Følg os her

Sport

Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Hvad fremtiden præcist står på for Mikkel Hansen ved vi ikke, men der er helt sikkert én ting, som han ikke skal i fremtiden.

Om lidt over en måned træder en af Danmarks mest ikoniske håndboldspillere, Mikkel Hansen, ud af rampelyset efter en imponerende karriere. 

Spørgsmålet, der nu melder sig, er, hvad fremtiden vil bringe for den legendariske spiller, når han efter OL i Paris, stiller håndboldskoene på hylden.

Siden sin debut ved OL i 2008 har Mikkel Hansen været en central figur i dansk håndbold. 

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen deler billeder fra privatlivet: Du gætter aldrig hvem der dukker op

Med utallige sejre og nogle skuffende nederlag, har han opnået en karriere, der vil blive husket længe. 

Nu, hvor han står foran sin sidste turnering, er der stor interesse for, hvad det næste kapitel i hans liv vil indeholde.

Selvom han har haft nogle måneder til at overveje sine fremtidige muligheder, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål. “Jeg ved ikke det store endnu. Jeg har planlagt at tage mig noget tid, hvor jeg kan trække vejret lidt og finde ud af, hvad der skal ske,” fortæller han til SE og HØR.

Det skal han hvert fald ikke

Selvom visse ting er usikre, er Mikkel Hansen dog sikker på, at håndbolden bliver lagt på hylden.

Da håndboldspilleren blev spurgt ind til, om intervieweren havde ret, når han sagde, at man ikke skulle forvente at se ham i en trænerrolle, svarede han med et smil: “Jeg skal i hvert fald ikke være træner, det har du ret i,” svarer Mikkel Hansen. 

Han tilføjer, at børnehåndbold måske kunne være en undtagelse, men det er ikke noget, han planlægger at kaste sig over lige foreløbig.

For Mikkel Hansen er det vigtigt at få mere frihed i weekenderne, som i mange år har været fyldt med håndboldaktiviteter. 

LÆS OGSÅ  Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene

Håndboldspilleren lægger ikke skjul på, at han ser frem til at tilbringe mere tid med sin familie.

Muligheden for at blive ekspertkommentator i tv-studier, som mange tidligere landsholdsspillere har valgt, ser han heller ikke som en sandsynlig vej. Mikkel Hansen afviser dog ikke spørgsmålet fuldstændig, da han siger, at man aldrig skal sige aldrig. 

Selvom Mikkel Hansen endnu ikke er officielt udtaget til OL-holdet, forventes det, at han deltager i turneringen, som starter den 27. juli. 

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Sport

OL hænger i en tynd, tynd tråd: Nu er der nyt fra Holger Rune

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

For nylig er det kommet frem, at Holger Rune er blevet ramt af endnu en skade. Først var det hans knæ, som ikke var “helt godt”, men nu er det håndleddet, der driller. Disse skader falder på et meget uheldigt tidspunkt, da åbningsceremonien for OL allerede er på fredag, og tennisturneringen starter dagen efter.

Her vil man have mulighed for at opleve Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune, men især for sidstnævnte kan OL-drømmen nu være i fare.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Fantastisk nyt til Holger Rune

Det skriver TV 2

I weekenden gennemgik Holger Rune en scanning af sit håndled, som desværre ikke gav positive resultater. Efterfølgende søgte han en “second opinion” fra to læger med speciale i tennisskader, men de gav heller ikke de håbede nyheder.

Aneke Rune forklarer: “Vi har talt med alle tre læger nu, og ingen giver helt det samme svar. Men de er alle enige om, at håndleddet skal fikseres og ikke må bruges. Hvor længe det skal være, varierer dog i lægernes vurderinger. Nogle siger et par uger, andre siger 4-6 uger, og én nævner operation.”

Til trods for usikkerheden har Holger Rune og hans mor ikke opgivet håbet om OL-deltagelse. De planlægger at flyve til Monaco i morgen for at få foretaget en yderligere scanning med kontrastvæske for at få et klarere billede af, hvad der præcist foregår i håndleddet og hvad der forårsager smerterne.

Efter denne scanning vil de beslutte, hvad der videre skal ske, både med hensyn til håndleddet og Holger Runes deltagelse i OL.

LÆS OGSÅ  Disse fire verdensmestre skal bære Dannebrog til åbningen af OL i paris
Forsæt med at læse

Sport

Vingegaard sikrede en flot andenplads: Så meget tjente han og teamet i Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Stort tillykke til Jonas Vingegaard med en flot andenplads.

Efter den alvorlige ulykke tilbage i april, hvor Jonas Vingegaard pådrog sig flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge, var der mange spekulationer om, hvorvidt han ville være klar til Tour de France.

Det var derfor med stor lettelse, at Team Visma kunne annoncere, at Vingegaard ville deltage i årets Tour de France, og han udtalte selv, at han var kommet for at vinde!

Selvom han vandt den første bjergetape i Alperne, den 11. etape, endte han dog med at blive slået af den slovenske rytter, som krydsede målstregen 1 minut og 3 sekunder før ham. Remco Evenepoel fulgte tæt efter, kun 11 sekunder bag Vingegaard.

Selvom det ikke blev til en sejr denne gang, har Vingegaards andenplads vundet mere end blot overskrifter; den har også indbragt stor respekt for hans comeback efter den alvorlige ulykke i april og selvfølgelig også lidt til ‘lommen’.

LÆS OGSÅ  Snart tager Mikkel Hansen afsked: Nu deler han nyt om fremtiden

Ifølge Pro Cycling Stats kunne Team Visma | Lease a Bike nemlig trøste sig med de 355.320 euro som dette års Tour de France indbragte dem.

Her var det Jonas Vingegaard der sikrede teamet de 250.400 euro af dem, herunder sin andenplads, der i sig selv gav 200.00 euro.

Svømmer i penge

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Jonas Vingegaard med sit store talent tjener godt med penge, men det præcise beløb kan overraske mange. Han er faktisk en af verdens bedst betalte cykelryttere.

Ifølge Pengehjørnet tjener Vingegaard hele fire millioner euro årligt, hvilket svarer til cirka 29,8 millioner danske kroner.

Dette står i skarp kontrast til den tidligere kontrakt han havde med Team Jumbo-Visma, som fra 2021- 2023 indbragte ham 11 millioner danske kroner årligt. Dette beløb inkluderede ikke kun løn, men også diverse bonusser for præstationer i store løb. Han har altså opnået en betydelig lønforhøjelse med den nye kontrakt, der gælder for årene 2023 til 2027.

Forsæt med at læse

Sport

Pogacar skovler penge ind til holdet: Så meget har han tjent ved dette års Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Bob Cullinan / Shutterstock.com

Det er altså ikke ‘småpenge’ der er tale om.

Selvom mange i Danmark havde håbet, at sejren ville gå til Jonas Vingegaard, er det umuligt at ignorere, at Tadej Pogačar er i sit livs form og ‘dominerer konkurrencen’.

Dette års Tour de France har virkelig været en prøvelse af udholdenhed og strategi, hvor Tadej Pogačar især har markeret sig som en fremtrædende skikkelse. Selvom han tidligere har vundet løbet to gange, kæmper han endnu engang om den gule trøje.

Det er også blevet tydeligt, når man ser på ‘pengelisten’, som afslører, hvordan pengepræmierne ved dette års Tour de France er fordelt.

LÆS OGSÅ  Nu er det officielt: Fantastisk nyt til Holger Rune

ro Cycling Stats afslører nenlig, at cykelrytteren gennem sin fremragende kørsel har indkørt hele 799.460 euro, hvilket udgør 34,7 % af de i alt 2.300.000 euro, som årets Tour de France handlede om. Dette resultat slår også Team Vismas imponerende rekord fra 2022, der lød på 779.750 euro.

Endnu vildere er det, at det faktisk kun er én rytter, der har vundet etaper – selvfølgelig ingen andre end. Pogačar, som så også tog seks af dem. Med disse sejre hev han i alt 621.180 euro hjem, hvilket svarer til næsten 78 procent af holdets samlede pengepræmie. Det står i kontrast til holdets næstbedste rytter, Joao Almeida, der indbragte et mere beskedent beløb, men som altså også tages i mod med kyshånd, på 78.760 euro.

Mon ikke, der lurer en ‘medarbejderbonus’ rundt om hjørnet for Pogacar, for den fremragende præstation ved dette års Tour de France.

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen deler billeder fra privatlivet: Du gætter aldrig hvem der dukker op
Forsæt med at læse

Trending