Følg os her

Sport

Mikkel Hansen er klar i spyttet: Det vil aldrig ske

Udgivet

d.

Foto: Shutterstock

Hvad fremtiden præcist står på for Mikkel Hansen ved vi ikke, men der er helt sikkert én ting, som han ikke skal i fremtiden.

Om lidt over en måned træder en af Danmarks mest ikoniske håndboldspillere, Mikkel Hansen, ud af rampelyset efter en imponerende karriere. 

Spørgsmålet, der nu melder sig, er, hvad fremtiden vil bringe for den legendariske spiller, når han efter OL i Paris, stiller håndboldskoene på hylden.

Siden sin debut ved OL i 2008 har Mikkel Hansen været en central figur i dansk håndbold. 

LÆS OGSÅ  Snart tager Mikkel Hansen afsked: Nu deler han nyt om fremtiden

Med utallige sejre og nogle skuffende nederlag, har han opnået en karriere, der vil blive husket længe. 

Nu, hvor han står foran sin sidste turnering, er der stor interesse for, hvad det næste kapitel i hans liv vil indeholde.

Selvom han har haft nogle måneder til at overveje sine fremtidige muligheder, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål. “Jeg ved ikke det store endnu. Jeg har planlagt at tage mig noget tid, hvor jeg kan trække vejret lidt og finde ud af, hvad der skal ske,” fortæller han til SE og HØR.

Det skal han hvert fald ikke

Selvom visse ting er usikre, er Mikkel Hansen dog sikker på, at håndbolden bliver lagt på hylden.

Da håndboldspilleren blev spurgt ind til, om intervieweren havde ret, når han sagde, at man ikke skulle forvente at se ham i en trænerrolle, svarede han med et smil: “Jeg skal i hvert fald ikke være træner, det har du ret i,” svarer Mikkel Hansen. 

Han tilføjer, at børnehåndbold måske kunne være en undtagelse, men det er ikke noget, han planlægger at kaste sig over lige foreløbig.

For Mikkel Hansen er det vigtigt at få mere frihed i weekenderne, som i mange år har været fyldt med håndboldaktiviteter. 

LÆS OGSÅ  Atypisk detalje ved Jonas Vingegaard vækker undren

Håndboldspilleren lægger ikke skjul på, at han ser frem til at tilbringe mere tid med sin familie.

Muligheden for at blive ekspertkommentator i tv-studier, som mange tidligere landsholdsspillere har valgt, ser han heller ikke som en sandsynlig vej. Mikkel Hansen afviser dog ikke spørgsmålet fuldstændig, da han siger, at man aldrig skal sige aldrig. 

Selvom Mikkel Hansen endnu ikke er officielt udtaget til OL-holdet, forventes det, at han deltager i turneringen, som starter den 27. juli. 

Sarah er chefredaktør på Altomkendte.dk og hun har +4 års erfaring som journalist på nyhedsmedier. De seneste to år har Sarah særligt arbejdet med nyheder om underholdning, kendte og kongehuset, hvor hun senest har skrevet for Hollywood.dk. Hvis du vil vide det seneste indenfor gossipverdenen eller de royale huse rundt omkring i verden, så læn dig trygt tilbage og læs med når Sarah folder sig ud.

Sport

Bjarne Riis om Jonas Vingegaard: Er ikke længere i tvivl

Udgivet

d.

Af

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Bør han deltage? Er han i god nok form til at konkurrere med, hvor det er sjovt? Kan han vinde det hele?

Spørgsmålene om Jonas Vingegaard har været mange, men efter den første etape, som blev kørt i lørdags, var der optimisme at spore hos B.T.s cykelekspert, Bjarne Riis.

På trods af, at meget har været uvist, så er den tidligere cykelrytter ikke længere i tvivl om, hvad Vingegaard vil opnå i år.

“Nu er jeg ikke længere i tvivl. Jonas er her for at køre klassement. Jonas så god ud, han hold gik frem og tog kontrol. Pointen med det var ikke at risikere noget og give Jonas ro, og det er godt for ham,” skriver han.

Kan lægge alt andet fra sig nu

Ifølge Bjarne Riis er der heller ikke nogen grund til at lægge skjul på, hvad det helt klare og overordnede mål er:

“Jonas kan lægge alt det andet fra sig nu. Slut med at sige, at han bare er glad for at være her. Den køber vi ikke længere. Han er her for at køre efter et resultat. Det er tydeligt at se.”

Vingegaards hold, Visma-Lease a Bike, løftede forleden sløret for, at den danske cykelstjerne og hans hustru, Trine, venter barn.

LÆS OGSÅ  Trist besked fra Kasper Hjulmand

På et Tour de France-pressemøde var Vingegaard-familien til stede, og her kunne det observeres, at Trine havde fået en lille babybule.

Barnets køn er endnu ukendt.

Vi her på redaktionen ønsker familien Vingegaard stort tillykke med det kommende medlem.

Forsæt med at læse

Sport

Nu har Nikolaj Jacobsen udtaget sin OL-trup: Her er de

Udgivet

d.

Af

Foto: Dansk Idrætsforbund

De 14 håndboldherrer, der skal repræsentere Danmark ved OL i Paris, er udtaget.

Dansk håndbold er fyldt med gyldne olympiske præstationer, og på herrefronten mindes de fleste den storslåede guldmedalje ved OL i Rio 2016, og de intense kampe ved OL i Tokyo, hvor det blev til sølv. Nu står de danske håndboldherrer igen klar til at samle nationen foran skærmene til OL i Paris.

Det oplyser Danmarks idrætsforbund i en pressemeddelelse.

DIF, der er olympisk komité i Danmark, har på baggrund af en indstilling fra DanskHåndbold udtaget de 14 spillere og tre reserver, der til sommer deltager i den olympiske håndboldturnering.

Håndboldherrernes OL-trup er:

Niklas Landin

Emil Nielsen

Magnus Landin

Emil Jakobsen

Mikkel Hansen

Rasmus Lauge

Simon Pytlick

Thomas Arnoldsen

Mathias Gidsel

Mads Hoxer

Niclas Kirkeløkke

Magnus Saugstrup

Simon Hald

Henrik Møllgaard

Reserver:

Kevin Møller

Lasse Andersson

Lukas Jørgensen


Landstræner Nikolaj Jacobsen har nøje overvejet, hvilke spillere, der skulle indstilles til en plads på OL-holdet.

“Jeg håber, denne her trup kan føre os så langt som overhovedet muligt, og at vi kan komme igennem et OL, hvor vi både kan lægge pres på vores modstandere, men også samtidig forhåbentlig kan dosere vores kræfter. Vi tager afsted for at se, om vi kan slutte allerøverst. Det gør vi altid, og vi ved også godt, at det bliver en hård udfordring i og med, at der denne gang er en ret stærk værtsnation, der vil få stor opbakning på deres hjemmebane.”

LÆS OGSÅ  OL venter: Nu er landsholdstruppen offentliggjort

I DIF glæder man sig over, at den danske trup af håndboldherrer nu er udtaget og klar til at udfordre hjemmebaneholdet, Frankrig.

”Ved de seneste to OL har det danske herrehåndboldlandshold spillet en central rolle og skabt en enorm glæde og begejstring i Danmark. Det tror jeg også, holdet er i stand til i Frankrig. Det har med garanti ikke været nemt for landstræneren at skære truppen til, for han har så utrolig mange dygtige spillere til disposition. Jeg glæder mig til at følge de to håndboldhold og tror på noget stort,” siger chef de mission i DIF, Søren Simonsen.

Lars Balle Christensen, sportsdirektør i Team Danmark, tilføjer:

“Håndboldherrerne repræsenterer altid Danmark på fornemmeste vis, og med bl.a. tre gange VM-titler og OL-guldet fra Rio har de vist, at vi altid kan forvente flotte præstationer fra dem. I den trup, der nu er udtaget, er der masser af både talent og rutine, og jeg er ikke i tvivl om, at de tager til Frankrig med ambitioner om at komme langt og spille med om medaljer.”

LÆS OGSÅ  Bendtners nye frisure vækker opsigt: Se den her

Guldet i Rio var en milepæl for håndboldherrerne og et bevis på holdets evne til at levere ved de olympiske lege. Ved OL i Paris har holdet mulighed for at vinde holdets tredje OL-medalje i træk. Legene bliver også særlige, at fantastiske spillere som Mikkel Hansen og Niklas Landin efter legene stopper henholdsvis deres karriere og landsholdskarriere.

Læs meget mere om OL og det danske OL-hold på www.ol.dk og følg med på ’Danmark til OL’ på Facebook og Instagram.

Forsæt med at læse

Sport

Får Danmarks nederlag ved EM konsekvenser for Kasper Hjulmand?

Udgivet

d.

Af

EM er stadig i fuld gang, men det er desværre ikke med det danske landshold på banen.

Trods Danmarks nederlag ved EM, hvor landsholdet ikke sikrede sig en sejer i nogle af kampene, viser DBU ingen tegn på at skulle udskifte landstræneren.

DBU’s direktør, Peter Møller, har klart tilkendegivet, at Hjulmand har fuld støtte fra hele organisationen.

LÆS OGSÅ  Atypisk detalje ved Jonas Vingegaard vækker undren

“Jeg ser ingen grund til at stille spørgsmålstegn ved Kasper Hjulmands resultater,” udtaler Peter Møller til TV 2. “Vi er glade for at have Kasper som landstræner, og han har fuld opbakning fra alle os i DBU.”

Denne udmelding eliminerer enhver tvivl om Hjulmands fremtid som træner for landsholdet, i hvert fald indtil kontraktens udløb. DBU’s støtte signalerer, at de har tillid til hans evner og fortsatte lederskab af det danske hold. Kasper Hjulmand har en kontrakt med DBU, der løber frem til 2026

Spekulationer om Kasper Hjulmands fremtid

Samtidig er der spekulationer om Hjulmands fremtid uden for Danmark. Den engelske presse rapporterer, at Premier League-klubben Burnley overvejer Hjulmand som deres næste cheftræner.

Selv med disse rygter holder Hjulmand sig rolig og fokuseret på sin nuværende rolle. Han har været ved roret gennem tre store turneringer og har altid bevaret sin professionalisme, uanset udfaldet på banen.

LÆS OGSÅ  Fantastisk nyt fra Jonas Vingegaard: Nu er det officielt

Så selvom der er rygter om en mulig afgang til engelsk fodbold, ser det ud til, at Kasper Hjulmand vil fortsætte med at lede det danske landshold, i hvert fald for nu. DBU’s ubetingede støtte viser, at de tror på hans vision og evne til at bringe Danmark tilbage på vinderkursen.

Forsæt med at læse

Trending