De kongelige
Afslører: Kong Charles har måtte lave store ændringer efter kræftdiagnose

Kong Charles har måtte ændre sin livsstil, efter han er blevet diagnosticeret med kræft.
Kong Charles har foretaget væsentlige ændringer i sin kost, efter at han tidligere i år blev diagnosticeret med kræft. Den 76-årige monark har blandt andet reduceret sit forbrug af rødt kød som en del af sin livsstilsændring.
Tom Parker Bowles, søn af dronning Camilla, har afsløret, at både kongen og dronningen har skåret ned på deres indtag af lam, oksekød og svinekød. Han forklarer beslutningen således: "Han overvejer nøje, hvad han spiser, i lyset af det, han har været igennem for nylig."
Det skriver Independent.
Ifølge Kræftens Bekæmpelse i Storbritannien betragtes rødt kød som en "sandsynlig årsag til kræft." Buckingham Palace har dog ikke specificeret, hvilken form for kræft kong Charles er ramt af.
Fortsætter med tilpasse tilværelsen
Mens kong Charles fokuserer på sin sundhed, har hans niece, prinsesse Beatrice, trådt ind i en mere synlig rolle for at støtte den kongelige familie. Selvom der ikke er planer om at give hende officielle opgaver, har hun repræsenteret familien ved flere arrangementer.
For nylig deltog Beatrice i udstillingen Future Textiles, organiseret af King’s Foundation. Hun er også en af fire statsrådgivere med beføjelse til at varetage kongelige pligter, hvis Charles skulle være fraværende.
Imens gennemgår Buckingham Palace en omfattende renovering til en pris af 369 millioner pund. Nogle af paladsets mest ikoniske rum er midlertidigt lukket. Det kommende statsbesøg fra Qatars emir bliver det sidste af sin slags de næste tre år, mens arbejdet står på.
Selvom kong Charles står over for sundhedsmæssige udfordringer, fortsætter han med at tilpasse sit liv og sine prioriteter, samtidig med at familien støtter ham og de kongelige forpligtelser.