Følg os her

Kendte

Stig Rossen sætter ord på stor sorg: Det tager tid

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Tidligere i år blev Stig Rossen og resten af bandet ramt af en enorm sorg. Det har taget tid at komme oven på igen. Nu sætter Stig Rossen ord på tabet og deler samtidig, at der nu er gode nyheder for bandet.

Året startede med et hjerteskærende tab for Stig Rossen og hans band, Stig & Vennerne. Bandets guitarist og Stig Rossens nære ven, Anders Lampe, døde pludseligt af en blodprop i hjertet i en alder af 59 år. Denne tragiske begivenhed kastede bandet ud i en periode præget af chok og sorg.

Midt i den tunge tid kan Stig Rossen nu bringe en opmuntrende nyhed. Stig & Vennerne er i færd med at finde en ny guitarist, som kan træde ind i bandet og hjælpe dem videre.

LÆS OGSÅ  Kæmpe lykke hos 'Vild med dans'-par: Det bliver en dreng

“At miste en, der har været en del af vores projekt så længe, er utrolig svært. Anders var en vidunderlig person, fuld af kærlighed og humor. Vi har prøvet forskellige afløsere, og det ser ud til, at vi nu har fundet en god løsning,” fortæller Stig Rossen til Newsner Danmark.

Selvom bandet er ved at komme videre, mærker Stig Rossen stadig tabet af sin kollega. Efter en lang og succesfuld karriere inden for musicalverdenen, erkender han, at sådan et tab aldrig helt forsvinder. “Man kan ikke forberede sig på, hvordan det føles, men det er klart, at det tager tid at komme sig,” fortæller han.

Er virkelig savnet

Stig Rossen påpeger, at Anders Lampes pludselige død var særligt chokerende, da der ikke havde været nogen advarsler. Der havde ikke været nogen længere sygdomsperiode eller andet forud for blodproppen.

Derfor kom dødsfaldet som et enormt chok og som Stig Rossen beskriver det, kom reaktionen på dødsfaldet først senere.

Bandet har også stået over for praktiske udfordringer i kølvandet på dødsfaldet. “Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre med pressemateriale, hvor Anders var afbilledet. Skulle vi brænde det? Sælge det? Det var svært,” siger Rossen.

LÆS OGSÅ  Afslører: Vild med dans-stjerne mødte kongeparret i Grønland

På trods af sorgen har bandet formået at mindes Anders Lampe med både smil og latter.

Stig Rossen beskriver, at de mindes alle de goder stunder med Anders og alle de sjove ting, som han sagde og gjorde. På den måde er han stadig en del af bandet.

Stig Rossen understreger, at Anders Lampe altid vil være savnet. “Vi kendte ham så godt, at vi ved, hvad han ville have sagt. Hans humor var vidunderlig, og han er virkelig savnet,” afslutter han.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Kendte

Troels Trier åbner op om svær tid: “Min elskede hustru døde på min fødselsdag”

Udgivet

d.

Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix
Foto: Jakob Eskildsen/Ritzau Scanpix

Tabet af hustruen Rebecca Brüel har efterladt Troels med et stort tomrum.

Den folkekære musiker, kunstner og entertainer Troels Trier er efterhånden fyldt 84 år, men det betyder ikke, at han ikke har planer for fremtiden.

For to år siden fik Troels Trier en blodprop i hjertet ved sit hjem i Kerteminde, hvor han efterfølgende fik hjertestop på hospitalet. Han slap med livet i behold, og kunne vende tilbage til sin hverdag som kunstner. Men efter en hård vinter, hvor han tilbage i Januar mistede sin elskede hustru Rebecca Brüel, har Troels Trier kæmpet med at finde sig til rette i sin nye tilværelse.

LÆS OGSÅ  Efter besked om dødsfald: Nu reagerer Mads Mikkelsen

Det fortæller han til Her & Nu.

“Det har været en svær tid, siden Rebecca døde. Hun døde faktisk på min fødselsdag i januar. Jeg har været sammen med hende halvdelen af mit liv, så det efterlader et stort tomrum. Jeg er jo ikke vant til at være alene, men nu må vi se, hvordan det går,” siger kunstneren. For ham har ensomheden på gården ved Kerteminde været en stor omvæltning og han har derfor brugt tiden på at dyrke sin passion for kunst og natur.

Stor fokus på natur

Troels har i de seneste år også dedikeret sig til klimabevidsthed. På sin gård har han etableret et “Vild med vilje”-projekt med vandhuller, der tiltrækker insekter, og han dyrker en økologisk køkkenhave efter permakultur-principper. Troels Trier har en stor interesse for klimaforandringerne, og da han er født i 1940, har han derfor været vidne til en dramatisk acceleration af klimaændringerne, hvilket han ofte reflekterer over. Trier deler sin viden om økologisk dyrkning og klimaforandringer på sin Facebook-side, hvor han sammen med datteren Rosa laver instruktionsvideoer. Hans arbejde i køkkenhaven har gjort ham selvforsynende med grøntsager og har givet ham en ny platform til at nå ud til folk med sine budskaber.

Hjertestop har inspireret shows

Hjertestoppet for to år siden har inspireret hans nye show, hvor han blander musik og humor. “Jeg gik jo hen og døde og troede, jeg vågnede op i Paradis. Jeg var jo omgivet af kvinder i hvide gevandter. Det viste sig så, at jeg var på Odense Universitetshospital,” fortæller han med sin karakteristiske humor. Showet, som han kalder “Zombie Show,” inkluderer sange, han skrev sammen med Rebecca, og en lille kunstudstilling, som gør det muligt for ham at nå et bredere publikum.

Troels Triers hjem er fyldt med minder om Rebecca, og hendes aske er spredt i Kertinge Nor. Han selv ønsker at få samme skæbne, når hans tid kommer. Han er dog ikke færdig med livet endnu, og han får da også sagt, at det kunne være sjovt at fylde 100 år.

Det ser altså ud til, at Troels Trier fortsat vil inspirere med sin livsenergi og humor, mens han omfavner hver dag med en positiv indstilling.

LÆS OGSÅ  Tidligere 'Vild med dans'-vært erkender: Har lært vigtig lektie
Forsæt med at læse

Kendte

Retsmediciner afslører: Så tæt på døden var Trump

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: photosince / Shutterstock.com

Den 13. juli udspillede der sig pludselig dramatiske scener, da et attentatforsøg blev begået mod Donald Trump

Attentatforsøget efterlod ham med et blodigt øre, men i live. Nu forklarer en retsmediciner, hvor tæt det egentlig var på at ende fatalt. 

Det skriver norske TV 2

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

Retsmediciner Lars Uhlin-Hansen er blevet interviewet af norske TV 2, og han understreger, hvordan små marginaler har været afgørende for forskellen mellem liv og død, da Donald Trump drejede hovedet lige i det øjeblik kuglen kom imod ham. 

“Hvis han ikke havde drejet hovedet, er der sandsynligvis en god chance for, at han var blevet dræbt af den kugle. Som det er i livet, er det små marginaler, der bestemmer,” uddyber han. 

Skuddet, der kom fra Donald Trumps højre side og blev affyret fra et tag, kunne have trængt direkte ind i hjernestammen, hvilket ville have resulteret i øjeblikkelig død, hvis han ikke tilfældigt havde drejet hovedet i netop det øjeblik. 

“Jeg kan kun forstå, at det ville have forårsaget en øjeblikkelig død, hvis der var en kugle efter den bane, og man antager, at den var gået fra top til bund. Så var det gået ind i hjernestammen,” forklarer Lars Uhlin-Hansen. 

Gerningsmanden, som senere blev identificeret som 20-årige Thomas Matthew Crooks, blev dræbt af Secret Service-vagterne. Under attentatforsøget dræbte han en tilskuer, 50-årige Corey Comperatore, der kastede sig over sin familie for at beskytte dem.

Skyderiet efterforskes som et attentatforsøg og indenlandsk terrorisme, men motivet bag angrebet forbliver ukendt. 

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne afslører: Fik vild opringning
Forsæt med at læse

Film / TV

Lene Beier åbner op om 22 års kærlighed: Dét fortryder jeg

Udgivet

d.

Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix
Foto: Rune Øe/Ritzau Scanpix

Lene Beier sætter nu ord på hvad der er vigtigt for hende i en kærlighedsrelation og hvad hun ikke vil acceptere.

I mere end 20 år har Lene Beier dannet par med sin mand Anders, og siden de mødtes, har de fået to sønner, Arthur og Otto.

I et interview med Femina indrømmer Lene, at der er aspekter af hendes kærlighedsrelation, hun fortryder.

LÆS OGSÅ  Badehotellet-stjerne afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

Hun nævner særligt, hvordan egoistiske handlinger og utilstrækkeligt gennemtænkte beslutninger er blandt de ting hun fortryder mest og nævner yderligre nogle episoder, hun ikke bryder sig om.

Lene fortæller nemlig, at hun ofte fortryder skænderier, især når de involverer hendes nærmeste, som hendes børn, venner, familie eller Anders. :

“Jeg fortryder også tit skænderier. Jeg kan ikke lide at skændes med hverken venner, familie, Anders eller mine børn. Jeg hader, hvis jeg kommer til at råbe og hæve stemmen, eller hvis jeg bliver hidsig. Især da mine børn var mindre, og hvis de for eksempel løb hen over en vej, så man reagerer og råber helt vildt ad dem, fordi man er bange. Det bryder jeg mig ikke om, fortæller hun.”

Hun påpeger her vigtigheden af at give hinanden frihed og lytte til hinandens drømme. Selvom Lene og Anders ikke nødvendigvis deler de samme drømme, er de gode til at diskutere dem og forfølge dem sammen. For Lene kan hun nemlig ikke være i en relation med jalousi, manglende selvironi og gavmildhed, både når det kommer til penge og hjælpsomhed.

Et centralt punkt for Lene er netop vigtigheden af at hjælpe andre, give gaver og være der for andre. Hun værdsætter også, når andre gør det samme for hende, og har svært ved at acceptere egoistisk adfærd.

LÆS OGSÅ  Afslører: Vild med dans-stjerne mødte kongeparret i Grønland
Forsæt med at læse

Trending