Følg os her

Film / TV

Janni Ree afviser rygter om skilsmisse: Det har intet med dét at gøre

Udgivet

d.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Janni sætter ord på bruddet.

Når kendte par går fra hinanden, kan spekulationer og rygter hurtigt løbe løbsk, hvilket også har gjort sig gældende, siden Janni og Karsten offentliggjorde, at de skulle skilles. Men Janni afviser nu, at ægtemandens helbred har været årsagen til deres brud.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen afslører særligt mål: Nu skal det være

I Ekstra Bladets populære podcast ‘Bare mellem os’ tager Janni bladet fra munden og sætter tingene på plads. Hun understreger, at Karstens demens-diagnose ikke har spillet nogen rolle i hendes beslutning om at forlade ham. 

“Det har intet med det at gøre,” slår hun fast og påpeger, at Karsten trods diagnosen har været både aktiv og velfungerende.

“For det første har han begyndende (demens, red.), og for det andet så har han været rigtig frisk længe. Han kører bil, han kører ræs, han kan rejse alene, han er frisk, og det har han været et godt stykke tid,” siger Janni og afviser dermed, at sygdommen har påvirket hendes valg.

Men hvad er så årsagen? Ifølge Janni er det snarere en ophobning af udfordringer gennem mange år, der har ført til beslutningen. 

“Det er faktisk noget, der lægger både før og igennem vores forhold i mange år, som man så til sidst, ja, så kan man bare ikke mere,” forklarer hun og pointerer, at problemerne har rødder langt tilbage i deres forhold.

“Så det har ikke noget med sygdommen at gøre,” slår Janni fast.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne får chokbesked fra lægen
Annonce

Film / TV

Et mareridt: TV 2 går helt tæt på grusom sag

Udgivet

d.

Af

Foto: TV 2

I to afsnit går TV 2 nu helt tæt på de tidligere ansatte.

Ved en uanmeldt kontrol på stutteri Viegård ved Viborg sidste år, fandt politiet, Fødevarestyrelsen og Viborg Kommune omkring 50 nedgravede heste.

Det skrev TV 2 i august sidste år.

LÆS OGSÅ  10 skuespillere, der ikke kunne lide deres mest berømte karakter

Der var ikke givet tilladelse til at grave hestene ned og efterfølgende begyndte en sag at rulle.

Sagen gav også genlyd i hesteverdenen og hos dyreelskere, hvor flere mødte op for at demonstrere ved stutteriet, for at vise deres modstand mod dyremishandling.

Nu, lidt over ét år senere, kommer der en ny dokumentar fra TV 2, som har dykket yderligere ned i sagen.

Kom med helt tæt på

Dokumentaren strækker sig over to afsnit og her møder seerne flere tidligere ansatte, som kan berette om overgreb og vold.

“Den tidligere stutteriejer John Byrialsen blev sidste år kendt i offentligheden, da myndighederne fandt 50 ulovligt nedgravede heste på hans stutteri. Nu står en række tidligere ansatte frem og fortæller om manipulation, vold og overgreb begået af John Byrialsen mod helt unge ansatte gennem mere end 30 år. Gry Heitmann havde en drøm om at blive stjernerytter, da hun ankom til Viegård stutteri. Men et hemmeligt forhold til stutteriets ejer, John Byrialsen, udviklede sig ifølge hende til et voldeligt mareridt. Det viser sig, at hun ikke er den eneste, der har oplevet stutteriets mørke hemmelighed,” skriver TV 2 om første afsnit i dokumentarserien ‘Mareridtet på stutteriet’.

LÆS OGSÅ  'Beverly Hills'-stjerne åbner op: Har kæmpet i årevis

I andet afsnit kommer seerne helt til på Kirsti, som har været udsat for vold af John Byrialsen, da hun var ansat på stutteriet.

Dokumentaren har premiere den 2. oktober på TV 2 og TV 2 Play.

Forsæt med at læse

Film / TV

Sidste Babett Knudsen i ny film: Rosen vil ingen ende tage

Udgivet

d.

Af

Foto: PR

Stjerner, hjerter og roser vælter ned over Sidse Babett Knudsen. Hendes præstation i den nye danske film VOGTER beskrives som magnetisk og fænomenal. Du kan stadig nå at se filmen som vi viser i aften og frem til 28. september.

Filmen ‘Vogter’ handler om den idealistiske fængselsbetjent Eva, der står over for et stort dilemma, da den mand, der er dømt for mordet på hendes søn, placeres i det fængsel, hvor hun arbejder.
Uden at afsløre sin forbindelse til fangen, anmoder Eva om at blive flyttet til den unge mands afdeling – den mest barske og voldelige i fængslet.

LÆS OGSÅ  Dennis Knudsen afslører særligt mål: Nu skal det være

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Tobaksgaarden.

Sidse Babett Knudsen spiller rollen som Eva, mens Sebastian Bull, kendt fra ‘Gidseltagningen’, ‘Limboland’ og senest ‘Vild med dans‘, indtager rollen som den morddømte fange.

Filmens rolleliste inkluderer også Dar Salim, Jacob Lohmann, Marina Bouras, Olaf Johannessen, Ida Cæcilie Rasmussen, Siir Tilif og Rami Zayat. Instruktøren bag filmen er Gustav Möller, som fik stor international og national anerkendelse med sin debutthriller ‘Den skyldige’ fra 2018.

Sådan lyder pressens ord

ALT FOR DAMERNE: “Sidse Babett Knudsen er ikke mindre end fuldstændig magnetisk i denne dvælende og stadig mere intense fortælling. Hun æder lærredet.” (Stephanie Caruana)

BERLINGSKE: ”Rammer som en knytnæve i solar plexus – ikke mindst på grund af Sidse Babett Knudsen i absolut topform.” (Thomas Brunstrøm)

BØRSEN: ‘Vogter’ kan man ikke undgå at tænke over i lang tid. Filmen er ganske enkelt fængslende.” (Michael Solgaard)

LÆS OGSÅ  Mange frygtede det: Nu bekræfter kongehuset nyheden om prinsesse Kate

INFORMATION: “Sidse Babett Knudsen leverer en af sine bedste præstationer nogensinde.” (Christian Monggaard)

JYLLANDS-POSTEN: “Sidse Babett Knudsen er fænomenal som idealistisk fængselsbetjent, der konfronteres med fortidens spøgelser i instruktør Gustav Möllers hårrejsende fængselsdrama om magt.” (Freja Dam)

Forsæt med at læse

Film / TV

Afslører: Skjult aftale i ‘Landmand søger kærlighed’

Udgivet

d.

Af

Lene Beier er vært for en ny sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Foto: Anders Brohus/TV 2

Det ser du ikke i programmet.

Dette års sæson af ‘Landmand søger kærlighed‘ er for alvor skudt i gang, og sikke en rejse det bliver for landmændene.

Lene Beier har meldt sig klar til at tage dem i hånden i jagten mod kærligheden.

Men for Svend Kirkegaard Hansen, en af landmændene i dette års udgave af ‘Landmand søger kærlighed’ deltager handlede det om at springe direkte ud i det.

LÆS OGSÅ  'Beverly Hills'-stjerne åbner op: Har kæmpet i årevis

Den 45-årige landmand fra Vestjylland besluttede at gøre tingene lidt anderledes end tidligere sæsoner.

I stedet for at tage det roligt, inviterede han alle fem udvalgte kvinder til at flytte ind på sin slægtsgård umiddelbart efter deres første møde på speed-daten.

Hvorfor vente?

“Jeg kunne ikke se, hvorfor vi skulle vente til senere hen, så jeg lavede en aftale med produktionen, om at alle kvinderne flyttede direkte ind. Jeg ville gerne vise mit hus frem med det samme og lukke dem ind i mit privatliv”, lyder det fra Svend til HER&NU, inden han fortsætter:

“Det var vigtigt for mig, at en fremtidig kæreste kunne se sig selv bo på gården, så det var også lidt en test. Jeg kunne også lynhurtigt mærke, hvilke kvinder der faldt lidt til på gården og trivedes på landet”.

LÆS OGSÅ  Janni Ree taler ud: Deler private detaljer fra bruddet med Karsten

At invitere kvinderne indenfor med det samme gjorde også udvælgelsesprocessen lettere for Svend.

I stedet for kun at basere sin beslutning på den korte speed-date, fik han mulighed for at tilbringe adskillige timer med kvinderne på gården.

Hvordan Svends valg falder, kan man følge i de næste afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’.

TV 2-programmet sendes hver tirsdag kl. 20.00, og for dem, der vil følge med online, er det også tilgængeligt på TV 2 PLAY.

Forsæt med at læse

Trending