Følg os her

Film / TV

Ups! TV 2-stjerne får afsløret detaljer for program

Udgivet

d.

Foto: Ole schwander/Shutterstock

Det var bestemt ikke meningen, at det skulle afsløres. Derfor undskylder hun nu.

Lige nu sidder mange danskere og følger med i Lissa og Sofies rejse, hvor de håber på at finde kærligheden i TV 2-programmet ‘Bachelorette’.  

Der bliver udgivet tre afsnit om ugen, og selvom man nogle gange kunne have lyst til at se det hele med det samme, så giver det alligevel en spænding, at man skal vente på, at det næste afsnit kommer ud. 

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i rørende video: Se den her

Netop derfor er det også træls, hvis nogen spoiler, hvad der kommer til at ske i afsnittene.

Mette Sommer deltog i 2. sæson af ‘Bachelor’ og 1. sæson af ‘Bachelorette’, hvor hun endte med at give sin sidste rose til bejleren Boris Hjort. Kærligheden gik dog ikke, og i dag danner hun par med Kristian Lindegaard, som sammen venter et barn. 

På den karrieremæssige front går det da også godt for Mette Sommer. Sidst deltog hun i jubilæumssæsonen af ‘Vild med dans’, og nu er hun vært på podcasten ‘Bag om Bachelorette’. 

Hurtigt fjernet igen

Hendes rolle som podcast-vært er faktisk også det, som nu har fået hende i fedtefadet. Influenceren kom nemlig i modvind hos sine følgere, da hun ved en fejl uploadede et manuskript med spoilers for det populære tv-program “Bachelorette” på sin Instagram-story. Hændelsen, der fandt sted mandag eftermiddag, har ført til en strøm af utilfredse kommentarer fra fans.

Mandag eftermiddag blev en video delt på Mette Sommers Instagram-story, som indeholdt detaljerede planer for den kommende episode af hendes podcast “Bag om Bachelorette”. Videoen, som kun skulle være synlig i 24 timer, blev hurtigt fjernet igen, da Mette Sommer indså, at den indeholdt spoilers for denne uges “Bachelorette”-programmer.

“Det beklager jeg, jeg tænkte ikke over, man kunne stoppe videoen. Det var en kæmpe brainfart. Jeg er ked af, hvis jeg har ødelagt din uge,” udtalte Mette Sommer i en ny story som reaktion på fejlen.

LÆS OGSÅ  Indrømmer: Stjal fra populært TV 2-program

Faldt ikke i god jord hos følgerne

Reaktionen fra følgerne var ikke nådig. Mange udtrykte deres frustration over at få afsløret vigtige detaljer fra programmet, som de glædede sig til at se. Mette Sommer erkender fejlen og understreger, at det ikke var hendes hensigt at ødelægge oplevelsen for nogen.

Mette Sommer brugte også lejligheden til at appellere til sine følgere om at bevare en god tone, selv når fejl opstår. Hun modtog en række mindre venlige beskeder efter hændelsen og opfordrede folk til at tale ordentligt: “Til alle jer, der har sendt mindre søde beskeder. Tal ordentligt. Jeg gjorde det ikke med vilje,” skrev Mette Sommer i sin story.

Mette Sommers podcast “Bag om Bachelorette” kan høres på Podimo.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

Kommer der mere ‘Klovn’? Nu kommer Casper Christensen med svaret

Udgivet

d.

Af

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Siden 2022 er der ikke kommet noget nyt ‘Klovn’, fra Casper Christensen og Frank Hvam. Men kommer der overhovedet mere? Det svarer Casper Christensen nu på.

Casper Christensen og Frank Hvam er et af Danmarks mest kendte makkerpar.

De to komikere har gjort sig bemærket i den danske underholdningsverden og har opnået stor succes gennem årene.

Deres mest kendte værk er tv-serien ‘Klovn’, som har vundet stor popularitet og har kørt i mange år.

LÆS OGSÅ  Amira Smajic bryder tavsheden: Føler sig ladt i stikken

Nu er der endelig nyt om serien efter en længere pause, det skriver Soundvenue.

Siden sæson 9, som blev sendt i september 2022, har fans ventet i spænding på nyheder om seriens fremtid.

Mens der har været stille omkring ‘Klovn’, har Casper Christensen været travlt beskæftiget med talkshows på Viaplay og forskellige podcastprojekter.

I sin podcast ‘Casper 3080 Tikøb’ afslørede Casper Christensen for nylig, at der vil komme mere ‘Klovn’.

Det er ikke slut

Han opfordrede sine lyttere til at sende spørgsmål ind via Instagram, men bad dem undlade spørgsmål om Frank og seriens fremtid, da han kunne besvare dem hurtigt: “Jeg ved ikke, hvor Frank er, og ja, der kommer mere ‘Klovn’,” sagde han.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne afslører: Har frygtet alvorlig sygdom

Selvom denne udtalelse kom uventet, er det ikke første gang, at Casper Christensen har antydet en ny sæson. I Viaplay-programmet ‘All Exclusive’ nævnte han i en samtale med Ulrich Thomsen, at han ikke var færdig med ‘Klovn’.

Han sagde: “Jeg laver noget mere, og så skal du være med.”

Selvom der endnu ikke er noget officielt bekræftet, tyder alt på, at danskerne kan se frem til en sæson 10 af ‘Klovn’.

Herunder kan du få et gensyn med en af de mange tåkrummende episoder i ‘Klovn’:

Forsæt med at læse

Film / TV

Hjerteproblemer sætter en stopper for Tour de France: Må melde fra

Udgivet

d.

Af

Foto: godongphoto/ Shutterstock

Rolf Sørensen må på grund af hjerteproblemer melde fra som TV 2s ekspertkommentator på årets Tour de France, der begynder på lørdag. Hans afløser bliver Trine Schmidt.

Siden 2006 har Rolf Sørensen kommenteret verdens største cykelløb, Tour de France, for TV 2. På lørdag skulle han efter planen igen have sat sig i kommentatorboksen ved siden af sin faste makker, Dennis Ritter, og kommenteret årets løb, der begynder i Firenze i Italien. Men den er gal med hjertet, og derfor har 59-årige Rolf Sørensen valgt ikke at tage afsted til det krævende løb.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Foto TV 2
LÆS OGSÅ  Ny nedtur for TV 2-stjerne: Konkurs

– Jeg er helt utroligt ærgerlig over, at jeg ikke kan være med til at lave Tour de France i år, men helbredet kommer i første række. Jeg har fået nogle udfordringer med hjertet, og det skal udredes, før jeg tør udsætte mig selv for en arbejdsopgave som Touren rundt i hele Frankrig. Derfor har jeg besluttet mig for, at det klogeste er, at jeg bliver helt hjemme fra Touren i år, siger Rolf Sørensen.

TV 2 har fuld forståelse for valget og bakker op om Rolf Sørensens beslutning.

– Det er først og fremmest rigtig trist, at Rolf har fået problemer med helbredet. Der er ikke noget, der er vigtigere end, at Rolf får fred og ro, så han kommer sig så godt som muligt så hurtigt som muligt. Vi ønsker ham god bedring, og når han er på toppen igen, så glæder vi os til at få ham tilbage til vores cykeldækning senere på året, siger John Jäger, TV 2s chefredaktør på Tour de France.

Hverken Rolf Sørensen eller TV 2 har yderligere kommentarer til Rolf Sørensens helbredssituation, og det beder vi alle om at have forståelse for og at respektere.

Trine Schmidt afløser Rolf Sørensen

I Rolf Sørensens fravær har TV 2 besluttet at sende den tidligere professionelle cykelrytter Trine Schmidt til Italien og Frankrig for at dække Tour de France. 

– Vi havde allerede lavet en aftale med Trine Schmidt, som lige er blevet uddannet journalist. Hun skulle have været en del af vores cykeldækning senere på året. Under Tour de France skulle hun have arbejdet for TV 2 MIDTVEST, men vi har fået lov til at overtage hende under løbet, så hun kan være med i vores dækning, siger John Jäger.

Foto TV 2

36-årige Trine Schmidt har tidligere kommenteret cykelløb – også på TV 2. Under Tour de France vil hun indgå i det samlede eksperthold på TV 2, og hun vil også lave opgaver for TV 2 MIDTVEST.

– Det er godt nok trist at høre med Rolf Sørensen, og jeg håber inderligt, at han kommer sig hurtigt på alle måder. Jeg er stolt over, at TV 2 vil bruge mig i denne rolle. Jeg havde set frem til at arbejde for TV 2 MIDTVEST under Touren og havde naturligvis glædet mig til at blive en del af TV 2s cykeldækning senere på året. Nu får jeg chancen på TV 2 tidligere end forventet, og den store udfordring vil jeg påtage mig med stor ydmyghed, siger Trine Schmidt.

LÆS OGSÅ  Når livet som ung gør ondt: TV 2 med ny stærk dokumentar

Tour de France begynder på lørdag 29. juni i Firenze i Italien og slutter søndag 21. juli i Nice i Frankrig.

Forsæt med at læse

Film / TV

Christian Degn søger nye deltagere til populært program

Udgivet

d.

Af

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Nu har du muligheden for at tilmelde dig programmet.

Han har selv fundet på programmet og man må sige, at det har været noget af en succes.

Da quizprogrammet ‘Ordet er mit’ ramte skærmen på TV 2 Charlie, blev det en kæmpe succes.

Her skal tre deltagere gætte hinandens hemmelige ord.

LÆS OGSÅ  Når livet som ung gør ondt: TV 2 med ny stærk dokumentar

Programmet rullede over skærmen for første gang i starten af året. Optagelserne foregik i november og december.

Og nu søger han altså deltagere til endnu en omgang ‘Ordet er mit’.

Det oplyser han i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget..

Christian Degn har været vært på en lang række tv-programmer, herunder blandt andet Nybyggerne og Hvem vil være millioner. Derudover har han medvirket i en række ‘egne’ programmer, som programmet Alt det min far ikke har lært mig.

Christian Degn har også været vært på Hjertegalla og Go’ Aften Live.

LÆS OGSÅ  Efter særlig afsked: Nu deler Peter Ingemann spændende nyt

Privat danner han par med Trine Johst Vammen, som han har fået sønnen Vagn med.

Du kan tilmelde dig ‘Ordet er mit’ HER.

Forsæt med at læse

Trending