Følg os her

Sport

Kasper Hjulmand om exit som landstræner: Deler rørende besked til danskerne

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Beskeden fra DBU fredag morgen sendte en chokbølge gennem hele Danmark, da det kom frem, at Kasper Hjulmand har besluttet at trække sig som landsholdstræner for det danske herrelandshold.

LÆS OGSÅ  Atypisk detalje ved Jonas Vingegaard vækker undren

Det gjorde det også for spillerne. Dog ikke alle.

Hjulmand fortæller, at han kontaktede udvalgte fodboldstjerner før nyheden blev offentliggjort: “Jeg ringede til nogle af dem inden, og jeg har også hørt fra en hel del af dem, efter det blev meldt ud. Men nogle af dem havde jeg altså talt med på forhånd,” fortæller Kasper Hjulmand til B.T.

Den nu tidligere landsholdstræner ønsker ikke at afsløre, hvem han kontaktede, men han lægger ikke skjul på, hvor meget hele holdet har betydet for ham. “De er fantastiske fodboldspillere, men også mennesker. Mennesker ligesom alle os andre her. Det har betydet meget for mig at lære dem alle at kende,” siger han.

Hjulmand ønsker også at takke danskerne for den massive opbakning og støtte, som de har givet igennem hele perioden. Det fortæller han i en video på herrelandsholdets Instagram-profil.

Han udtaler, at han har givet alt og ser det som et privilegium at have haft muligheden for at være landstræner. Han vil altid huske denne tid som et godt minde og håber, at danskerne vil fortsætte med at støtte det danske landshold i fremtiden.

Se videoen her:

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard
Annonce

Sport

Nedslået Wozniacki: Nu sætter hun ord på fremtiden

Udgivet

d.

Af

Foto: Petr Toman/Shutterstock

Det gik desværre ikke som tennis-stjernen havde håbet. Nu sætter hun ord på fremtiden.

Efter sit nederlag i fjerde runde af US Open reflekterer Caroline Wozniacki nu over, hvad fremtiden bringer for hendes tenniskarriere. Det blev en intens kamp mod brasilianske Beatriz Haddad Maia, der endte med et nederlag for danskeren med cifrene 2-6, 6-3, 3-6.

Selvom Wozniacki flere gange kæmpede sig tilbage og afværgede matchbolde, blev frustrationen tydelig i første sæt, hvor hun i afmagt smadrede sin ketcher mod både jorden og nettet.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

“Det er frustrerende, når man ved, hvad man skal gøre, og man ved, man kan gøre det. Min timing var bare væk. Nogle gange hjælper det bare at få det hele ud,” forklarede hun bagefter til B.T.

På pressemødet efter kampen var det tydeligt, at nederlaget ikke var let at acceptere for Wozniacki. Selvom hun havde kæmpet sig tilbage og følte, at hun havde chancer for at vinde, endte hun alligevel med at se sig slået.

“Som atlet er man altid skuffet, når man ved, man har haft sine muligheder. Men jeg er stolt af, hvordan jeg kæmpede, og jeg ved, jeg er bedre end min rangering lige nu,” sagde hun til pressen.

Spørgsmålet, der naturligt blev stillet efter kampen, var, om hun planlægger at fortsætte sit comeback i næste sæson. Her var hun dog forsigtig med at give klare svar.

Det spiller ind

“Det handler meget om, hvordan kroppen har det, og hvor jeg er mentalt. Familien spiller også en stor rolle. Hvis jeg ikke er mentalt til stede, giver det ikke mening at spille,” fortalte hun ærligt.

Selvom Wozniacki gav alt i kampen, måtte hun erkende, at brasilianske Haddad Maia viste sig som en besværlig modstander, der fangede danskeren på uheldige tidspunkter.

“Hun var tricky, og jeg havde svært ved at returnere bolden, som jeg plejer. Det skal hun have kredit for,” sagde Wozniacki og anerkendte modstanderens præstation.

LÆS OGSÅ  Deler chokerende afsløring: Jonas Vingegaard med tanker om karrierestop

På trods af nederlaget ser det ikke ud til, at Wozniacki ændrer sine planer for resten af sæsonen. Hun har ikke tænkt sig at spille flere kampe i år og vil nu tage sig tid sammen med sin familie for at vurdere, hvad fremtiden bringer.

“Nu bearbejder jeg nederlaget, og så må vi se, hvad der sker derfra,” lød det fra Wozniacki, der endnu ikke har lagt sig fast på, hvad næste skridt bliver.

Selvom skuffelsen var stor efter kampen, står det klart, at Caroline Wozniacki stadig har viljen til at kæmpe – men om den vilje også rækker til at fortsætte på tennisbanen, vil tiden vise.

Forsæt med at læse

Sport

Sådan skete det: Nu afslører Caroline Wozniacki private detaljer

Udgivet

d.

Af

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Nu afslører Caroline Wozniacki private detaljer fra mødet med sin mand, David Lee.

Caroline Wozniacki, den danske tennisstjerne, er i dag lykkeligt gift med den tidligere NBA-spiller David Lee, og sammen deler de to børn og et liv fuld af kærlighed og succes. Men hvordan begyndte deres historie? Det hele startede med et tilfældigt møde på en restaurant, som udviklede sig til et livslangt partnerskab.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Kasper Hjulmand med uventet melding: Stopper som landstræner

Mens Caroline Wozniacki er dybt engageret i sin kampagne ved US Open, har hun også taget sig tid til at reflektere over sit liv uden for banen. I et interview har hun afsløret, hvordan hun første gang mødte manden, der senere skulle blive hendes ægtefælle.

Er nu forældre til to

Det var ikke en traditionel første date, da Caroline og David mødte hinanden. De var ude at spise med en gruppe fælles venner, og midt i selskabet fandt de to hinanden i en samtale, der aldrig syntes at stoppe. Caroline har indrømmet, at hun ikke anede, hvem David var, på trods af hans kendisstatus som NBA-mester og to gange All Star. Men noget ved ham fangede hendes opmærksomhed, og deres forbindelse blev hurtigt stærk.

I 2019 sagde parret ja til hinanden under en romantisk ceremoni i Italien, og kort efter fulgte de op med endnu en stor milepæl: forældreskabet. De bød deres datter Olivia velkommen i 2021 og deres søn James året efter.

LÆS OGSÅ  Slår fast: Caroline Wozniacki ønsker noget andet for børnene

Caroline overraskede mange, da hun i 2020 valgte at trække sig tilbage fra tennissporten for at fokusere på sin familie. Men hendes passion for sporten kunne ikke holdes nede, og i 2023 vendte hun tilbage til professionel tennis, hvor hun igen kæmper sig op ad ranglisterne. Denne sommer deltog hun i sit fjerde OL, hvilket bekræfter hendes status som en af Danmarks største sportsikoner.

Caroline Wozniackis liv har været en fascinerende rejse fra tennisbanen til familielivet og tilbage igen. Hendes historie med David Lee er et bevis på, at kærlighed kan blomstre selv under de mest uventede omstændigheder, og hendes karriere er en inspiration for alle, der ønsker at forfølge deres passioner, uanset hvor livet fører dem hen.

Forsæt med at læse

Sport

Efter voldsomt styrt: Vingegaard med særligt løfte til Trine

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Efter det voldsomme styrt tidligere i år, har Jonas Vingegaard givet Trine et særligt løfte.

Cykelrytteren Jonas Vingegaard, der sikrede sig en imponerende andenplads i årets Tour de France, reflekterer nu over, hvordan et voldsomt styrt tidligere på året har påvirket både ham selv og hans familie.

Efter styrtet i Baskerlandet Rundt har Vingegaard lovet sin hustru, Trine Marie Vingegaard, at han fremover vil være mere forsigtig og lytte til sin krops signaler under løb.

LÆS OGSÅ  Deler chokerende afsløring: Jonas Vingegaard med tanker om karrierestop

Styrtet har forståeligt nok efterladt spor hos familien, som udover parrets treårige datter Frida, også snart tæller endnu et familiemedlem. Med en voksende familie er der kommet nye perspektiver på sikkerheden, og Trine Marie har været åben omkring, hvordan hun føler større bekymring nu, når hendes mand deltager i de krævende cykelløb.

I et interview med B.T. fortæller Trine Marie Vingegaard, at Jonas har forpligtet sig til at være ekstra opmærksom på sine egne grænser og træde lidt på bremsen, hvis han fornemmer, at forholdene bliver for risikable. Dette løfte kommer i kølvandet på en erkendelse fra Jonas om, at han tidligere har taget chancer, fordi han har følt sig sikker på, at han kunne undgå uheld. Nu ser han dog anderledes på tingene efter den skelsættende oplevelse.

Det handler ikke kun om Jonas’ personlige beslutninger; Trine Marie opfordrer også løbsarrangørerne til at tage et større ansvar for rytternes sikkerhed. Hun mener, at arrangørerne bør sikre, at ruterne er tilpasset forholdene, så risikoen for farlige situationer mindskes.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Godt nyt til Vingegaard

Selvom Jonas Vingegaard stadig kæmper med minderne fra styrtet, hvilket også spillede en rolle under sommerens Tour de France, har han nu lagt sæsonen bag sig og nyder en velfortjent vinterpause. Trods de udfordringer, han har stået overfor, er hans fokus nu rettet mod at balancere ambitioner og forsigtighed – en tilgang han mener, stadig kan føre til topresultater, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Forsæt med at læse

Trending