Følg os her

Film / TV

Anders og Torben med stor udfordring: Nu sætter de ord på

Udgivet

d.

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Det går ikke ligefrem helt gnidningsfrit.

Det var i 2015 at danskerne for første gang stiftede bekendtskab med Anders og Torben. Siden har de to ‘tv-tvillinger’ vundet en stor plads i mange danskeres hjerte.

Siden har de flere gange været på skærmen, og nu vender de altså endnu en gang snart tilbage på de danske tv-skærme.

Det afslørede de for nylig til et åbent hus-arrangement på TV Midtvest.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne med skøn afsløring: Har været to måneder undervejs

I et interview med HER & NU sætte de nu ord på de igangværende optagelser.

De to tv-tvillinger følges på tæt hold af den produktion, som de i forvejen kender. Der er her tale om tre medarbejdere for TV 2.

“Det er sjovt nok, vi hygger os med det. Det er jo de samme, der har lavet det hele. Det er nok også derfor, vi fortsætter med det, fordi vi kender hinanden så godt, og vi fungerer godt sammen,” fortælle Anders og Torben.

I modvind

De afslører nu også, at de har mødt modvind i deres nye projekt. De er nemlig på jagt efter en ny adresse til deres restaurant, hvilket har været temmelig udfordrende.

Det er nemlig svært at finde noget, der passer lige til dem, fortæller de.

LÆS OGSÅ  Deltager afslører snyd i DR-program

Til mediet uddyber de situationen:

“Det kniber sgu med det. Det største problem er, at det vi har været ude at se på enten er for småt, eller også er det meget stort, eller også er der ingen parkeringsplads, eller også er der en kæmpe parkeringsplads.”

Hvornår Anders og Torben vender tilbage på skærmen ved vi ikke endnu, men én ting er sikkert, og det er, at de vender tilbage.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

Spørgsmålene vælter ind til Amalie Dollerup: ‘Har du ikke..?’

Udgivet

d.

Af

I går lavede Amalie Dollerup et opslag på Instagram, som satte gang i spørgsmålene fra hendes følgere.

Amalie Dollerup har efterhånden medvirket i rigtig mange danske film og serier. Blandt andet har hun spillet rollen som Amanda i Badehotellet, som har været en enorm succes.

I går afslørede hun, at hun til december næste år, vil være at finde på skærmen igen. Denne gang i en julekalender. Hun medvirker nemlig i julekalenderen ‘Valdes Jul 2’ næste år.

LÆS OGSÅ  Deltager afslører snyd i DR-program

I opslaget hvor hun afslører det, beskriver hun også, at det har været en drøm for hende, at medvirke i en julekalender som voksen.

Og det ønske er nu altså opfyldt.

Opslaget satte gang i henvendelserne fra hendes mange følgere, for har Amalie Dollerup ikke medvirket i en julekalender som barn? Svaret er: Jo, det har hun.

Husker det som hårdt arbejde

Efter de mange spørgsmål deler hun derfor et nyt opslag, hvor hun svarer på spørgsmålet og også deler et særligt minde.

Amalie Dollerup spillede nemlig rollen som Yrsa i ‘Krummernes Jul’. Dengang var hun blot 10 å gammel.

LÆS OGSÅ  Petra Nagel har sagt ja: "Det er mit drømmejob"

“Okay så går vi ned ad nostalgi-vejen. Flere af jer har spurgt, hvilken tv-julekalender jeg spillede med i som barn, og det var som Yrsa i “Krummernes Jul” sendt første gang i 1996… 10 år gammel var jeg,” skriver Amalie Dollerup og fortsætter:

“Det var hårdt arbejde husker jeg, og jeg spillede titelrollen i “Annie” på Amager Scenen samtidig med optagelserne… Ja almindelig barndom var der nu ikke meget af. Men her et nostalgisk minde… Vi var da meget cute, var vi ikke?”

Du kan se hele opslaget herunder:

Forsæt med at læse

Film / TV

TV 2-par anmeldt til kommunen: Nu bryder de tavsheden

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

Når man er en offentlig person, er der både fordele og ulemper. Hos den lille familie mærkes ulemperne lige nu.

Maria og Daniel Brask Mainz har åbnet deres hjem for danskerne i tre sæsoner af det populære TV 2-program “Årgang 20” – og det bider dem nu i enden.

LÆS OGSÅ  DR præsenterer stor nyhed: Sker for allerførste gang

Deres deltagelse har fået uventede konsekvenser, i form af en underretning der nu skal have forældrene til at stå skoleret i et møde på kommunen.

Fyldte to sider

Overraskelsen var stor, da Maria Brask Mainz modtog en to siders lang underretning, som hun delte på Instagram. Hvad der især undrer hende, er at underretningen kom flere måneder efter, at programmerne havde kørt på skærmen.

“Der er ikke noget at gøre ved det. Jeg synes, det er ærgerligt, at der skal bruges tid og ressourcer på det,” udtaler Maria Brask Mainz til SE og HØR. Hun tilføjer, at situationen er meget sårbar for familien.

Personen der har lavet underretningen mener, at parrets søn, Louie, bør klippes ud af programmet, for at undgå mobning i fremtiden.

“Personen synes det er meget uansvarligt at han er med, fordi han har autisme. Men hvorfor tænker jeg? Hvorfor må han ikke være med, bare fordi han ikke er ligesom de andre,” skriver Maria Brask Mainz på Instagram.

LÆS OGSÅ  Nedtur for Anders og Torben: Det spænder ben for drømmen

Da parret tilmeldte sig programmet, vidste de ikke, at Louie havde en diagnose. Det var først efter optagelserne af sæson 2 var i skabet, at diagnosen blev stillet.

I sidste afsnit af programmet mistænker forældrene, at Louie har autisme på grund af hans adfærd, som blandt andet inkluderer mangel på øjenkontakt og en tendens til at sidde i sin egen lille verden.

Familien Brask Mainz har i programmet valgt at være åbne om Louies diagnose og fortsætte med at inddrage seerne i deres hverdag. Underretningen har ikke ændret deres holdning til at deltage i programmet, og de står fast på deres beslutning om at vise en ærlig og ufiltreret version af deres liv.

Forsæt med at læse

Film / TV

Amalie Dollerup: Længeventet drøm er blevet til virkelighed

Udgivet

d.

Af

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Nu er en længeventet drøm blevet til virkelighed.

De fleste har sikkert noget, som de går og drømmer om. Længe har Amalie Dollerup drømt om noget helt særligt – og nu er det altså gået i opfyldelse.

I ti år spillede hun rollen som Amanda i TV 2-serien Badehotellet. Hun har holdt kortene tæt til kroppen, når spørgsmålet har gået på, hvad hun så skulle nu. Men nu afslører hun, hvad hun har brugt de seneste måneder på.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne med sød melding: Græder af lykke

Når vi rammer december til næste år, vil vi nemlig kunne se hende på skærmen igen.

For hver dag fra den 1. til den 24. december, ruller ‘Valdes Jul 2’ over skærmen, og det bliver med Amalie Dollerup på rollelisten.

Fint og rørende

Det fortæller hun i et opslag på Instagram:

“De sidste par måneders optagelser har stået i julens tegn. For jeg medvirker nemlig i “Valdes Jul 2”, som bliver vist på TV 2 i 2025. Imens det har været brændende varmt udenfor, har vi gået og leget jul indenfor…,” skriver hun i opslaget og fortsætter:

LÆS OGSÅ  DR præsenterer stor nyhed: Sker for allerførste gang

“En drøm om at lave julekalender som voksen, er nu gået i opfyldelse. Der er dog ingen sange eller musikvideoer undervejs i afsnittet, for nu er genren en anden. Med super fine, spændende og rørende historier. Der er lang tid til julen 2025, men I kan godt glæde jer til at følge disse seje unge menneskers eventyr igen,” lyder det fra Amalie Dollerup.

Du kan se hele opslaget herunder:

Forsæt med at læse

Trending