Følg os her

Sport

EM står for døren: Hvem vinder europamesterskabet?

Udgivet

d.

Foto: PR

Nu lyder der forudsigelser om EM.

EM 2024 står for døren, og fodboldfans over hele verden gør sig klar til at overvære det bedste af europæisk fodbold. Turneringen, som afholdes i Tyskland, begynder den 14. juni og løber frem til finalen den 14. juli. Med deltagelse af nogle af de stærkeste landshold i Europa vil spændingen være intens, og kampen om trofæet bliver hård. Fans bør holde øje med de seneste odds og forudsigelser for at få mest muligt ud af deres oplevelse.

Det skriver Obsidian Digital A/S.

Med hold som Italien, der forsvarer deres titel, og stærke konkurrenter som Frankrig og Spanien, er der masser af forventninger til denne 17. udgave af turneringen. Grupperne er blevet opdelt, og eksperterne deler ud af deres viden for at hjælpe fans med at forstå, hvilke hold der har de bedste chancer. Tjek de seneste analyser og forudsigelser fra førende betting-sites som Unibet og bet365 for at få indsigt i, hvilke hold der er favoritter til at gå videre til finalen.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Sker på TV 2

Værtslandet Tyskland åbner turneringen med en kamp mod Skotland, hvilket giver fansen en festlig start på en måned med fodbold i verdensklasse. Spændingen er allerede ved at bygge op, og de første kampe vil sætte tonen for, hvad der bliver en uforglemmelig turnering. For mere detaljerede oplysninger om turneringen og de deltagende hold, kan læsere besøge den officielle side for UEFA EURO 2024 for at holde sig opdateret med de nyeste nyheder og statistikker.

Kerneoplysninger om turneringen

UEFA Europamesterskabet 2024, også kendt som EURO 2024, finder sted i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024. Turneringen vil blive afholdt i 10 forskellige byer og vil omfatte 24 hold, der konkurrerer i forskellige grupper før de avancerer gennem knockout-runderne.

Værtsbyer og stadioner

Tyskland vil være vært for denne prestigefyldte turnering i 10 nøje udvalgte byer. Store byer som Berlin, Hamburg, Frankfurt og Dortmund er blandt værtsbyerne. Hver by har et stadion, der er klar til at huse de spændende kampe.

F.eks. vil Olympiastadion i Berlin og BVB Stadion i Dortmund være nogle af de væsentligste spillesteder. Hamburgs Volksparkstadion og Frankfurts Commerzbank-Arena er også blandt de centrale arenaer. Mindre byer som Leipzig og Stuttgart vil heller ikke gå glip af denne store sportsbegivenhed.

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen deler billeder fra privatlivet: Du gætter aldrig hvem der dukker op

Alle stadioner er udstyret med avancerede faciliteter for at sikre en optimal oplevelse for både spillere og tilskuere.

Vigtige datoer og kampplan

Turneringen starter den 14. juni 2024, og løber til 14. juli 2024. I begyndelsen af turneringen deltager 24 hold, som er inddelt i seks grupper. Gruppespilsfasen vil finde sted fra 14. juni til 26. juni, hvor hver gruppe består af fire hold.

Knockout-faserne starter med runde af 16, som finder sted fra 29. juni til 2. juli. Dette efterfølges af kvartfinalerne fra 5. til 6. juli. Semifinalerne spilles den 9. og 10. juli, og til sidst finder finalen sted den 14. juli i Berlin.

Denne plan sikrer, at fans kan følge deres hold gennem hver spændende fase af turneringen.

Holdenes forberedelse og udsigter

Turneringen, der nærmer sig, vil se nogle af de stærkeste trupper i europæisk fodbold konkurrere. Samtidig kan vi forvente overraskelser fra mindre forventede hold.

Stærkeste hold og spillere

Flere hold har bemærkelsesværdige trupper og spillere, der forventes at dominere kampene. Tyskland er værtslandet og har en fornyet styrke med spillere som Joshua Kimmich og Leroy Sané, hvilket gør dem til favoritter.

LÆS OGSÅ  Nu har Nikolaj Jacobsen udtaget sin OL-trup: Her er de

Frankrig og England har også elitehold. Frankrig med stjerner som Kylian Mbappé og Antoine Griezmann vil være svære at slå. England, med Harry Kane og Jadon Sancho, har imponerende dybde i truppen.

Belgien har Kevin De Bruyne som nøglespiller. Hans evne til at skabe spilmuligheder gør dem til en alvorlig trussel mod deres modstandere. Cristiano Ronaldo, nu 39, kunne stadig være en game-changer for Portugal.

Mulige overraskelser

Nogle hold har potentialet til at overraske. Danmark har vist stærk form, især efter deres imponerende præstation ved EM 2020 og VM 2022. Spillerne er velkoordinerede og taktisk skarpe.

Polen har Robert Lewandowski, som kan ændre kampens forløb på egen hånd. Holdets offensive styrke kan give dem en fordel.

Tyrkiet er et andet hold at holde øje med. De har potentialet til at overraske større hold. Deres energiske spillestil og talentfulde unge spillere gør dem til en farlig modstander.

Disse overraskelser kan skabe dramatik og uforudsigelighed i turneringen.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

Sport

OL hænger i en tynd, tynd tråd: Nu er der nyt fra Holger Rune

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

For nylig er det kommet frem, at Holger Rune er blevet ramt af endnu en skade. Først var det hans knæ, som ikke var “helt godt”, men nu er det håndleddet, der driller. Disse skader falder på et meget uheldigt tidspunkt, da åbningsceremonien for OL allerede er på fredag, og tennisturneringen starter dagen efter.

Her vil man have mulighed for at opleve Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune, men især for sidstnævnte kan OL-drømmen nu være i fare.

LÆS OGSÅ  Kan ikke skjule det længere: Jonas Vingegaard bekræfter

Det skriver TV 2

I weekenden gennemgik Holger Rune en scanning af sit håndled, som desværre ikke gav positive resultater. Efterfølgende søgte han en “second opinion” fra to læger med speciale i tennisskader, men de gav heller ikke de håbede nyheder.

Aneke Rune forklarer: “Vi har talt med alle tre læger nu, og ingen giver helt det samme svar. Men de er alle enige om, at håndleddet skal fikseres og ikke må bruges. Hvor længe det skal være, varierer dog i lægernes vurderinger. Nogle siger et par uger, andre siger 4-6 uger, og én nævner operation.”

Til trods for usikkerheden har Holger Rune og hans mor ikke opgivet håbet om OL-deltagelse. De planlægger at flyve til Monaco i morgen for at få foretaget en yderligere scanning med kontrastvæske for at få et klarere billede af, hvad der præcist foregår i håndleddet og hvad der forårsager smerterne.

Efter denne scanning vil de beslutte, hvad der videre skal ske, både med hensyn til håndleddet og Holger Runes deltagelse i OL.

LÆS OGSÅ  Ramt af triste nyheder: Nu reagerer Nikolaj Jacobsen
Forsæt med at læse

Sport

Vingegaard sikrede en flot andenplads: Så meget tjente han og teamet i Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Stort tillykke til Jonas Vingegaard med en flot andenplads.

Efter den alvorlige ulykke tilbage i april, hvor Jonas Vingegaard pådrog sig flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge, var der mange spekulationer om, hvorvidt han ville være klar til Tour de France.

Det var derfor med stor lettelse, at Team Visma kunne annoncere, at Vingegaard ville deltage i årets Tour de France, og han udtalte selv, at han var kommet for at vinde!

Selvom han vandt den første bjergetape i Alperne, den 11. etape, endte han dog med at blive slået af den slovenske rytter, som krydsede målstregen 1 minut og 3 sekunder før ham. Remco Evenepoel fulgte tæt efter, kun 11 sekunder bag Vingegaard.

Selvom det ikke blev til en sejr denne gang, har Vingegaards andenplads vundet mere end blot overskrifter; den har også indbragt stor respekt for hans comeback efter den alvorlige ulykke i april og selvfølgelig også lidt til ‘lommen’.

LÆS OGSÅ  Medie: Stopper på landsholdet efter skuffende EM

Ifølge Pro Cycling Stats kunne Team Visma | Lease a Bike nemlig trøste sig med de 355.320 euro som dette års Tour de France indbragte dem.

Her var det Jonas Vingegaard der sikrede teamet de 250.400 euro af dem, herunder sin andenplads, der i sig selv gav 200.00 euro.

Svømmer i penge

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Jonas Vingegaard med sit store talent tjener godt med penge, men det præcise beløb kan overraske mange. Han er faktisk en af verdens bedst betalte cykelryttere.

Ifølge Pengehjørnet tjener Vingegaard hele fire millioner euro årligt, hvilket svarer til cirka 29,8 millioner danske kroner.

Dette står i skarp kontrast til den tidligere kontrakt han havde med Team Jumbo-Visma, som fra 2021- 2023 indbragte ham 11 millioner danske kroner årligt. Dette beløb inkluderede ikke kun løn, men også diverse bonusser for præstationer i store løb. Han har altså opnået en betydelig lønforhøjelse med den nye kontrakt, der gælder for årene 2023 til 2027.

Forsæt med at læse

Sport

Pogacar skovler penge ind til holdet: Så meget har han tjent ved dette års Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Bob Cullinan / Shutterstock.com

Det er altså ikke ‘småpenge’ der er tale om.

Selvom mange i Danmark havde håbet, at sejren ville gå til Jonas Vingegaard, er det umuligt at ignorere, at Tadej Pogačar er i sit livs form og ‘dominerer konkurrencen’.

Dette års Tour de France har virkelig været en prøvelse af udholdenhed og strategi, hvor Tadej Pogačar især har markeret sig som en fremtrædende skikkelse. Selvom han tidligere har vundet løbet to gange, kæmper han endnu engang om den gule trøje.

Det er også blevet tydeligt, når man ser på ‘pengelisten’, som afslører, hvordan pengepræmierne ved dette års Tour de France er fordelt.

LÆS OGSÅ  Landshold kan juble: Så meget er trøjerne solgt for

ro Cycling Stats afslører nenlig, at cykelrytteren gennem sin fremragende kørsel har indkørt hele 799.460 euro, hvilket udgør 34,7 % af de i alt 2.300.000 euro, som årets Tour de France handlede om. Dette resultat slår også Team Vismas imponerende rekord fra 2022, der lød på 779.750 euro.

Endnu vildere er det, at det faktisk kun er én rytter, der har vundet etaper – selvfølgelig ingen andre end. Pogačar, som så også tog seks af dem. Med disse sejre hev han i alt 621.180 euro hjem, hvilket svarer til næsten 78 procent af holdets samlede pengepræmie. Det står i kontrast til holdets næstbedste rytter, Joao Almeida, der indbragte et mere beskedent beløb, men som altså også tages i mod med kyshånd, på 78.760 euro.

Mon ikke, der lurer en ‘medarbejderbonus’ rundt om hjørnet for Pogacar, for den fremragende præstation ved dette års Tour de France.

LÆS OGSÅ  Ramt af triste nyheder: Nu reagerer Nikolaj Jacobsen
Forsæt med at læse

Trending