Følg os her

Film / TV

Christian Degn søger nye deltagere til populært program

Udgivet

d.

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Nu har du muligheden for at tilmelde dig programmet.

Han har selv fundet på programmet og man må sige, at det har været noget af en succes.

Da quizprogrammet ‘Ordet er mit’ ramte skærmen på TV 2 Charlie, blev det en kæmpe succes.

Her skal tre deltagere gætte hinandens hemmelige ord.

LÆS OGSÅ  Se traileren: 'Moana 2' rammer snart biografen

Programmet rullede over skærmen for første gang i starten af året. Optagelserne foregik i november og december.

Og nu søger han altså deltagere til endnu en omgang ‘Ordet er mit’.

Det oplyser han i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget..

Christian Degn har været vært på en lang række tv-programmer, herunder blandt andet Nybyggerne og Hvem vil være millioner. Derudover har han medvirket i en række ‘egne’ programmer, som programmet Alt det min far ikke har lært mig.

Christian Degn har også været vært på Hjertegalla og Go’ Aften Live.

LÆS OGSÅ  Særligt indblik i rapport fra TV 2: Det viser den

Privat danner han par med Trine Johst Vammen, som han har fået sønnen Vagn med.

Du kan tilmelde dig ‘Ordet er mit’ HER.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Film / TV

TV 2 advarer disse danskere: Vær opmærksom

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

I øjeblikket er det desværre nødvendigt for TV 2, at udsende en advarsel til brugerne på TV 2 Play.

Det er svært som aldrig før, at gennemskue metoderne hos forbryderne, der forsøger at frarøve danskerne penge.

De kriminelles sms-beskeder eller mail indeholder ofte links til til en falsk webside.

LÆS OGSÅ  Se traileren: 'Moana 2' rammer snart biografen

Sådanne links sendes nu rundt til TV 2 Plays kunder. Og dem er der mange af.

I december 2022 nåede man en milepæl og rundede en million husstande, der har TV 2 Play.

Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at TV 2 har været ude med en kraftig akut advarsel til sine mange brugere.

Vær opmærksom

Under overskriften ‘Falske mails fra TV 2 Play i omløb’ skriver TV 2:

“Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er falske mails i omløb fra svindlere, der udgiver sig for at være TV 2. I disse mails bliver TV 2 Play-kunder bedt om at opdatere deres betalingsoplysninger for at undgå, at deres abonnement lukker ned”.

LÆS OGSÅ  Efter flere år: Nu vender Anders og Torben med nyt program

“Mail er IKKE afsendt af TV 2. Undlad at besvare mailen og klik ikke på linket. I stedet skal du slette mailen”, skriver TV 2 ifølge Ekstra Bladet.

TV 2 og deres kunder er blot nyeste ofre i en tid, hvor der dukker flere og flere fupannoncer, svindelmails og fusker-sms’er op hos danskerne – alle med det formål at få dem til at afgive personlige oplysninger som eksempelvis cpr-nummer eller kreditkortoplysninger til kriminelle typer.

Forsæt med at læse

Film / TV

Anders og Torben med stor udfordring: Nu sætter de ord på

Udgivet

d.

Af

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Det går ikke ligefrem helt gnidningsfrit.

Det var i 2015 at danskerne for første gang stiftede bekendtskab med Anders og Torben. Siden har de to ‘tv-tvillinger’ vundet en stor plads i mange danskeres hjerte.

Siden har de flere gange været på skærmen, og nu vender de altså endnu en gang snart tilbage på de danske tv-skærme.

Det afslørede de for nylig til et åbent hus-arrangement på TV Midtvest.

LÆS OGSÅ  Afslører: Bliver med Thomas Gravesen i spidsen

I et interview med HER & NU sætte de nu ord på de igangværende optagelser.

De to tv-tvillinger følges på tæt hold af den produktion, som de i forvejen kender. Der er her tale om tre medarbejdere for TV 2.

“Det er sjovt nok, vi hygger os med det. Det er jo de samme, der har lavet det hele. Det er nok også derfor, vi fortsætter med det, fordi vi kender hinanden så godt, og vi fungerer godt sammen,” fortælle Anders og Torben.

I modvind

De afslører nu også, at de har mødt modvind i deres nye projekt. De er nemlig på jagt efter en ny adresse til deres restaurant, hvilket har været temmelig udfordrende.

Det er nemlig svært at finde noget, der passer lige til dem, fortæller de.

LÆS OGSÅ  Ser du dette TV 2-program? Så er der dårligt nyt

Til mediet uddyber de situationen:

“Det kniber sgu med det. Det største problem er, at det vi har været ude at se på enten er for småt, eller også er det meget stort, eller også er der ingen parkeringsplads, eller også er der en kæmpe parkeringsplads.”

Hvornår Anders og Torben vender tilbage på skærmen ved vi ikke endnu, men én ting er sikkert, og det er, at de vender tilbage.

Forsæt med at læse

Film / TV

TV 2 afslører stor nyhed: Et helt særligt format

Udgivet

d.

Af

Foto: Ole schwander/Shutterstock

TV 2 kommer hele vejen rundt om 3F Superliga hver mandag med fire timers ‘Totalfodbold’, mens der er livlig fodbolddebat i ‘Tirsdagstrænerne’ med Carsten Werge.

‘Totalfodbold’ bliver TV 2s fodboldflagskib i dækningen af 3F Superliga. En totaloplevelse der foruden mandagskampen behandler hele Superliga-runden og giver nye perspektiver på de store historier i landets bedste fodboldrække.

– ‘Totalfodbold’ er ikke et klassisk magasinprogram, men et fire timers format som strækker sig over en hel aften, hvor vi både sender fra vores studie på Kvægtorvet og på det stadion, hvor mandagskampen spilles, siger Kristian Bech Josefsen, chefredaktør, TV 2 Sport og fortsætter:

– Det bliver en anderledes opsamling på hele spillerunden med stærke analyser, hvor vi tager værktøjer i brug, som danske fodboldseere ikke er vant til at se.

Morten Ankerdal og Camilla Martin er skiftevis værter på stadion i forbindelse med Totalfodbold Foto Henrik OhstenTV 2

På grund af den vilde sportssommer på TV 2 går ‘Totalfodbold’ først for alvor i luften mandag 16. september på TV 2 Play og TV 2 Sport X. Det sker i forbindelse med ottende spillerunde i 3F Superliga og en måneds tid efter OL i Paris. ‘Totalfodbold’ begynder klokken 18.00, indtil mandagskampen fløjtes i gang klokken 19.00. Når kampen er færdig, er der igen ‘Totalfodbold’ indtil klokken 22.00.

Alle fans er velkomne – se TV 2s Superliga-trailer

Når ‘Totalfodbold’ får premiere, bliver det skiftevis med Camilla Martin og Morten Ankerdal som værter på stadion med fodboldeksperterne David Nielsen og Nicoline Sørensen ved deres side. Jesper Amter er vært i tv-studiet på Kvægtorvet i Odense, hvor han har selskab af Lars Jacobsen og Jonas Hebo. Indtil det nye tv-studie kommer på plads, vil Jesper Amter være vært på stadion hver mandag med skiftende eksperter.

Se sendeplanen for 3F Superliga på TV 2

Tirsdagstrænere med bid i

Tre stærke personligheder står i spidsen for ‘Tirsdagstrænerne’, som er et debatprogram med kant og kærlighed til fodbold på TV 2 Play og TV 2 Sport X.

TV 2 Sports fodboldredaktør Carsten Werge taler hver tirsdag om ugens mest interessante fodboldemner herhjemme og i udlandet med TV 2s fodboldekspert David Nielsen og den tidligere FCK-direktør Dan Hammer. Det bliver både inden- og udenfor stregerne, og programmet henvender sig til de debatlystne fodboldelskere, som meget gerne må bidrage til diskussionen via Carsten Werges brevkasse.

Carsten Werge er sammen med David Nielsen og Dan Hammer klar til at debattere fodbold i Tirsdagstrænerne Foto TV 2

– Vi vil gerne tale og diskutere de emner, som de hardcore fans går op i, samt de mere brede emner som rører sig i dansk og international fodbold. Det skal ske med kant og kærlighed, så du som seer bliver beriget med nogle spændende perspektiver, samtidig med du gerne skulle blive underholdt. Og jeg glæder mig til at få de mange mandagstræneres gode input til debatten og programmet i min indbakke. Det vil give god dynamik og vitaminer til programmet hos os tirsdagstrænere, siger Carsten Werge.

‘Tirsdagstrænerne’ får premiere tirsdag 23. juli.

3F Superliga hele ugen på TV 2s platforme

TV 2 deler fra denne sommer rettighederne til landets bedste fodboldrække med Viaplay og sender halvdelen af kampene fra hver spillerunde. Du kan opleve fredagskampen, søndagskampen klokken 14.00 og mandagskampen på TV 2s platforme. 

Ambitionen hos TV 2 er, at 3F Superliga skal leve hele ugen – hele året og i hele landet. Det skal blandt andet opnås i et stærkt samspil mellem Sporten, Nyhederne og flere af TV 2 Regionerne, der flere steder får en dedikeret Superliga-korrespondent til at nyhedsdække klubberne.

Forsæt med at læse

Trending