdt for grove seksuelle anklager?

I de seneste måneder har der været stigende rygter om en sang, som angiveligt skulle være sunget af Justin Bieber.

LÆS OGSÅ  Hilda Heick afslører sygdom: Tænkte" Nu dør jeg"

Sangen blev viral på sociale medier i april, og linjer som “Lost myself at a Diddy party” fik mange til at spekulere i, om sangen handlede om popstjernens oplevelser med musikmogulen Sean “Diddy” Combs, der netop er blevet anholdt for alvorlige anklager om sex trafficking, racketeering og flere andre forseelser, som han desuden nægter sig skyldig i.

Sangen, der skabte mange spekulationer, har dog vist sig at være noget helt andet end først antaget.

Det skriver Slate.com

Rygterne har været længe undervejs

En undersøgelse foretaget af CBS News afslørede, at sporet højst sandsynligt er skabt ved hjælp af kunstig intelligens (AI). Lyden af Biebers stemme blev efterlignet, hvilket har fået mange til at spekulere i, hvordan AI kan blive brugt til at skabe musik og sprede misinformation.

“AI kan hjælpe hvem som helst med at skabe en sang let og hurtigt,” forklarer Stephen Stahl, medstifter af Ai-SPY, til CBS News.

Det rejser spørgsmålet om, hvorvidt talent er en nødvendighed, når teknologien kan gøre arbejdet.

Rygterne om Bieber og Diddys forhold har været længe undervejs. De to mødtes første gang, da Bieber var blot 15 år gammel, og Diddy optrådte som en form for midlertidig mentor for den unge popstjerne.

Deres venskab, der blev dokumenteret i flere videoer fra slutningen af 00’erne, har fået en del opmærksomhed igen efter Diddys anholdelse.

LÆS OGSÅ  Helt specielt for Tobias Rahim: Det skal han nu

I en video fra 2009 ses de to diskutere en weekend, hvor Bieber skulle tilbringe 48 timer med Diddy.

“Hvor vi hænger ud, og hvad vi laver, kan vi ikke rigtig afsløre,” siger Diddy i videoen, hvilket nu har fået en mere dyster undertone efter de seneste beskyldninger mod ham.

Selvom Bieber endnu ikke har kommenteret Diddys situation offentligt, tyder flere rapporter på, at den unge sanger er blevet rystet over nyhederne.

Daily Mail rapporterer i så fald, at Bieber angiveligt har været i en “lykkelig boble” med sin kone, Hailey Bieber, og deres nyfødte barn, men samtidig føler sig forvirret og rystet over beskyldningerne mod sin tidligere mentor.

Forsæt med at læse

Trending