Følg os her

De kongelige

Ekspert med overraskende afsløring om Kate Middleton

Udgivet

d.

Foto: B. Lenoir/ Shutterstock

Kate har netop været med til den første offentlige begivenhed, siden sin kræftdiagnose. Nu kommenterer en kropssprogsekspert på, hvad Kates kropssprog fortalte.

Kate Middleton strålede ved Trooping the Colour, hvilket glædede royale fans verden over, og ikke mindst prinsessen selv.

Dette markerede hendes første offentlige optræden siden sidste år efter at have gennemgået en maveoperation og kræftbehandling. Imidlertid er det endnu uvist, hvor ofte vi vil se Kate i offentligheden de kommende måneder.

LÆS OGSÅ  Royal ekspert overrasket: Derfor tog Kate den beslutning

Ved Trooping the Colour, som fejrer monarkens officielle fødselsdag, blev Kate Middleton mødt af en begejstret folkemængde, da hun smilede og vinkede langs Londons gader. På trods af den varme modtagelse var Kate bevidst om ikke at tage for meget opmærksomhed, da begivenheden handler om at fejre kongen.

Fredag den 14. juni, dagen før Trooping the Colour, annoncerede Kate Middleton sit royale comeback. I en detaljeret erklæring bekræftede hun, at dette ville være hendes første royale optræden siden hendes operation.

Kate Middletons erklæring om comeback

“I de sidste par måneder er jeg blevet overvældet af alle de venlige beskeder om støtte og opmuntring. Det har virkelig gjort en stor forskel for William og mig og hjulpet os igennem nogle af de sværere tider,” udtalte Kate Middleton.

Prinsessen af Wales forklarede yderligere: “Jeg gør gode fremskridt, men som alle, der går igennem kemoterapi ved, er der gode og dårlige dage. På de dårlige dage føler man sig svag og træt og må lytte til sin krop og hvile. Men på de gode dage, hvor man føler sig stærkere, vil man udnytte følelsen af at have det godt.”

“Min behandling fortsætter i nogle måneder endnu. På de dage, hvor jeg har det godt, er det en glæde at engagere mig i skolelivet, bruge tid på ting, der giver mig energi og positivitet, samt begynde at arbejde lidt hjemmefra.”

LÆS OGSÅ  Kongehuset afslører nye detaljer: Sådan bliver det

Kate tilføjede: “Jeg ser frem til at deltage i Kongens Fødselsdagsparade denne weekend med min familie og håber at deltage i nogle offentlige arrangementer hen over sommeren, selvom jeg endnu ikke er helt ude af farezonen.”

Hun afsluttede: “Jeg lærer at være tålmodig, især med usikkerheden. Tage en dag ad gangen, lytte til min krop og give mig selv den nødvendige tid til at hele. Tak for jeres fortsatte forståelse, og til alle jer, der modigt har delt jeres historier med mig.”

Tegn på ægte glæde

Da Kate Middleton kørte i karet med sine børn, blev hun mødt af en jublende folkemængde. Selvom hun så glad ud, mente en kropssprogsekspert, at prinsessen var “nervøs” og tog tingene langsomt.

Royalekspert Inbaal Honigman forklarede til Daily Star: “Prinsesse Catherines lukkede mundsmil, da hun ankom i bilen med sin familie, indikerer, at hun er forsigtig. Sammenlignet med tidligere år, hvor hun ville smile bredt og lykkeligt, viser denne lejlighed en mere forsigtig Catherine, som smiler med læberne, kinderne og øjnene, men ikke med tænderne. Dette demonstrerer forsigtighed, men der er tegn på, at hendes glæde er ægte.”

LÆS OGSÅ  Nyt fra billede fra Kate vækker opsigt: Nu forklarer ekspert den særlige betydning

Honigman konkluderede: “De hævede øjenbryn, når hun smiler, tyder på, at hun er glad, endda spændt. Da hun kigger ud af bilen, kan vi se, at hun er glad for at forbinde sig med den forventningsfulde folkemængde udenfor. Hendes skuldre er let hævede, hvilket tyder på, at hun er nervøs.”

Balkonoptræden under Trooping the Colour har altid været et ekstraordinært øjeblik, både for de kongelige og de fremmødte tilskuere.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

De kongelige

Vidste du det om Jens Werner? Havde forbindelse til det danske kongehus

Udgivet

d.

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Vidste du det?

Den tidligere ‘Vild med dans’-dommer og anerkendte danser, Jens Werner, er gået bort efter en lang kamp mod kræft. Det oplyste hans familie i forrige uge.

Siden da er hyldesterne og anerkendelsen til både ham og hans karriere væltet ind. Og ved at tage et nærmere kig på hans liv har en en episode fra hans karriere belyst en uventet forbindelse mellem Jens Werner og det danske kongehus.

LÆS OGSÅ  Kongehuset afslører nye detaljer: Sådan bliver det

I begyndelsen af 1990’erne forfulgte Jens Werner sin dansedrøm i London. Ved siden af sin dansetræning arbejdede han som chauffør ved den danske ambassade. 

Det skriver BILLED-BLADET

Jobbet gav ham så gode anbefalinger, at han ved sin hjemkomst til Danmark blev tilbudt en stilling som chauffør og livrist ved det danske kongehus.

En nær relation til de kongelige

Jens Werners arbejde for kongehuset omfattede blandt andet kørsel for det nuværende kongepar, prins Joachim og Alexandra, samt prinsesse Benedikte.  Han spillede en særlig rolle ved prins Joachims bryllup i 1995, hvor han også hjalp parret med deres brudevals.

Senere, i 2004, assisterede han kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres brudevals.

Jens Werners tid som chauffør for kongehuset blev tydeligt værdsat af de kongelige.  I et interview i TV 2 Charlie-programmet ”Dobbeltgænger” i 2017, delte Jens Werner en mindeværdig episode med prinsesse Benedikte, hvor hun udtrykte håb om, at han ville vende tilbage til sin rolle ved hoffet.  Hendes ord vidner om den respekt og værdsættelse, han modtog fra kongehuset.

Selvom Jens Werner valgte at fokusere på sin dansekarriere, forblev hans forbindelser til kongehuset en betydningsfuld del af hans liv. 

Jens Werner døde den 9. juli 2024 efter længere tids sygdom i en alder af 59 år. 

LÆS OGSÅ  Royal ekspert overrasket: Derfor tog Kate den beslutning
Forsæt med at læse

De kongelige

Kong Frederik spottet i særlig skjorte: Denne kendis står bag

Udgivet

d.

Arkivfoto/ Presse-fotos.dk

Under et besøg bar kong Frederik en skjorte fra et særligt dansk brand.

Kong Frederik besøgte for nylig BMX-rytteren Malene Kejlstrup på Amager, og han var som altid passende og korrekt klædt. Tøjet var både moderigtigt og praktisk.

LÆS OGSÅ  Kate glimrer ved sit fravær: Nu deles der nye detaljer om kræftforløbet

På Instagram kan man se kongen iført en mørkeblå denimskjorte og beige bukser. På skjorten ses et lille logo, der indikerer, at den er fra mærket: Dunville Apparel og det er ikke hvem som helst der står bag det.

Kendis står bag

Bag brandet står blandt andre Rasmus Dunvad, Kasper Thomsen og Casper Christensen.

På Dunville Apparels hjemmeside er det da også Casper Christensen, der poserer i den skjorte, man som det første præsenteres for og dén som kong Frederik også har på.

Tøjet fra brandet er produceret med stort fokus på bæredygtighed og lokal produktion. Dunville Apparel oplyser, at deres denim skjorte er lavet af 100 procent bæredygtig bomuld, som er BCI-certificeret. Knapperne er fremstillet af genanvendt kobber, og sytråden er lavet af genanvendt polyester, der blandt andet kommer fra havplast.

Brandet oplyser yderligre a alt tøjet bliver syet i Norditalien for at sikre den bedst mulige kvalitet og at det herefter sendes til Danmark i genanvendelig papiremballage, hvilket igen understreger brandets engagement i miljøvenlige initiativer.

hjemmesiden fremgår det, at denimskjorten koster 1.349 kroner.

LÆS OGSÅ  Prinsesse Diana brød kongelig tradition: Det har det betydet for Kate Middleton
Forsæt med at læse

De kongelige

Kate Middleton afbryder ferie for særlig sag:’Hjælper fysisk, mentalt og åndeligt’

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: B. Lenoir / Shutterstock.com

Prinsesse Kate optrådte sidst offentligt i forbindelse med Wimbledon

Prinsen og prinsessen af Wales nyder lige nu kvalitetstid med deres børn, der holder skoleferie. Kate har dog valgt at afbryde sin ferie for at støtte et særligt projekt, der ligger hendes hjerte nært.

Selvom prinsessen i øjeblikket er sygemeldt på grund af sin kræftbehandling, har hun stadig vist sig offentligt et par gange og har også udtalt sig via sin og prins Williams officielle Instagram-profil. Denne gangfor at støtte Natural History Museum i London, som hun er projektor for og som netop har meddelt, at de har anlagt nye haver i South Kensington.

“Jeg støtter i høj grad museets engagement i at skabe et særligt sted, der opmuntrer mennesker i alle aldre til at genoprette forbindelsen med naturen og lære mere om, hvordan vi kan beskytte vores naturlige verden.”

“Jeg kender naturens kraft til at understøtte vores udvikling og velvære, både ved at bringe os glæde og ved at holde os fysisk, mentalt og åndeligt sunde. Jeg håber, at disse haver vil være inspirerende og transformative for de tusindvis af mennesker, der besøger dem.”

Se billederne af prinsessens opslag på instagram her:

Har holdt sig ude af rampelyset

På trods af sit kræftforløb har det været sparsomt med oplysninger om, hvordan det går med hende, og ligeså med de kongelige pligter, som hun har været fritaget fra i en længere periode på grund af sin sygemelding. Dog har hun deltaget i enkelte begivenheder, herunder herrernes finale i Wimbledon søndag, hvor hun var i selskab med sin datter Charlotte. Det var første gang offentligheden så hende i lang tid.

LÆS OGSÅ  Iskold luft mellem William og Harry: Insider afslører nye detaljer
Forsæt med at læse

Trending