Følg os her

De kongelige

Særligt bånd til prins Harry: Kan hun være nøglen til genforening med kongefamilien?

Udgivet

d.

Harry
Allan Fraser Images/ Shutterstock

Spørgsmålet om hvorvidt prins Harry og den britiske kongefamilie bliver genforenet er endnu uafklaret, men måske kan én person ændre på det.

Prinsesse Eugenie har længe været kendt for sit tætte forhold til sin fætter prins Harry.

Men med Sussex-parrets fortsat anspændte forhold til resten af kongehuset befinder Eugenie sig ofte i en svær situation, hvor hun må balancere sin loyalitet mellem sin familie og Harry.

LÆS OGSÅ  Faldet for det samme: Denne ting har kongeparret og Nikolaj Coster-Waldau til fælles

Det skriver The Mirror.

Eugenie har opretholdt en stærk forbindelse til Harry, også efter han og Meghan flyttede til USA.

Hun har besøgt parret i deres hjem i Montecito og deler desuden en geografisk nærhed med dem i Europa, da både Sussex-parret og Eugenie med sin mand, Jack Brooksbank, ejer ejendomme i Portugal.

Ifølge en kilde tæt på kongefamilien begynder det dog at tære på Eugenie at stå i midten af konflikten.

Hun har angiveligt til tider fungeret som en uofficiel mellemmand mellem Harry og kong Charles, hvilket ifølge kilden kan være “udmattende.”

“Eugenie forsøger altid at balancere tingene, men det er ikke let. Hun ønsker at støtte Harry uden at skade forholdet til resten af sin familie,” forklarede en kilde til The Express.

Julen er en svær tid

Den kommende jul stiller prinsessen over for endnu en udfordring.

Ifølge rapporter er hun blevet inviteret til at tilbringe højtiden med Harry og Meghan i Californien, men samtidig er der den traditionelle juleinvitation til Sandringham fra kong Charles.

Julen på Sandringham er en fast tradition i den kongelige kalender, hvor familien samles for at fejre højtiden og deltage i gudstjeneste i St. Maria Magdalene Kirke. At skulle vælge mellem Sussex-parret og familien i Storbritannien kan placere Eugenie i en prekær situation.

Kongelig ekspert Jennie Bond bemærker, at Eugenies forhold til Harry kan være en bro til forsoning.

“Charles er formentlig taknemmelig for at have en person som Eugenie, der stadig er tæt på Harry og kan give opdateringer,” forklarede Bond og tilføjede, at enhver forsoning kunne begynde med hende.

Eugenie står over for en kompleks opgave: at pleje relationerne til både Sussex-parret og kongehuset. Men som en person med stærke bånd på begge sider, er hun måske den, der kan bygge bro mellem parterne.

LÆS OGSÅ  Slog gnister i starten: Derfor kunne dronning Camilla ikke lide Kate Middleton
Annonce

De kongelige

Kong Frederiks første nytårstale: Her er danskernes dom

Udgivet

d.

Af

Kong Frederik
Foto: Shutterstock

I går tonede kong Frederik frem på skærmen, hvor han for første gang holdt nytårstale for danskerne.

Nytårsaften er for mange en aften med traditioner – og for mange danskere er en helt fast tradition, at man kl.18.00 ser nytårstalen.

Sidste år var det dronning Margrethe, som for gang nummer 52, holdt nytårstale for danskerne. Her meddelte hun også, at det nu var tiden for hende, til at give tronen videre til sin søn.

LÆS OGSÅ  Kom med kongeparret på tur: Deler nye private billeder fra Grønland

Derfor var der formentligt mange, som var spændte på, hvordan det ville gå for kong Frederik den 31. december, hvor regenten traditionen tro, skal holde tale på årets sidste dag.

“Nytåret gør tidens gang tydelig. Når klokken slår 12, strejfer to år hinanden, og afslutning bliver til begyndelse. I aften tager vi afsked med det gamle år og hul på det nye. Helt som vi har gjort det år efter år. Og så alligevel – noget er forandret. For min mor, Dronning Margrethe, for mig og for jer. Selv om vi alle har haft et år til at vænne os til tanken, så er jeg klar over, at der stadig kan sidde nogle, der er lidt nervøse på mine vegne. For kan nytårstalen holdes af andre end Dronning Margrethe?,” indledte kongen sin tale.

Og kan den det? Hvad mener danskerne?

LÆS OGSÅ  Hårdt dom over Harry og Meghan: Et stort flop

Hvis man tager et kig gennem kommentarfeltet på Kongehusets Instagram-profil, så må svaret være et klart og tydeligt ja.

“Glemmer den aldrig”

Kommentarfeltet svømmer i positiv respons på Hans Majestæts nytårstale.

“Den glemmer jeg heller aldrig, og ja vi var nervøse inden, men fuldstændig uden grund. Dén tale sad på alle måder lige i skabet. TAK!! og rigtig Godt Nytår,” lyder det blandt andet fra én, som refererer til kongens afsluttende ord i sin tale, som lød således:

“Min første nytårstale. Den kommer ikke igen, men jeg glemmer den aldrig.”

“Så flot tale Kong Frederik. Er stolt af Dem og hele den kongelige familie. Hav et fantastisk nytår,” lød det også.

LÆS OGSÅ  Prins Harry deltog i videoopkald under Invictus Games: Særlig detalje stjal alles opmærksomhed

Disse to kommentarer er blot et udpluk, af de mange positive kommentarer der er at finde.

Du kan se hele opslaget herunder:

Forsæt med at læse

De kongelige

Svært ikke at grine: Prinsesse Anne overraskede kong Charles med utraditionel gave

Udgivet

d.

Kong Charles
Foto: Richard Juilliart/ Shutterstock

Hvad ville du gøre hvis du fik samme gave?

Prinsesse Anne, der er kendt for sin skarpe humor og kvikke bemærkninger, formåede at give sin storebror, Kong Charles, en helt særlig og noget utraditionel julegave.

LÆS OGSÅ  Prins William med sjov privat afsløring: Det skændes de om

Det skriver The Mirror.

Alternativ julegave

I et øjeblik, der fangede både hofets og offentlighedens opmærksomhed, overraskede hun kongen med et læderbetrukket toiletbræt – en gave, der blev mødt med både latter og undren.

Den britiske kongefamilie har flere traditioner omkring julegavegivning, og én af dem er, at de åbner gaverne juleaftens aften i stedet for på selve juledagen.

Det er også almindeligt, at de giver hinanden humoristiske “fjolle-gaver” i stedet for dyre luksusartikler.

Ifølge royal ekspert Katie Nicholl handler det om at få noget “tongue-in-cheek” – noget, der virkelig kan få dronningen til at le.

I en dokumentar fra 2020 på Channel 4, “A Very Royal Christmas: Sandringham Secrets”, forklarede tidligere royal pressechef Dickie Arbiter, at gaven var et klogt og humoristisk valg.

“Hvad kalder man det, vi engang kaldte toilet? Tronen. Så at give et læderindpakket toiletbræt var prinsesse Annes måde at sige: ‘Her er din egen personlige trone,'” sagde han.

Rygterne om, at Prince Charles skulle rejse med sit eget toiletbræt, har længe floreret i medierne.

I 2018 blev Charles spurgt, om der var noget om disse påstande, og hans svar var både klart og humoristisk: “Min egen hvad? Tro ikke på alt det vrøvl!”

Gaven er et klart eksempel på den humoristiske og nære relation mellem søskende i kongefamilien, hvor det ikke nødvendigvis er de dyre eller prangende gaver, der betyder mest – men snarere de sjove og personlige indslag.

LÆS OGSÅ  Kæmpe fadæse: Kendis brækker sig på dronning Margrethes sko
Forsæt med at læse

De kongelige

Stor forskel mellem kongelige: Bliver 2025 året hvor det ændrer sig for prins Joachim?

Udgivet

d.

Forsvarsministeriets Materiel Og Indkøbsstyrelse Fmi Afholder for 12 Gang Industrimesse I Ballerup Super Arena Prins Joachim Holder Tale Hos Danske Maritime Prins Joachim
Foto: Arthur Cammelbeeck/Ritzau Scanpix

Hvad synes du om prins Joachim?

En nylig undersøgelse viser, at prins Joachim stadig befinder sig i bunden, når det kommer til danskernes opfattelse af medlemmerne af Kongehuset.

LÆS OGSÅ  Indrømmer Meghan det her? Kalder det en "skillevej"

Store forskelle mellem de kongelige

Epinion har for DR lavet en måling, der afslører en markant forskel i populariteten mellem Kongehusets A- og B-hold.

På A-holdet finder vi dronning Margrethe, kong Frederik og dronning Mary, samt deres ældste søn, kronprins Christian, som alle nyder stor anerkendelse blandt befolkningen. De bliver betragtet som frontfigurerne i Kongehuset, og deres popularitet er intakt – og i nogle tilfælde endda stigende.

Skiller sig ud

På B-holdet er billedet mere nuanceret.

Her hører prins Joachim og prinsesse Marie til sammen med prinsesse Benedikte. Sidstnævnte har ifølge målingen opnået en svag fremgang i popularitet, hvilket tilskrives hendes høje aktivitetsniveau og dedikation til sine officielle pligter.

For prins Joachim ser det dog anderledes ud. Undersøgelsen viser, at 25 procent af danskerne har en negativ opfattelse af ham.

Det gør Joachim til den mindst populære blandt Kongehusets profiler. Alligevel er der tegn på en positiv udvikling – omend svag. Den positive indstilling til prinsen er nemlig vokset en smule sammenlignet med tidligere år.

Ifølge DR’s kongehuskorrespondent, Cecilie Nielsen, er det vigtigt at sætte målingen i perspektiv. Selv om Joachim halter efter sin familie, ligger han stadig på niveau med nogle af landets mest populære politikere.

Samlet set kan Kongehuset glæde sig over, at institutionen som helhed fortsat nyder stor opbakning blandt danskerne.

For prins Joachim tyder tallene dog på, at han stadig har udfordringer med at vinde folkets hjerter i samme grad som sine nærmeste familiemedlemmer.

Men måske bliver 2025 året hvor han stiger i målingen og får overbevist danskerne.

LÆS OGSÅ  Kongehuset afslører program: Særligt én detalje springer i øjnene
Forsæt med at læse

De kongelige

Kongehuset melder ud: Kronprins Christian får IKKE særbehandling

Udgivet

d.

Kronprins Christian
Foto: Kongehuset

Næste år tager kronprinsen hul på et helt særligt kapitel.

Mens julen nærmer sig, og kongefamilien samles på Marselisborg Slot i Aarhus, har kronprins Christian en helt særlig begivenhed at se frem til.

LÆS OGSÅ  Hårdt dom over Harry og Meghan: Et stort flop

Det skriver BILLED-BLADET.

Et nyt kapitel

Til februar 2025 begynder han nemlig sin værnepligt ved Gardehusarregimentet i Slagelse, en beslutning der allerede har skabt stor opmærksomhed.

Kronprinsen skal gennemgå Hærens Basisuddannelse, en fire måneder lang træning, der stiller krav til både fysisk og mental styrke.

Programmet inkluderer alt fra feltøvelser og førstehjælp til brug af radio og våbenhåndtering. Christian vil også lære beredskab og overlevelse i naturen, hvilket indebærer hårde feltture og øvelser.

Ifølge en udmelding fra Kongehusets Kommunikationschef, Lene Balleby, er det intentionen, at kronprinsen bliver behandlet på lige fod med de andre værnepligtige.

“Kronprinsen har valgt at aftjene sin værnepligt ved Gardehusarregimentet i Slagelse fra februar 2025. Værnepligten er også kaldet Hærens Basisuddannelse og strækker sig over fire måneder,” oplyste hun.

Fra kasernen i Slagelse lyder det, at der ikke er lagt op til nogen særlig behandling af den kommende konge.

Christian vil dele stue med andre værnepligtige og deltage i alle øvelser og aktiviteter på lige vilkår. Det er blevet gjort klart, at han skal følge samme program som alle andre for at gennemføre uddannelsen.

Det bliver en udfordrende, men også lærerig tid for den 18-årige kronprins, der ser frem til oplevelsen.

Med et år, der allerede har budt på fejring af hans myndighedsdag og optagelse på det danske forsvarsuddannelsesprogram, er det tydeligt, at Christian er ved at træde ind i rollen som kommende regent med seriøsitet og engagement.

For kongefamilien bliver denne jul på Marselisborg en sidste rolig stund, inden Christian begynder et nyt kapitel fyldt med udfordringer og nye erfaringer som en del af Gardehusarregimentet.

LÆS OGSÅ  Vækker opsigt i udlandet: Kongefamiliens overraskende beslutning skaber debat
Forsæt med at læse

De kongelige

Kongehuset med afsløring om kong Frederik og nytårstalen: Her sker det

Udgivet

d.

Kong Frederik
Foto: Presse-fotos.dk

Kong Frederiks første nytårstale sker i helt særlige rammer.

Når kong Frederik i aften holder sin allerførste nytårstale som monark, vil det ikke blot være ordene, der fanger danskernes opmærksomhed.

Rammerne for talen er nøje udvalgt, og kongehuset har afsløret, at kongen har valgt at lade sin stemme lyde fra et helt særligt rum.

LÆS OGSÅ  Spøjs detalje: De færreste ved dette om Kate Middleton

Nemlig modtagelsesgemakket i Frederik 8.s Palæ på Amalienborg.

Dette smukke værelse, der emmer af historie og elegance, danner en værdig ramme om en tale, der uden tvivl vil blive skrevet ind i historien.

Et rum fyldt med symbolik


Det valgte værelse er ikke kun kongeligt prangende, men også meningsfyldt.

Det er dekoreret med vægmalerier af kunstneren Jesper Christiansen, som bringer kongeriget tættere sammen. Motiverne inkluderer smukke skildringer af Danmark, Grønland og Færøerne, og det siges, at kong Frederik har et særligt hjerte for alle rigets dele.

Et overraskende og personligt islæt i udsmykningen er Tasmanien, dronning Marys fødeø, som også har fået sin plads på væggene.

Denne detalje vækker varme hos mange og afspejler kongefamiliens globale forbindelser og kærlighed.

Høje forventninger til talen


Forventningerne er store til kong Frederiks første nytårstale, og mange spekulerer i, om kongen vil lade vægmalerierne inspirere indholdet. Kan vi forvente en særlig hilsen til Grønland og Færøerne – eller måske endda til dronning Marys hjemland?

Kongehuset har på Instagram givet et lille indblik i valget af værelse og deler danskerne glæde og spænding: “Kongen ser frem til at adressere hele riget fra et rum, der binder fortid, nutid og fremtid sammen.”

( Artiklen forsætter)

Se opslaget nedenfor:

Klokken 18.00 i aften vil danskerne sidde klistret til skærmen for at overvære dette historiske øjeblik – og måske også få et ekstra blik på de betagende rammer, der nu bliver en del af fortællingen om kong Frederik.

LÆS OGSÅ  Farvel til Danmark? Grev Nikolai og Benedikte vækker opsigt - her er den mulige forklaring
Forsæt med at læse

De kongelige

Få ved det: Her er dronning Marys hemmelige rolle i kong Frederiks nytårstale

Udgivet

d.

Frederik Og Mary
Foto: Presse-fotos.dk

I år bliver første gang at kong Frederik holder nytårstalen.

Når kong Frederik i aften holder sin første nytårstale som regent, bliver det ikke kun hans ord, der vækker interesse, men også processen bag dem.

Ifølge eksperter er der én person, som højst sandsynligt har haft en finger med i spillet og som kender talen for alle andre.

LÆS OGSÅ  Farvel til Danmark? Grev Nikolai og Benedikte vækker opsigt - her er den mulige forklaring

Nemlig dronning Mary.

Det skriver BILLED-BLADET.

Et ligestillet kongepar


Kong Frederik og dronning Mary har gennem årene demonstreret et tæt og ligestillet samarbejde, både professionelt og privat. BILLED-BLADETs hofreporter Marianne Singer påpeger, at deres tætte relation og fælles respekt for hinandens roller sandsynligvis har spillet en rolle i forberedelserne til talen.

“De arbejder så tæt sammen og sparrer ofte. Jeg tænker, at dronning Mary har haft mulighed for at give input til talen. Hun kender sikkert indholdet før nogen andre”, siger Marianne Singer.

Marys mulige rolle


Mens kong Frederik uden tvivl har haft et professionelt hold af taleskrivere og rådgivere omkring sig, er det nærliggende at tro, at han har diskuteret talen med Mary. Måske har hun endda hjulpet med idéer til, hvilke budskaber der skulle fremhæves.

– Om han har læst talen højt for hende, er svært at sige, men hun er hans nærmeste samarbejdspartner og er meget dygtig. Det ville ikke overraske mig, hvis hun har givet sin mening til kende, tilføjer hofreporteren.

Mindre sandsynligt med dronningens input


Mens dronning Marys rolle i processen virker oplagt, vurderer Marianne Singer, at dronning Margrethe næppe har været direkte involveret. Kong Frederik og hans mor arbejder tæt sammen, men deres respekt for hinandens individuelle roller gør, at han formentlig har fokuseret på sin egen stil og retning.

Alt i alt er det tydeligt, at kong Frederiks første nytårstale bliver et personligt og velovervejet øjeblik, hvor samarbejdet mellem ham og Mary kan mærkes – selvom kun han står foran kameraet i aften.

LÆS OGSÅ  Øjeblikket alle taler om: Harry var rødglødende over Meghan
Forsæt med at læse

De kongelige

Kaos under tronskifte: Politiet måtte tilkaldes

Udgivet

d.

Kongehuset
Foto: F.R.L/ Shutterstock

Det er nu snart et år siden at Frederik og Mary blev konge og dronning.

Den 14. januar 2024 vil for altid stå som en af de mest mindeværdige dage i nyere dansk historie.

Kong Frederik og dronning Mary tog formelt plads som landets nye regentpar, og dagen blev markeret med en storslået folkefest.

På trods af mindre udfordringer undervejs blev begivenheden en triumf for både kongeparret og det danske folk.

LÆS OGSÅ  Vækker opsigt i udlandet: Kongefamiliens overraskende beslutning skaber debat

Politiet måtte tilkaldes

Tronskiftet kulminerede med den ikoniske balkonscene på Christiansborg Slot, hvor kongen og dronningen sammen med deres børn vinkede til de tusindvis af fremmødte.

Pladsen foran slottet var tætpakket, og folk strømmede til fra alle kanter for at få et glimt af den historiske begivenhed.

Faktisk blev fremmødet så massivt, at politiet måtte træde til for at sikre, at pladsen ikke blev overfyldt.

En repræsentant for politiet har senere afsløret i DR-programmet “Året der gik”, der sendes den 26. december, at de på et tidspunkt følte sig nødsaget til at lukke for adgangen til slotspladsen. Det blev gjort for at sikre, at der ikke opstod farlige situationer i den enorme folkemængde.

”Det hele så en smule kritisk ud på et tidspunkt, men heldigvis lykkedes det os at få styr på situationen uden problemer,” lyder det fra politiets talsmand i programmet.

Trods presset blev festen en fejring af det nye kongepars første officielle dag på tronen. Mary og Frederik nød tydeligt den varme modtagelse fra danskerne, som fejrede dem med flag, sang og jubel.

LÆS OGSÅ  Indrømmer Meghan det her? Kalder det en "skillevej"
Forsæt med at læse

De kongelige

Nytårstalen nærmer sig: Disse fem ord gætter danskerne på at kong Frederik siger

Udgivet

d.

Af

Kong Frederik
Foto: Shutterstock

Traditionen tro lader Danske Spil danskerne gætte med på indholdet af regentens nytårstale: Og det er ikke blevet mindre populært, efter Kong Frederik har overtaget tronen og dermed opgaven med at tale til folket på årets sidste aften.

Kong Frederiks allerførste nytårstale står for døren – og derfor har oddssætterne hos Danske Spil haft travlt med at vurdere, hvilke ord, der måske, måske ikke bliver nævnt i talen. Et enkelt udtryk giver dog sig selv: For selvfølgelig skal det være muligt at gætte på, at ’søens folk’ endelig bliver nævnt…

LÆS OGSÅ  Ven tæt på Harry og Meghan bryder tavsheden: Sådan er virkeligheden

Og selvfølgelig er ’søens folk’ også blandt de mest populære gæt, som udtrykket plejer at være det – på trods af, at det aldrig er blevet sagt i en nytårstale. I skrivende stund er der dog fire andre udtryk, som har sneget sig foran som danskernes foretrukne gæt. De fem mest populære ord at gætte på, indtil videre:

  1. Børsen
  2. Verden
  3. Institution/er
  4. Forpligtet
  5. Søens folk

Ifølge en undersøgelse, som TV2 har lavet, så står danskerne bag deres konge, som de mener er den klart bedste repræsentant for kongehuset. Og det samme positive billede af Kongen kan man se hos Danske Spil.

LÆS OGSÅ  Kæmpe fadæse: Kendis brækker sig på dronning Margrethes sko

”Det kan være svært at sammenligne med tidligere år, men vi synes faktisk også, at vi kan fornemme, at vores nye konge har medvind. Det virker i hvert fald til, at vores kunder også i år er glade for at gætte med på, hvilke ord, der vil blive nævnt i nytårstalen,” siger oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Forsæt med at læse

Altomkendte

Et år efter kong Frederik-shitstorm: Danskernes holdning taler for sig selv

Udgivet

d.

Design Uden Navn 2024 12 30t115040743
Foto: Shutterstock

En ny meningsmåling om kong Frederik giver et indblik i danskernes tanker om regenten.

Kong Frederik har været igennem sin første royale tabloid-tur i manegen, men danskerne lader til at trække på skuldrene af hele affæren.

Sidste november tog Frederik et smut til Spanien, hvor han blev set i selskab med den mexicanske multikunstner Genoveva Casanova. De blev spottet sammen uden for hendes lejlighed, og rygterne begyndte at svirre om, hvad der foregik bag de lukkede døre.

I mellemtiden var dronning Mary i New York for at arbejde.

Men hvor skandaleoverskrifter i andre lande kunne have sendt kongehusets popularitet i frit fald, ser danskerne ud til at tage det hele med ophøjet ro.

LÆS OGSÅ  Ven tæt på Harry og Meghan bryder tavsheden: Sådan er virkeligheden

Kongen topper popularitetsmåling

En ny meningsmåling fra Epinion lavet for DR viser, at Frederik fortsat har solid opbakning i befolkningen. Hele 85 procent af de adspurgte er positivt stemt over for kongen – trods de spanske eskapader.

Ifølge kongehusekspert Jakob Steen Olsen er danskerne simpelthen ikke interesserede i at give sagen mere opmærksomhed.

“Sagen har ikke gjort indtryk på danskerne. Min fornemmelse er, at danskerne har sagt til sig selv og hinanden, at de ikke tror på det, og at de ikke vil høre mere om det,” siger Jakob Steen Olsen ifølge Se og Hør.

LÆS OGSÅ  Indrømmer Meghan det her? Kalder det en "skillevej"

En anden tone i England

I lande som England ville medierne kaste sig frådende over historien og nægte at give slip. Men ifølge Olsen er det ikke sådan, Danmark fungerer.

“Hvis det her var sket i England, ville journalisterne aldrig stoppe med at skrive om sagen, og den ville kunne skade kongehuset. I Danmark tror jeg ikke, danskerne vil vide sådanne ting om deres regenter,” forklarer han.

Selvom Genoveva Casanova krævede billederne og artiklen trukket tilbage, efter at magasinet Lecturas bragte dem, er der intet, der tyder på, at danskerne lader deres opfattelse af kong Frederik ændre.

For danskerne er Frederik stadig kongen, og lidt solskin i Spanien lader ikke til at kaste skygger over hans popularitet.

Forsæt med at læse

Altomkendte

Eksperterne melder ud om kong Frederik: Chancen er lille – men den er der

Udgivet

d.

Kong Frederik
Foto: Presse-fotos.dk

Chancen er umanerligt lille, lyder meldingen.

Når Kong Frederik om to dage sætter sig til rette i Frederik VIII’s Palæ for at holde sin allerførste nytårstale, vil millioner af danskere sidde klistret til skærmen.

Forventningerne er tårnhøje, og traditionen tro er det ikke kun kongefamiliens ord, der samler nationen – det er også tid til årets mest royale oddsspil.

LÆS OGSÅ  Ven tæt på Harry og Meghan bryder tavsheden: Sådan er virkeligheden

Grønland og Færøerne – sikkert som amen i kirken

Hos Danske Spil kører gætterierne på højtryk, og hvis du har en anelse om, hvad kong Frederik kan finde på at sige, kan du potentielt gøre din nytårsaften lidt sjovere.

Tæt på odds-bunden finder man ord som “Grønland” og “Færøerne” – de står til beskedne 1,05 i odds.

Med andre ord: hvis Frederik IKKE nævner de nordatlantiske rigsfæller, vil det være noget af en sensation.

Lige i hælene følger “2024”, “Dronningen”, “Kronprinsen” og “Christian” – klassikere, der næsten er garanteret et par minutters skærmtid. “Nytårshilsen” og “Folk/et” ligger også lunt i svinget.

LÆS OGSÅ  Øjeblikket alle taler om: Harry var rødglødende over Meghan

Sandorme og slagsange – tør du satse?

For de mere eventyrlystne gamblere er der store penge at hente, hvis kongen skulle finde på at overraske.

Hvis Frederik – mod alle odds – skulle nævne blockbuster-filmen “Dune”, citere Malte Eberts berømte linje “Kongen af Danmark kan fandme blive sur” fra EM-sangen “Kongen af Danmark”, eller ytre den sagnomspundne vending “Das ist typisch Dänish”, så kan du gange din indsats med 250.

Andre outsidere? “FC København”, “Celine Dion” eller “Wegovy” ligger også langt nede i oddstabellen – men hey, hvis kongehuset har humor, kunne det måske snige sig ind.

Forsæt med at læse

Trending