Følg os her

Film / TV

Kvindelig ‘Sommerdahl’-fan med vild plan: Ville møde Peter Mygind

Udgivet

d.

Foto: Foto: Henrik Petit/TV 2

Kvinden rejste hele vejen til Danmark, for at møde Peter Mygind.

I øjeblikket ruller TV 2’s krimihit Sommerdahl over skærmen.

I hovedrollen finder man Peter Mygind i rollen som Dan Sommerdahl.

Den populære skuespiller har spillet med i et utal af danske film og serier, herunder også succes-serier som ‘Anna Pihl’ og ‘Nikolaj og Julie’.

LÆS OGSÅ  Særlig kulisse fra 'Badehotellet' bevares: Skal bruges i 'Sygeplejeskolen'

Sommerdahl er ikke kun et kæmpe hit her hjemme, men også i udlandet. Blandt andet har serien i Tyskland banket en af tyskernes helt store favoritter – nemlig ‘Barnaby’. Her tog Sommerdahl første pladsen for næsen af den ellers store favorit blandt tyskerne.

Men det er ikke kun i Tyskland at Sommerdahl har fået succes, faktisk sendes den i intet mindre end cirka 40 andre lande. Herunder Frankrig, Egypten, Grækenland, Rusland og Senegal.

Derudover kan den også ses i Canada, Irland, Storbritannien, Australien og Sydamerika.

Det skriver SE & HØR.

I Columbia har en kvinde også fulgt med i krimiserien. Og hun blev altså så fanget af den, at hun bare måtte hilse på Peter Mygind.

LÆS OGSÅ  Endnu en gang er der chokerende nyt efter 'Den sorte svane'

Så hun købte en flybillet til Danmark, og så sendte hun ellers den danske skuespiller en besked.

“Hun skrev til mig, at hun havde set ”Borgen” – og så har hun fulgt med i ”Sommerdahl”. Pludselig skriver hun, ”jeg har købt en billet til Danmark. Kan vi ses?,” fortæller Peter Mygind.

I første omgang svarede PEter Mygind at det ikke gik. Men da kvinden fortalte at hun havde sparet meget op til billetten til Danmark, kunne han ikke få sig selv til at nægte hende at mødes.

Derfor blev det sådan, at de mødtes på settet. Faktisk endte kvinden med at få en statistrolle i sæson 4, hvor hun var sygeplejerske.

LÆS OGSÅ  Fantastisk nyhed fra Rasmus Seebach og Julie Teglhus: Nu er det sket

Efterfølgende blev kvinden kørt retur til sit hotel.

Mens sæson fem ruller over skærmen, er optagelserne til sæson seks allerede godt i gang i Helsingør.

Det er nemlig bekræftet, at serien vender tilbage med endnu en sæson.

Du kan se Sommerdahl på søndag kl. 20.40 på TV 2 Charlie og på TV 2 Play.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Udgivet

d.

Af

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

I 2023 døde Matthew Perry, hvilket var en stor sorg for de andre skuespillere.

Det er altid en rørende oplevelse, når vi mindes de mennesker, vi har mistet, og skaber nye måder at ære dem på.

Sitcom serien ‘Venner’ er måske en af tidens mest populære tv-serier, og er en af de serier, som fans kan se et utal af gange uden at blive træt af.

Lisa Kudrow, der er kendt for sin rolle som Phoebe Buffay i den ikoniske tv-serie fortæller, at hun har fundet en ny betydning i at gense serien efter Matthew Perrys alt for tidlige død i oktober 2023.

LÆS OGSÅ  Endnu en gang er der chokerende nyt efter 'Den sorte svane'

Det skriver Hollywoodreporter.

Matthew Perry, som spillede Chandler Bing, efterlod et uudsletteligt aftryk på både sine medspillere og fans verden over.

Hans bortgang i oktober 2023 i en alder af 54 kom som et chok og har berørt mange dybt.

Lisa Kudrow har tidligere udtrykt, at hun fandt det svært at se sig selv i “Venner.”

Hun har prøvet at gense serien flere gange, men det er først nu, at hun virkelig kan gøre det. Ændringen skyldes hendes ønske om at ære Matthew Perrys minde og huske hans humor og varme.

LÆS OGSÅ  Betjent med dyster udmelding om TV 2's muldvarp: "Hun er færdig"

“Ærligt talt, så var jeg ikke i stand til at se det, fordi det er for pinligt at se sig selv. Men hvis jeg får det til at handle om Matthew, så er det okay. Og så er det bare for at hylde, hvor sjov han var – og det er det, jeg vil huske,” siger Lisa Kudrow til The Hollywood Reporter.

Den nye tilgang har gjort det muligt for Kudrow at se serien med en følelse af nostalgi og kærlighed, der overstråler hendes tidligere forbehold.

Forsæt med at læse

Film / TV

DR afslører: Stopper

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Efter mange år er det nu slut.

Efter mange år som en velkendt skikkelse på DR, siger Nina Munch-Perrin snart farvel til den nationale tv-station.

Den 1. august træder hun ind i sin nye rolle som erhvervsredaktør på Berlingske.

LÆS OGSÅ  Ny nedtur for TV 2-stjerne: Konkurs

“Det er med stor ydmyghed, jeg overtager ansvaret for Berlingerens allerede helt igennem fantastiske dækning af erhverv, finans og økonomi, samlet under paraplyen Business. Koblet med en mere udadvendt rolle, hvor jeg både kan fronte og udbygge små og store events for det 275-årige publicistiske fyrtårn sammen med Berlingskes mange stærke stemmer, gør det her job til en super-cocktail, som jeg glæder mig vildt til,” siger hun til Berlingske.

Ansvarshavende chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, er begejstret for at få Nina Munch-Perrin med på holdet. Han beskriver hende som en ‘bærende profil’ og ser frem til det bidrag, hun vil give til Berlingskes erhvervsdækning.

LÆS OGSÅ  Venner-stjerner afslører: Alt ændrede sig da Matthew Perry døde

Nina Munch-Perrin har en imponerende karriere bag sig. Den 48-årige journalist har tidligere arbejdet på Børsen og været finansvært på TV 2 News.

Fra 2015 til 2018 fungerede hun som kommunikationsdirektør i Finans Danmark, inden hun vendte tilbage til DR som vært på TV Avisen, hvor hun blandt andet arbejdede sammen med den populære tv-vært Kåre Quist.

Forsæt med at læse

Film / TV

Endnu en gang er der chokerende nyt efter ‘Den sorte svane’

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

‘Den sorte svane’ giver stadig genlyd.

Flere millioner danskere har set dokumentarserien ‘Den sorte svane’, der har rullet over skærmen på TV 2. Den er desuden også tilgængelig på streamingtjenesten TV 2 Play, hvor flere seere så alle afsnit i et hug.

Det har chokeret mange at se, hvordan underverdenen tilsyneladende samarbejder med alt fra advokater til tilsyneladende lovlydige rigmænd.

LÆS OGSÅ  Nu vender populær krimiserie tilbage på skærmen

Den noget så omdiskuterede dokumentar har også sat gang i noget af et efterspil.

Et efterspil som i den grad får panderynkerne frem hos danskerne.

Den populære dokumentarserie har allerede haft konsekvenser for flere af de involverede, og nu har endnu en afsløring om Nicolai Dyhr set dagens lys.

Nicolai Dyhr har kæmpet for at distancere sig fra sin medvirken i TV 2-dokumentaren ‘Den sorte svane’.

Nye afsløringer stiller dog spørgsmålstegn ved advokatens rolle.

LÆS OGSÅ  Særlig kulisse fra 'Badehotellet' bevares: Skal bruges i 'Sygeplejeskolen'

Nicolai Dyhr har påstået, at han intet havde at gøre med bandeveteranen Tamer Kibar, som i dokumentaren søger Nicolai Dyhrs hjælp til at lukke sin kebabforretning, Boys Christianshavn.

Men virkeligheden ser ud til at være en anden.

Ekstra Bladet har fået adgang til dokumenter og korrespondancer, der afslører, at advokaten arbejdede for Tamer Kibar under optagelserne af dokumentaren.

Havde central rolle

Det viser, at Nicolai Dyhr spillede en central rolle i at redde virksomheden fra konkurs, samtidig med at han hævder, at han ikke kendte Tamer Kibar.

Den 23. august 2022 blev Boys Christianshavn erklæret konkurs efter en begæring fra Gældsstyrelsen, der krævede 76.000 kroner

LÆS OGSÅ  TV 2-par med stor afsløring: Får sit eget program

Mindre end en uge senere trådte en advokat ind for at betale gælden og ophæve konkursen. Den advokat var Nicolai Dyhr. Den 2. september blev betalingen på omkring 130.000 kroner, inklusive retslige omkostninger, gennemført, og konkursen blev ophævet den 6. september.

Oplysningerne kommer fra de dokumenter, Ekstra Bladet har modtaget.

Nicolai Dyhr har offentligt fastholdt, at han har fulgt alle regler og straks tog afstand fra Tamer Kibar, da han blev klar over, hvem han var.

På LinkedIn har Nicolai Dyhr skrevet, at han ikke vidste, at TV 2’s muldvarp havde bragt et berygtet bandemedlem til hans kontor og forsikrer, at han ikke ville have mødt Tamer Kibar, hvis han havde kendt til hans baggrund.

I podcasten Q&Co gentager Nicolai Dyhr, at han holdt sig væk fra Tamer Kibar og afviste at hjælpe ham. Han nævner også, at han var ‘bange for ham shawarmamanden’ og sagde ‘nej tak’ til at hjælpe Amira Smajic og Tamer Kibar.

Forsæt med at læse

Trending