Følg os her

Sport

Kan ikke skjule det længere: Jonas Vingegaard bekræfter

Udgivet

d.

Foto: Dennis Jacobsen/ Shutterstock

Nu har Jonas Vingegaard bekræftet, at den er god nok.

Inden længe tager Jonas Vingegaard hul på Tour de France.

Her kan han lave Tour de France-hattrick.

Der er dog flere ting, der taler imod, at det kommer til at ske.

Den ydmyge Glyngøre-dreng var blandt andet involveret i et voldsomt styrt på 4. etape af Baskerlandet Rundt, som satte en brat stopper for hans Tour-forberedelser.

Heldigvis er Vingegaard tilbage på cyklen, og det er han helt sikkert glad for.

Det er dog nu kommet frem, at han også har en helt anden grund til at smile.

Det skriver B.T.

God grund til smil

Vingegaards hold, Visma-Lease a Bike, har nemlig løftet sløret for, at den danske cykelstjerne og hans hustru, Trine, venter barn.

På et Tour de France-pressemøde var Vingegaard-familien til stede, og her kunne det observeres, at Trine havde fået en lille babybule.

Barnets køn er endnu ukendt.

Tour de France starter om kun få dage, og lige nu ser det svært ud for Jons Vingegaard.

Forleden afslørede Team Visma – Lease a Bikenemlig, at stjernehjælperen, Sepp Kuss, ikke kommer til at være til stede, når Touren skydes i gang.

Det skriver TV 2 Sport.

“I første omgang er dette selvfølgelig meget svært for Sepp. Hans bidrag er altid meget vigtigt for holdet, men så skal han selvfølgelig være helt fit. Desværre måtte vi sammen konkludere i dag (tirsdag, red.), at dette ikke er tilfældet i tilstrækkelig grad,” lyder det fra Merijn Zeeman, der er sportsdirektør for holdet.

Han fortæller videre, at Kuss har døjet med covid, og at han derfor ikke er klar til at deltage.

“Han skal nu komme sig ordentligt og vil derfor ikke starte. Heldigvis har vi en god afløser klar med Bart Lemmen.”

Det er heller ikke længe siden, at det kom frem, at danskerens holdkammerater, Dylan van Baarle og Steven Kruijswijk, heller ikke bliver klar til Touren.

Der er ingen tvivl om, at Jonas Vingegaard for alvor får det svært, når Tour de France løber af stablen, men kun tiden vil vise, om han alligevel kan stå øverst på podiet i sidste ende.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Sport

Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene

Udgivet

d.

Af

Foto: Jamie Lamor Thompson/ Shutterstock

Tennisstjernen Caroline Wozniacki forvandlede sit besøg ved Wimbledon til en herlig familiefest.

I kridhvide outfits samledes hele familien til en dag fyldt med tennis og smil. Den tidligere verdensetter blev set med sine to børn, Olivia og James, der begge matchede deres mors stil.

Billederne afslørede også, at Wozniackis mand, David Lee, og hendes far, Piotr, deltog i festlighederne og gjorde dagen ekstra speciel.

LÆS OGSÅ  Lige før Tour de France: Dårligt nyt til Jonas Vingegaard

Forberedelserne til Wimbledon-turneringen har været i fuld gang, og et Instagram-opslag fra turneringen viste lørdag hele Wozniacki-familien foran nettet, klar til sjov og leg.

Den yngre generation fik chancen for at prøve kræfter med tennis, og Caroline Wozniacki fangede stolt datteren Olivias første forsøg med ketcheren på kamera.

Tvunget til at trække sig

Midt i juni blev det annonceret, at Caroline Wozniacki deltager ved Wimbledon via et wildcard, og hun har været travlt optaget af sit comeback.

Senest deltog hun i en turnering i Tyskland, hvor hun nåede kvartfinalen, inden et uheldigt fald tvang hende til at trække sig. De nye billeder viser, at hendes knæ stadig er beskyttet af et stort plaster som følge af skaden.

LÆS OGSÅ  Kom helt tæt på Jonas Vingegaard: Nu er der snart premiere

På trods af disse udfordringer er Wozniacki fast besluttet på at fortsætte sin kamp. I første runde af Wimbledon skal hun møde den amerikanske spiller Alycia Parks, og det er tydeligt, at hun er klar til at give alt, hvad hun har.

Wozniackis comeback til tennisbanen har været ventet med spænding, og hendes familiedag på Wimbledon er et bevis på, at hun formår at balancere både karriere og familieliv. Vi ser frem til at følge hendes rejse i den prestigefyldte turnering.

Du kan se de bedårende billeder af familien klædt i hvidt her:

Forsæt med at læse

Kendte

Særlig kropsudsmykning på Vingegaard vækker opsigt: Her er den søde årsag

Udgivet

d.

Af

Foto: Gil Corzo/ Shutterstock

En særlig ‘tatovering’ på Jonas Vingegaard vakte opsigt i Tour de France.

Den danske cykelrytter Jonas Vingegaard, som lige nu er med i Tour de France – det første cykelløb han konkurrerer i siden sit styrt i april, har vist, at familien altid har en særlig plads i hans hjerte.

LÆS OGSÅ  Atypisk detalje ved Jonas Vingegaard vækker undren

I slutningen af maj blev han spottet med en ny og usædvanlig “tatovering” på sin overarm under sin træning på Mallorca. Nu deler han historien bag denne kærlige gestus.

Den farverige sommerfugl, der prydede Vingegaards overarm, er ikke en permanent tatovering, men derimod en børnetatovering nøje udvalgt af hans datter, Trine.

Frida elsker det

Sommerfuglen blev senere vasket og svedt af, men efter Tour de France begyndte, blev den erstattet af en ny tatovering – en hund på hånden. Denne hund er ingen ringere end Marshall fra den populære børneserie ‘PAW Patrol’.

“De er fra min datter. Hun elsker virkelig tatoveringer i øjeblikket, og hun kan godt lide, at jeg også har en,” fortæller Vingegaard med et smil. “Det er en lille ting, vi har, at hun sætter en tatovering på armen af mig. Det er virkelig dejligt.”

LÆS OGSÅ  Caroline Wozniacki måtte snyde sin datter: Nu forklarer hun årsagen

Selvom disse tatoveringer ikke er permanente, har de en særlig betydning for Jonas Vingegaard. De er et kært minde om hans datter og symboliserer deres tætte bånd. Det er en sød og humoristisk tradition, som bringer glæde midt i cykelsportens hårde hverdag.

Se det rørende interview med Eurosport, hvor Vingegaard viser sine tatoveringer frem og fortæller om deres særlige betydning.

Forsæt med at læse

Sport

Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske

Udgivet

d.

Af

Foto: Shutterstock

Hvad fremtiden præcist står på for Mikkel Hansen ved vi ikke, men der er helt sikkert én ting, som han ikke skal i fremtiden.

Om lidt over en måned træder en af Danmarks mest ikoniske håndboldspillere, Mikkel Hansen, ud af rampelyset efter en imponerende karriere. 

Spørgsmålet, der nu melder sig, er, hvad fremtiden vil bringe for den legendariske spiller, når han efter OL i Paris, stiller håndboldskoene på hylden.

Siden sin debut ved OL i 2008 har Mikkel Hansen været en central figur i dansk håndbold. 

LÆS OGSÅ  Særlig kropsudsmykning på Vingegaard vækker opsigt: Her er den søde årsag

Med utallige sejre og nogle skuffende nederlag, har han opnået en karriere, der vil blive husket længe. 

Nu, hvor han står foran sin sidste turnering, er der stor interesse for, hvad det næste kapitel i hans liv vil indeholde.

Selvom han har haft nogle måneder til at overveje sine fremtidige muligheder, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål. “Jeg ved ikke det store endnu. Jeg har planlagt at tage mig noget tid, hvor jeg kan trække vejret lidt og finde ud af, hvad der skal ske,” fortæller han til SE og HØR.

Det skal han hvert fald ikke

Selvom visse ting er usikre, er Mikkel Hansen dog sikker på, at håndbolden bliver lagt på hylden.

Da håndboldspilleren blev spurgt ind til, om intervieweren havde ret, når han sagde, at man ikke skulle forvente at se ham i en trænerrolle, svarede han med et smil: “Jeg skal i hvert fald ikke være træner, det har du ret i,” svarer Mikkel Hansen. 

Han tilføjer, at børnehåndbold måske kunne være en undtagelse, men det er ikke noget, han planlægger at kaste sig over lige foreløbig.

For Mikkel Hansen er det vigtigt at få mere frihed i weekenderne, som i mange år har været fyldt med håndboldaktiviteter. 

LÆS OGSÅ  Tallene taler for sig selv: Vild optur for Caroline Wozniacki og Christian Eriksen

Håndboldspilleren lægger ikke skjul på, at han ser frem til at tilbringe mere tid med sin familie.

Muligheden for at blive ekspertkommentator i tv-studier, som mange tidligere landsholdsspillere har valgt, ser han heller ikke som en sandsynlig vej. Mikkel Hansen afviser dog ikke spørgsmålet fuldstændig, da han siger, at man aldrig skal sige aldrig. 

Selvom Mikkel Hansen endnu ikke er officielt udtaget til OL-holdet, forventes det, at han deltager i turneringen, som starter den 27. juli. 

Forsæt med at læse

Trending