Følg os her

Sport

Snart tager Mikkel Hansen afsked: Nu deler han nyt om fremtiden

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Nu sætter Mikkel Hansen ord på fremtiden efter sin håndboldkarriere.

Håndboldlegenden Mikkel Hansen står på tærsklen til at afslutte sin strålende karriere. Med de sidste kampe i sigte har han nu afsløret sine fremtidsplaner og hvad han ser som sin næste livsfase.

LÆS OGSÅ  Landshold kan juble: Så meget er trøjerne solgt for

Selvom Mikkel Hansen er udtaget til bruttotruppen til OL i Paris, har han gjort det klart, at trænerrollen ikke ligger i kortene for ham. “Jeg skal i hvert fald ikke være træner,” udtalte han til Se og Hør. Denne beslutning tyder på, at Hansen er klar til at udforske nye aspekter af livet udenfor håndboldbanen.

Det skriver Newsner.

Siden sin debut i 2008 har Mikkel Hansen tilbragt utallige weekender med håndbold, men nu ser han frem til at få mere tid til sig selv og sin familie. “I børnehåndbold spiller man vel ikke med harpiks endnu i forhold til at være noget i mine børns klubber, hvis de skulle få lyst til at spille håndbold,” nævnte han med et smil.

Hansen har heller ikke ambitioner om at blive kommentator, selvom muligheden altid er der. “Man skal aldrig sige aldrig,” indrømmede han, men lige nu ser han ikke sig selv i den rolle.

Hvis alt går efter planen, starter Mikkel Hansens sidste turnering den 27. juli i Paris – en by, hvor han har tilbragt ti år af sit liv. Med afslutningen på hans aktive karriere ser Hansen frem til en tilværelse med mindre medieopmærksomhed, hvilket han finder forfriskende. “Det har altid været en ting, der er fulgt med. Det er jo helt fair,” sagde han til Ekstra Bladet og reflekterede over, hvordan mediedækningen har ændret sig over årene.

LÆS OGSÅ  Afslører: Bliver med Thomas Gravesen i spidsen

Selvom han stadig elsker at diskutere håndbold med fagjournalister, bemærker Mikkel Hansen, at denne vinkel sjældent fanger mediernes interesse. Han sætter pris på, at hans ønske om privatliv er blevet respekteret mere og mere i de senere år.

Som han nærmer sig afslutningen på sin karriere, ser Mikkel Hansen frem til nye muligheder, væk fra rampelyset og tættere på familien. Den kommende tid vil uden tvivl byde på spændende forandringer for en af håndboldens største stjerner.

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Sport

OL hænger i en tynd, tynd tråd: Nu er der nyt fra Holger Rune

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

For nylig er det kommet frem, at Holger Rune er blevet ramt af endnu en skade. Først var det hans knæ, som ikke var “helt godt”, men nu er det håndleddet, der driller. Disse skader falder på et meget uheldigt tidspunkt, da åbningsceremonien for OL allerede er på fredag, og tennisturneringen starter dagen efter.

Her vil man have mulighed for at opleve Caroline Wozniacki, Clara Tauson og Holger Rune, men især for sidstnævnte kan OL-drømmen nu være i fare.

LÆS OGSÅ  Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske

Det skriver TV 2

I weekenden gennemgik Holger Rune en scanning af sit håndled, som desværre ikke gav positive resultater. Efterfølgende søgte han en “second opinion” fra to læger med speciale i tennisskader, men de gav heller ikke de håbede nyheder.

Aneke Rune forklarer: “Vi har talt med alle tre læger nu, og ingen giver helt det samme svar. Men de er alle enige om, at håndleddet skal fikseres og ikke må bruges. Hvor længe det skal være, varierer dog i lægernes vurderinger. Nogle siger et par uger, andre siger 4-6 uger, og én nævner operation.”

Til trods for usikkerheden har Holger Rune og hans mor ikke opgivet håbet om OL-deltagelse. De planlægger at flyve til Monaco i morgen for at få foretaget en yderligere scanning med kontrastvæske for at få et klarere billede af, hvad der præcist foregår i håndleddet og hvad der forårsager smerterne.

Efter denne scanning vil de beslutte, hvad der videre skal ske, både med hensyn til håndleddet og Holger Runes deltagelse i OL.

LÆS OGSÅ  Nikolaj Jacobsen deler billeder fra privatlivet: Du gætter aldrig hvem der dukker op
Forsæt med at læse

Sport

Vingegaard sikrede en flot andenplads: Så meget tjente han og teamet i Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Stort tillykke til Jonas Vingegaard med en flot andenplads.

Efter den alvorlige ulykke tilbage i april, hvor Jonas Vingegaard pådrog sig flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge, var der mange spekulationer om, hvorvidt han ville være klar til Tour de France.

Det var derfor med stor lettelse, at Team Visma kunne annoncere, at Vingegaard ville deltage i årets Tour de France, og han udtalte selv, at han var kommet for at vinde!

Selvom han vandt den første bjergetape i Alperne, den 11. etape, endte han dog med at blive slået af den slovenske rytter, som krydsede målstregen 1 minut og 3 sekunder før ham. Remco Evenepoel fulgte tæt efter, kun 11 sekunder bag Vingegaard.

Selvom det ikke blev til en sejr denne gang, har Vingegaards andenplads vundet mere end blot overskrifter; den har også indbragt stor respekt for hans comeback efter den alvorlige ulykke i april og selvfølgelig også lidt til ‘lommen’.

LÆS OGSÅ  Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene

Ifølge Pro Cycling Stats kunne Team Visma | Lease a Bike nemlig trøste sig med de 355.320 euro som dette års Tour de France indbragte dem.

Her var det Jonas Vingegaard der sikrede teamet de 250.400 euro af dem, herunder sin andenplads, der i sig selv gav 200.00 euro.

Svømmer i penge

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at Jonas Vingegaard med sit store talent tjener godt med penge, men det præcise beløb kan overraske mange. Han er faktisk en af verdens bedst betalte cykelryttere.

Ifølge Pengehjørnet tjener Vingegaard hele fire millioner euro årligt, hvilket svarer til cirka 29,8 millioner danske kroner.

Dette står i skarp kontrast til den tidligere kontrakt han havde med Team Jumbo-Visma, som fra 2021- 2023 indbragte ham 11 millioner danske kroner årligt. Dette beløb inkluderede ikke kun løn, men også diverse bonusser for præstationer i store løb. Han har altså opnået en betydelig lønforhøjelse med den nye kontrakt, der gælder for årene 2023 til 2027.

Forsæt med at læse

Sport

Pogacar skovler penge ind til holdet: Så meget har han tjent ved dette års Tour de France

Udgivet

d.

Foto: Redaktionel kreditering: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Foto: Redaktionel kreditering: Bob Cullinan / Shutterstock.com

Det er altså ikke ‘småpenge’ der er tale om.

Selvom mange i Danmark havde håbet, at sejren ville gå til Jonas Vingegaard, er det umuligt at ignorere, at Tadej Pogačar er i sit livs form og ‘dominerer konkurrencen’.

Dette års Tour de France har virkelig været en prøvelse af udholdenhed og strategi, hvor Tadej Pogačar især har markeret sig som en fremtrædende skikkelse. Selvom han tidligere har vundet løbet to gange, kæmper han endnu engang om den gule trøje.

Det er også blevet tydeligt, når man ser på ‘pengelisten’, som afslører, hvordan pengepræmierne ved dette års Tour de France er fordelt.

LÆS OGSÅ  Kom helt tæt på Jonas Vingegaard: Nu er der snart premiere

ro Cycling Stats afslører nenlig, at cykelrytteren gennem sin fremragende kørsel har indkørt hele 799.460 euro, hvilket udgør 34,7 % af de i alt 2.300.000 euro, som årets Tour de France handlede om. Dette resultat slår også Team Vismas imponerende rekord fra 2022, der lød på 779.750 euro.

Endnu vildere er det, at det faktisk kun er én rytter, der har vundet etaper – selvfølgelig ingen andre end. Pogačar, som så også tog seks af dem. Med disse sejre hev han i alt 621.180 euro hjem, hvilket svarer til næsten 78 procent af holdets samlede pengepræmie. Det står i kontrast til holdets næstbedste rytter, Joao Almeida, der indbragte et mere beskedent beløb, men som altså også tages i mod med kyshånd, på 78.760 euro.

Mon ikke, der lurer en ‘medarbejderbonus’ rundt om hjørnet for Pogacar, for den fremragende præstation ved dette års Tour de France.

LÆS OGSÅ  Caroline Wozniackis familiebillede skaber overskrifter: Én detalje springer i øjnene
Forsæt med at læse

Trending