Følg os her

De kongelige

Grevinde Alexandra afslører ændring: Nu er dette anderledes

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

I et stort interview åbner grevinden nu op om kærlighedslivet. Her afslører hun også, at noget nu er anderledes.

I maj måned kom det frem, at grevinde Alexandra havde skiftet navn.

I Danmark omtales hun dog stadig som grevinde Alexandra. Men efter en tur ved numerolog fik grevinden ændret sit navn.

Før var hendes fulde navn Alexandra Christina Manley, mens det nu er blevet ændret til Alexandra Emiliah Manley.

LÆS OGSÅ  Særlig detalje ved dronning Margrethe vækker opsigt

Men det er ikke det eneste, som er anderledes for grevinden.

I et stort interview med BILLED-BLADET i forbindelse med sin 60 års fødselsdag den 30. juni, fortæller hun nu om sit kærlighedsliv og hendes nu nye tilgang til det.

Her fortæller hun, at hun er begyndt at date på en ny måde.

Det betyder stadig noget

“Jeg har gennem årene været der for mange andre og har nu mulighed for at være mere egoistisk og bare date lidt rundt og nyde at lære andre at kende. Der er mange skønne mennesker derude, jeg har lyst til at møde, smiler grevinden, der ikke har noget imod at dele ud af både gode og dårlige erfaringer. Der er sikkert flere, der har det som mig, så hvis andre kan spejle sig i og bruge mine erfaringer, er det fint for mig,” fortæller hun i interviewet.

Prinsesse Alexandra blev internationalt kendt, da hun giftede sig med prins Joachim af Danmark den 18. november 1995, og blev dermed prinsesse af Danmark.

Ægteskabet gik dog i stykker og parret blev officielt skilt i 2005.

LÆS OGSÅ  Grevinde Alexandra taler ud om hård tid: Var midt i mors død

I 2007 fandt hun kærligheden igen og blev gift med Marin Jørgensen. Det endte dog brat i 2015, da grevinde Alexandra fandt ud af, at han havde fuppet hende for flere millioner kroner.

Men på trods af to skilsmisser i bagagen, udelukker Alexandra ikke, at hun kunne finde på at blive gift igen.

Hun beskriver at det stadig betyder noget for hende at blive gift, men at det er begyndt at betyde mindre med alderen. Hun understreger samtidig, at det er helt slut for hende at få flere børn, så der derfor ikke er samme behov for at ‘have papir’ på hinanden.


Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Annonce

De kongelige

Kongehuset bekræfter nyt: Det kan dronning Margrethe se frem til

Udgivet

d.

Af

Foto: Salma Bashir Motiwala / Shutterstock

Mandag kom nyheden: De royale kufferter skal pakkes igen.

Hoffet har bekræftet, at dronning Margrethe har forladt Fredensborg Slot for at tage ophold på Marselisborg Slot i Aarhus.

LÆS OGSÅ  Prins William med sjældne ord: Omtaler ulykke fra barndommen

Den kommende tid vil dronningen kunne nyde Marselisborg Slots idylliske have, der med sine store græsplæner, majestætiske træer og små søer i engelsk stil danner en smuk ramme om hendes ophold.

Annonceres ikke længere

Siden begyndelsen af april har dronning Margrethe boet på Fredensborg Slot i Nordsjælland. Nu byder Marselisborg Slots have på en kærkommen forandring i omgivelserne for den elskede monark.

Det var engang en fast tradition at offentliggøre dronningens flytninger i den kongelige kalender. Efter tronskiftet er det dog kun kong Frederik og dronning Marys residensskift, der meldes officielt ud.

LÆS OGSÅ  Melder ud: Frederik og Mary fornyer særlig tradition

Hoffet annoncerer derfor kun dronning Margrethes flytninger, når det e nødvendigt. Det skriver BILLED-BLADET.

Med hendes ophold på Marselisborg Slot kan dronning Margrethe se frem til at nyde det fredfyldte og naturskønne område i Aarhus.

Forsæt med at læse

De kongelige

Helt særligt gensyn: Sådan blev kong Frederik overrasket i Grønland

Udgivet

d.

Af

Foto: Foto: Michael W. Holm/ Shutterstock

Kong Frederik og dronning Mary ankom til Grønland lørdag, hvor der ventede en helt særlig overraskelse til kong Frederik.

Kongeparret vil være på besøg i Grønland frem til den 6. juli.

Der ventede kong Frederik et helt særligt gensyn i Grønland. Det oplyser Kongehuset i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ  Ærgerligt for kong Frederik: Det bliver ikke muligt

“Det var et hjerteligt gensyn, da Kongeparret i dag indledte det officielle besøg i Grønland i den nordligste del af landet,” lyder det i et opslag fra Kongehuset, som fortsætter:

Havde fundet den frem i dagens anledning

“Efter at være modtaget på Pituffik Space Base (tidligere kendt som Thulebasen) rejste Kongen og Dronningen til Qaanaaq, hvor byens borgere modtog Majestæterne med sang, dans og kaffemik.

Det er langt fra kong Frederiks første besøg i Qaanaaq. Han har nemlig en helt særlig forbindelse til byen, da det var her, han indledte sin firemåneder lange slædeekspedition med Sirius-patruljen.

LÆS OGSÅ  Særlig detalje ved dronning Margrethe vækker opsigt

Derfor havde byens borgere i dagens anledning fundet kongens gamle slæde frem.

Det er 20 år siden at Frederik og Mary sidst besøgte Qaanaaq. Det gjorde de under deres første fælles besøg i Grønland.

Du kan se Kongehusets opslag herunder:

Forsæt med at læse

De kongelige

Kongehusets kalender afslører nye detaljer: Det venter der Kongeparret i august

Udgivet

d.

Af

Foto: Liv Oeian/ Shutterstock

I august venter der flere spændende arrangementer for kong Frederik og dronning Mary.

Det danske kongepar er i øjeblikket på et officielt besøg i Grønland, hvor de har formået at overraske på flere fronter.

En af de mest bemærkelsesværdige overraskelser er, at de har taget deres to yngste børn, prins Vincent og prinsesse Josephine, med sig på rejsen.

Der ventede også en prins Vincent og prinsesse Josephine en helt særlig opgave i Grønland.

LÆS OGSÅ  Direkte fra EM i Tyskland: Kong Frederik og prins William deler særligt billede

Under opholdet i Grønland har de også bragt en dansk tradition med sig: Royal Run. Dette populære løb blev for nylig afholdt i Qeqertarsuaq, Grønlands største ø, beliggende på sydsiden.

Det venter der i august

Kongeparret planlægger at blive i Grønland indtil den 6. juli, hvorefter de vil tage på sommerophold på Gråsten Slot den 9. juli. Herefter fortsætter deres sommeraktiviteter med et sommertogt midt i august, hvor de skal besøge flere danske kommuner.

Ifølge Kongehusets kalender vil kongeparret besøge Bornholm Regionskommune den 19. august som en del af togtet. Den 20. og 21. august planlægger de at sejle til Ærø og derefter til Assens, hvor de vil opholde sig i cirka et døgn.

LÆS OGSÅ  Retter kritik mod kronprins Christian: Det er ikke folkeligt

Den 20. august ankommer skibet Dannebrog til Vejles havn, men hvad der skal ske derefter, er endnu ikke oplyst. Kongehuset har heller ikke offentliggjort programmet for dagene mellem den 19. og 22. august.

Det betyder, at danskerne i denne periode har en unik mulighed for at få et glimt af både kongeskibet Dannebrog og den kongelige familie, når de sejler rundt til forskellige destinationer i Danmark.

Forsæt med at læse

Trending